Ranjeni BiH policajac hitno prebacen iz BiH u Split ?!?!?!
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ranjeni BiH policajac hitno prebacen iz BiH u Split ?!?!?!
BiH nema ispravan helikopter koji bi mogao letjeti noću, jedan godinama stoji u hangaru FUP-a
Helikopter Bell - 206 L1 Long Ranger jedini je u Bosni i Hercegovini koji može letjeti noću, pogotovo zimi. S obzirom na to da se posljednjih dana temperature u BiH spuštaju i do 20 stepeni celzija ispod nule, osobe kojima bi eventualno bila potrebna pomoć, a zatrpane su na planini ili nekom drugom, cestovnim putem nepristupačnom mjestu, ne mogu očekivati pomoć iz zraka.
Helikopter navedene marke koji bi tokom noći trebao pomagati unesrećenim građanima BiH u slučaju prirodnih nepogoda ili kao bilo koja druga vrste pomoći, posljednji put je letio prije tri godine. Ako izuzmemo tu jednu priliku kada je poletio, helikopter već šest godina stoji u hangaru Helikopterske grupe Specijalne policijske jedinice Federalne uprave policije (FUP) u bazi na aerodromu u Sarajevu, a za njegovo opremanje i stavljanje u funkciju još uvijek nema sredstava.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/bih-nema-ispravan-helikopter-koji-bi-mogao-letjeti-nocu-jedan-godinama-stoji-u-hangaru-fup-a/170111074
Bitno je da se čovićevi i izetbegovici udbaši na državnoj sisi nediraju a ako šta zapne zovi glupe Hrvate ...oni ce to platit iz svog proracuna.
ŠTA SMO VAM MI ?
BUDALE JEL ???????
Helikopter Bell - 206 L1 Long Ranger jedini je u Bosni i Hercegovini koji može letjeti noću, pogotovo zimi. S obzirom na to da se posljednjih dana temperature u BiH spuštaju i do 20 stepeni celzija ispod nule, osobe kojima bi eventualno bila potrebna pomoć, a zatrpane su na planini ili nekom drugom, cestovnim putem nepristupačnom mjestu, ne mogu očekivati pomoć iz zraka.
Helikopter navedene marke koji bi tokom noći trebao pomagati unesrećenim građanima BiH u slučaju prirodnih nepogoda ili kao bilo koja druga vrste pomoći, posljednji put je letio prije tri godine. Ako izuzmemo tu jednu priliku kada je poletio, helikopter već šest godina stoji u hangaru Helikopterske grupe Specijalne policijske jedinice Federalne uprave policije (FUP) u bazi na aerodromu u Sarajevu, a za njegovo opremanje i stavljanje u funkciju još uvijek nema sredstava.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/bih-nema-ispravan-helikopter-koji-bi-mogao-letjeti-nocu-jedan-godinama-stoji-u-hangaru-fup-a/170111074
Bitno je da se čovićevi i izetbegovici udbaši na državnoj sisi nediraju a ako šta zapne zovi glupe Hrvate ...oni ce to platit iz svog proracuna.
ŠTA SMO VAM MI ?
BUDALE JEL ???????
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
To uopce nije bit. Ja sam prvi koji ce pomoc nekome u nevolji i netreba ništa platit. Bit je u necemu drugom a to je da oni godinama funkconiraju na istu šemu i prave se pametni a treba dignit kredit kupit helikoptere i onda lijepo pokrivat cijelu državu i to je to.debotoijusto wrote:
policajac na duznosti ranjen , najbliza normalna bolnica...a budu i platili
A nece da kupe ništa jer ih boli kuraz za vlastite građane jer imaju svoje uhljebe pa ako kupe moderan helikopter onda ce doc u pitanje finaciranje uhljeba ...kako Izetbegovicevih tako i Čovicevih u Fedraciji.
Zato sam poludio....i posla ih u tri pizde materine.
PUN MI IH JE KURAZ.
2014-04-11
Longi je tu u pravu..kad trebaju pomoc o nda zovi hrvatsku..kad im se ne svidja nesto sto hrvatska predlozi onda mars tamo odakle si dosao..kako je ona zbanicka rekla milanovicu...kao jedan primjer da navedem..seru oko peljeskog mosta...uhicuju branitelje iz orasja..kad treba pomoc onda samo heljp hrvatska
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Inace ja ti imam slonovsku memoriju ....upravo uhicenje branitelja u Orašju je nešto zbog čega ja mjenjam ploču.vuksadinare wrote:Longi je tu u pravu..kad trebaju pomoc o nda zovi hrvatsku..kad im se ne svidja nesto sto hrvatska predlozi onda mars tamo odakle si dosao..kako je ona zbanicka rekla milanovicu...kao jedan primjer da navedem..seru oko peljeskog mosta...uhicuju branitelje iz orasja..kad treba pomoc onda samo heljp hrvatska
Da , uhicenje branitelja u Orašju ...a znate kanadere zvat svake godine po šemi medunarodnog ugovora koji se u biti neplaca tj vi ga neplačate nego mi hr obveznici snosimo trošak jer su to takvi međunarodni ugovori o uzajmamnom pomoganju i pomoci.
JEBAT VAM MATER TRIBA I TO TAKO DA SHVATITE DA NITKO OVDJE NIT JE KRETEN NIT BUDALA A POSEBNO NE JA.
2014-04-11
RayMabus wrote:Hmmm mogu mislit kako se plati , platim ja i ostali hr građani da bi se bih građani besplatno lijecili.
Znas koliko debila na potezu od Ploca do Metkovica se svakog vikenda razbije s autom uokolo Capljine? Di onda da ih vode? Dodje hitna i kaze "ovaj nije nas ko mu jebe mater, u karijolu pa do granice nek se oni zajebavaju s time".
Covjek je ocito u opasnosti i procjenili su u Splitu da mu se moze najbolja skrb pruziti.
Guest- Guest
Pa nije ga upucalo u Hr.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Hmmm mogu mislit kako se plati , platim ja i ostali hr građani da bi se bih građani besplatno lijecili.
Znas koliko debila na potezu od Ploca do Metkovica se svakog vikenda razbije s autom uokolo Capljine? Di onda da ih vode? Dodje hitna i kaze "ovaj nije nas ko mu jebe mater, u karijolu pa do granice nek se oni zajebavaju s time".
Covjek je ocito u opasnosti i procjenili su u Splitu da mu se moze najbolja skrb pruziti.
Pa normalno da su procijenili , valjda Split kao drugi najveci grad u državi a nije niti glavni grad u državi ima bolje bolnicke kapacitete i resurse nego Sarajevo a bliže je jer ekipa nema namjeru kupit moderan helikopter za medicniski prijevoz jer trebaju finacirat SDA uhljebe iz pomorskog društva s Vlašića.
2014-04-11
Pa okej, i zato jer je drzava im u kurcu. Jel bi ti realno pustio covjeka da umre ako mu se moglo ovdje pomoci?
Guest- Guest
Procitaj malo bolje zašto sam popizdio i vidi objašnjenje da sam ja prvi koji bi uskocio nekome u nevolji i to besplatno.MaximusDecimusMiridije wrote:Pa okej, i zato jer je drzava im u kurcu. Jel bi ti realno pustio covjeka da umre ako mu se moglo ovdje pomoci?
Ljut sam radi neceg drugog ; pljuju po nama , proracun troše na svoje uhljebe koji žive dobro i seru po nama a kad zašteka onda je mi nemamo para heljp Hrvatska.
PUN MI IH JE KURAZ.
2014-04-11
Seru i Srbi po nama uvijek. Ali svako sranje koje im se dogodilo krupno. Pogodi tko im je prvi slao pomoc. Uvijek. Ili nalazio rjesenja za ovo ili ono kad im je stvarno zagustilo. Mi smo svasta...ali nismo nikada bili govna kad je nekome drugome zagustilo.
Guest- Guest
E pa mogli bi malo za promjenu ...ovo je sad bilo samo moje drečanje al kad su ljudski životi u pitanju onda necu odbiti al kad im budu požari ovo ljeto i pocmu tražit kanadere lijepo odbijenica i kupi si ovako šta kao i CG pa cemo onda pricat o međudržavnoj suradnji.MaximusDecimusMiridije wrote:Seru i Srbi po nama uvijek. Ali svako sranje koje im se dogodilo krupno. Pogodi tko im je prvi slao pomoc. Uvijek. Ili nalazio rjesenja za ovo ili ono kad im je stvarno zagustilo. Mi smo svasta...ali nismo nikada bili govna kad je nekome drugome zagustilo.
Pametni su znaš , seru po tebi , proracun troše na svoje uhljebe koji seru po nama a za helikoptere , bolnice i kanadere nemaju nikad para a kad nešto zagusti onda heljp Hrvatska.
MA U TRI PIZDE MATERINE IH TRIBA POSLAT.
2014-04-11
Plati se sve to, ne boj se...
2016-11-17
mada su ga mogli i u Sarajevo i u Tuzlu prebaciti, ne zaostaju bolnice za splitskim...
2016-11-17
Da mogli su ga prebacit kad bi imali cime al tko ce kupovat helikoptere koji su skupi plus obuka i place pilotima plus održavanje i troškovi leta ....a nemoš uvalit uhljebe jer ovdje treba strucno znanje a ne uguzicarstvo.
Kužiš ?
Kužiš ?
2014-04-11
ne znam ali ne moras se bojati, sve ce to biti placeno...iz Brckog salju ljude u Beograd i Zagreb na lijecenje i sve se uredno plati, ZZo podmiri sve troskove....tako da se ne boj....RayMabus wrote:Da mogli su ga prebacit kad bi imali cime al tko ce kupovat helikoptere koji su skupi plus obuka i place pilotima plus održavanje i troškovi leta ....a nemoš uvalit uhljebe jer ovdje treba strucno znanje a ne uguzicarstvo.
Kužiš ?
2016-11-17
Jel ti stvarno misliš da je meni lova bitna i da bi ja ikome u nevolji išta naplatio ?govinda wrote:ne znam ali ne moras se bojati, sve ce to biti placeno...iz Brckog salju ljude u Beograd i Zagreb na lijecenje i sve se uredno plati, ZZo podmiri sve troskove....tako da se ne boj....RayMabus wrote:Da mogli su ga prebacit kad bi imali cime al tko ce kupovat helikoptere koji su skupi plus obuka i place pilotima plus održavanje i troškovi leta ....a nemoš uvalit uhljebe jer ovdje treba strucno znanje a ne uguzicarstvo.
Kužiš ?
UMIJ SE ..ŽELIM UHLJEBE POLITICARE U BIH DOVESTI PRED STRELJACKI VOD.
2014-04-11
govinda wrote:mada su ga mogli i u Sarajevo i u Tuzlu prebaciti, ne zaostaju bolnice za splitskim...
Zaostaju.
Guest- Guest
Ne zaostaju....Kabilova bolnica pogotovo...MaximusDecimusMiridije wrote:govinda wrote:mada su ga mogli i u Sarajevo i u Tuzlu prebaciti, ne zaostaju bolnice za splitskim...
Zaostaju.
2016-11-17
evo ti pa citaj
http://www.bhsrce.ba/web2/index.php/bs/
http://www.bhsrce.ba/web2/index.php/bs/
2016-11-17
l
a eto ti budi glup i zivi sa predrasudama...ovaj put nemas adminske ovlasti da me trajno baniras kad kazem da nisi u pravu..kao prije nekoliko godina...sad odjebi...MaximusDecimusMiridije wrote:Zaostaju.
2016-11-17
ranjeni policajac je Hrvat, iz takozvanog hercegbosasnskog kantona, to sto se bh Hrvati navaljuju vama na grbacu je vas problem...vi ste rekli da ih zelite maziti i paziti...vuksadinare wrote:Longi je tu u pravu..kad trebaju pomoc o nda zovi hrvatsku..kad im se ne svidja nesto sto hrvatska predlozi onda mars tamo odakle si dosao..kako je ona zbanicka rekla milanovicu...kao jedan primjer da navedem..seru oko peljeskog mosta...uhicuju branitelje iz orasja..kad treba pomoc onda samo heljp hrvatska
2016-11-17
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» BHF_Grude_ " prelo "mrtvi ranjeni..
» Užas u SAD: Mrtvi i ranjeni od jurišnog oružja
» Deki, snajperista :D: "SVI SRPSKI BORCI SU RANJENI, IMA I UBIJENIH"
» Dragičević se nakon propale revolucije skrio u ambasadu Velike Britanije a potom prebačen u zemlju regije
» BHF_Grude_ " prelo "mrtvi ranjeni..
» Užas u SAD: Mrtvi i ranjeni od jurišnog oružja
» Deki, snajperista :D: "SVI SRPSKI BORCI SU RANJENI, IMA I UBIJENIH"
» Dragičević se nakon propale revolucije skrio u ambasadu Velike Britanije a potom prebačen u zemlju regije
Page 2 of 5