SRBI ZASLUŽUJU PRAVDU
Page 4 of 14
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: SRBI ZASLUŽUJU PRAVDU
govinda wrote:tjah, kad ces na Kosovo, dzango? Jbg, ovdje te baniralo na 3 dana, na Kosovu te baniralo za cijeli zivot...
Braćala, ali nema veze. U konačnici dođe na isto.
Guest- Guest
govinda wrote:tjah, kad ces na Kosovo, dzango? Jbg, ovdje te baniralo na 3 dana, na Kosovu te baniralo za cijeli zivot...Dare wrote:govinda wrote:Ako im ih Haradinaj bude crtao najebali su skroz....
haradinaj, on ume samo da se kurči na slabijima od sebe. mada, brže je bežao i veštije se skrivao od jadema klošarija-kome smo se usrali u život...
na kosovo idem kada hoću, što pitaš?
Guest- Guest
speare_shaker wrote:govinda wrote:tjah, kad ces na Kosovo, dzango? Jbg, ovdje te baniralo na 3 dana, na Kosovu te baniralo za cijeli zivot...
ne zameri mu, ipak je i on vraćen na fabrička podešavanja danas...
Guest- Guest
speare_shaker wrote:Dare wrote:na kosovo idem kada hoću, što pitaš?
A kud hoćeš?
dabome...
Guest- Guest
Ma isti su...jbt, ja hodam po Banjaluci bez problema a on ne smije na Kosovo da ode...i onda nesto sere o Srbiji do Vrbasa i Une...speare_shaker wrote:govinda wrote:tjah, kad ces na Kosovo, dzango? Jbg, ovdje te baniralo na 3 dana, na Kosovu te baniralo za cijeli zivot...
2016-11-17
Dare wrote:speare_shaker wrote:Dare wrote:na kosovo idem kada hoću, što pitaš?
A kud hoćeš?
dabome...
Nema od vas većih junaka.
Guest- Guest
jebote, opet sereš balijo pa ćeš plakati da tebe baniraju jer si muslimangovinda wrote:Ma isti su...jbt, ja hodam po Banjaluci bez problema a on ne smije na Kosovo da ode...i onda nesto sere o Srbiji do Vrbasa i Une...speare_shaker wrote:govinda wrote:tjah, kad ces na Kosovo, dzango? Jbg, ovdje te baniralo na 3 dana, na Kosovu te baniralo za cijeli zivot...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I nije ti bad pokazati kosovskoj policiji pasos i pokloniti se kosovskoj zastavi na granici? Bas mi je drago da ima vas Srba koji prihvataju realnost i Kosovo kao nezavisnu drzavu...Dare wrote:govinda wrote:tjah, kad ces na Kosovo, dzango? Jbg, ovdje te baniralo na 3 dana, na Kosovu te baniralo za cijeli zivot...Dare wrote:govinda wrote:Ako im ih Haradinaj bude crtao najebali su skroz....
haradinaj, on ume samo da se kurči na slabijima od sebe. mada, brže je bežao i veštije se skrivao od jadema klošarija-kome smo se usrali u život...
2016-11-17
O kajo, jos te bole usi od prosli put?kaja wrote:jebote, opet sereš balijo pa ćeš plakati da tebe baniraju jer si muslimangovinda wrote:Ma isti su...jbt, ja hodam po Banjaluci bez problema a on ne smije na Kosovo da ode...i onda nesto sere o Srbiji do Vrbasa i Une...speare_shaker wrote:govinda wrote:tjah, kad ces na Kosovo, dzango? Jbg, ovdje te baniralo na 3 dana, na Kosovu te baniralo za cijeli zivot...
2016-11-17
kaja wrote:jebote, opet sereš balijo pa ćeš plakati da tebe baniraju jer si musliman
Tebi se naš forumski Krishna baš gadno zamjerio?
Guest- Guest
govinda wrote:Ma isti su...jbt, ja hodam po Banjaluci bez problema a on ne smije na Kosovo da ode...i onda nesto sere o Srbiji do Vrbasa i Une...speare_shaker wrote:govinda wrote:tjah, kad ces na Kosovo, dzango? Jbg, ovdje te baniralo na 3 dana, na Kosovu te baniralo za cijeli zivot...
što da ne, republika srpska je demokratska i slobodna zemlja...
lepo što ideš u posetu drugim državama.
Guest- Guest
boli me...al dupegovinda wrote:O kajo, jos te bole usi od prosli put?kaja wrote:jebote, opet sereš balijo pa ćeš plakati da tebe baniraju jer si muslimangovinda wrote:Ma isti su...jbt, ja hodam po Banjaluci bez problema a on ne smije na Kosovo da ode...i onda nesto sere o Srbiji do Vrbasa i Une...speare_shaker wrote:govinda wrote:tjah, kad ces na Kosovo, dzango? Jbg, ovdje te baniralo na 3 dana, na Kosovu te baniralo za cijeli zivot...
2015-08-15
pička je. provocira i onda plače - dajte im ban, ja sam musliman, kmeespeare_shaker wrote:kaja wrote:jebote, opet sereš balijo pa ćeš plakati da tebe baniraju jer si musliman
Tebi se naš forumski Krishna baš gadno zamjerio?
2015-08-15
govinda wrote:I nije ti bad pokazati kosovskoj policiji pasos i pokloniti se kosovskoj zastavi na granici? Bas mi je drago da ima vas Srba koji prihvataju realnost i Kosovo kao nezavisnu drzavu...Dare wrote:govinda wrote:tjah, kad ces na Kosovo, dzango? Jbg, ovdje te baniralo na 3 dana, na Kosovu te baniralo za cijeli zivot...Dare wrote:govinda wrote:Ako im ih Haradinaj bude crtao najebali su skroz....
ko kaže da pokazujem pasoš, indijanac?
Guest- Guest
kaja wrote:jebote, opet sereš balijo pa ćeš plakati da tebe baniraju jer si muslimangovinda wrote:Ma isti su...jbt, ja hodam po Banjaluci bez problema a on ne smije na Kosovo da ode...i onda nesto sere o Srbiji do Vrbasa i Une...speare_shaker wrote:govinda wrote:tjah, kad ces na Kosovo, dzango? Jbg, ovdje te baniralo na 3 dana, na Kosovu te baniralo za cijeli zivot...
cepaj turčinaaaa
Guest- Guest
Ne moras otkrivati nase igrice iz spavace sobe....kaja wrote:boli me...al dupegovinda wrote:O kajo, jos te bole usi od prosli put?kaja wrote:jebote, opet sereš balijo pa ćeš plakati da tebe baniraju jer si muslimangovinda wrote:Ma isti su...jbt, ja hodam po Banjaluci bez problema a on ne smije na Kosovo da ode...i onda nesto sere o Srbiji do Vrbasa i Une...speare_shaker wrote:
2016-11-17
Imas kosovske dokumente? Divno!Dare wrote:govinda wrote:I nije ti bad pokazati kosovskoj policiji pasos i pokloniti se kosovskoj zastavi na granici? Bas mi je drago da ima vas Srba koji prihvataju realnost i Kosovo kao nezavisnu drzavu...Dare wrote:govinda wrote:tjah, kad ces na Kosovo, dzango? Jbg, ovdje te baniralo na 3 dana, na Kosovu te baniralo za cijeli zivot...Dare wrote:
ko kaže da pokazujem pasoš, indijanac?
2016-11-17
Aha...samo me na Loncarima ne doceka granica kao tebe kad ides na Kosovo...toliko o drzavama...Dare wrote:govinda wrote:Ma isti su...jbt, ja hodam po Banjaluci bez problema a on ne smije na Kosovo da ode...i onda nesto sere o Srbiji do Vrbasa i Une...speare_shaker wrote:govinda wrote:tjah, kad ces na Kosovo, dzango? Jbg, ovdje te baniralo na 3 dana, na Kosovu te baniralo za cijeli zivot...
što da ne, republika srpska je demokratska i slobodna zemlja...
lepo što ideš u posetu drugim državama.
2016-11-17
Tebi stvarno nije dosta samaranja za danas?
2016-11-17
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Nacisti zaslužuju smrt!
» uzeli pravdu u svoje ruke
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Nacisti zaslužuju smrt!
» uzeli pravdu u svoje ruke
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
Page 4 of 14