Izbjeglički val zapljusnuo Minhen
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Izbjeglički val zapljusnuo Minhen
ciji sam ja..??' samo svoj.. ...domovnicu imam,nisam Hrvat,pa cak niti Srbin,pa ebi ga..zato sam ja lockao firmu i dao se u pečalbu u drugoj drzavi..
Guest- Guest
n omoram priznati,jucer sam vidio jednu Niggicu,iako mi nisu dragi,jerbo nisu bas radno nabrijani,ova cura je uz prekrasno tijelo,imala facu a nes za ne odvojiti pogleda..krupne,mackaste oci vise rasirene,manji nos,usne prekrasne,ne onako mesnate,oblik glave ludilo..prvi puta da vidim takav dragulj medju Niggama..
Guest- Guest
Svaka čast,men nije bitno tko si već kakav si....domovnica je papir koji se može kupiti,sjeti se ruskih mafijaša...bogomdani wrote:ciji sam ja..??' samo svoj.. ...domovnicu imam,nisam Hrvat,pa cak niti Srbin,pa ebi ga..zato sam ja lockao firmu i dao se u pečalbu u drugoj drzavi..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ruskim mafijasima se Rh politicari ne usude reci NE..v_vlado wrote:Svaka čast,men nije bitno tko si već kakav si....domovnica je papir koji se može kupiti,sjeti se ruskih mafijaša...bogomdani wrote:ciji sam ja..??' samo svoj.. ...domovnicu imam,nisam Hrvat,pa cak niti Srbin,pa ebi ga..zato sam ja lockao firmu i dao se u pečalbu u drugoj drzavi..
Guest- Guest
Za to vrijeme, javlja The Guardian, u Munchenu se 5000 ljudi prijavilo na volontiranje kako bi pomogli tisućama izbjeglica čiji se dolazak očekuje iz Mađarske.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nakon-proboja-krenuo-mars-izbjeglica-do-austrije-ekstremisti-ih-gadjaju-petardama/840095.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nakon-proboja-krenuo-mars-izbjeglica-do-austrije-ekstremisti-ih-gadjaju-petardama/840095.aspx
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
ovi njemci su sprežna mozga doslovno , u hrvatskoj gledam komentari na medijima svi negativni protiv islamske imigracije(nitko nije stvarao problem kada su bili ukrainci ) ali ovi na zapadu su sjebani..
Guest- Guest
Totalno ....zato im i treba sve ove Arape i ostale propust da dođu do tamo.neoliberalni_placenik wrote:ovi njemci su sprežna mozga doslovno , u hrvatskoj gledam komentari na medijima svi negativni protiv islamske imigracije(nitko nije stvarao problem kada su bili ukrainci ) ali ovi na zapadu su sjebani..
SAMO TRPAJ.
2014-04-11
neoliberalni_placenik wrote:ovi njemci su sprežna mozga doslovno , u hrvatskoj gledam komentari na medijima svi negativni protiv islamske imigracije(nitko nije stvarao problem kada su bili ukrainci ) ali ovi na zapadu su sjebani..
a tek kakve 'uligane imaju...pa Vesna bi dala lijevu sisu za ovakve slike na jugoslav , ovaj hrvatskim stadionima
n_razbojnik-
2014-04-15
toj njemačkoj nema spasa, trpaj ih sve.. sa druge strane azija se širi na zapadu europe, a sa istoka rusija se azijatizira a sa juga srbija... čiste europske zemlje su poljska, baltičke zemlje, ukraina, mađarska, hrvatska, češka, slovačka, ukratko ex-AU(osim austrije), ostalo sve AZIJA. Azija počinje u Minhenu na zapadu, na Sjeveru u Štokolmu, na Istoku u Donjecku, a na Jugu u Novom Sadu. Između ovoga je Europa
Guest- Guest
Zaboravljaš Mediteran. Italija,Španjolska,Portugal,pa Irska.Škotska.Istočna Njemačka.neoliberalni_placenik wrote:toj njemačkoj nema spasa, trpaj ih sve.. sa druge strane azija se širi na zapadu europe, a sa istoka rusija se azijatizira a sa juga srbija... čiste europske zemlje su poljska, baltičke zemlje, ukraina, mađarska, hrvatska, češka, slovačka, ukratko ex-AU(osim austrije), ostalo sve AZIJA. Azija počinje u Minhenu na zapadu, na Sjeveru u Štokolmu, na Istoku u Donjecku, a na Jugu u Novom Sadu. Između ovoga je Europa
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Rumunjska! Divni ljudi. Jučer sam upoznao par Rumunjki.
2014-04-22
Jedan Rumunj rekao za sebe,odnosno svoj narod da su pizde po karakteru,a za rumunjke da su podmuke i koristoljubive...e sad...valjdaima i koji kukolj medju njima..albatros wrote:Rumunjska! Divni ljudi. Jučer sam upoznao par Rumunjki.
Guest- Guest
Ma kojeg vraga mi kukamo???
Ima nas sto puta više i ovdje naričemo kao da nam je došao sudnji dan.
Pa pogledajte malo maleni Izrael. Enklava u islamskom moru,što bi Njegoš rekao "slamka jedna među vihorove",pa opet kad ste čuli da Izraelci kukaju i kmeče?
Treba samo odhebati SAD i zauzeti čvsti stav.
Ima nas sto puta više i ovdje naričemo kao da nam je došao sudnji dan.
Pa pogledajte malo maleni Izrael. Enklava u islamskom moru,što bi Njegoš rekao "slamka jedna među vihorove",pa opet kad ste čuli da Izraelci kukaju i kmeče?
Treba samo odhebati SAD i zauzeti čvsti stav.
2014-04-22
Ma jako su fini i prijatni ljudi.bogomdani wrote:Jedan Rumunj rekao za sebe,odnosno svoj narod da su pizde po karakteru,a za rumunjke da su podmuke i koristoljubive...e sad...valjdaima i koji kukolj medju njima..albatros wrote:Rumunjska! Divni ljudi. Jučer sam upoznao par Rumunjki.
I kulturni.
Za Bugare su gospoda.
2014-04-22
Na železničku stanicu u Minhenu danas je stiglo još 2.300 izbeglica od očekivanih desetak hiljada, javljaju nemački mediji, navodeći da su ukupni kapaciteti za smeštaj popunjeni.
Pre nego što druge izbeglice stignu, oko 4.000 ljudi mora da napusti grad u pravcu drugih nemačkih pokrajina, gde će biti rasporedjeni u prihvatne centre.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/588823/Oko-2300-izbeglica-stiglo-u-Minhen-kapaciteti-popunjeni
Pre nego što druge izbeglice stignu, oko 4.000 ljudi mora da napusti grad u pravcu drugih nemačkih pokrajina, gde će biti rasporedjeni u prihvatne centre.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/588823/Oko-2300-izbeglica-stiglo-u-Minhen-kapaciteti-popunjeni
2014-04-11
Izgleda da ce u svabiji porez ici gore,da se mogu namiriti Invadersi..Svabiju ce godisnje Invadersi kostat i20 milijardi Ojra..
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Super radio Minhen
» NJEMAČKU ZAPLJUSNUO VAL NASILJA
» Izbjeglički šatori u glavnom gradu EU
» Droca Merkl kriva za zadnji izbjeglički val
» Vlasti u BiH na proljeće očekuju izbjeglički val iz Srbije ka Hrvatskoj
» NJEMAČKU ZAPLJUSNUO VAL NASILJA
» Izbjeglički šatori u glavnom gradu EU
» Droca Merkl kriva za zadnji izbjeglički val
» Vlasti u BiH na proljeće očekuju izbjeglički val iz Srbije ka Hrvatskoj