Sedlar:Neka mi netko objasni po čemu je hrvatski filmski interes "Gašenje kina Zvezdara" i "Oslobođenje Skoplja"
Page 9 of 20
Page 9 of 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Re: Sedlar:Neka mi netko objasni po čemu je hrvatski filmski interes "Gašenje kina Zvezdara" i "Oslobođenje Skoplja"
Sedlarove filmove ne financira HAVC. Sam nađe financijere. A za Muzej holokausta snima dvanaesti film. Toliko o prozivanju.Sora wrote:speare_shaker wrote:jastreb wrote:Svim svojim djelom.Regoč wrote:Čime, otvoreni velikosrbski zagovorniče?jastreb wrote:Sedlar je neskriveni ustaški simpatizer.
I onim u Izraelu?
Po tvojem će ispasti kako su Izraelci također ustaški simpatizeri.
Službeni Izrael je prozvao Sedlara zbog filma o Jasenovcu
Inace , jebote , tko snima i za koga filmove po svijetu
Sta je tebi SPIRO.
Nemamo mi novca za takve filmove .
Osim za neoustaska spadala i prodane duse
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Sedlar:Neka mi netko objasni po čemu je hrvatski filmski interes "Gašenje kina Zvezdara" i "Oslobođenje Skoplja"
Lepa sela...Regoč wrote:Da? Navedi jedan film koji je financirala Srbija da su Srbi prikazani kao zločinci i uzročnici rata.dzango wrote:Snimnjeno je već brdo filmova o tome.Manje ili više uspešnih.michaellcmacha wrote:čujem da srbija planira napraviti film o ovom događaju...dzango wrote:Sranja umanjivanja zločina i političke zloupotrebe filma.Regoč wrote:
Opet laprdaš bez ikakva dokaza za svoje teze. Koja sranja? Navedi točno!
srbi-oteli-i-zvjerski-ubili-19-civila-1993-g-i-proglasili-ih-mobilisanima-na-fronti
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ti se, balijko, našla nekom zbog prigovarati?Sora wrote:Noor wrote:četnikušo, pali traktor i pravac kragujevac!Sora wrote:Hrvatska je iz zrtve preuzela ulogu agresora
To je istina
Samo to je bitno za povijest a sve ostalo su lazi, film i video
Ajmo par rijeci kako burek peci
jastreb wrote:Lepa sela...Regoč wrote:Da? Navedi jedan film koji je financirala Srbija da su Srbi prikazani kao zločinci i uzročnici rata.dzango wrote:Snimnjeno je već brdo filmova o tome.Manje ili više uspešnih.michaellcmacha wrote:čujem da srbija planira napraviti film o ovom događaju...dzango wrote:
Sranja umanjivanja zločina i političke zloupotrebe filma.
srbi-oteli-i-zvjerski-ubili-19-civila-1993-g-i-proglasili-ih-mobilisanima-na-fronti
A nije prikazano cisto bas jebote tu ko zlocinci. To je vise nekakav antiratni film nego cisti ratni film. Tipa...rat je pakao svi smo govna i sta ja znam.
Guest- Guest
To je vise autoironija..;-)
2014-04-12
...ne mogu oni o njima ispricat pricu kao vrdoljak npr....nekad su manje vise redatelji ako su se snimali filmovi o ljudima nekog kraja..mahom prihvatali redateljikoji vuku korijene iz takvih krajeva..vrdoljak-imocanac...marusic splicanin i bodul....kreso golik i mladen kerstner 'gruntovcani''...koji su nabolje poznbavali mentalitet tamosnjih ljudi..danas o vlajima i hercegovcima snimaju filmove i serije ljudi koji uopce veze nemaju sa tim krajevimajastreb wrote:Ma 70% novohrvatskih filmova bavi se Hercegovcima i Vlajima.vuksadinare wrote:..to je ono sto ja stalno pricam...mislim da je problem i u odabiru tema filmova..70% nasih filmova se bazira na nekakvim srcedrapateljskim temamam..te nekakvim crnim humorima....nesto je i politicka tematika pokoji dobar humoristicni film i to je to..ali jednostavno nema i neke glumacke velicine...s pokojim iznimkamam poput bitorajca...visnjica...zrinke cvitesic i to je to sto se tice mlađih glumaca..ovi stariji kvalitetni ili su pomrli ili ne glume vise...MaximusDecimusMiridije wrote:Meni opcenito nisu jasni ti kriteriji odabira filmova koji ce se financirati i obratno. A nije mi majkemi ni jasno zasto bi se opce to financiralo iz drzavne blagajne. Doduse nisam nuzno protiv. Samo problem je sto u 25 godina Hr filma...mogu se na prste jedne ruke nabrojati filmovi koje je vrijedilo pogledati. Sve to skupa je zaljenja vrijedno i bacanje novaca. Nakon tih 25 god bi netko valjda trebao zakljuciti da nacin na koji se odabiru scenariji i filmovi koji ce se raditi...ocito tu nesto ne stima jbg.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tako nekako..MaximusDecimusMiridije wrote:jastreb wrote:Lepa sela...Regoč wrote:Da? Navedi jedan film koji je financirala Srbija da su Srbi prikazani kao zločinci i uzročnici rata.dzango wrote:Snimnjeno je već brdo filmova o tome.Manje ili više uspešnih.michaellcmacha wrote:
čujem da srbija planira napraviti film o ovom događaju...
A nije prikazano cisto bas jebote tu ko zlocinci. To je vise nekakav antiratni film nego cisti ratni film. Tipa...rat je pakao svi smo govna i sta ja znam.
2014-04-12
Dvor je čista izmišljotina, a Zviezda nije nešto što mi trebamo plaćati. Umjesto za Zviezdu, novac je mogal otići na dokumentarac o Treovu ratnom putu. To bi imalo puno veću gledanost.Sora wrote:Noor wrote:Sora wrote:speare_shaker wrote:jastreb wrote:
Svim svojim djelom.
I onim u Izraelu?
Sta je tebi SPIRO.
al za Masakr u Dvoru i Zvezdaru imamo, jel tako?
Imas ti razlog srati protiv istine ?
Vidjela si te filmove ?
Mozda u njima bas Hrvati junaci i heroji?
Naravno da nije bilo reakcije jer se u filmu nije negiralo ništa što se dogodilo u Jasenovcu, U NDH je preživjelo oko 10% židovske populacije( oko 2000 ljudi) dočim je taj postotak u srbiji oko 0% no iz nekog razloga je RH stalno na meti dočim se srbija nigdje ne spominje u tom kontekstu. Mislim da je svima jasno odakle vjetar duvaspeare_shaker wrote:tre911 wrote:Ajde ne lupetaj, zurof nije službeni izrael nego govnar željan pažnje.
Zuroffa kao moralnu karikaturu koja odbija priznati da je zločin počinjen u Srebrenici po svojoj prirodi bio genocid, bez obzira na presudu Međunarodnog Suda Pravde u Haagu, nitko normalan više ne uzima za ozbiljno. No, ovdje je riječ o oglašavanju izraelske ambasadorice u Hrvatskoj, ali dalje od toga nije bilo nikakvih reakcija od strane Izraela.
Guest- Guest
Sora wrote:Noor wrote:a protiv koje onda istine ja , kako si rekla, serem? spomenula sam dva filma, od kojih ti nisi pogledala ni jednog, ali znaš da ja ne pričam istinu.Sora wrote:Ne.
Zato i ne sudim nista , ni nula ni neriješeno
Meni drago da se Srbi i Hrvati bolje upoznaju
Evo vidis u Bosni im suradnja ide lijepo , protic bosnjaka
daj da je čujemo od tebe?
Sve sto pisem lažem
Izbalansiran film sa podjelom krivice, nije realan iako ima dobrih elemenata.jastreb wrote:Lepa sela...Regoč wrote:Da? Navedi jedan film koji je financirala Srbija da su Srbi prikazani kao zločinci i uzročnici rata.dzango wrote:Snimnjeno je već brdo filmova o tome.Manje ili više uspešnih.michaellcmacha wrote:čujem da srbija planira napraviti film o ovom događaju...dzango wrote:
Guest- Guest
vuksadinare wrote:maggie13 wrote:rijesi se ovisnosti o alkoholu pa se, makar u svojoj rupici, pogledaj u oci i reci da si nesto ucinila, osim sijala mrznju uokolo, do srzi natopljena alkoholom, sto ti olaksava da se lakse praznis i besramno zagađujes druge ;-)Sora wrote:maggie13 wrote:to ti govorim.speare_shaker wrote:
A što je najgore, navodno je radila upravo u sektoru prosvjete odnosno obrazovanja.
Što ti je fenomen negativne selekcije kadrova.
Za nas novac nas trovala, jer ne zna drugacije zadojena mrznjom.
O bolesti ovisnosti i radu s djecom, da i ne govorimo.
Da trujem mrznjom vas lažljivce i gamad nacionalisticku
Mrzim vas istina je
Jer ste govna do neba i najbolje i bilo s vama ne imati posla
Ali bas hocu
Kad se ovdje olakšam, idem veselije i uspravnije
Mozete sve na osobnu dimenziju ali ne mozete na istinu . Nista ni prije.
Ni na Bleiburgu
Tamo se pokazalo tko su takvi ko vi.
Isprci hitlera
Za Slavonce je bio ekspert Ivo Štivičić. Smoje za Dalmatince,a Ćopić za Krajišnike.vuksadinare wrote:...ne mogu oni o njima ispricat pricu kao vrdoljak npr....nekad su manje vise redatelji ako su se snimali filmovi o ljudima nekog kraja..mahom prihvatali redateljikoji vuku korijene iz takvih krajeva..vrdoljak-imocanac...marusic splicanin i bodul....kreso golik i mladen kerstner 'gruntovcani''...koji su nabolje poznbavali mentalitet tamosnjih ljudi..danas o vlajima i hercegovcima snimaju filmove i serije ljudi koji uopce veze nemaju sa tim krajevimajastreb wrote:Ma 70% novohrvatskih filmova bavi se Hercegovcima i Vlajima.vuksadinare wrote:..to je ono sto ja stalno pricam...mislim da je problem i u odabiru tema filmova..70% nasih filmova se bazira na nekakvim srcedrapateljskim temamam..te nekakvim crnim humorima....nesto je i politicka tematika pokoji dobar humoristicni film i to je to..ali jednostavno nema i neke glumacke velicine...s pokojim iznimkamam poput bitorajca...visnjica...zrinke cvitesic i to je to sto se tice mlađih glumaca..ovi stariji kvalitetni ili su pomrli ili ne glume vise...MaximusDecimusMiridije wrote:Meni opcenito nisu jasni ti kriteriji odabira filmova koji ce se financirati i obratno. A nije mi majkemi ni jasno zasto bi se opce to financiralo iz drzavne blagajne. Doduse nisam nuzno protiv. Samo problem je sto u 25 godina Hr filma...mogu se na prste jedne ruke nabrojati filmovi koje je vrijedilo pogledati. Sve to skupa je zaljenja vrijedno i bacanje novaca. Nakon tih 25 god bi netko valjda trebao zakljuciti da nacin na koji se odabiru scenariji i filmovi koji ce se raditi...ocito tu nesto ne stima jbg.
2014-04-22
Ja imam bolje ideje kako tu lovu potrošiti od ovoga a da budu na korist RH.Regoč wrote:Dvor je čista izmišljotina, a Zviezda nije nešto što mi trebamo plaćati. Umjesto za Zviezdu, novac je mogal otići na dokumentarac o Treovu ratnom putu. To bi imalo puno veću gledanost.Sora wrote:Noor wrote:Sora wrote:speare_shaker wrote:
I onim u Izraelu?
Sta je tebi SPIRO.
al za Masakr u Dvoru i Zvezdaru imamo, jel tako?
Imas ti razlog srati protiv istine ?
Vidjela si te filmove ?
Mozda u njima bas Hrvati junaci i heroji?
Guest- Guest
dobro smoje nije bio redatelj kao ni copic..jeboga ti....govorimo o redateljima...ili bar scenaristima...jastreb wrote:Za Slavonce je bio ekspert Ivo Štivičić. Smoje za Dalmatince,a Ćopić za Krajišnike.vuksadinare wrote:...ne mogu oni o njima ispricat pricu kao vrdoljak npr....nekad su manje vise redatelji ako su se snimali filmovi o ljudima nekog kraja..mahom prihvatali redateljikoji vuku korijene iz takvih krajeva..vrdoljak-imocanac...marusic splicanin i bodul....kreso golik i mladen kerstner 'gruntovcani''...koji su nabolje poznbavali mentalitet tamosnjih ljudi..danas o vlajima i hercegovcima snimaju filmove i serije ljudi koji uopce veze nemaju sa tim krajevimajastreb wrote:Ma 70% novohrvatskih filmova bavi se Hercegovcima i Vlajima.vuksadinare wrote:..to je ono sto ja stalno pricam...mislim da je problem i u odabiru tema filmova..70% nasih filmova se bazira na nekakvim srcedrapateljskim temamam..te nekakvim crnim humorima....nesto je i politicka tematika pokoji dobar humoristicni film i to je to..ali jednostavno nema i neke glumacke velicine...s pokojim iznimkamam poput bitorajca...visnjica...zrinke cvitesic i to je to sto se tice mlađih glumaca..ovi stariji kvalitetni ili su pomrli ili ne glume vise...MaximusDecimusMiridije wrote:Meni opcenito nisu jasni ti kriteriji odabira filmova koji ce se financirati i obratno. A nije mi majkemi ni jasno zasto bi se opce to financiralo iz drzavne blagajne. Doduse nisam nuzno protiv. Samo problem je sto u 25 godina Hr filma...mogu se na prste jedne ruke nabrojati filmovi koje je vrijedilo pogledati. Sve to skupa je zaljenja vrijedno i bacanje novaca. Nakon tih 25 god bi netko valjda trebao zakljuciti da nacin na koji se odabiru scenariji i filmovi koji ce se raditi...ocito tu nesto ne stima jbg.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tu je Makso sa svojim uradcima da ga posrami.MaximusDecimusMiridije wrote:Auuu javio se veliki umjetnik i kreativac Sedlar!
Imaš u Ranama, Lepim selima,...Regoč wrote:Da? Navedi jedan film koji je financirala Srbija da su Srbi prikazani kao zločinci i uzročnici rata.dzango wrote:Snimnjeno je već brdo filmova o tome.Manje ili više uspešnih.michaellcmacha wrote:čujem da srbija planira napraviti film o ovom događaju...dzango wrote:Sranja umanjivanja zločina i političke zloupotrebe filma.Regoč wrote:
Opet laprdaš bez ikakva dokaza za svoje teze. Koja sranja? Navedi točno!
Pa Smoje je napisao i Velo i Malo misto. A po Ćopićevim djelima snimljeni su odlični filmovi i serije,od kojih mi se najviše sviđaju Gluvi barut i Osma ofanziva.vuksadinare wrote:dobro smoje nije bio redatelj kao ni copic..jeboga ti....govorimo o redateljima...ili bar scenaristima...jastreb wrote:Za Slavonce je bio ekspert Ivo Štivičić. Smoje za Dalmatince,a Ćopić za Krajišnike.vuksadinare wrote:...ne mogu oni o njima ispricat pricu kao vrdoljak npr....nekad su manje vise redatelji ako su se snimali filmovi o ljudima nekog kraja..mahom prihvatali redateljikoji vuku korijene iz takvih krajeva..vrdoljak-imocanac...marusic splicanin i bodul....kreso golik i mladen kerstner 'gruntovcani''...koji su nabolje poznbavali mentalitet tamosnjih ljudi..danas o vlajima i hercegovcima snimaju filmove i serije ljudi koji uopce veze nemaju sa tim krajevimajastreb wrote:Ma 70% novohrvatskih filmova bavi se Hercegovcima i Vlajima.vuksadinare wrote:
..to je ono sto ja stalno pricam...mislim da je problem i u odabiru tema filmova..70% nasih filmova se bazira na nekakvim srcedrapateljskim temamam..te nekakvim crnim humorima....nesto je i politicka tematika pokoji dobar humoristicni film i to je to..ali jednostavno nema i neke glumacke velicine...s pokojim iznimkamam poput bitorajca...visnjica...zrinke cvitesic i to je to sto se tice mlađih glumaca..ovi stariji kvalitetni ili su pomrli ili ne glume vise...
2014-04-22
Turneja.dzango wrote:Imaš u Ranama, Lepim selima,...Regoč wrote:Da? Navedi jedan film koji je financirala Srbija da su Srbi prikazani kao zločinci i uzročnici rata.dzango wrote:Snimnjeno je već brdo filmova o tome.Manje ili više uspešnih.michaellcmacha wrote:čujem da srbija planira napraviti film o ovom događaju...dzango wrote:
;Pjastreb wrote:Pa Smoje je napisao i Velo i Malo misto. A po Ćopićevim djelima snimljeni su odlični filmovi i serije,od kojih mi se najviše sviđaju Gluvi barut i Osma ofanziva.vuksadinare wrote:dobro smoje nije bio redatelj kao ni copic..jeboga ti....govorimo o redateljima...ili bar scenaristima...jastreb wrote:Za Slavonce je bio ekspert Ivo Štivičić. Smoje za Dalmatince,a Ćopić za Krajišnike.vuksadinare wrote:...ne mogu oni o njima ispricat pricu kao vrdoljak npr....nekad su manje vise redatelji ako su se snimali filmovi o ljudima nekog kraja..mahom prihvatali redateljikoji vuku korijene iz takvih krajeva..vrdoljak-imocanac...marusic splicanin i bodul....kreso golik i mladen kerstner 'gruntovcani''...koji su nabolje poznbavali mentalitet tamosnjih ljudi..danas o vlajima i hercegovcima snimaju filmove i serije ljudi koji uopce veze nemaju sa tim krajevimajastreb wrote:
Ma 70% novohrvatskih filmova bavi se Hercegovcima i Vlajima.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Kakav je to onda ratni film? Antiantiratni?MaximusDecimusMiridije wrote:jastreb wrote:Lepa sela...Regoč wrote:Da? Navedi jedan film koji je financirala Srbija da su Srbi prikazani kao zločinci i uzročnici rata.dzango wrote:Snimnjeno je već brdo filmova o tome.Manje ili više uspešnih.michaellcmacha wrote:
čujem da srbija planira napraviti film o ovom događaju...
Page 9 of 20 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 20
Similar topics
» Hrvatski interes je da države 'Zapadnog balkana' ne uđu u EU nikad
» ''Satelitske snimke pokazale da Kina masovno gradi podzemne silose, stručnjaci otkrili o čemu je riječ"
» Netko grabi a netko jede smeće
» Biračko mesto 66 - Zvezdara
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» ''Satelitske snimke pokazale da Kina masovno gradi podzemne silose, stručnjaci otkrili o čemu je riječ"
» Netko grabi a netko jede smeće
» Biračko mesto 66 - Zvezdara
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
Page 9 of 20