Žutarnji priznao ono sto se iza kulisa odavno zna:Plenković nije rođen za vođu i autoritet ni države ni HDZ-a
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Žutarnji priznao ono sto se iza kulisa odavno zna:Plenković nije rođen za vođu i autoritet ni države ni HDZ-a
http://www.jutarnji.hr/komentari/ciju-zapravo-vladu-vec-cetiri-i-pol-mjeseca-vodi-andrej-plenkovic-i-tko-uistinu-upravlja-drzavom/5704159/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Žutarnji priznao ono sto se iza kulisa odavno zna:Plenković nije rođen za vođu i autoritet ni države ni HDZ-a
mislim da je spoznao i on to sam...ali nema kud sad...a vjerujem da se u sebi kaje sto je samo tako napustio miran,bezstresan i dobro placen posao u briselu tj eu parlamentu
2015-09-08
Re: Žutarnji priznao ono sto se iza kulisa odavno zna:Plenković nije rođen za vođu i autoritet ni države ni HDZ-a
vuksadinare wrote:mislim da je spoznao i on to sam...ali nema kud sad...a vjerujem da se u sebi kaje sto je samo tako napustio miran,bezstresan i dobro placen posao u briselu tj eu parlamentu
naredilo mu, ista ekipa koja mu je riješila "praksu mulcu sa 22godine u elitnoj londonskoj firmi" , riješila mu posao u Briselu i premjersku poziciju.. on je samo poslušna lutkica
Guest- Guest
da..ali i poslusna lutkica spozna na koncu kad nesto nije dobro za njega..vidimo pod kakvim je stretosom i gubitkom zivaca..da gotovo svaki intervju koji da nije bez jace nervoze i stratskog izvlacenja...vjerojatno to nije ni milo onim koji su ga postavili valjda precjenjujuci ga..da moze izdrzati ne vjerujuci da je bas tako slab...i jednolican..jbg prevarilo ih znaje pet jezika...Pinochet wrote:vuksadinare wrote:mislim da je spoznao i on to sam...ali nema kud sad...a vjerujem da se u sebi kaje sto je samo tako napustio miran,bezstresan i dobro placen posao u briselu tj eu parlamentu
naredilo mu, ista ekipa koja mu je riješila "praksu mulcu sa 22godine u elitnoj londonskoj firmi" , riješila mu posao u Briselu i premjersku poziciju.. on je samo poslušna lutkica
2015-09-08
meni je zapravo nekidan bilo sve jasno i stavilo tocku na i..kad ej kapitulirao prema mamicu i sukeru i hns-u....da taj covjek jednostavno niti iam snage niti volje niti zelje da se uhvati u kostac sa vecim problemima i da mu je politicko djelovanje u biti stratesko izvlacenje od svih problema...i da se vodi onom vodiljom da ga svi ostave na miru..
2015-09-08
Upravo to, Plenković je slučajno došao u Hadeze po nečijoj direktivi, zapravo istoj onoj koja je smijenila Karamrleta, a hadeze je nakupina razbojnika najgore vrste barem vrh partije isto kao i hns i djelom sdp-e to je model izvlačenja para pa dok ide idePinochet wrote:vuksadinare wrote:mislim da je spoznao i on to sam...ali nema kud sad...a vjerujem da se u sebi kaje sto je samo tako napustio miran,bezstresan i dobro placen posao u briselu tj eu parlamentu
Kermit-
2014-04-17
jbg...uz to ide i precjenjivanje vlastitih kapaciteta i mogucnosti..dobro je rekao jedan penzic nekidan u busu..'taj covjek je lud ili pun ega kad je napustio dva puta bolje placen posao u briselu i dosao ovdje a pojma nema'asilovski wrote:Upravo to, Plenković je slučajno došao u Hadeze po nečijoj direktivi, zapravo istoj onoj koja je smijenila Karamrleta, a hadeze je nakupina razbojnika najgore vrste barem vrh partije isto kao i hns i djelom sdp-e to je model izvlačenja para pa dok ide idePinochet wrote:vuksadinare wrote:mislim da je spoznao i on to sam...ali nema kud sad...a vjerujem da se u sebi kaje sto je samo tako napustio miran,bezstresan i dobro placen posao u briselu tj eu parlamentu
2015-09-08
Instalirao ga pijani Seks.
dijagram-
2015-08-09
da..i sad seks ko seks...uobicajno akd je vido i sam da je ovaj mucak a zeli spasiti svoju kozu..poceo je uobicajno pomalo kljucati plenkovica...'trebao bi biti hrabriji i dokazivati se'..a kad..seks pocinje od nekog polako dizat ruke..znas da ej tom politicki vijek skracendijagram wrote:Instalirao ga pijani Seks.
2015-09-08
on je slučajni premijer plod državnog udara
interregnum dok soros ne smisli nekog
problem je sto ne samo soros ili netko drugi nema vise koga izmisliti...sdp je u qurtzu...bernardic je prebalav i bezveznjak koji isto nema autoritet..sotali u sdp-u..osobno da s enedgje kandidiraju ne bi mogli uhvatiti ni 2% glasova..vrdoljak?..ne budimo smijesni....u hdz-u..jandrokovic?..isuse ti dragog..jace vise nema..nema ni sanadera....ostali su mahom desno i konzervativno raspolozeni..druge nije vrijedno ni spominjati jer jedniostavno nisu kapaciteti ni za sto..moze jedino jos instalirati nekog stranca namjesnika....marcellus wrote:interregnum dok soros ne smisli nekog
2015-09-08
ajd dobro,malo je pod stresom i zaokupljen prinovom,možda razmišlja i o porodiljnom ko zna
vili40-
2015-08-02
..nekako sam dojma da mozda nece dugo proc da plenki kao sanader sazove hitnu presicu i objavi..'povlacim se i dajem ostavku na mjesto premijera,HDZ-a...iz zdravstvenih razloga... '
2015-09-08
a neće,njega će samo smijeniti a on to neće znati bar jedno tjedan danavuksadinare wrote:..nekako sam dojma da mozda nece dugo proc da plenki kao sanader sazove hitnu presicu i objavi..'povlacim se i dajem ostavku na mjesto premijera,HDZ-a...iz zdravstvenih razloga... '
vili40-
2015-08-02
jbg..ocito su ga precjenili i oni koji su ga postavljali da lik moze biti tako ogranicen..vili40 wrote:a neće,njega će samo smijeniti a on to neće znati bar jedno tjedan danavuksadinare wrote:..nekako sam dojma da mozda nece dugo proc da plenki kao sanader sazove hitnu presicu i objavi..'povlacim se i dajem ostavku na mjesto premijera,HDZ-a...iz zdravstvenih razloga... '
2015-09-08
mene Plenki nije iznenadio,od početka mi je tako djelovao.Nisam od njega ništa očekivao pa nisam ni razočaran.Razočaran sam Mostom.
vili40-
2015-08-02
...ljudi koji znaju prepoznati vođu i autoritet odmah su znali da je ovaj mucak...i prije nego sto je postao premijer i celnik hdz-a...ali kako sam rekao oni koji su ga gurali i postavljali vjerojatno nisu ni sami znali da ej lik samodestriktivan bas toliko...ali realno ni oni nemaju vise velik izbor koga postaviti na celo hrvatske a da ima neki autoritet..oni koji su ga koliko toliko imali su ili mahom bivsi ili stari s jednom nogom u grobu...od onih plenkijevih kolega u eu parlamentu pogotovo nemaju neki izbor osim picule..ostali su mahom tvrđa desna struja...ili krimosi(jakovcic)...u hdz-u dosita nemaju kog izabrat..jer u hdz-u iskreno danas prevladava desna struja...kojima su jos mogli prodati plenkija...pod bubrteg..ostali nemaju sanse..dalicka?..pa nju 90% hdz-a zeli vidjet mrtvu a ne na celu starnke...jandrokovic?..isto i za njega vrijedi samo sto je on totalno ogranicen..ostali kandidati vrijedni nekakve paznje..su ipak vise desno..kkrsticevic,vaso brkic,hasanbegovic,kovac...koji nisu ni po volji brisela ni sorosa ni sorosevaca..o sdp i hns necu trosit rijeci..tamo pak nemas skoro nikakvih autoriteta..zivi zid..sacuvaj boze za brisel ili sorosa..vili40 wrote:mene Plenki nije iznenadio,od početka mi je tako djelovao.Nisam od njega ništa očekivao pa nisam ni razočaran.Razočaran sam Mostom.
2015-09-08
ide on radit reforme ahahahaha jeble ga takve reforme a da ne zakače ni jedan veći problem koji nas je doveo do toga gdje smo sad.I to prepustio čovjeku koji ni ne želi u HDZ jer zna da kad se ta magla od reformi raziđe,bješte pete.Plenki ni svjestan nije u što se uvalio i koje velike greške radi.
Reforme i demografska obnova,tek smo sad najebali.
vili40-
2015-08-02
jbg kad covjek precjeni svoje kapacitete...a problem se onda izvuc iz svega...a da bude sto manje bezbolnovili40 wrote:ide on radit reforme ahahahaha jeble ga takve reforme a da ne zakače ni jedan veći problem koji nas je doveo do toga gdje smo sad.I to prepustio čovjeku koji ni ne želi u HDZ jer zna da kad se ta magla od reformi raziđe,bješte pete.Plenki ni svjestan nije u što se uvalio i koje velike greške radi.
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Žutarnji priznao:Plenković nema kontrolu u stranci.Vlada razarajući rat unutar HDZ-a i vlasti koji šteti Plenkoviću i Vladi.
» Dragi Ivo vol.2: Žutarnji i epehazija opet bacaju drkicu na velikog vođu i zločinačku
» IZA KULISA Granić tvrdi kako mu je Silajdžić priznao da je SDA bila za samostalnu bošnjačku republiku utemeljenu na islamu, a ne Federaciju BiH
» Ako nije Klaus pucao iz topa, onda je Zeman: Turskoj nije mjesto u EU, ponaša se kao saveznica Islamske države
» Crobagometar i žutarnji: Plenković ima potporu 115% Hrvata i raste
» Dragi Ivo vol.2: Žutarnji i epehazija opet bacaju drkicu na velikog vođu i zločinačku
» IZA KULISA Granić tvrdi kako mu je Silajdžić priznao da je SDA bila za samostalnu bošnjačku republiku utemeljenu na islamu, a ne Federaciju BiH
» Ako nije Klaus pucao iz topa, onda je Zeman: Turskoj nije mjesto u EU, ponaša se kao saveznica Islamske države
» Crobagometar i žutarnji: Plenković ima potporu 115% Hrvata i raste
Page 1 of 2