Ostar prosvjed Hrvatske Srbiji zbog Tepica
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ostar prosvjed Hrvatske Srbiji zbog Tepica
Nema, bestrzajci se uvijek drže na prvoj liniji i namjenjeni su za protuoklopno djelovanje, u dubini grada bi bili potpuno beskorisni čak i da smo ih imali no genijalac poput braćale mora pokušati pronaći neko opravdanje pa makar bilo idiotsko do neba. Ne bi si mogao oprostiti da barem nije pokušao :)))Noor wrote:tre911 wrote:Braćala je osvojio na toj temi visoko drugo mjesto sa idiotlucima. On je napisao da su razorili Vukovar zato što smo u dubini grada imali bestrzajne topoveNoor wrote:čak ni za njega ne bih pomislila da je kadar tako što izrećitre911 wrote:jedan od najidiotskijih opravdanja zašto su razorili Vukovar i zašto su bacili avio bombu na bolnicu je od druga četnika džanga; zato što smo zapalili dva srpska lokala u vukovaru!omni wrote:
Takve argumente smo slusali dok su razarali Dubrovnik, Vukovar...terorizirali Sarajevo, ubijali i protjerivali sve nesrpsko. Ta nacisticka bagra nije dobila ni promil batina od onoga sto su zasluzili.
a, to se inače ima u gradu?
šta vam je bilo, pobogu?
Guest- Guest
tre911 wrote:Nema, bestrzajci se uvijek drže na prvoj liniji i namjenjeni su za protuoklopno djelovanje, u dubini grada bi bili potpuno beskorisni čak i da smo ih imali no genijalac poput braćale mora pokušati pronaći neko opravdanje pa makar bilo idiotsko do neba. Ne bi si mogao oprostiti da barem nije pokušao :)))Noor wrote:tre911 wrote:Braćala je osvojio na toj temi visoko drugo mjesto sa idiotlucima. On je napisao da su razorili Vukovar zato što smo u dubini grada imali bestrzajne topoveNoor wrote:čak ni za njega ne bih pomislila da je kadar tako što izrećitre911 wrote:
jedan od najidiotskijih opravdanja zašto su razorili Vukovar i zašto su bacili avio bombu na bolnicu je od druga četnika džanga; zato što smo zapalili dva srpska lokala u vukovaru!
šta vam je bilo, pobogu?
to čak i ja, žensko, znam :) bila sam sarkastična
Guest- Guest
Ma znam ali nisam odolio da opet ne napišem upravo zbog braćale koji sve ovo prati iz prikrajka i guta knedle :DDNoor wrote:tre911 wrote:Nema, bestrzajci se uvijek drže na prvoj liniji i namjenjeni su za protuoklopno djelovanje, u dubini grada bi bili potpuno beskorisni čak i da smo ih imali no genijalac poput braćale mora pokušati pronaći neko opravdanje pa makar bilo idiotsko do neba. Ne bi si mogao oprostiti da barem nije pokušao :)))Noor wrote:tre911 wrote:Braćala je osvojio na toj temi visoko drugo mjesto sa idiotlucima. On je napisao da su razorili Vukovar zato što smo u dubini grada imali bestrzajne topoveNoor wrote:
čak ni za njega ne bih pomislila da je kadar tako što izreći
šta vam je bilo, pobogu?
to čak i ja, žensko, znam :) bila sam sarkastična
Guest- Guest
ah, možda druže-da sam ko ti na sisi države pa da blejim ceo dan po forumu...
Guest- Guest
fala ti tepicu milane.tvoji krajisnici...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ti si na srpskoj sisi pa zato i jesi tako tupast :)Dare wrote:ah, možda druže-da sam ko ti na sisi države pa da blejim ceo dan po forumu...
Guest- Guest
tre911 wrote:Ne bi si mogao oprostiti da barem nije pokušao
I to je valjda najbolji opis razloga zbog kojih su Srbi i država Srbija izvršili agresiju na Hrvatsku i BiH nakon raspada Jugoslavije po ocjeni Badinterove komisije.
Jednostavno si nikada ne bi oprostili da u onakvom odnosu snaga nisu pokušali. Slijedećih 500 godina bi se po srpskim etničkim prostorima širio lelek zbog propuštene prilike da od Jugoslavije naprave Veliku Srbiju.
Guest- Guest
pusti ti to...i on bi mogao biti "naŠ" domaći... niš me ne bi čudilo da je na hrvatskoj sisi... k nama dođe po dječji, ili baba baštini onu slavnu partizansku al u kunama, pa ih na Slaviji troši... ;) u megiću jel... :))tre911 wrote:Ti si na srpskoj sisi pa zato i jesi tako tupast :)Dare wrote:ah, možda druže-da sam ko ti na sisi države pa da blejim ceo dan po forumu...
2015-08-08
čak im ne prolazi opravdanje da su bili u strahu za srbe u hrvatskoj, odnosno za njihova prava, tada 1990 im je nuđeno preko svakog rezona i da su htjeli prihvatit živjet u hrvatskoj danas bi imali autonomni kotar knin i glinu a vjerojatno bi bio visok stupanj autonomije i u zapadnoj i u istočnoj slavoniji, imali bi 15% državnog kadra uključujući policiju i vojsku i značajan lakmus u vidu lijeve političke opcije kakvog takvog "hrvatskog" predznaka... ali nema potrebe da se lažemo, cilj je bio boldano i s njihove točke gledišta bilo bi stvarno za milenijsku raspravu da u tom odnosu snaga nisu pokušali izvući maksimalno. problem je što su računali da će minimalno uvijek biti ono gore navedeno što im je hrvatska nudila, jer ni u ludilu nisu pretpostavljali da bi hrvatska vojno mogla ojačati do te mjere da ih vojno porazi.... jbg još su dobro i prošli... da je kojim slučajem u zadnjih 20 godina hrvatski desni blok ojačao i ovih preostalih 4 % srba bi se smanjilo na red veličine statističke pogreške jer im u tom slučaju ne bi prolazile sheme tipa pupovac, stanimirović, džakula, crnogorac i razno razni lokalni srbijaneri...speare_shaker wrote:tre911 wrote:Ne bi si mogao oprostiti da barem nije pokušao
I to je valjda najbolji opis razloga zbog kojih su Srbi i država Srbija izvršili agresiju na Hrvatsku i BiH nakon raspada Jugoslavije po ocjeni Badinterove komisije.
Jednostavno si nikada ne bi oprostili da u onakvom odnosu snaga nisu pokušali. Slijedećih 500 godina bi se po srpskim etničkim prostorima širio lelek zbog propuštene prilike da od Jugoslavije naprave Veliku Srbiju.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
on je dao zakletvu..kome?...nama nije mi smo referendumom rrkli svoje i poslije toga on je bio gost ili okupator na nasoj zemlji...Dare wrote:omni wrote:Sta sere sada Hrvatska nije mi jasno. Naravno da ce Srbija morati da slavi teroriste poslije teroristickog napada koji su izveli na Hrvatsku i BiH. Koga drugog da slave i kome da dizu spomenike?
terorista? ne, on je oficir koji je casno poginuo braneci zemlju kojoj je dao zakletvu...
teroristi su oni koji se koji dan ili mesec pre njega skinuli istu uniformu koju su nosili, gazeci istu zakletvu koju su dali.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kako sam vec pisao na jednoj temi prije o tepicu..ponavljam lik je bio i prije problematican...kao major bacen je u skladiste..sto se smatra degradacija casnika sa cinom majora..jer majori su bili mahom na visokim duznostima poput zapovjednika ili dozapovjednika garnizona,vojarne...brigade
2015-09-08
vuksadinare wrote:kako sam vec pisao na jednoj temi prije o tepicu..ponavljam lik je bio i prije problematican...kao major bacen je u skladiste..sto se smatra degradacija casnika sa cinom majora..jer majori su bili mahom na visokim duznostima poput zapovjednika ili dozapovjednika garnizona,vojarne...brigade
vuk, badava njima i 100x objašnjavati...
Guest- Guest
znam..eto stavim video link koji su sami srbi snimili..gdje maltretiraju osoblje hitne pomoci,djecu na koncu i otvaraju vatru po hitnoj pomoci da su cak i oficiri jna morali vikati da prestanu...ali ne to je za njih sigurno neka 'greska'..vjerojatno ustase pustile brade i preobukli se u cetnike samo da napakoste srbima...jbg lud sulud narod...zeljan obracuna po n-ti put dok ne dobiju po picki n-ti put i opet jovo nanovoNoor wrote:vuksadinare wrote:kako sam vec pisao na jednoj temi prije o tepicu..ponavljam lik je bio i prije problematican...kao major bacen je u skladiste..sto se smatra degradacija casnika sa cinom majora..jer majori su bili mahom na visokim duznostima poput zapovjednika ili dozapovjednika garnizona,vojarne...brigade
vuk, badava njima i 100x objašnjavati...
2015-09-08
Zato i kmeče ko mutavi svaki dan, dobili su debele batine upravo od onih koje su smatrali slabijima i inferiornijima u svakom pogledu a ispalo sve kontra od onoga što su su utuvili u glavurde. I strategijski i čisto vojno smo ih na kraju pregazili ko mačiće i samo zahvaljujući americi koja nas je zaustavila mogu zahvaliti što nisu svi skupljeni pod jedenu šljivu te 95 godine.michaellcmacha wrote:čak im ne prolazi opravdanje da su bili u strahu za srbe u hrvatskoj, odnosno za njihova prava, tada 1990 im je nuđeno preko svakog rezona i da su htjeli prihvatit živjet u hrvatskoj danas bi imali autonomni kotar knin i glinu a vjerojatno bi bio visok stupanj autonomije i u zapadnoj i u istočnoj slavoniji, imali bi 15% državnog kadra uključujući policiju i vojsku i značajan lakmus u vidu lijeve političke opcije kakvog takvog "hrvatskog" predznaka... ali nema potrebe da se lažemo, cilj je bio boldano i s njihove točke gledišta bilo bi stvarno za milenijsku raspravu da u tom odnosu snaga nisu pokušali izvući maksimalno. problem je što su računali da će minimalno uvijek biti ono gore navedeno što im je hrvatska nudila, jer ni u ludilu nisu pretpostavljali da bi hrvatska vojno mogla ojačati do te mjere da ih vojno porazi.... jbg još su dobro i prošli... da je kojim slučajem u zadnjih 20 godina hrvatski desni blok ojačao i ovih preostalih 4 % srba bi se smanjilo na red veličine statističke pogreške jer im u tom slučaju ne bi prolazile sheme tipa pupovac, stanimirović, džakula, crnogorac i razno razni lokalni srbijaneri...speare_shaker wrote:tre911 wrote:Ne bi si mogao oprostiti da barem nije pokušao
Guest- Guest
tre911 wrote:Ti si na srpskoj sisi pa zato i jesi tako tupast :)Dare wrote:ah, možda druže-da sam ko ti na sisi države pa da blejim ceo dan po forumu...
za tebe sam einstein, isfrustrirani PTSP-ovcu...
Guest- Guest
Jesi jesi, vidi se iz priloženog kao što sam naveo :))Dare wrote:tre911 wrote:Ti si na srpskoj sisi pa zato i jesi tako tupast :)Dare wrote:ah, možda druže-da sam ko ti na sisi države pa da blejim ceo dan po forumu...
Guest- Guest
tre911 wrote:Jesi jesi, vidi se iz priloženog kao što sam naveo :))Dare wrote:tre911 wrote:Ti si na srpskoj sisi pa zato i jesi tako tupast :)Dare wrote:ah, možda druže-da sam ko ti na sisi države pa da blejim ceo dan po forumu...
tvoj sud je jako relevantan, klošaru sa diplomom četvorogodišnje škole...
Guest- Guest
koliki si ti tek onda jadov da te takav klošar rastura ko beba zvečku kad mu se prohtijeDare wrote:tre911 wrote:Jesi jesi, vidi se iz priloženog kao što sam naveo :))Dare wrote:tre911 wrote:Ti si na srpskoj sisi pa zato i jesi tako tupast :)Dare wrote:ah, možda druže-da sam ko ti na sisi države pa da blejim ceo dan po forumu...
Guest- Guest
Mislio sam da ce cetnici poslati negog boljeg na forum da zamijeni vojvodu dzangica....tre911 wrote:koliki si ti tek onda jadov da te takav klošar rastura ko beba zvečku kad mu se prohtijeDare wrote:tre911 wrote:Jesi jesi, vidi se iz priloženog kao što sam naveo :))Dare wrote:tre911 wrote:
Ti si na srpskoj sisi pa zato i jesi tako tupast :)
2016-11-17
Ovaj je tu već par dana samo da si pokuša zalizati rane a nikako da skuži da sol nije za to. No kako mu volja, voli čovjek glumiti budalu i dobijati ćuške.govinda wrote:Mislio sam da ce cetnici poslati negog boljeg na forum da zamijeni vojvodu dzangica....tre911 wrote:koliki si ti tek onda jadov da te takav klošar rastura ko beba zvečku kad mu se prohtijeDare wrote:tre911 wrote:Jesi jesi, vidi se iz priloženog kao što sam naveo :))Dare wrote:
Guest- Guest
Sve sami mazohisti...neko im rekao da su ovdje ustase sadisti pa navalili ko mutavi :))))tre911 wrote:Ovaj je tu već par dana samo da si pokuša zalizati rane a nikako da skuži da sol nije za to. No kako mu volja, voli čovjek glumiti budalu i dobijati ćuške.govinda wrote:Mislio sam da ce cetnici poslati negog boljeg na forum da zamijeni vojvodu dzangica....tre911 wrote:koliki si ti tek onda jadov da te takav klošar rastura ko beba zvečku kad mu se prohtijeDare wrote:tre911 wrote:
Jesi jesi, vidi se iz priloženog kao što sam naveo :))
2016-11-17
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Privedena trojica zbog paljenja hrvatske zastave u Srbiji
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Meggle zapravo odlazi iz Hrvatske jer je nekonkurentan zbog Vindije i Dukata i zbog problema u svezi Agrokora?!
» U Srbiji veliki prosvjed podrske Rusiji
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Meggle zapravo odlazi iz Hrvatske jer je nekonkurentan zbog Vindije i Dukata i zbog problema u svezi Agrokora?!
» U Srbiji veliki prosvjed podrske Rusiji
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
Page 3 of 7