Ostar prosvjed Hrvatske Srbiji zbog Tepica
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ostar prosvjed Hrvatske Srbiji zbog Tepica
...vojvoda ustaje, otrese odelo...pogleda oko sebe o kaže, ma moreee, ko vas *ebe, sutra ionako izlazim iz kaveza, odo ja po salatu! :)govinda wrote:nesto kontam, sad dzango u nekom kaficu na Novom Beogradu, za sankom, vuce lika do sebe za rukav i govori mu: Ustase me bre banirale, razumes ti sta to znaci? Udarili na srpstvo i na forumima, ej bre dokle cemo da to trpimo? Mene banirali a vi svi sutite ko pizde! Mame vam ga nabijem, vi niste Srbi!!..i sljedeceg trenutka bum, dzango na podu, lik sa desne strane dohvata pepeljaru i gadja konobara, dvojica celavaca iz ugla skacu i sutaju dzanga na podu dok polupijana wannabe Ceca histericno vristi...Noor wrote:govinda wrote:vojoda kad dodje ti ga samaraj, mene ruka zaboljela, evo tri dana lijepim samare, ne mogu vise :)Noor wrote:govinda wrote:
Ode genijalac dodje pizdon :)))
a kaće vojvoda ?
aj da viber malo odmori, sutra sam na putu, preuzimam smjenu tek popodne, do tada čuvaj stražu kako znaš :P
Guest- Guest
Ja vidim da padaju samo šamari a sad ako to prolazi u srbiji onda su u većem kurcu nego što sam mislio da jesugovinda wrote:To je sumadijski sarm, na to zene padaju, ne znas ti :)))))tre911 wrote:Ej seljačino, budi barem malo muško a ne ko zadnja pičketina ići ovako ispod pojasa prema Noor. Dobro nije ništa neočekivano no nadao sam se da te se ipak malo izdresiralo na ovom forumu a gle ti opet bijesni ker čim te se pusti sa lancaDare wrote:
hahhaha, pa ne stidi se pred svojim undeadovima. ne sećaš se šta si mi pričala kada smo se sreli na onom salašu u iloku...
Guest- Guest
Noor wrote:...vojvoda ustaje, otrese odelo...pogleda oko sebe o kaže, ma moreee, ko vas *ebe, sutra ionako izlazim iz kaveza, odo ja po salatu! :)govinda wrote:nesto kontam, sad dzango u nekom kaficu na Novom Beogradu, za sankom, vuce lika do sebe za rukav i govori mu: Ustase me bre banirale, razumes ti sta to znaci? Udarili na srpstvo i na forumima, ej bre dokle cemo da to trpimo? Mene banirali a vi svi sutite ko pizde! Mame vam ga nabijem, vi niste Srbi!!..i sljedeceg trenutka bum, dzango na podu, lik sa desne strane dohvata pepeljaru i gadja konobara, dvojica celavaca iz ugla skacu i sutaju dzanga na podu dok polupijana wannabe Ceca histericno vristi...Noor wrote:govinda wrote:vojoda kad dodje ti ga samaraj, mene ruka zaboljela, evo tri dana lijepim samare, ne mogu vise :)Noor wrote:
a kaće vojvoda ?
aj da viber malo odmori, sutra sam na putu, preuzimam smjenu tek popodne, do tada čuvaj stražu kako znaš :P
2016-11-17
Ma ko bi reko to za braćalu, ja sam prosto zapanjen takvom reakcijom :))Noor wrote:tre911 wrote:Sve po redu a neke i po nekoliko puta :DNoor wrote:i to 20 njihtre911 wrote:
dakle lik je teški bolesnik, ovo je za anale kakve batine lik dobija :)))))))))) Jebote ko god bude u prolazu zaljepi mu trisku a braćala se hvali kako je obrazom opalio protivnike u dlanove :DDD
da, i usprkos toga govinda ga fino ugosti u Tuzli, nahrani roštiljem, a ovaj ode ljut ko ris
Guest- Guest
a jbt, kad pizon gleda pink, mozes misliti onda sta prolazi kod njih :)))tre911 wrote:Ja vidim da padaju samo šamari a sad ako to prolazi u srbiji onda su u većem kurcu nego što sam mislio da jesugovinda wrote:To je sumadijski sarm, na to zene padaju, ne znas ti :)))))tre911 wrote:Ej seljačino, budi barem malo muško a ne ko zadnja pičketina ići ovako ispod pojasa prema Noor. Dobro nije ništa neočekivano no nadao sam se da te se ipak malo izdresiralo na ovom forumu a gle ti opet bijesni ker čim te se pusti sa lancaDare wrote:
hahhaha, pa ne stidi se pred svojim undeadovima. ne sećaš se šta si mi pričala kada smo se sreli na onom salašu u iloku...
2016-11-17
Dobro miha kaže, svi do jedan prekodrinac što ovdje nailazi ali baš svi su skurcani do ibera i niti jedan nije normalan.govinda wrote:a jbt, kad pizon gleda pink, mozes misliti onda sta prolazi kod njih :)))tre911 wrote:Ja vidim da padaju samo šamari a sad ako to prolazi u srbiji onda su u većem kurcu nego što sam mislio da jesugovinda wrote:To je sumadijski sarm, na to zene padaju, ne znas ti :)))))tre911 wrote:Ej seljačino, budi barem malo muško a ne ko zadnja pičketina ići ovako ispod pojasa prema Noor. Dobro nije ništa neočekivano no nadao sam se da te se ipak malo izdresiralo na ovom forumu a gle ti opet bijesni ker čim te se pusti sa lancaDare wrote:
Guest- Guest
Tre, ne troši energiju na to da ga podučiš kako se muškarac treba ponašati, može bit einstein 100x, al muško neće bit nikad :)tre911 wrote:
Ej seljačino, budi barem malo muško a ne ko zadnja pičketina ići ovako ispod pojasa prema Noor. Dobro nije ništa neočekivano no nadao sam se da te se ipak malo izdresiralo na ovom forumu a gle ti opet bijesni ker čim te se pusti sa lanca
Guest- Guest
fakat..odem do Beograda s vremena na vrijeme, najcesce na koncerte i to, sve neka normalna ekipa, ono obicna prica, ako se dotakne politike to je onda najcesce o platama i nezaposlenosti tamo i ovamo i to je to...nema price ko nas bre zavadi i onog ljigavog uvlacenja nego normala odnos, svima drago sto si dosao kod njih..ali ovdje bas sve neki dziberi dolaze...tre911 wrote:Dobro miha kaže, svi do jedan prekodrinac što ovdje nailazi ali baš svi su skurcani do ibera i niti jedan nije normalan.govinda wrote:a jbt, kad pizon gleda pink, mozes misliti onda sta prolazi kod njih :)))tre911 wrote:Ja vidim da padaju samo šamari a sad ako to prolazi u srbiji onda su u većem kurcu nego što sam mislio da jesugovinda wrote:To je sumadijski sarm, na to zene padaju, ne znas ti :)))))tre911 wrote:
Ej seljačino, budi barem malo muško a ne ko zadnja pičketina ići ovako ispod pojasa prema Noor. Dobro nije ništa neočekivano no nadao sam se da te se ipak malo izdresiralo na ovom forumu a gle ti opet bijesni ker čim te se pusti sa lanca
2016-11-17
Muško nikako no einstein ne može biti ni u snovima s obzirom kakve budalaštine prosipa po forumu a mogu misliti što tek taj radi u realiNoor wrote:Tre, ne troši energiju na to da ga podučiš kako se muškarac treba ponašati, može bit einstein 100x, al muško neće bit nikad :)tre911 wrote:
Guest- Guest
Kako nije einstein, vidis da je otkrio vibertre911 wrote:Muško nikako no einstein ne može biti ni u snovima s obzirom kakve budalaštine prosipa po forumu a mogu misliti što tek taj radi u realiNoor wrote:Tre, ne troši energiju na to da ga podučiš kako se muškarac treba ponašati, može bit einstein 100x, al muško neće bit nikad :)tre911 wrote:
2016-11-17
ma, wannabe einstein...nego što :))tre911 wrote:Muško nikako no einstein ne može biti ni u snovima s obzirom kakve budalaštine prosipa po forumu a mogu misliti što tek taj radi u realiNoor wrote:Tre, ne troši energiju na to da ga podučiš kako se muškarac treba ponašati, može bit einstein 100x, al muško neće bit nikad :)tre911 wrote:
Guest- Guest
govinda wrote:Kako nije einstein, vidis da je otkrio vibertre911 wrote:Muško nikako no einstein ne može biti ni u snovima s obzirom kakve budalaštine prosipa po forumu a mogu misliti što tek taj radi u realiNoor wrote:Tre, ne troši energiju na to da ga podučiš kako se muškarac treba ponašati, može bit einstein 100x, al muško neće bit nikad :)tre911 wrote:
Guest- Guest
govinda wrote:nesto kontam, sad dzango u nekom kaficu na Novom Beogradu, za sankom, vuce lika do sebe za rukav i govori mu: Ustase me bre banirale, razumes ti sta to znaci? Udarili na srpstvo i na forumima, ej bre dokle cemo da to trpimo? Mene banirali a vi svi sutite ko pizde! Mame vam ga nabijem, vi niste Srbi!!..i sljedeceg trenutka bum, dzango na podu, lik sa desne strane dohvata pepeljaru i gadja konobara, dvojica celavaca iz ugla skacu i sutaju dzanga na podu dok polupijana wannabe Ceca histericno vristi...Noor wrote:govinda wrote:vojoda kad dodje ti ga samaraj, mene ruka zaboljela, evo tri dana lijepim samare, ne mogu vise :)Noor wrote:govinda wrote:
Ode genijalac dodje pizdon :)))
a kaće vojvoda ?
Depesa Vrhovne komande JNA bjelovarskom garnizonu iz 6.9.1991.....'bjelovarske garnizonske kasarne,skladista i centre veza braniti pod svaku cenu.Braniti a u nuzdi izvrsiti proboj prema smeru ili smerovima dejstvovanja jedinica banjaluckog korpusa i zapadnoslavonskih teritorijalaca.Pravci moguceg proboja BJELOVAR-poligon GAKOVO(BILOGORA) zatim pravci BJELOVAR-DARUVAR-PAKRAC
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Privedena trojica zbog paljenja hrvatske zastave u Srbiji
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Meggle zapravo odlazi iz Hrvatske jer je nekonkurentan zbog Vindije i Dukata i zbog problema u svezi Agrokora?!
» U Srbiji veliki prosvjed podrske Rusiji
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Meggle zapravo odlazi iz Hrvatske jer je nekonkurentan zbog Vindije i Dukata i zbog problema u svezi Agrokora?!
» U Srbiji veliki prosvjed podrske Rusiji
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
Page 7 of 7