Ostar prosvjed Hrvatske Srbiji zbog Tepica
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ostar prosvjed Hrvatske Srbiji zbog Tepica
Sve sami mazohisti...neko im rekao da su ovdje ustase sadisti pa navalili ko mutavi :))))tre911 wrote:Ovaj je tu već par dana samo da si pokuša zalizati rane a nikako da skuži da sol nije za to. No kako mu volja, voli čovjek glumiti budalu i dobijati ćuške.govinda wrote:Mislio sam da ce cetnici poslati negog boljeg na forum da zamijeni vojvodu dzangica....tre911 wrote:koliki si ti tek onda jadov da te takav klošar rastura ko beba zvečku kad mu se prohtijeDare wrote:tre911 wrote:
Jesi jesi, vidi se iz priloženog kao što sam naveo :))
tvoj sud je jako relevantan, klošaru sa diplomom četvorogodišnje škole...
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
tre911 wrote:koliki si ti tek onda jadov da te takav klošar rastura ko beba zvečku kad mu se prohtijeDare wrote:tre911 wrote:Jesi jesi, vidi se iz priloženog kao što sam naveo :))Dare wrote:tre911 wrote:
Ti si na srpskoj sisi pa zato i jesi tako tupast :)
za tebe sam einstein, isfrustrirani PTSP-ovcu...
rasturio si ti u svojim vlažnim snovima, budalčino...
Guest- Guest
skupite se tu 20-pa vas sve zajedno razaram na kup...
Guest- Guest
sačuvaj me bože srpskog junaštva
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
prije svega budale a i mazohizam je kod njih izgleda nacionalni sport.govinda wrote:Sve sami mazohisti...neko im rekao da su ovdje ustase sadisti pa navalili ko mutavi :))))tre911 wrote:Ovaj je tu već par dana samo da si pokuša zalizati rane a nikako da skuži da sol nije za to. No kako mu volja, voli čovjek glumiti budalu i dobijati ćuške.govinda wrote:Mislio sam da ce cetnici poslati negog boljeg na forum da zamijeni vojvodu dzangica....tre911 wrote:koliki si ti tek onda jadov da te takav klošar rastura ko beba zvečku kad mu se prohtijeDare wrote:
Guest- Guest
Vidi ga što se naljutio, pa nisam ja pisao da ste rasturili Vukovar jer smo imali bestrzajce u dubini grada, mislim ono koliki kreten moraš biti da takvu idiotariju izvališ i još se diviš sebi kako si pametan i kako si me sa pameću rasturio :DDD To postoji samo u srbiji i nigdje višeDare wrote:tre911 wrote:koliki si ti tek onda jadov da te takav klošar rastura ko beba zvečku kad mu se prohtijeDare wrote:tre911 wrote:Jesi jesi, vidi se iz priloženog kao što sam naveo :))Dare wrote:
za tebe sam einstein, isfrustrirani PTSP-ovcu...
Guest- Guest
tre911 wrote:Vidi ga što se naljutio, pa nisam ja pisao da ste rasturili Vukovar jer smo imali bestrzajce u dubini grada, mislim ono koliki kreten moraš biti da takvu idiotariju izvališ i još se diviš sebi kako si pametan i kako si me sa pameću rasturio :DDD To postoji samo u srbiji i nigdje višeDare wrote:tre911 wrote:koliki si ti tek onda jadov da te takav klošar rastura ko beba zvečku kad mu se prohtijeDare wrote:tre911 wrote:
Jesi jesi, vidi se iz priloženog kao što sam naveo :))
najlutio, zbog čega molim? ne zovem čiču i džanga u pomoć kada počnete da gnojite ovde, kao kada se pošalje SOS na grupi na viberu kada krenem da vas karam...
ja ovaj forum shvatam kao zebanciju, dok je tebi i tvojim undeadovima forum sve u životu...
Guest- Guest
da, zajebancija ti je...zato tvoja mora biti zadnja jer ti je zajebancija...
Roy_Bean wrote:da, zajebancija ti je...zato tvoja mora biti zadnja jer ti je zajebancija...
moja da bude zadnja?
ja imam tako bacim koske po pola sata dnevno, a undeadovski kerovi glođu dok me nema...
ne mora da im glumiš drvenog advokata, ljtb...
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:jbg još su dobro i prošli...
Tu im je dosta pomogao i Tuđman jer da se ratna jesen iz 1995. nastavila, granice RS bi se našla nacrtana po onoj Tuđman-Ashdown salveti iz jeseni te godine.
No, Tuđmanu se nije dalo ulaziti u još jednu ratnu jesen koja bi se očito otegnula i na zimu, i koja bi ishodila tko zna kakve odnose snaga na hrvatskoj političkoj sceni, a on je htio kapitalizirati veliku popularnost koju je tada HDZ uživao zbog ratnih pobjeda i uživati u političkom okruženju u kakvom je htio biti pa je zato organizirao prijevremene izbore 1995. godinu dana ranije od njihovog redovnog roka.
Kako je to završilo, znamo. Porazom HDZ-a na izborima iz 2000. godine.
I uz to je Tuđman propustio završiti posao kojim se sad naša djeca moraju baviti, a možda će i unuci.
Guest- Guest
@bracala - nisi mi brat, Bogu hvala...
a i njima ne treba advokat...sami te dovoljno dobro samaraju, a ti nastavi zivjeti u bajci...
a i njima ne treba advokat...sami te dovoljno dobro samaraju, a ti nastavi zivjeti u bajci...
Last edited by Roy_Bean on 8/3/2017, 19:55; edited 1 time in total
flumen wrote:sačuvaj me bože srpskog junaštva
Ma ne tebe, nego njih.
Guest- Guest
[quote="Roy_Bean"]@bracala - nisi mi brat, Bogu hvala...
a i njima ne treba advokat...sami te dovoljno dobro samaraju, a ti nastavi zivjeti u bajci...[/quote
hahahaha, još jedan maleni undead u nastajanju, koji živi u zabludi...
a i njima ne treba advokat...sami te dovoljno dobro samaraju, a ti nastavi zivjeti u bajci...[/quote
Guest- Guest
evo ti jos jedna pjesma iz srca SrbijeDare wrote:Roy_Bean wrote:@bracala - nisi mi brat, Bogu hvala...
2016-11-17
govinda wrote:evo ti jos jedna pjesma iz srca SrbijeDare wrote:Roy_Bean wrote:@bracala - nisi mi brat, Bogu hvala...
ima li ga đe mahir bureković?
Guest- Guest
ma i mene, jer mi to njihovo guslanje o nepostojecem junastvu ide na onu stvarspeare_shaker wrote:flumen wrote:sačuvaj me bože srpskog junaštva
Ma ne tebe, nego njih.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ima ona: Prizren pita Skadra gdje je sada srpska bagra..Dare wrote:
2016-11-17
flumen wrote:ma i mene, jer mi to njihovo guslanje o nepostojecem junastvu ide na onu stvarspeare_shaker wrote:flumen wrote:sačuvaj me bože srpskog junaštva
Ma ne tebe, nego njih.
A gle, tebi to samo ide na onu stvar, a njima ugrožava goli opstanak.
Guest- Guest
govinda wrote:Ima ona: Prizren pita Skadra gdje je sada srpska bagra..Dare wrote:
a đe su zelene beretke u zvorniku?
Guest- Guest
Heh, nije ni bilo zelenih beretki u Zovrniku.. al dobro, glup si..hajd sad spomeni viber, nisi dugo...Dare wrote:govinda wrote:Ima ona: Prizren pita Skadra gdje je sada srpska bagra..Dare wrote:
2016-11-17
govinda wrote:Heh, nije ni bilo zelenih beretki u Zovrniku.. al dobro, glup si..hajd sad spomeni viber, nisi dugo...Dare wrote:govinda wrote:Ima ona: Prizren pita Skadra gdje je sada srpska bagra..Dare wrote:
nije, niti će ih ikada biti...
Guest- Guest
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Privedena trojica zbog paljenja hrvatske zastave u Srbiji
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Meggle zapravo odlazi iz Hrvatske jer je nekonkurentan zbog Vindije i Dukata i zbog problema u svezi Agrokora?!
» U Srbiji veliki prosvjed podrske Rusiji
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Meggle zapravo odlazi iz Hrvatske jer je nekonkurentan zbog Vindije i Dukata i zbog problema u svezi Agrokora?!
» U Srbiji veliki prosvjed podrske Rusiji
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
Page 4 of 7