ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ostar prosvjed Hrvatske Srbiji zbog Tepica

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Ostar prosvjed Hrvatske Srbiji zbog Tepica - Page 3 Empty Re: Ostar prosvjed Hrvatske Srbiji zbog Tepica

Post by Guest 8/3/2017, 12:52

Noor wrote:
tre911 wrote:
Noor wrote:
tre911 wrote:
omni wrote:
Takve argumente smo slusali dok su razarali Dubrovnik, Vukovar...terorizirali Sarajevo, ubijali i protjerivali sve nesrpsko. Ta nacisticka bagra nije dobila ni promil batina od onoga sto su zasluzili.
jedan od najidiotskijih opravdanja zašto su razorili Vukovar i zašto su bacili avio bombu na bolnicu je od druga četnika džanga; zato što smo zapalili dva srpska lokala u vukovaru!
čak ni za njega ne bih pomislila da je kadar tako što izreći
Braćala je osvojio na toj temi visoko drugo mjesto sa idiotlucima. On je napisao da su razorili Vukovar zato što smo u dubini grada imali bestrzajne topove lol!

a, to se inače ima u gradu? :O
šta vam je bilo, pobogu? :D
Nema, bestrzajci se uvijek drže na prvoj liniji i namjenjeni su  za protuoklopno djelovanje, u dubini grada bi bili potpuno beskorisni čak i da smo ih imali no genijalac poput braćale mora pokušati pronaći neko opravdanje pa makar bilo idiotsko do neba. Ne bi si mogao oprostiti da barem nije pokušao :)))

Guest
Guest

Back to top Go down

Ostar prosvjed Hrvatske Srbiji zbog Tepica - Page 3 Empty Re: Ostar prosvjed Hrvatske Srbiji zbog Tepica

Post by Guest 8/3/2017, 12:54

tre911 wrote:
Noor wrote:
tre911 wrote:
Noor wrote:
tre911 wrote:
jedan od najidiotskijih opravdanja zašto su razorili Vukovar i zašto su bacili avio bombu na bolnicu je od druga četnika džanga; zato što smo zapalili dva srpska lokala u vukovaru!
Braćala je osvojio na toj temi visoko drugo mjesto sa idiotlucima. On je napisao da su razorili Vukovar zato što smo u dubini grada imali bestrzajne topove lol!

Nema, bestrzajci se uvijek drže na prvoj liniji i namjenjeni su  za protuoklopno djelovanje, u dubini grada bi bili potpuno beskorisni čak i da smo ih imali no genijalac poput braćale mora pokušati pronaći neko opravdanje pa makar bilo idiotsko do neba. Ne bi si mogao oprostiti da barem nije pokušao :)))

to čak i ja, žensko, znam :) bila sam sarkastična ;)

bom bom
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/3/2017, 12:57

Noor wrote:
tre911 wrote:
Noor wrote:
tre911 wrote:
Noor wrote:

to čak i ja, žensko, znam :) bila sam sarkastična ;)

bom bom
Ma znam ali nisam odolio da opet ne napišem upravo zbog braćale koji sve ovo prati iz prikrajka i guta knedle :DD
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/3/2017, 13:43

ah, možda druže-da sam ko ti na sisi države pa da blejim ceo dan po forumu... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by max123 8/3/2017, 14:27

fala ti tepicu milane.Ostar prosvjed Hrvatske Srbiji zbog Tepica - Page 3 Serb_refugees_leaving_Croatiatvoji krajisnici...
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by Guest 8/3/2017, 15:26

Dare wrote:ah, možda druže-da sam ko ti na sisi države pa da blejim ceo dan po forumu... Basketball
Ti si na srpskoj sisi pa zato i jesi tako tupast :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/3/2017, 15:39

tre911 wrote:Ne bi si mogao oprostiti da barem nije pokušao

I to je valjda najbolji opis razloga zbog kojih su Srbi i država Srbija izvršili agresiju na Hrvatsku i BiH nakon raspada Jugoslavije po ocjeni Badinterove komisije.
Jednostavno si nikada ne bi oprostili da u onakvom odnosu snaga nisu pokušali. Slijedećih 500 godina bi se po srpskim etničkim prostorima širio lelek zbog propuštene prilike da od Jugoslavije naprave Veliku Srbiju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 8/3/2017, 15:43

tre911 wrote:
Dare wrote:ah, možda druže-da sam ko ti na sisi države pa da blejim ceo dan po forumu... Basketball
pusti ti to...i on bi mogao biti "naŠ" domaći... niš me ne bi čudilo da je na hrvatskoj sisi... k nama dođe po dječji, ili baba baštini onu slavnu partizansku al u kunama, pa ih na Slaviji troši... ;) u megiću jel... :))

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 8/3/2017, 15:57

speare_shaker wrote:

I to je valjda najbolji opis razloga zbog kojih su Srbi i država Srbija izvršili agresiju na Hrvatsku i BiH nakon raspada Jugoslavije po ocjeni Badinterove komisije.
Jednostavno si nikada ne bi oprostili da u onakvom odnosu snaga nisu pokušali. Slijedećih 500 godina bi se po srpskim etničkim prostorima širio lelek zbog propuštene prilike da od Jugoslavije naprave Veliku Srbiju.
čak im ne prolazi opravdanje da su bili u strahu za srbe u hrvatskoj, odnosno za njihova prava, tada 1990 im je nuđeno preko svakog rezona i da su htjeli prihvatit živjet u hrvatskoj danas bi imali autonomni kotar knin i glinu a vjerojatno bi bio visok stupanj autonomije i u zapadnoj i u istočnoj slavoniji, imali bi 15% državnog kadra uključujući policiju i vojsku i značajan lakmus u vidu lijeve političke opcije kakvog takvog "hrvatskog" predznaka... ali nema potrebe da se lažemo, cilj je bio boldano i s njihove točke gledišta bilo bi stvarno za milenijsku raspravu da u tom odnosu snaga nisu pokušali izvući maksimalno. problem je što su računali da će minimalno uvijek biti ono gore navedeno što im je hrvatska nudila, jer ni u ludilu nisu pretpostavljali da bi hrvatska vojno mogla ojačati do te mjere da ih vojno porazi.... jbg još su dobro i prošli... da je kojim slučajem u zadnjih 20 godina hrvatski desni blok ojačao i ovih preostalih 4 % srba bi se smanjilo na red veličine statističke pogreške jer im u tom slučaju ne bi prolazile sheme tipa pupovac, stanimirović, džakula, crnogorac i razno razni lokalni srbijaneri...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/3/2017, 17:29

Dare wrote:
omni wrote:Sta sere sada Hrvatska nije mi jasno. Naravno da ce Srbija morati da slavi teroriste poslije teroristickog napada koji su izveli na Hrvatsku i BiH. Koga drugog da slave i kome da dizu spomenike?

terorista? ne, on je oficir koji je casno poginuo braneci zemlju kojoj je dao zakletvu... B-) 
teroristi su oni koji se koji dan ili mesec pre njega skinuli istu uniformu koju su nosili, gazeci istu zakletvu koju su dali. Basketball
on je dao zakletvu..kome?...nama nije mi smo referendumom rrkli svoje i poslije toga on je bio gost ili okupator na nasoj zemlji...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/3/2017, 17:33

kako sam vec pisao na jednoj temi prije o tepicu..ponavljam lik je bio i prije problematican...kao major bacen je u skladiste..sto se smatra degradacija casnika sa cinom majora..jer majori su bili mahom na visokim duznostima poput zapovjednika ili dozapovjednika garnizona,vojarne...brigade
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 8/3/2017, 17:44

vuksadinare wrote:kako sam vec pisao na jednoj temi prije o tepicu..ponavljam lik je bio i prije problematican...kao major bacen je u skladiste..sto se smatra degradacija casnika sa cinom majora..jer majori su bili mahom na visokim duznostima poput zapovjednika ili dozapovjednika garnizona,vojarne...brigade

vuk, badava njima i 100x objašnjavati...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/3/2017, 17:49

Noor wrote:
vuksadinare wrote:kako sam vec pisao na jednoj temi prije o tepicu..ponavljam lik je bio i prije problematican...kao major bacen je u skladiste..sto se smatra degradacija casnika sa cinom majora..jer majori su bili mahom na visokim duznostima poput zapovjednika ili dozapovjednika garnizona,vojarne...brigade

vuk, badava njima i 100x objašnjavati...
znam..eto stavim video link koji su sami srbi snimili..gdje maltretiraju osoblje hitne pomoci,djecu na koncu i otvaraju vatru po hitnoj pomoci da su cak i oficiri jna morali vikati da prestanu...ali ne to je za njih sigurno neka 'greska'..vjerojatno ustase pustile brade i preobukli se u cetnike samo da napakoste srbima...jbg lud sulud narod...zeljan obracuna po n-ti put dok ne dobiju po picki n-ti put i opet jovo nanovo
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 8/3/2017, 19:16

michaellcmacha wrote:
speare_shaker wrote:

čak im ne prolazi opravdanje da su bili u strahu za srbe u hrvatskoj, odnosno za njihova prava, tada 1990 im je nuđeno preko svakog rezona i da su htjeli prihvatit živjet u hrvatskoj danas bi imali autonomni kotar knin i glinu a vjerojatno bi bio visok stupanj autonomije i u zapadnoj i u istočnoj slavoniji, imali bi 15% državnog kadra uključujući policiju i vojsku i značajan lakmus u vidu lijeve političke opcije kakvog takvog "hrvatskog" predznaka... ali nema potrebe da se lažemo, cilj je bio boldano i s njihove točke gledišta bilo bi stvarno za milenijsku raspravu da u tom odnosu snaga nisu pokušali izvući maksimalno. problem je što su računali da će minimalno uvijek biti ono gore navedeno što im je hrvatska nudila, jer ni u ludilu nisu pretpostavljali da bi hrvatska vojno mogla ojačati do te mjere da ih vojno porazi.... jbg još su dobro i prošli... da je kojim slučajem u zadnjih 20 godina hrvatski desni blok ojačao i ovih preostalih 4 % srba bi se smanjilo na red veličine statističke pogreške jer im u tom slučaju ne bi prolazile sheme tipa pupovac, stanimirović, džakula, crnogorac i razno razni lokalni srbijaneri...
Zato i kmeče ko mutavi svaki dan, dobili su debele batine upravo od onih koje su smatrali slabijima i inferiornijima u svakom pogledu a ispalo sve kontra od onoga što su su utuvili u glavurde. I strategijski i čisto vojno smo ih na kraju pregazili ko mačiće i samo zahvaljujući americi koja nas je zaustavila mogu zahvaliti što nisu svi skupljeni pod jedenu šljivu te 95 godine.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/3/2017, 19:18

tre911 wrote:

za tebe sam einstein, isfrustrirani PTSP-ovcu... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/3/2017, 19:19

Dare wrote:
tre911 wrote:

Jesi jesi, vidi se iz priloženog kao što sam naveo :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/3/2017, 19:26

tre911 wrote:
Dare wrote:
tre911 wrote:

tvoj sud je jako relevantan, klošaru sa diplomom četvorogodišnje škole... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/3/2017, 19:30

Dare wrote:
tre911 wrote:
Dare wrote:
tre911 wrote:

tvoj sud je jako relevantan, klošaru sa diplomom četvorogodišnje škole... Basketball
 koliki si ti tek onda jadov da te takav klošar rastura ko beba zvečku kad mu se prohtije B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by govinda 8/3/2017, 19:32

tre911 wrote:
Dare wrote:
tre911 wrote:
Dare wrote:
tre911 wrote:

koliki si ti tek onda jadov da te takav klošar rastura ko beba zvečku kad mu se prohtije B-)
Mislio sam da ce cetnici poslati negog boljeg na forum da zamijeni vojvodu dzangica....

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Guest 8/3/2017, 19:35

govinda wrote:
tre911 wrote:
Dare wrote:
tre911 wrote:
Dare wrote:

Mislio sam da ce cetnici poslati negog boljeg na forum da zamijeni vojvodu dzangica....
Ovaj je tu već par dana samo da si pokuša zalizati rane a nikako da skuži da sol nije za to. No kako mu volja, voli čovjek glumiti budalu i dobijati ćuške.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by govinda 8/3/2017, 19:36

tre911 wrote:
govinda wrote:
tre911 wrote:
Dare wrote:
tre911 wrote:

Ovaj je tu već par dana samo da si pokuša zalizati rane a nikako da skuži da sol nije za to. No kako mu volja, voli čovjek glumiti budalu i dobijati ćuške.
Sve sami mazohisti...neko im rekao da su ovdje ustase sadisti pa navalili ko mutavi :))))

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics