Ranjeni BiH policajac hitno prebacen iz BiH u Split ?!?!?!
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ranjeni BiH policajac hitno prebacen iz BiH u Split ?!?!?!
narkoman, ima li se za drogu?prckov wrote:vjerojatno opet nesto petljas smrdogovinda wrote:ma glupan, sjecam se moje prve i zadnje rasprave sa njim prije nekoliko godina na onom starom forumu...isto ovako trkeljo gluposti i kad sam mu dokazao da nije u pravu onda potegao ban i to trajni....egomanijak...max123 wrote:hahaha..nedaj se jarogovinda wrote:la eto ti budi glup i zivi sa predrasudama...ovaj put nemas adminske ovlasti da me trajno baniras kad kazem da nisi u pravu..kao prije nekoliko godina...sad odjebi...MaximusDecimusMiridije wrote:Zaostaju.
samo izvrces
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Zaključivanjem Ugovora sa Zavodom zdravstvenog osiguranja FBiH o finansiranju primarnih zdravstvenih usluga Centra za srce BH Tuzla iz sredstava Federalnog fonda solidarnosti, svi osiguranici Federacije BiH koji dolaze na u naš Centar ne snose troškove interventnih kardioloških niti kardiohirurških procedura.
--
Da vidim , citam to.
--
Da vidim , citam to.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
pametan nacin rada, sad da je vise takvih bolnica..al jbg, zdravstvo je u rasulu, doktori i medicinske sestre odose u Njemacku...RayMabus wrote:Zaključivanjem Ugovora sa Zavodom zdravstvenog osiguranja FBiH o finansiranju primarnih zdravstvenih usluga Centra za srce BH Tuzla iz sredstava Federalnog fonda solidarnosti, svi osiguranici Federacije BiH koji dolaze na u naš Centar ne snose troškove interventnih kardioloških niti kardiohirurških procedura.
--
Da vidim , citam to.
2016-11-17
Proucavam ...pa ono s obzirom na sve kad se to proanalizira i je ...prosjecan pacijent ipak može platit od 10 do 200 eura koliko vjerovatno košta i najskuplji pregled za nešto iz svog đepa al za operaciju koja bi koštala par tisuca eura ipak nema ....ovako ovi na pregledima imaju finacijski plus , ljudi necekaju , dobiju kvalitetnu uslugu a na xy pacijenata nisu svi za operaciju nego dosta njih je mirovanje i lijekovi ...a tko baš mora na operaciju onda pokriva zavod.govinda wrote:pametan nacin rada, sad da je vise takvih bolnica..al jbg, zdravstvo je u rasulu, doktori i medicinske sestre odose u Njemacku...RayMabus wrote:Zaključivanjem Ugovora sa Zavodom zdravstvenog osiguranja FBiH o finansiranju primarnih zdravstvenih usluga Centra za srce BH Tuzla iz sredstava Federalnog fonda solidarnosti, svi osiguranici Federacije BiH koji dolaze na u naš Centar ne snose troškove interventnih kardioloških niti kardiohirurških procedura.
--
Da vidim , citam to.
Da , dobro riješenje.
2014-04-11
neki vid prijelaznog razdoblja upravo za kvalitativne usluge, naknadno će se okrenut obrazac pa će pregledi biti besplatni ili će ih pokrivati javno zdravstvo a operacije i specijalna dijagnostika će se plaćati putem polica osiguranja pa ako imaš imaš ako nemaš prodaj šta imaš ili pod ledinu u roku odmahgovinda wrote:da, preglede placaju pacijenti, operacije placaju fondovi i zavodi...RayMabus wrote:Privatna poliklinka ...pročitao sam.govinda wrote:evo ti pa citaj
http://www.bhsrce.ba/web2/index.php/bs/Zaključivanjem Ugovora sa Zavodom zdravstvenog osiguranja FBiH o finansiranju primarnih zdravstvenih usluga Centra za srce BH Tuzla iz sredstava Federalnog fonda solidarnosti, svi osiguranici Federacije BiH koji dolaze na u naš Centar ne snose troškove interventnih kardioloških niti kardiohirurških procedura.Centar za srce BH je u sklopio ugovore sa većinom Zavoda zdravstvenog osiguranja na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine o suradnji i finansiranju naših usluga koje ne pokriva Federalni zavod tako da se omogući najkvalitetnije liječenje građana Federacije Bosne i Hercegovine.Također sklapanjem ugovora sa Fondom zdravstvenog osiguranja Republike Srpske, te Fondom zdravstvenog osiguranja Brčko Distrikta omogućeno je liječenje pacijenata oboljelih od kardiovaskularnih bolesti sa čitavog teritorija Bosne i Hercegovine.Usluge ambulantno-dijagnostičkih pregleda kao što su: specijalistički pregledi, ultrazvuk, ergometrija i dr., ne pokrivaju Zavodi zdravstvenog osiguranja te pacijenti lično snose troškove tih pregleda.http://www.bhsrce.ba/web2/index.php/bs/pacijenti/finasijska-pitanja
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ne mora biti, pa i u Njemackoj dosta klinika ima ugovor sa zdravstvenim osiguranjem...ovdje je nadjeno rjesenje, zavodi i fondovi plalcaju operacije, preglede naplacuju jer vecina pacijenata koji dodju u Kabilovu bolnicu je vec odradilo specijalisticke preglede kod svog doktora i upuceni su od strane svog doktora u tu bolnicu...michaellcmacha wrote:neki vid prijelaznog razdoblja upravo za kvalitativne usluge, naknadno će se okrenut obrazac pa će pregledi biti besplatni ili će ih pokrivati javno zdravstvo a operacije i specijalna dijagnostika će se plaćati putem polica osiguranja pa ako imaš imaš ako nemaš prodaj šta imaš ili pod ledinu u roku odmahgovinda wrote:da, preglede placaju pacijenti, operacije placaju fondovi i zavodi...RayMabus wrote:Privatna poliklinka ...pročitao sam.govinda wrote:evo ti pa citaj
http://www.bhsrce.ba/web2/index.php/bs/Zaključivanjem Ugovora sa Zavodom zdravstvenog osiguranja FBiH o finansiranju primarnih zdravstvenih usluga Centra za srce BH Tuzla iz sredstava Federalnog fonda solidarnosti, svi osiguranici Federacije BiH koji dolaze na u naš Centar ne snose troškove interventnih kardioloških niti kardiohirurških procedura.Centar za srce BH je u sklopio ugovore sa većinom Zavoda zdravstvenog osiguranja na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine o suradnji i finansiranju naših usluga koje ne pokriva Federalni zavod tako da se omogući najkvalitetnije liječenje građana Federacije Bosne i Hercegovine.Također sklapanjem ugovora sa Fondom zdravstvenog osiguranja Republike Srpske, te Fondom zdravstvenog osiguranja Brčko Distrikta omogućeno je liječenje pacijenata oboljelih od kardiovaskularnih bolesti sa čitavog teritorija Bosne i Hercegovine.Usluge ambulantno-dijagnostičkih pregleda kao što su: specijalistički pregledi, ultrazvuk, ergometrija i dr., ne pokrivaju Zavodi zdravstvenog osiguranja te pacijenti lično snose troškove tih pregleda.http://www.bhsrce.ba/web2/index.php/bs/pacijenti/finasijska-pitanja
2016-11-17
Da al to smo mi sami krivi šta smo dopustili mafiju u zdrastvu.michaellcmacha wrote:neki vid prijelaznog razdoblja upravo za kvalitativne usluge, naknadno će se okrenut obrazac pa će pregledi biti besplatni ili će ih pokrivati javno zdravstvo a operacije i specijalna dijagnostika će se plaćati putem polica osiguranja pa ako imaš imaš ako nemaš prodaj šta imaš ili pod ledinu u roku odmahgovinda wrote:
da, preglede placaju pacijenti, operacije placaju fondovi i zavodi...
Ovaj sistem koji oni tamo imaju je puno bolji i pravedniji.
2014-04-11
kako god, znam po sebi da se kockice slažu meni (čitaj nama običnjacima) na štetu... 6 mjeseci sam imao pravo na lijek uz malu doplatu a slijedećih 6 koliko je još propisano da ga trošim si ga nisam mogao priuštiti jer se masno doplaćuje... sad nakon 12 mjeseci ide po punoj cijeni što si pak ne mogu nikako ni pod razno priuštiti a bilo bi ga dobro trošiti još bar 6 mjeseci...
2015-08-08
Ti u Hr imaš liste za pregleda pazi preglede jer svaka pizdha oce pregled đabe ...pa jel bolje da platiš 10 eura pregled šta možeš pa onda napraviš pregled brže i kvalitetno a taj segment funkcionira jer je finacijski održiv nego da ono cekaš godinama pa ono opet odeš u privatnika i platiš jer nemoš toliko cekat a kad ispadne da treba na operaciju nemaš besplatno te operacije koje kod privatnika koštaju par tisuca eura ....nego te opet stave na cekanje kod javnog doktora za to i dok dođeš na red oboliš ...i umreš.
2014-04-11
pa tako je i kod nas...ova bolnica u Tuzli je primjer dobrog rada ali ona je samo jedna..i kod nas cekas mjesecima na pregled, ako neces da cekas odes u privatnu ordinaciju...jbt, kod nas evo CT ne radi vec 5 mjeseci, nesto se pokvarilo kazu....RayMabus wrote:Ti u Hr imaš liste za pregleda pazi preglede jer svaka pizdha oce pregled đabe ...pa jel bolje da platiš 10 eura pregled šta možeš pa onda napraviš pregled brže i kvalitetno a taj segment funkcionira jer je finacijski održiv nego da ono cekaš godinama pa ono opet odeš u privatnika i platiš jer nemoš toliko cekat a kad ispadne da treba na operaciju nemaš besplatno te operacije koje kod privatnika koštaju par tisuca eura ....nego te opet stave na cekanje kod javnog doktora za to i dok dođeš na red oboliš ...i umreš.
2016-11-17
Pa pokvarilo se zato šta ljudi oce preglede đabe , onda se to pokvari jer ih boli kuraz a placa ide ...i onda se napravi privatna poliklinika pa tamo napraviš to za 50 kuna no onda isto tako širiš privatno zdrastvo tj lobi.govinda wrote:pa tako je i kod nas...ova bolnica u Tuzli je primjer dobrog rada ali ona je samo jedna..i kod nas cekas mjesecima na pregled, ako neces da cekas odes u privatnu ordinaciju...jbt, kod nas evo CT ne radi vec 5 mjeseci, nesto se pokvarilo kazu....RayMabus wrote:Ti u Hr imaš liste za pregleda pazi preglede jer svaka pizdha oce pregled đabe ...pa jel bolje da platiš 10 eura pregled šta možeš pa onda napraviš pregled brže i kvalitetno a taj segment funkcionira jer je finacijski održiv nego da ono cekaš godinama pa ono opet odeš u privatnika i platiš jer nemoš toliko cekat a kad ispadne da treba na operaciju nemaš besplatno te operacije koje kod privatnika koštaju par tisuca eura ....nego te opet stave na cekanje kod javnog doktora za to i dok dođeš na red oboliš ...i umreš.
Da se placa svaki pregled nebi stvorio privatni lobi u zdrastvu nego javnodržavni i onda bi se moglo naci i para i za operacije kome je hitno.
Upravo i je trik u tome šta ljudi želeci sve đabe su stvorili puno privatnika lijecnika i ojacali privatni sektor a uništili javni.
2014-04-11
to si ti malo pojednostavio longi... nitko ne želi ništa džabe, nego nek mi netko pojasni što sam ja u svojih 47 godina života isfinancirao svojim uplatama u hzf.. prosječno sam uplaćivao oko 1000 kuna mjesečnoa to ti je da ne računaš... cca 400 000 kuna... kod liječnika sam sveukupno bio 15 puta u svom radnom vijeku, u bolnici 2 puta kad sam bio ranjen i nikad prije i nikad poslije, bolovanje mi je isključivo vezano za ta dva slučaja i još povrh toga sveukupno 20 dana... kad se uračuna i trošak prošlogodišnje operacije i svih aktivnosti u onih par dana sveukupno s mog konta nije potrošeno više od 100 000 kuna, a šta sa ostatkom... treba uzeti u obzir da se radi o stotinama tisuća ljudi sa sličnim statusom... tak da nemoj pričati da netko želi nešto džabe....
2015-08-08
godišnje samo zaposlenici u hr uplate 11 milijardi kuna u hzf.... e sad ga jebi nek nađu prave managere koji će kvalitetno raspolagati s tim novcem...
2015-08-08
O tome sam baš razmišljao , evo ja do nedavno 10 godina u komadu radni odnos , ni dana bolovanja , ništa ono , osiguran al nemam potrebe u deset godina ništa , stucem kolino , prekine se radni odnos ...odma me odjavilo i tko te hebe ...znaci onih 10 godina prije šta sam uplacivao valjam a sad cim neradim isti dan vam nevaljam.michaellcmacha wrote:to si ti malo pojednostavio longi... nitko ne želi ništa džabe, nego nek mi netko pojasni što sam ja u svojih 47 godina života isfinancirao svojim uplatama u hzf.. prosječno sam uplaćivao oko 1000 kuna mjesečnoa to ti je da ne računaš... cca 400 000 kuna... kod liječnika sam sveukupno bio 15 puta u svom radnom vijeku,
2014-04-11
to ti velim... ništa ti ja ili bilo tko tko je delao ne dobijamo za džabe... zamisli da si taj novac uplaćivao na životnu policu... s nje bi komotno podmirio trošak liječenja koljena i to kvalitetnog liječenja a ne odfrlje...
2015-08-08
Nijemci imaju dobru foru, ako odradis preventivne preglede tokom godine oni ti vrate dio novca koji su ti uzeli za zdravstveno...
2016-11-17
samo izgleda i kod nas pun kurac svetozara managera... :)))michaellcmacha wrote:godišnje samo zaposlenici u hr uplate 11 milijardi kuna u hzf.... e sad ga jebi nek nađu prave managere koji će kvalitetno raspolagati s tim novcem...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Dopunsko zdravstveno osiguranjemichaellcmacha wrote:to ti velim... ništa ti ja ili bilo tko tko je delao ne dobijamo za džabe... zamisli da si taj novac uplaćivao na životnu policu... s nje bi komotno podmirio trošak liječenja koljena i to kvalitetnog liječenja a ne odfrlje...
Nezaposlene osobe nemaju više pravo na besplatno dopunsko zdravstveno osiguranje samom činjenicom što su nezaposlene, već samo ako njihov ukupan prihod u prethodnoj kalendarskoj godini, iskazan po članu obitelji, mjesečno ne prelazi iznos od 1.516,32 kune. Dokaz o prihodima možete dobiti u Poreznoj upravi u mjestu svog prebivališta.
http://klinika.pravo.unizg.hr/content/sto-nakon-otkaza
Sad sređujem ovo ..prosjek place 4000 kuna s tim da sam zadnji mjesec uzeo bolovanje pa se to nekonta nego pune place.
Novčana naknada za prvih 90 dana korištenja iznosi 70%, a za preostalo vrijeme korištenja 35% od osnovice. Koliko dugo ćete dobivati naknadu ovisi o vremenu provedenom na radu. Tako to može biti samo 90 dana ako ste na radu proveli između 9 mjeseci i 2 godine pa do 450 dana ako ste na radu proveli više od 25 godina.
2014-04-11
Nije nego ti je piramidalni sistem ...ti dok radiš eto kao osiguran si i ovo neko osnovno i ovo dopunsko , cim neradiš onda dopunsko placaš.michaellcmacha wrote:samo izgleda i kod nas pun kurac svetozara managera... :)))michaellcmacha wrote:godišnje samo zaposlenici u hr uplate 11 milijardi kuna u hzf.... e sad ga jebi nek nađu prave managere koji će kvalitetno raspolagati s tim novcem...
2014-04-11
70 kuna mjesecno ti je to dopunsko osiguranjemichaellcmacha wrote:godišnje samo zaposlenici u hr uplate 11 milijardi kuna u hzf.... e sad ga jebi nek nađu prave managere koji će kvalitetno raspolagati s tim novcem...
---
Zato što ljudi nisu brojevi!
Zdravlje svima ili profit nekima? Za nas u Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje to nije dilema. Odaberite HZZO dopunsko zdravstveno osiguranje jer time birate zdravstvo za sve.Polica HZZO dopunskog zdravstvenog osiguranja jedina je polica dopunskog zdravstvenog osiguranja u Hrvatskoj s jednakom cijenom za sve, bez obzira na vaše zdravlje i dob. To znači da oni među nama kojima je zdravstvena njega najpotrebnija, naši bolesni, stariji sugrađani, naši roditelji, djedovi i bake, u HZZO-u mogu sklopiti policu dopunskog zdravstvenog osiguranja po istoj konkurentnoj cijeni kao i mladi, zdravi građani, bez ograničenja i diskriminacije.
Nama ljudi nisu brojevi. U HZZO dopunskom zdravstvenom osiguranju ne vodimo se profitom. Naša je zadaća osigurati maksimalno dostupnu, povoljnu i kvalitetnu javno zdravstvenu uslugu svima bez potrebe za nadoplatama kada vam iz bilo kojeg razloga zatreba pomoć liječnika.
Postavljanjem najkonkurentnije cijene dopunskog zdravstvenog osiguranja od 70 kuna mjesečno dokazali smo još jednom da je koncept javnog zdravlja temeljen na međugeneracijskoj solidarnosti ne samo održiv već i najpovoljniji za sve građane.
Uz povoljnu cijenu police, kartica HZZO dopunskog zdravstvenog osiguranja ističe se i jednostavnošću korištenja. Jedino vam naša kartica omogućuje bezgotovinsko plaćanje participacije u svim javnim zdravstvenim ustanovama i ordinacijama diljem Hrvatske.
Obitelj HZZO dopunskog zdravstvenog osiguranja čini 2,4 milijuna zadovoljnih i vjernih građana. (više)
...
Imaš miljon i nešto radno aktivnog stanovništva ...neznam koliko je tada tj preko place.
ispada kad radiš 1000 kuna da izdvajaš.
2014-04-11
oko 1,4 milijuna zaposlenih građana redovito svakog mjeseca od svoje bruto plaće izdvaja 15 posto doprinosa za zdravstveno osiguranje. Prema podacima Državnog zavoda za statistiku, prosječna neto plaća za listopad prošle godine iznosila je 5720 kuna, ili oko 8076 kuna bruto, što u prosjeku iznosi oko 1260 kuna zdravstvenog doprinosa mjesečno.
Pročitajte više na: http://www.express.hr/life/zdravstvo-placamo-vise-od-kanadana-a-doktore-ne-vidimo-3635 - www.express.hr
Pročitajte više na: http://www.express.hr/life/zdravstvo-placamo-vise-od-kanadana-a-doktore-ne-vidimo-3635 - www.express.hr
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» BHF_Grude_ " prelo "mrtvi ranjeni..
» Užas u SAD: Mrtvi i ranjeni od jurišnog oružja
» Deki, snajperista :D: "SVI SRPSKI BORCI SU RANJENI, IMA I UBIJENIH"
» Dragičević se nakon propale revolucije skrio u ambasadu Velike Britanije a potom prebačen u zemlju regije
» BHF_Grude_ " prelo "mrtvi ranjeni..
» Užas u SAD: Mrtvi i ranjeni od jurišnog oružja
» Deki, snajperista :D: "SVI SRPSKI BORCI SU RANJENI, IMA I UBIJENIH"
» Dragičević se nakon propale revolucije skrio u ambasadu Velike Britanije a potom prebačen u zemlju regije
Page 4 of 5