Albanci se množe i asimiluju, žele ceo Balkan pa Evropu"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Albanci se množe i asimiluju, žele ceo Balkan pa Evropu"
ništa od onog što sam napisao nije niti ima veze s tvojim upisom... oni dilaju i po njemačkoj i nizozemskoj, ali i po svim drugim eu zemljama... da također su i plaćeni kileri, mada mogu odrađivati i za džabe ili ako se zbog neke ranije usluge osjećaju dužnima... u svakom slučaju vrlo će rijetko praviti incidente u hrvatskoj i kako rekoh disciplinirana su manjina... e sad što su tebe negdje očepili, moguće u njemačkoj isterali iz busa pa je manager morao pješice koji km odhodati... jbga nemoj se kurčit gdje ti nije za kurčit se... ;)... ja ih osobno baš i ne volim, što nije ni potrebno, ali s obzirom da su neprijatelji mojih neprijatelja samim tim su moji prijatelji... a i meni osobno su u jednoj, može se reći značajnoj mjeri pripomogli kad sam napuštao Peć... istina i Bog za pare, ali jbg ne zamjeram im, da sam imao više platio bih i više, jer se sam ne bih živ izvukao...pismejker wrote:jea..koja vam potiho fila Mlađ drogama,siluje ih,da bi mogli nastavili uzimati droge,jerbo nemaju cim drugim trgovati osim svojim tjelima,preziru vas kao i srbe,no ipak se vama smijese,jerbo negdje moraju obitavati..michaellcmacha wrote:neće se albanci širiti na sve strane... njihov prostor je kosovo i jugozapad srbije, sjever crne gore, zapad makedonije i sjever grčke i to će oni s vremenom zasigurno zauzeti i na tom prostoru stvoriti jedinstvenu državu... kod nas će pak uvijek biti disciplinirana manjina...
braća Rusiti bi ti se slatko nasmijali,gledea tvog povjerenja u njih.. .Pitajih za Kristinu..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nisu mogli... išli su sa maksimalističkih pozicija jer su računali da će vojni resursi koji su bili u njihovim rukama biti presudni... međutim sjebo ih je ljudski faktor... prije svega njihov, jer su doslovno bili za kurac... imati toliku tehniku, raspolagati sa tolikim količinama mts-a i na kraju izgubiti... meni nije jasno zašto svjetski igrači nisu pustili da ih razjebemo do kraja kad su se već nariktali... priča o bojazni od razbuktavanja sukoba ne pije vode... mi smo imali skoro 300 000 vojnika, na još toliko smo mogli računati kad je armija bih bila u pitanju, a tad bi se u slučaju potrebe bez problema aktivirali sandžak i kosovo i priča bi bila završena do konca te 1995. najkasnije do ljeta 1996. i srbija bi za vijeke vjekova bila srozana na onu mjeru koja joj objektivno i pripada.... mi bi usput očistili i podunavlje vojnim putem i odbacili bandu sa lijeve obale dunava, pa sad ne bi imali profi srbendu da nas zajebava...govinda wrote:Pa da su Slobo i JNA generali bili pametni pa prihvatili nezavisnost ostalih republika u njihovim granicama u nekom sukobu sa Albancima na Kosovu bi sigurno imali podrsku Evrope (ili makar nemijesanje od strane Evrope) i podrsku Crne Gore, Makedonije i Grcke...mozda i Bugarske zbog Makedonaca...ovako pusiona...Pinochet wrote:a taman to, otvara ovdje temu i očekuje kao neku "podršku iz Hrvatske".govinda wrote:Jebi te se, sto ste isli otimati od Hrvatske i BiH teritorije umjesto da rejsavate problem na Kosovo..sto ste posijali to sad i zanjete...
Još najbolje da žica u Sarajevu podršku.
Možda da nisu išli tenkovima na Vukovar, Osijek, Srebrenicu, Sarajevo, onda bi možda i dobili podršku..
ovako išli na zapad ratovati "dobili u jaketu" a popušili kasnije Kosovu u dvorištu
2015-08-08
Srbi su maheri za stvaranje neprijatelja. Gubitak statusa jugo "prestonice" osnažio je komplekse niže vrijednosti, svakog dakle smatraju ili srbinom u prenamjeni, što poturčenim, što pokatoličenim, što štajaznam... Crnogorci su mafija itd itd. Ta njihova elita toliko ustrajava na mitomaniji da sve skupa mora loše završiti. Saveznika i za svoje legitimne zahtjeve neće zadugo imati, bezobrazluk i prepotencija prema svima u okruženju su preveliki. Uzdanje u Putina...uuuhh...kad on ode, onda tek počinju sranja, a to je već druga priča. S druge strane, ne oduzimam im pravo na Kosovo zbog načela o susjedovoj kravi. Ta priča s bivšom pokrajinom nije gotova. Albanjerosi u umanjenoj verziji čine ono što je velikosrpska klika radila 90-tih. Jadni oni u većini pošteni Srbijanci s ovakvim užeglim "vojvodama".
Guest- Guest
ja sam vrlo vjerojatno jedini od tu koliko nas ima, bio na Kosovu, i imam iz prve ruke dojmove što i kako se tamo događalo... jebeš ti to kad je srbijanska milicija u svim gradovima imala postaje u vojarnama i iste koristila za iznenadne vojne krvave ekspedicije po albanskim selima.... nemaju srbi tamo nikakvih legitimnih zahtjeva vjeruj meni... da si bio tamo i vidio što je ta banda tim ljudima tamo radila ne bi dvojio ni sekunde po tom pitanju...kofein wrote:Srbi su maheri za stvaranje neprijatelja. Gubitak statusa jugo "prestonice" osnažio je komplekse niže vrijednosti, svakog dakle smatraju ili srbinom u prenamjeni, što poturčenim, što pokatoličenim, što štajaznam... Crnogorci su mafija itd itd. Ta njihova elita toliko ustrajava na mitomaniji da sve skupa mora loše završiti. Saveznika i za svoje legitimne zahtjeve neće zadugo imati, bezobrazluk i prepotencija prema svima u okruženju su preveliki. Uzdanje u Putina...uuuhh...kad on ode, onda tek počinju sranja, a to je već druga priča. S druge strane, ne oduzimam im pravo na Kosovo zbog načela o susjedovoj kravi. Ta priča s bivšom pokrajinom nije gotova. Albanjerosi u umanjenoj verziji čine ono što je velikosrpska klika radila 90-tih. Jadni oni u većini pošteni Srbijanci s ovakvim užeglim "vojvodama".
2015-08-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hteli su Zapadnu Evropu – dobiće Zapadni Balkan
» Bijeli južnoafrikanci se žele vratiti u Evropu
» Bečki nadbiskup: Muslimani žele osvojiti Evropu
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» Bijeli južnoafrikanci se žele vratiti u Evropu
» Bečki nadbiskup: Muslimani žele osvojiti Evropu
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
Page 2 of 2