Kvalifikacije - Euro 2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 16
Page 15 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Kvalifikacije - Euro 2016
tzv.šank talentisat2 wrote:Svaki dan u gradu sretnem nekog talenta sa 50 godina ...bafalo wrote:ne znaš ti puno toga a najviše da si glup ko kurac. niko kranjčar je uz rapaića najveći talent jugoistočne europe u zadnjih 50 godina
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
"Eee kad sam ja ... samo da sam ... da mi nije onaj ..."muckodjubre wrote:tzv.šank talentisat2 wrote:Svaki dan u gradu sretnem nekog talenta sa 50 godina ...bafalo wrote:ne znaš ti puno toga a najviše da si glup ko kurac. niko kranjčar je uz rapaića najveći talent jugoistočne europe u zadnjih 50 godina
Tako i Niko ... " ... da sam malo brži, samo da sam manje trom ... gdje bi mi bio kraj ..."
sat2-
2015-09-28
AAAAAAAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
još malo pa počinje euro2016
italija - francuska finale. italija osvaja.
još malo pa počinje euro2016
italija - francuska finale. italija osvaja.
Guest- Guest
muckodjubre wrote:volio bi ovu grupu 1.engleska 2.hrvatska 3.mađarska(ako prođe) 4.sjeverna irska
Ja ne bih volio ni Engleze ni Irce. Recimo grupu s Portugalom, Rumunjskom i Albanijom bi prošli bez izgubljenog boda. Ko 2008.
Guest- Guest
http://www.goal.com/hr/news/7081/hrvatska-reprezentacija/2015/10/14/16313122/mogu-li-doista-ovi-de%C4%8Dki-iza%C4%87i-iz-sjene-vatrenih-%C4%8Da%C4%8Di%C4%87u-se?ICID=HP_HN_1
Guest- Guest
ako ništa drugo trebali bi proći grupu i plasirati se u 8finala
trebali bi najmanje proći grupu, ukoliko opet ne bude skupina smrti jer tu nema favorita.muckodjubre wrote:ako ništa drugo trebali bi proći grupu i plasirati se u 8finala
ždrijeb je uvijek važan, no rezultat se samo računa, ako ne dodemo bar do polufinala imamo pravo biti razočarani.
Guest- Guest
ova generacija, euro 2008, mundial 2010, euro 2012, mundial 2014, euro 2016, mundial 2018
10 godina, 6 velikih turnira, imali su i imati će priliku da nešto postignu, ukoliko ne naprave ništa pamtit će se kao gubitnici. mi se uvijek dičimo da smo mala zemlja, velikih sportaša, da je uspijeh samo kvalificirati se, što ne smije biti cilj. ta konstatacija vrijedi za generaciju koju je vodio mirko jozić 2002, otto barić 2004, ili cico 2006, oni nisu imali kvalitetu da naprave veliki rezultat, ali ne može se generalizirati ovi momci imaju kvalitetu imaju iskustvo imaju godine, svi faktori su im se poklopili dobili su priliku da se pokažu na 6 velikih turnira, ako sve to upropaste pamtit će se kao gubitnici, kvalifikacije nikako ne mogu biti satisfakcija kako je kovač uvijek poentirao u medijima i prodavao jeftinu priču o maloj zemlji velikih sportaša, možda bi promijenio retoriku da je ostao do kraja mandata ali zauzeo je pogrešan stav, na kraju stajalo ga je izborničke pozicije.
10 godina, 6 velikih turnira, imali su i imati će priliku da nešto postignu, ukoliko ne naprave ništa pamtit će se kao gubitnici. mi se uvijek dičimo da smo mala zemlja, velikih sportaša, da je uspijeh samo kvalificirati se, što ne smije biti cilj. ta konstatacija vrijedi za generaciju koju je vodio mirko jozić 2002, otto barić 2004, ili cico 2006, oni nisu imali kvalitetu da naprave veliki rezultat, ali ne može se generalizirati ovi momci imaju kvalitetu imaju iskustvo imaju godine, svi faktori su im se poklopili dobili su priliku da se pokažu na 6 velikih turnira, ako sve to upropaste pamtit će se kao gubitnici, kvalifikacije nikako ne mogu biti satisfakcija kako je kovač uvijek poentirao u medijima i prodavao jeftinu priču o maloj zemlji velikih sportaša, možda bi promijenio retoriku da je ostao do kraja mandata ali zauzeo je pogrešan stav, na kraju stajalo ga je izborničke pozicije.
Guest- Guest
operw wrote:http://www.goal.com/hr/news/7081/hrvatska-reprezentacija/2015/10/14/16313122/mogu-li-doista-ovi-de%C4%8Dki-iza%C4%87i-iz-sjene-vatrenih-%C4%8Da%C4%8Di%C4%87u-se?ICID=HP_HN_1
Lik mrtav-hladan izjednačava sposobnosti Vide, Lovrena i Ćorluke sa Bilićem, Štimcem i Šimićem, Tudorom i Jurićem...a ono, nek se plesne po toj svojoj ludari da dođe sebi...a i inače su takve analize same po sebi smiješne...
darth_vader-
2014-04-17
Jel zna netko koji je sistem na EP? Idu prva dva dalje ili kako?
Guest- Guest
operw wrote:http://www.goal.com/hr/news/7081/hrvatska-reprezentacija/2015/10/14/16313122/mogu-li-doista-ovi-de%C4%8Dki-iza%C4%87i-iz-sjene-vatrenih-%C4%8Da%C4%8Di%C4%87u-se?ICID=HP_HN_1
Čovjek je realno usporedio pozicije, razlika je da se tada igralo 3-5-2. '98 smo bili jači u napadu, lijevom boku i vezi, makar je Boban imao problema s ozljedom, a Asanović u klubu i nije baš igrao. Što se tiče stopera dobro je napisao da nisu bili iz velikih klubova, većih od ovih danas,a Stanić je silom prilika igrao bočnog. Bit je da su tada svi bili u najboljoj formi baš na SP, a to je danas teško postići. Sve pozicije se mogu nekako uspoređivati osim Jarnija, Bobana i Šukera. Danas takvih igrača nemamo...ni približno dobre ko njih trojica.
Guest- Guest
logčino je prva 2 iz 6 grupa a to je onda 12+ valjda još 4 trećeplasirana,tako da ukupno bude 16 reprezentacija u 8finalu...barem tako mislimTommy Ramone wrote:Jel zna netko koji je sistem na EP? Idu prva dva dalje ili kako?
The six groups (A to F) would still contain four teams each, with the top two from each group still going through to the knockout stage. In the new format however, the four best third-ranked sides would also progress, leaving 16 teams going into the new round of 16 knockout stage, ahead of the usual quarter-finals, semi-finals and final, and only 8 teams going out at the group stage.[13] The format is exactly the one which was applied to the 1986, 1990 and 1994 FIFA World Cups, with the exception of the absence of a third-place play-off.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 15 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 16