Dragi Ivo vol.2: Žutarnji i epehazija opet bacaju drkicu na velikog vođu i zločinačku
Page 1 of 1
Dragi Ivo vol.2: Žutarnji i epehazija opet bacaju drkicu na velikog vođu i zločinačku
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sprema-se-jedan-od-najdrasticnijih-administrativnih-rezova-doznali-smo-detalje-akcijskog-plana-s-cak-314-mjera-ukida-se-zapanjujuci-niz-obveza/8237231/
E žig? Zar će i pečete lupat kompjuteri?
Gdje će onda ljudi biti zaposleni i primat plaću?
Gdje će onda ljudi biti zaposleni i primat plaću?
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Dragi Ivo vol.2: Žutarnji i epehazija opet bacaju drkicu na velikog vođu i zločinačku
e građanin kurac moj, nekidan tražio nešto na općini pa me šetali uzeli mi taksene markice i onda čekaš par tjedana da ti pošalju poštom jer nikad nisu čuli za email, pa pošalju na krivu adresu pa se vrati, pa opet pošalju na krivu adresu pa se opet vrati, a ne možeš preuzet osobno jer oni to moraju poslat poštom jer im je takav pravilnik... inače drugdje to pogledaš na internetu
» Režimski mediji za Velikog Vođu Plenkija
» Duh Slobe opet kuca na vrata Srbije!DAN KADA SU SRBI OPET DOBILI VOĐU:Gazimestan šest vekova posle
» Trump se sprema likvidirati velikog vođu Kim Jong Una
» Žutarnji priznao ono sto se iza kulisa odavno zna:Plenković nije rođen za vođu i autoritet ni države ni HDZ-a
» Zabranjena knjiga velikog vodje od danas opet u knjizarama
» Duh Slobe opet kuca na vrata Srbije!DAN KADA SU SRBI OPET DOBILI VOĐU:Gazimestan šest vekova posle
» Trump se sprema likvidirati velikog vođu Kim Jong Una
» Žutarnji priznao ono sto se iza kulisa odavno zna:Plenković nije rođen za vođu i autoritet ni države ni HDZ-a
» Zabranjena knjiga velikog vodje od danas opet u knjizarama
Page 1 of 1