Nenad Bakić: 'Filozofija depresije je, posebno u Rijeci, planski poticana od strane neuspješne lijeve Vlade'
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Nenad Bakić: 'Filozofija depresije je, posebno u Rijeci, planski poticana od strane neuspješne lijeve Vlade'
Znači po potrebi?speare_shaker wrote:Triny wrote:Znači dva?speare_shaker wrote:Triny wrote:Da, poduzetnički duh se probudi za jedan produženi vikend u inozemstvu.
Tko je spomenuo (samo) jedan produženi vikend?
Nitko nije spomenuo ni dva.
A tko bi selektirao te uspavane poduzetnike?
Naravno, za naše novce jel.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Re: Nenad Bakić: 'Filozofija depresije je, posebno u Rijeci, planski poticana od strane neuspješne lijeve Vlade'
Triny wrote:A tko bi selektirao te uspavane poduzetnike?
Da, iste one iz kojih se financira sustav obrazovanja. Treba li i to ukinuti zato jer eto barata našim novcima?
Guest- Guest
fašist si svakako bila 2015,Triny wrote:Neću ja ništa tvrditi, to ću ostaviti tebi i ostalima.aben wrote:a ča je unda?
ne ćeš valjo tvrditi da nisi bila socijalistica 2015. g, i da si sada neoliberalna aktivistica?
Jedanput sam fašist, drugi put antifa...šta sve nisam bila...
antifa tek sada, zadnjih misec dana...ne bi te tia obeshrabriti, samo me zanima koji je breaking point, da vidin jel se more iskoristiti za buđenje drugih socijalista..
2014-04-16
obrazovanje? odma.speare_shaker wrote:Triny wrote:A tko bi selektirao te uspavane poduzetnike?
Da, iste one iz kojih se financira sustav obrazovanja. Treba li i to ukinuti zato jer eto barata našim novcima?
2014-04-16
aben wrote:obrazovanje? odma.speare_shaker wrote:Da, iste one iz kojih se financira sustav obrazovanja. Treba li i to ukinuti zato jer eto barata našim novcima?
Znao sam da ću dobiti takav odgovor.
Guest- Guest
Da, zašto bi netko učio moje dijete ono što ja neću.speare_shaker wrote:Triny wrote:A tko bi selektirao te uspavane poduzetnike?
Trinity-
2014-04-17
To ću ti na uho.aben wrote:fašist si svakako bila 2015,Triny wrote:Neću ja ništa tvrditi, to ću ostaviti tebi i ostalima.aben wrote:a ča je unda?
ne ćeš valjo tvrditi da nisi bila socijalistica 2015. g, i da si sada neoliberalna aktivistica?
Jedanput sam fašist, drugi put antifa...šta sve nisam bila...
antifa tek sada, zadnjih misec dana...ne bi te tia obeshrabriti, samo me zanima koji je breaking point, da vidin jel se more iskoristiti za buđenje drugih socijalista..
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Da, zašto bi netko učio moje dijete ono što ja neću.
Ispiši ga iz škole i problem riješen.
Guest- Guest
Ne mogu iz osnovne, tj. nisam mogla dok je bilo.speare_shaker wrote:Triny wrote:Da, zašto bi netko učio moje dijete ono što ja neću.
Ispiši ga iz škole i problem riješen.
Trinity-
2014-04-17
pa u principu mi to stoji u potpisu, naravski daš ga dobiti.speare_shaker wrote:aben wrote:obrazovanje? odma.speare_shaker wrote:Da, iste one iz kojih se financira sustav obrazovanja. Treba li i to ukinuti zato jer eto barata našim novcima?
Znao sam da ću dobiti takav odgovor.
državno školstvo u new yourku imo 6000 nenastavničkog kadra,
a privatno školstvu u new yorku, koje obuhvaća šestinu svih učenika, imo 24.
2014-04-16
aben wrote:a privatno školstvu u new yorku, koje obuhvaća šestinu svih učenika, imo 24.
Nemam ja ništa protiv privatnih škola. Dapače.
Guest- Guest
gljedoj, pišati po soccijalistima je gušt, oni se ne snalazu i smišno se koprcaju, ali naše poslanje ipak ni zajebancija, imamo odgovornost dilanja crvene pilue.Triny wrote:
To ću ti na uho.
ako je tvoja priča netipična, i more pomoći nekome da se izliči, mislin da je triboš rastrubiti.
2014-04-16
speare_shaker wrote:aben wrote:a privatno školstvu u new yorku, koje obuhvaća šestinu svih učenika, imo 24.
Nemam ja ništa protiv privatnih škola. Dapače.
niko nemo nišće protiv privatnih skula, to ni ponata,
poanta je nasilno ploćanje 6000 birokrata
naravski, sve to bi moglo biti lipo i prihvatljivo, kad ne bi postojalo nasilno školovanje, i kad bi država vraćala šolde koje ukrade za dicu ku ne školuje. princip religijskog poreza, nišće više, nišće manje.
2014-04-16
Naše je poslanje gledati svoje interese. Jednostavno.aben wrote:gljedoj, pišati po soccijalistima je gušt, oni se ne snalazu i smišno se koprcaju, ali naše poslanje ipak ni zajebancija, imamo odgovornost dilanja crvene pilue.Triny wrote:
To ću ti na uho.
ako je tvoja priča netipična, i more pomoći nekome da se izliči, mislin da je triboš rastrubiti.
Trinity-
2014-04-17
aben wrote:naravski, sve to bi moglo biti lipo i prihvatljivo, kad ne bi postojalo nasilno školovanje, i kad bi država vraćala šolde koje ukrade za dicu ku ne školuje.
Meni je i ovo za što se zalažeš sasvim lijepo i prihvatljivo.
Guest- Guest
ali manje socijalistov jesu naši interesi. deparatizacija društva je kondicio sine kva nonTriny wrote:Naše je poslanje gledati svoje interese. Jednostavno.aben wrote:gljedoj, pišati po soccijalistima je gušt, oni se ne snalazu i smišno se koprcaju, ali naše poslanje ipak ni zajebancija, imamo odgovornost dilanja crvene pilue.Triny wrote:
To ću ti na uho.
2014-04-16
speare_shaker wrote:aben wrote:naravski, sve to bi moglo biti lipo i prihvatljivo, kad ne bi postojalo nasilno školovanje, i kad bi država vraćala šolde koje ukrade za dicu ku ne školuje.
Meni je i ovo za što se zalažeš sasvim lijepo i prihvatljivo.
hm...
još jedun detolj,
liberalizacija nastavnog plana i programa?
2014-04-16
Dobro, snimim neki video pa stavim na Youtube.aben wrote:ali manje socijalistov jesu naši interesi. deparatizacija društva je kondicio sine kva nonTriny wrote:Naše je poslanje gledati svoje interese. Jednostavno.aben wrote:gljedoj, pišati po soccijalistima je gušt, oni se ne snalazu i smišno se koprcaju, ali naše poslanje ipak ni zajebancija, imamo odgovornost dilanja crvene pilue.Triny wrote:
To ću ti na uho.
Trinity-
2014-04-17
a, okej, ako te je srum..Triny wrote:Dobro, snimim neki video pa stavim na Youtube.aben wrote:ali manje socijalistov jesu naši interesi. deparatizacija društva je kondicio sine kva nonTriny wrote:Naše je poslanje gledati svoje interese. Jednostavno.aben wrote:gljedoj, pišati po soccijalistima je gušt, oni se ne snalazu i smišno se koprcaju, ali naše poslanje ipak ni zajebancija, imamo odgovornost dilanja crvene pilue.Triny wrote:
To ću ti na uho.
ali, ljudi su svoje priče objovili, i tako pomogli milijunima da ozdravu.
https://mises.org/sites/default/files/I%20Chose%20Liberty%20Autobiographies%20of%20Contemporary%20Libertarians_2.pdf
2014-04-16
aben wrote:liberalizacija nastavnog plana i programa?
Ovisi o programima odnosno što konkretno podrazumjeva.
No, ono što je ovdje najvažnije je zapravo kvaliteta obrazovanja, posebno u STEM području, jer je to ono što osigurava veću mogućnost otvaranja novih realnih radnih mjesta i to u privatnom sektoru.
Cijena obrazovanja čak i nije toliko bitna, najvažnija je kvaliteta, jer ćemo svakako ako ne budemo težili kvaliteti, da baš ne kažem izvrsnosti, u organizaciji obrazovanja, prije ili kasnije to platiti kroz zaostajanje u razvoju. Ponavljam, posebno u privatnom sektoru koji je i najvitalniji dio gospodarstva.
Guest- Guest
podrazumjeva slobodu vlasnika da odluči ča će ponuditi na tržištu znanja.speare_shaker wrote:aben wrote:liberalizacija nastavnog plana i programa?
Ovisi o programima odnosno što konkretno podrazumjeva.
No, ono što je ovdje najvažnije je zapravo kvaliteta obrazovanja, posebno u STEM području, jer je to ono što osigurava veću mogućnost otvaranja novih realnih radnih mjesta i to u privatnom sektoru.
Cijena obrazovanja čak i nije toliko bitna, najvažnija je kvaliteta, jer ćemo svakako ako ne budemo težili kvaliteti, da baš ne kažem izvrsnosti, u organizaciji obrazovanja, prije ili kasnije to platiti kroz zaostajanje u razvoju. Ponavljam, posebno u privatnom sektoru koji je i najvitalniji dio gospodarstva.
kvaliteta obrazovanja je izlizana sintagma, a sve ča nas dili od nje je, i to na svin područjima, obična konkurencija.
2014-04-16
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nenad Bakić part 666
» nenad bakić o razvodu gatesovih...
» Nenad Bakić želi djeci popravljati IQ
» nenad bakić... ZLOKOBNI KLAUNOVI 'KARANTENE'
» Poduzetnik Nenad Bakić je na svom profilu na Facebooku objavio post
» nenad bakić o razvodu gatesovih...
» Nenad Bakić želi djeci popravljati IQ
» nenad bakić... ZLOKOBNI KLAUNOVI 'KARANTENE'
» Poduzetnik Nenad Bakić je na svom profilu na Facebooku objavio post