Kvalifikacije - Euro 2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 16
Page 9 of 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Re: Kvalifikacije - Euro 2016
Ko je ovaj ili ova Fenix? Kakav Thomas Schaf za izbornika Hrvatske? Gluposti.
Guest- Guest
Fénix wrote:
- luđaci koji će bez dlake svima u reprezentaciji i savezu reći u lice što imaju za reći kao spomenuti Trapattoni
- kvalitetni stručnjaci, možda nešto tipa Klopp, Bielsa
- mladi i ambiciozni koji se žele dokazati - Espirito Santo, Tuchel, Pocchetino... Takve bi odmah naši otpisali
- tipovi čije vrijeme je završilo prije 12-13 godina(Clemente, Cuper, Zaccherroni)
- oni što kupe pare, boli ih briga za bilo što ili žive na igračkoj slavi(Advokaat, Matthäus)
Recimo Thomas Schaaf koji je sad slobodan, tip koji nakon 2010. i pada Werdera je imao svoj drugi angažman u Eintrachtu, ali u prošlom desetljeću uz Barcelonu je bio zaštitni znak ofenzivnog i atraktivnog nogometa.
Inovatora Spallettija da ne govorim koji je zaboravljen preolako iako je imao uspjeh u ruskom Zenitu. Isto tako i Cesare Prandelli.
Barem se treba pokušati s prva dva spomenuta tipa ili ovim zadnjim što su spletom okolnosti preko noći nestali sa scene, a do toga su bili dosta zapaženi.
nakon blamaže s štimcem i kovačem, dvojicom početnika i još uvijek amatera u trenerskim vodama, volio bi konačno vidjeti renomiranog stručnjaka na klupi reprezentacije, trenera koji može napravit iskorak i eto posložit momčad u neku smislenu cjelinu, ono što već godinama nemamo, nekoga tko se razumije u nogomet više je nebitno koje orijentacije i filozofije, samo nekoga tko će nas učinit konkurentima a ne da opet idemo na još jedan turnirski izlet i da gledamo već dobro poznatu priču. ova reprezentacija je zaslužila jednu takvu priliku, priliku da ispiše značajniji rezultat, jer radi toga se i igraju europska i svjetska prvenstva.
naravno da nema garancije da će strani stručnjak imati rezultat, no to su samo alibiji.
Guest- Guest
svabo boy, tko inace pise takve kobasicaste postove koji nemaju nikakvoga smisla..Tommy Ramone wrote:Ko je ovaj ili ova Fenix? Kakav Thomas Schaf za izbornika Hrvatske? Gluposti.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Alibiji kako bi se privatni interesi gurali kroz reprezentaciju kao što se guraju posljednjih 7 godina. Od igrača do imenovanja izbornika, sve ostalo je čisto ulizivanje HNL pionira za potencijalnu funkciju.operw wrote:nakon blamaže s štimcem i kovačem, dvojicom početnika i još uvijek amatera u trenerskim vodama, volio bi konačno vidjeti renomiranog stručnjaka na klupi reprezentacije, trenera koji može napravit iskorak i eto posložit momčad u neku smislenu cjelinu, ono što već godinama nemamo, nekoga tko se razumije u nogomet više je nebitno koje orijentacije i filozofije, samo nekoga tko će nas učinit konkurentima a ne da opet idemo na još jedan turnirski izlet i da gledamo već dobro poznatu priču. ova reprezentacija je zaslužila jednu takvu priliku, priliku da ispiše značajniji rezultat, jer radi toga se i igraju europska i svjetska prvenstva.
naravno da nema garancije da će strani stručnjak imati rezultat, no to su samo alibiji.
Guest- Guest
http://www.mozzartsport.com/vesti/prelazzi-masimo-bonini-i-gol-koji-ce-spasiti-fudbal-video/115146
Guest- Guest
Večeras za Srbiju protiv šiptara. Nadam se da će opet bit neki incident i da će se tekma prekinut. Kako bi bilo super da kazne Albaniju i diskvalificiraju ih LOL
http://sport.hrt.hr/302278/u-tirani-napadnut-autobus-s-nogometasima-srbije
http://sport.hrt.hr/302278/u-tirani-napadnut-autobus-s-nogometasima-srbije
Ja ću danas prvi put, a vjerojatno i zadnji put u životu navijati za Čmarsrbiju. Ustvari boli me kita i za jedne i za druge, ali nekako bi mi bilo draže da šiptari izgube.
Guest- Guest
Jel igra onaj šipac Sulejmani još za srbiju? Ili mu je Joe ubio svaku želju za nogometom?
Guest- Guest
Nakon te utakmice mali šipac skrivečki izlazi na igralište i u strahu gleda jel Joe negdje.
Guest- Guest
Najrađe bi da naprave neko sranje i da ih diskvalificiraju. Čini mi se da je Albanija konkurent Hrvatskoj za najbolju treću reprezentacijuTommy Ramone wrote: ali nekako bi mi bilo draže da šiptari izgube.
bracala, hoće li večeras pevati srbija zemlja junaka?
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
https://www.facebook.com/174163282683882/videos/695664247200447/
kale, novi batistuta...
kale, novi batistuta...
2015-08-25
Nećeš čak ni zbog bracale podržat Srbiju?kuracodigraca wrote:uvijek protiv srba
upoznao sam par šiptara, malo nekulturni, ali humoristični ljudi.
Guest- Guest
sa mnom je jedan isao u osnovnu, klosar, druker na loreal sta drugo ocekivati od siptara
2015-08-25
Bracala je turčin.operw wrote:za šiptare večeras. šiptari su gospoda za bracalu.
Guest- Guest
Page 9 of 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 16