Filmski dnevnik forumaša
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Filmski dnevnik forumaša
problem je u tome što sam ga gledao...Brain32 wrote:A čuj ako ti se ne sviđa Mad Max općenito onda ionako nema smisla gledati ovaj novi...ante_ante wrote:film je retardiran..doslovno bolesno besmislen...Brain32 wrote:
Mad Max Fury Road - totalno pogođen, zadržao atmosferu originalne trilogije, brutalnost, bezumlje, bizarnost i nastranost i hrpa akcije, glumci pogođeni, efekti, lokacija, ma sve, road
ante_ante- Posts : 31
2014-04-16
ne bi se složio da je novi max totalno bezvrijedan,možda je današnjim klincima odraslima na igricama više spektakularan nego nama koji smo odrasli na čuvenoj trilogiji(koju mogu uvijek beskonačno iznova gledat za razliku od novog koji mi je ipak dovoljno 1-2x)no mora se priznat da su prikazi akcije(naglasak na vožnji)i negativaca predobro urađeni,radnja i izbor glumaca možda nisu najbolje pogođeni al sjećam se kad sam čitao prve kritike kako su milleru svi bjesomučno pljeskali na probnoj projekciji i da ga je sam rodrigez pitao;"dođavola,kako ste to snimili kao da uopće nisu specijalni efekti",ipak to nešto znači u svijetu filma-za razliku od terminatora i jurasic worlda koji su po meni puno veći promašaj..
jack_reacher-
2014-04-14
Antichrist je teško izdrkavanje od filma, smeće obično
Southpaw - generičan boksački film ali Jake je jebena zvijer, zbog njega film vrijedi
The D Train - potpuno kriv marketing filma, nije bedasta komedija nego zanimljva eksploracija usamljenosti i seksualnosti, pomalo tužan i depresivan film što više odmiče, iako je pokretač radnje urnebesan ali ne smijem spoilati jer je potpuno neočekivan i wtf moment
Southpaw - generičan boksački film ali Jake je jebena zvijer, zbog njega film vrijedi
The D Train - potpuno kriv marketing filma, nije bedasta komedija nego zanimljva eksploracija usamljenosti i seksualnosti, pomalo tužan i depresivan film što više odmiče, iako je pokretač radnje urnebesan ali ne smijem spoilati jer je potpuno neočekivan i wtf moment
eek- Posts : 178
2014-04-17
Eyes Wide Shut (1999)
http://www.imdb.com/title/tt0120663/
baš ga dugo nisam gledao, mogao bi večeras.
http://www.imdb.com/title/tt0120663/
baš ga dugo nisam gledao, mogao bi večeras.
Guest- Guest
Lawrence od Arabije večeras, prvi put sam ga pogledao odjednom u komadu. Nisam požalio. Odličan
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Fenomenalan film.wolverine wrote:gledao sam interstelar ...8.5/10 ...meni se film svidio ...vecini se vjerovatno nece svidjeti ...radnja ide polako ...it is sci fi ...tipa mr nobody ...moon...cloud atlas ...i tako dalje ...
meni je film jako dobar ...odgledat cu i mad maxa svidjeli su mi se efekti moderni...ali jednostavno vise volim ponekad filmove dje je radnja spora i ima neka prica...
EstebanEnrique-
2014-04-16
wolverine wrote:meni je film jako dobar ...odgledat cu i mad maxa svidjeli su mi se efekti moderni...ali jednostavno vise volim ponekad filmove dje je radnja spora i ima neka prica...
A čuj Mad Max je praktički žanr za sebe mislim ok možeš ga svrstati u nekakav SF post-apokaliptični akcijski žanr ali ne bi ga opisao kako spada, Mad Max je jednostavno Mad Max. To je tip filma koji se ili voli ili ne, nema tu sredine i osobno mi je iznimno drago da se reboot toga držao i nije pokušao proširiti publiku debilanama koje bi ga iskrivile do neprepoznatljivosti.
Brain32-
2014-04-15
u mad maxu nema cgi efekata nego je skoro sve rađeno preko pravih sudara i pravih kaskadera...
Guest- Guest
2014-04-14
2014-04-14
Salmon Fishing in the Yemen; simpa Hallströmov film za zaključenje večeri, iako mi je od njegovih filmova draži Mitt liv som hund (My Life as a Dog)
Guest- Guest
SELF/LESS - najavljivan kao veliki hit(remek djelo?)nije me baš posebno impresionirao iako je premisa dobra,ko voli takve zaplete vjerovatno će uživat možda više od mene,ipak jaka glumačka postava jamči dobru zabavu a i kraj je očekivano epski patetičan..
http://www.imdb.com/title/tt2140379/
http://www.imdb.com/title/tt2140379/
jack_reacher-
2014-04-14
2014-04-14
Fan4stic
točno se vidi gdje je studio preuzeo film i uništio ga, još sat i pol Josh Trankove verzije i film bi bio briljantan, Cronenbergovski film koji eto ima superjunake unutra, i ne bi bio za svakoga s tim tempom i tonom. Šteta, no i ovako se radi o sasvim solidnom uratku koji gradi gradi gradi priču i likove i onda samo naglo završi, Fox Studios si je sam kriv ali nikako nije najgori film ove godine, ni blizu
točno se vidi gdje je studio preuzeo film i uništio ga, još sat i pol Josh Trankove verzije i film bi bio briljantan, Cronenbergovski film koji eto ima superjunake unutra, i ne bi bio za svakoga s tim tempom i tonom. Šteta, no i ovako se radi o sasvim solidnom uratku koji gradi gradi gradi priču i likove i onda samo naglo završi, Fox Studios si je sam kriv ali nikako nije najgori film ove godine, ni blizu
2014-04-17
imal je ...
EstebanEnrique-
2014-04-16
razočarali me ljetni blockbusteri, niti jedan mi nije bio napet za u kinu pogledat, ajde jedino jurassic park, ali ovo 7 i 8 mjesec....blah
Last edited by nowitzki on 18/9/2015, 00:16; edited 1 time in total (Reason for editing : sad)
nowitzki-
2014-04-27
pa imo si Avengerse, Antmana, MI5...od svih tih filmova Jurski Svijet je definitivno najgori, jedva prosječan filmnowitzki wrote:razočarali me ljetni blockbusteri, niti jedan mi nije bio napet za u kinu pogledat, ajde jedino jurassic park, ali ovo 7 i 8 mjesec....blah
2014-04-17
sweet november - lijep i tuzan filmic
keanu i charlize su mi i inace dragi, dirljivi su u ovom filmu, plakala sam jadna
keanu i charlize su mi i inace dragi, dirljivi su u ovom filmu, plakala sam jadna
betty.boop-
2015-01-23
pogledao sam ''interstelar'',, imo zeludcane tegobe nakon,,, kakav idiotski stupidni film
Ti si lud.jokerman wrote:pogledao sam ''interstelar'',, imo zeludcane tegobe nakon,,, kakav idiotski stupidni film
strikan borko- Posts : 145
2015-09-01
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Similar topics
» Filmski dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa
» Glazbeni dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa