Filmski dnevnik forumaša
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Filmski dnevnik forumaša
charlotte je meni cool ... nekako ugodna za gledat i slusat
pa cak i u antikristu :D
nimfomanijak sam oba dijela pogledala u komadu, film doslovno boli po cijelom tijelu
pa cak i u antikristu :D
nimfomanijak sam oba dijela pogledala u komadu, film doslovno boli po cijelom tijelu
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
Mislim da sam ga već komentirala ovdje, al' evo, još jednom... Neloš mi je Nymphomaniac, drugi dio dosta mračniji, al' se i nasmijah fino na poneku scenu. Nije mi najdraži redatelj, al' von Trier mi definitivno paše...
Guest- Guest
http://www.index.hr/black/clanak/legendarni-mr-spock-preminuo-u-84-godini-pocivaj-u-miru-mnoge-si-od-nas-inspirirao/804210.aspx
R.I.P. Leonard Nimoy
Guest- Guest
na Nimfomanku sam tolko ravnodušan ostao, meh film
eek- Posts : 178
2014-04-17
betty.boop wrote:crnci ? :D
Yup, definitivno jedna od scena na koju se dobro nasmijah.
Danas ću valjda napokon pogledati Birdmana da vidim what all the fuss is about...
Guest- Guest
ovaj Whiplash mi i nije tako dobar koliko ga hvale..
n1smrad- Posts : 94
2015-02-26
Whiplash je samo dobar
a živcira me što sad kad je dobio oskare svi najednom idu gledat Birdman. svejedno ga pol ljudi ne kuži
a živcira me što sad kad je dobio oskare svi najednom idu gledat Birdman. svejedno ga pol ljudi ne kuži
2014-04-17
Zašto te to živcira?
Mislim, meni je sasvim logično da ako netko ima u planu pogledati određene filmove, uključujući i taj, da ga halabuka koja se digne oko njega malce pogura na listi prioriteta za gledanje jer te, između ostalog, zanima i vrijedi li toliko silnog laprdanja o njemu.
Gledalo mi se nešto što paše uz menstrualne grčeve i dekicu pa sam ponovno, nakon dugo vremena gledala Happiness.
Mislim, meni je sasvim logično da ako netko ima u planu pogledati određene filmove, uključujući i taj, da ga halabuka koja se digne oko njega malce pogura na listi prioriteta za gledanje jer te, između ostalog, zanima i vrijedi li toliko silnog laprdanja o njemu.
Gledalo mi se nešto što paše uz menstrualne grčeve i dekicu pa sam ponovno, nakon dugo vremena gledala Happiness.
Guest- Guest
a jbg, ne čekamo svi camripove, novicki stavio na kladi da će whiplash osvojiti, toliko mu je bio dobar ne znam koliko je uložio pak..eek wrote:Whiplash je samo dobar
2015-02-26
ovaj Gone girl se samo isplati pogledati zbog scene Barneyova klanja.
2015-02-26
n1smrad wrote:ovaj Gone girl se samo isplati pogledati zbog scene Barneyova klanja.
ne
zbog Rosamund Pike
a i Affleck je odličan
btw spoiler!
2014-04-17
gone girl je najprecjenjeniji film godine meni osobno, očekivao sam puno i početak je obećavao, poslije sve bljutavo.....jedino šta je, rosamunda je bila odlična, rijetko kad ostanem paf na neki ženski lik, ali poslije ovog filma, jesam
nowitzki-
2014-04-27
zadnjih mjesec, mjesec i pol, nisam gledao ništa novo, ipak je shity sezona filmova sada do proljeća....pogledao par klasika, odgledao ponovo SW trilogiju itd. čuo sam ovaj kingsman da je dobar, svi ga hvale
nowitzki-
2014-04-27
Chappie - ima svojih mana, u cjelini, film bogat simbolikom, preporuka.
Guest- Guest
Pogledala novu epizodu Vikinga, sezona mi je so far, so good.
Sviđa mi se u kojem smjeru se razvija, Harbard je sasvim intrigantan lik. Poklapa se s likom Harbarda koji je opisan u mitologiji (Starija edda, cijela jedna pjesma je posvećena njemu i njegovom susretu s Thorom, yadda yadda), a s obzirom da neki autori spekuliraju da je on zapravo Loki, neki da je Odin - moglo bi biti zanimljivo.
Sviđa mi se u kojem smjeru se razvija, Harbard je sasvim intrigantan lik. Poklapa se s likom Harbarda koji je opisan u mitologiji (Starija edda, cijela jedna pjesma je posvećena njemu i njegovom susretu s Thorom, yadda yadda), a s obzirom da neki autori spekuliraju da je on zapravo Loki, neki da je Odin - moglo bi biti zanimljivo.
Guest- Guest
ja moram rec, zao mi je Jarla Borga, sjebali su ga uzduz poprijeko a samo je htio voditi normalan zivot i raidat istocnjake, ozenit zenicu, vadit svoju rudu, ali nema tko ga nije izjebo.
Odusto sam od Vikinga, baš loša serija
2014-04-17
od ove sezone, iako je i prošla bila slaba...stalno isto se ponavlja sve, a sve jako površno i bez dubine...nije mi ni zanimljivo
2014-04-17
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» Filmski dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa
» Glazbeni dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa