NJEMAČKU ZAPLJUSNUO VAL NASILJA
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
NJEMAČKU ZAPLJUSNUO VAL NASILJA
NJEMAČKU ZAPLJUSNUO VAL NASILJA Neonacistička banda upala u kvart ljevičara i palila kuće, razbijala restorane, kafiće, dućane...
http://www.jutarnji.hr/njemacku-zapljusnuo-val-nasilja-huliganske-bande-u-namjeri-da-se-obracunaju-s-ljevicarima-rusili-sve-pred-sobom--napadnuti-navijaci-i-crvene-zvijezde/1496081/
http://www.jutarnji.hr/njemacku-zapljusnuo-val-nasilja-huliganske-bande-u-namjeri-da-se-obracunaju-s-ljevicarima-rusili-sve-pred-sobom--napadnuti-navijaci-i-crvene-zvijezde/1496081/
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: NJEMAČKU ZAPLJUSNUO VAL NASILJA
Nisi li ti prije par godina u zvijezde uzdizao gospođu Merkel?
Sjeti se kad je pobijedila na izborima onog debelog socijalistu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nešto čudno?
Ovo sam očekivao i prognozirao već prije 10 godina.
Bilo je pitanje samo vremena...
Mogu nas nazivati kako god hoće.
Jamčim vam da bih kao svojevremeni socijaldemokrat odreagirao isto.
Nedo Bog da u mojoj državi i gradu tamo neki počnu silovati i maltretirati sugrađane.
Odmah bih sve svoje umne i fizičke sposobnosti stavio na raspolaganje onome tko bi se
tome suprotavio.
Ovo sam očekivao i prognozirao već prije 10 godina.
Bilo je pitanje samo vremena...
Mogu nas nazivati kako god hoće.
Jamčim vam da bih kao svojevremeni socijaldemokrat odreagirao isto.
Nedo Bog da u mojoj državi i gradu tamo neki počnu silovati i maltretirati sugrađane.
Odmah bih sve svoje umne i fizičke sposobnosti stavio na raspolaganje onome tko bi se
tome suprotavio.
Ako bi tebe maltretirali samo bih gledao sa strane i čekao kad ćeš se opametiti.jastreb wrote:Nisi li ti prije par godina u zvijezde uzdizao gospođu Merkel?
2014-04-23
jastreb wrote:Nisi li ti prije par godina u zvijezde uzdizao gospođu Merkel?
Dobro, nema šta nije pisao šjor ero... :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Od danas ujutro opet imam učestale napade skribomanije.
Istovremeno, svuda po tijelu, a posebno u glavi osjećam onu probadajuću glupost.
Ne znam što da radim?
Istovremeno, svuda po tijelu, a posebno u glavi osjećam onu probadajuću glupost.
Ne znam što da radim?
crvenkasti-
2014-04-17
Dodik,Putin,Njegovo Preosveštenstvo,Merkelica,Irinej...epikur37 wrote:jastreb wrote:Nisi li ti prije par godina u zvijezde uzdizao gospođu Merkel?
2014-04-22
jastreb wrote:Nisi li ti prije par godina u zvijezde uzdizao gospođu Merkel?
Merkelica je od Njemačke napravila ekonomsku silu, treba upamtiti da je Njemačka isto imala prehlađenu ekonomiju, ali je ova prije 10ak godina napravila neke reforme.
Međutim usput je i sjebala Njemačku sa ovom arapizacijom.
Dakle za 100godina nitko neće pamtiti Merkelicu po tome što je od Njemačke uspjela napraviti najjaču vodeću političku i ekonomsku zemlju EU(praktički je bacila i Francusku i Britaniju u pozadinu, što nije uspjelo niti Hitleru niti onome Caru niti Bismarku)nego će je pamtiti po arapima.
Isto tako Hitlera nitko ne pamti po dobrim stvarima, tipa promovirao zdravi život, doveo zakone gdje je zabranjeno mučiti i ritualno ubijati životinje, promovirao sportski duh, vodio kampanju protiv pušenja, itd, nego će ga pamtiti po porazu u WW2.
Tako i Merkelicu.
Guest- Guest
U onome filmu, "možeš izgraditi 100 mostova i popušiti jedan kurac, osoba će biti upamčena kao pušač kuraca".
Tako i Merkelica.
Tako i Merkelica.
Guest- Guest
Neoliberalni portugalac wrote:
Isto tako Hitlera nitko ne pamti po dobrim stvarima, tipa promovirao zdravi život, doveo zakone gdje je zabranjeno mučiti i ritualno ubijati životinje, promovirao sportski duh, vodio kampanju protiv pušenja, itd, nego će ga pamtiti po porazu u WW2..
Sve mu je bilo super, ali eto dogodio mu se taj jedan nesretni poraz, i sad će ostati upamćen baš po njemu.
crvenkasti-
2014-04-17
I danas isto, osim uljeza, koje si sam ubacio...jastreb wrote:Dodik,Putin,Njegovo Preosveštenstvo,Merkelica,Irinej...epikur37 wrote:jastreb wrote:Nisi li ti prije par godina u zvijezde uzdizao gospođu Merkel?
2014-04-23
Ujutro počne potiho, nezamjetno, ali kako vrijeme prolazi, ona raste i raste sve veća.
Naposlijetku mi se čini da je porasla veća od mene, da izvire, kipti iz mene.
Ne kažu ljudi bezveze: "Crvenkasti, ti samo prosipaš gluposti."
Naposlijetku mi se čini da je porasla veća od mene, da izvire, kipti iz mene.
Ne kažu ljudi bezveze: "Crvenkasti, ti samo prosipaš gluposti."
crvenkasti-
2014-04-17
Volio bih da mi netko to hoće platiti, kao marcelusu.
crvenkasti-
2014-04-17
Ero wrote:NJEMAČKU ZAPLJUSNUO VAL NASILJA Neonacistička banda upala u kvart ljevičara i palila kuće, razbijala restorane, kafiće, dućane...
usla voda u usi
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Nisu se pokazali nesto boljim od crvenog sljama razbijajuci tudju imovinu, zasluzuju jedni druge, nadam se da ce bit puno slupanih noseva.
omni-
2014-04-12
predlažem slanje većeg broja imigranata u istočni dio Njemačke a neonazia na zapad, da se malo izreguliraju stvari, nema razloga da se ne dimi malo i u Ruhru, Hamburgu, Bavarskoj...
n_razbojnik-
2014-04-15
Wessiji ne vole Ossije. Dobro, ni ovi njih ne vole. To je sasvim pošteno.
Guest- Guest
???Ero wrote:I danas isto, osim uljeza, koje si sam ubacio...jastreb wrote:Dodik,Putin,Njegovo Preosveštenstvo,Merkelica,Irinej...epikur37 wrote:jastreb wrote:Nisi li ti prije par godina u zvijezde uzdizao gospođu Merkel?
2014-04-22
Njemačka je bila ekonomska sila i bez Merkelice, ali ujebati toliko državu i voditi je ravno u rat, da ne govorim sada dovoditi 4000 dnevno arapa i šiptara i govoriti da će sve biti super, pa na stranu sve bilance, BDP-ovi i sl. sranja kojima se klanjate to nije izdaja to je nešto puno puno gore to je čisti idiotizamNeoliberalni portugalac wrote:jastreb wrote:Nisi li ti prije par godina u zvijezde uzdizao gospođu Merkel?
Merkelica je od Njemačke napravila ekonomsku silu, treba upamtiti da je Njemačka isto imala prehlađenu ekonomiju, ali je ova prije 10ak godina napravila neke reforme.
Međutim usput je i sjebala Njemačku sa ovom arapizacijom.
Dakle za 100godina nitko neće pamtiti Merkelicu po tome što je od Njemačke uspjela napraviti najjaču vodeću političku i ekonomsku zemlju EU(praktički je bacila i Francusku i Britaniju u pozadinu, što nije uspjelo niti Hitleru niti onome Caru niti Bismarku)nego će je pamtiti po arapima.
Isto tako Hitlera nitko ne pamti po dobrim stvarima, tipa promovirao zdravi život, doveo zakone gdje je zabranjeno mučiti i ritualno ubijati životinje, promovirao sportski duh, vodio kampanju protiv pušenja, itd, nego će ga pamtiti po porazu u WW2.
Tako i Merkelicu.
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Izbjeglički val zapljusnuo Minhen
» Srbija, zemlja nasilja!
» Porast nasilja u Švedskoj
» Hrvatska postala zemlja nasilja
» U Francuskoj eksplozija obiteljskog nasilja
» Srbija, zemlja nasilja!
» Porast nasilja u Švedskoj