Sedlar:Neka mi netko objasni po čemu je hrvatski filmski interes "Gašenje kina Zvezdara" i "Oslobođenje Skoplja"
Page 10 of 20
Page 10 of 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Re: Sedlar:Neka mi netko objasni po čemu je hrvatski filmski interes "Gašenje kina Zvezdara" i "Oslobođenje Skoplja"
Kakav je to onda ratni film? Antiantiratni?MaximusDecimusMiridije wrote:jastreb wrote:Lepa sela...Regoč wrote:Da? Navedi jedan film koji je financirala Srbija da su Srbi prikazani kao zločinci i uzročnici rata.dzango wrote:Snimnjeno je već brdo filmova o tome.Manje ili više uspešnih.michaellcmacha wrote:
čujem da srbija planira napraviti film o ovom događaju...
srbi-oteli-i-zvjerski-ubili-19-civila-1993-g-i-proglasili-ih-mobilisanima-na-fronti
A nije prikazano cisto bas jebote tu ko zlocinci. To je vise nekakav antiratni film nego cisti ratni film. Tipa...rat je pakao svi smo govna i sta ja znam.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Sedlar:Neka mi netko objasni po čemu je hrvatski filmski interes "Gašenje kina Zvezdara" i "Oslobođenje Skoplja"
Bave se negativnim stereotipima o tim ljudima, nastoje ih prikazati kao zatucane Rvatne koji zlostavljaju žene i djecu. A to Jastro voli. Još da se netko prihvati Desimirah!jastreb wrote:Ma 70% novohrvatskih filmova bavi se Hercegovcima i Vlajima.vuksadinare wrote:..to je ono sto ja stalno pricam...mislim da je problem i u odabiru tema filmova..70% nasih filmova se bazira na nekakvim srcedrapateljskim temamam..te nekakvim crnim humorima....nesto je i politicka tematika pokoji dobar humoristicni film i to je to..ali jednostavno nema i neke glumacke velicine...s pokojim iznimkamam poput bitorajca...visnjica...zrinke cvitesic i to je to sto se tice mlađih glumaca..ovi stariji kvalitetni ili su pomrli ili ne glume vise...MaximusDecimusMiridije wrote:Meni opcenito nisu jasni ti kriteriji odabira filmova koji ce se financirati i obratno. A nije mi majkemi ni jasno zasto bi se opce to financiralo iz drzavne blagajne. Doduse nisam nuzno protiv. Samo problem je sto u 25 godina Hr filma...mogu se na prste jedne ruke nabrojati filmovi koje je vrijedilo pogledati. Sve to skupa je zaljenja vrijedno i bacanje novaca. Nakon tih 25 god bi netko valjda trebao zakljuciti da nacin na koji se odabiru scenariji i filmovi koji ce se raditi...ocito tu nesto ne stima jbg.
Svekolike. Premrežili su Hrvatsku!dzango wrote:Vi ste birali vlast koja daje pare za takve filmove. Kakve veze imaju četnici sa tim vašim sranjima?Regoč wrote:Ne želimo. Četnikofilska nakupina tovi se našim novcem.dzango wrote:Ja vidim da finansiraju. Znači da žele.michaellcmacha wrote:džango koji je tebi kurac, šta ti nije jasno u činjenici da hrvati ne žele da se hrvatskim proračunskim novcem financira srpski film, pa bila tema kino u beogradu ili bolest šume podno crne planine, isto vrijedi i za Makedoniju ili koju drugu zemlju makar i bile draže od tvoje nama mrske srbije...
srpska autoironija i 'svismoistokrivi' antiratni film ;Ddzango wrote:Kakav je to onda ratni film? Antiantiratni?MaximusDecimusMiridije wrote:jastreb wrote:Lepa sela...Regoč wrote:Da? Navedi jedan film koji je financirala Srbija da su Srbi prikazani kao zločinci i uzročnici rata.dzango wrote:
Snimnjeno je već brdo filmova o tome.Manje ili više uspešnih.
A nije prikazano cisto bas jebote tu ko zlocinci. To je vise nekakav antiratni film nego cisti ratni film. Tipa...rat je pakao svi smo govna i sta ja znam.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Volim filmove i serije o Dalmatincima kao Velo i Malo misto,Čovik i po,Kapetan Mikula Mali i sl. a ne bedastoće poput Bika,Blagajnica hoće ići na more,Naši i vaši, Zauvijek susjedi i sl.Regoč wrote:Bave se negativnim stereotipima o tim ljudima, nastoje ih prikazati kao zatucane Rvatne koji zlostavljaju žene i djecu. A to Jastro voli. Još da se netko prihvati Desimirah!jastreb wrote:Ma 70% novohrvatskih filmova bavi se Hercegovcima i Vlajima.vuksadinare wrote:..to je ono sto ja stalno pricam...mislim da je problem i u odabiru tema filmova..70% nasih filmova se bazira na nekakvim srcedrapateljskim temamam..te nekakvim crnim humorima....nesto je i politicka tematika pokoji dobar humoristicni film i to je to..ali jednostavno nema i neke glumacke velicine...s pokojim iznimkamam poput bitorajca...visnjica...zrinke cvitesic i to je to sto se tice mlađih glumaca..ovi stariji kvalitetni ili su pomrli ili ne glume vise...MaximusDecimusMiridije wrote:Meni opcenito nisu jasni ti kriteriji odabira filmova koji ce se financirati i obratno. A nije mi majkemi ni jasno zasto bi se opce to financiralo iz drzavne blagajne. Doduse nisam nuzno protiv. Samo problem je sto u 25 godina Hr filma...mogu se na prste jedne ruke nabrojati filmovi koje je vrijedilo pogledati. Sve to skupa je zaljenja vrijedno i bacanje novaca. Nakon tih 25 god bi netko valjda trebao zakljuciti da nacin na koji se odabiru scenariji i filmovi koji ce se raditi...ocito tu nesto ne stima jbg.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
2% Srba vam krivo za sve? Pa jebote, koji ste onda vi to kurac?Regoč wrote:Svekolike. Premrežili su Hrvatsku!dzango wrote:Vi ste birali vlast koja daje pare za takve filmove. Kakve veze imaju četnici sa tim vašim sranjima?Regoč wrote:Ne želimo. Četnikofilska nakupina tovi se našim novcem.dzango wrote:Ja vidim da finansiraju. Znači da žele.michaellcmacha wrote:džango koji je tebi kurac, šta ti nije jasno u činjenici da hrvati ne žele da se hrvatskim proračunskim novcem financira srpski film, pa bila tema kino u beogradu ili bolest šume podno crne planine, isto vrijedi i za Makedoniju ili koju drugu zemlju makar i bile draže od tvoje nama mrske srbije...
Nisam u tom filmu uočil da su Srbi označeni kao agresori i zločinci. Ali dobro, pogledat ću opet.jastreb wrote:Lepa sela...Regoč wrote:Da? Navedi jedan film koji je financirala Srbija da su Srbi prikazani kao zločinci i uzročnici rata.dzango wrote:Snimnjeno je već brdo filmova o tome.Manje ili više uspešnih.michaellcmacha wrote:čujem da srbija planira napraviti film o ovom događaju...dzango wrote:
Sranja umanjivanja zločina i političke zloupotrebe filma.
srbi-oteli-i-zvjerski-ubili-19-civila-1993-g-i-proglasili-ih-mobilisanima-na-fronti
Tako sam ga i ja shvatil, kao izjednačavanje krivnje.MaximusDecimusMiridije wrote:jastreb wrote:Lepa sela...Regoč wrote:Da? Navedi jedan film koji je financirala Srbija da su Srbi prikazani kao zločinci i uzročnici rata.dzango wrote:Snimnjeno je već brdo filmova o tome.Manje ili više uspešnih.michaellcmacha wrote:
Kako ne. Dva ekstremna četnika od kojih je jedan glup ko ona stvar,mafijaš,narkoman,glupi oficir JNA,ratni profiter,te dva bosanska Srba uvučena u rat protiv svoje volje.Regoč wrote:Nisam u tom filmu uočil da su Srbi označeni kao agresori i zločinci. Ali dobro, pogledat ću opet.jastreb wrote:Lepa sela...Regoč wrote:Da? Navedi jedan film koji je financirala Srbija da su Srbi prikazani kao zločinci i uzročnici rata.dzango wrote:Snimnjeno je već brdo filmova o tome.Manje ili više uspešnih.michaellcmacha wrote:
Scene ubijanja Muslimana,paljenja ljudi i sela,pljačke...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jebiga, snimite onda vi bolji.maggie13 wrote:srpska autoironija i 'svismoistokrivi' antiratni film ;Ddzango wrote:Kakav je to onda ratni film? Antiantiratni?MaximusDecimusMiridije wrote:jastreb wrote:Lepa sela...Regoč wrote:
Da? Navedi jedan film koji je financirala Srbija da su Srbi prikazani kao zločinci i uzročnici rata.
Zašto ne bi uzeli tebe kao glavni lik i kroz tvoj ratni put prikazali hrvatsku borbu za slobodu? Ili Vukov ratni put, svejedno. Mogu i oba, samo s različitim naglascima.tre911 wrote:Ja imam bolje ideje kako tu lovu potrošiti od ovoga a da budu na korist RH.Regoč wrote:Dvor je čista izmišljotina, a Zviezda nije nešto što mi trebamo plaćati. Umjesto za Zviezdu, novac je mogal otići na dokumentarac o Treovu ratnom putu. To bi imalo puno veću gledanost.Sora wrote:Noor wrote:Sora wrote:
Službeni Izrael je prozvao Sedlara zbog filma o Jasenovcu
Inace , jebote , tko snima i za koga filmove po svijetu
Sta je tebi SPIRO.
Nemamo mi novca za takve filmove .
Osim za neoustaska spadala i prodane duse
al za Masakr u Dvoru i Zvezdaru imamo, jel tako?
Imas ti razlog srati protiv istine ?
Vidjela si te filmove ?
Mozda u njima bas Hrvati junaci i heroji?
A šta rade kada pale sela? Šta je sa filmom Turneja?Regoč wrote:Nisam u tom filmu uočil da su Srbi označeni kao agresori i zločinci. Ali dobro, pogledat ću opet.jastreb wrote:Lepa sela...Regoč wrote:Da? Navedi jedan film koji je financirala Srbija da su Srbi prikazani kao zločinci i uzročnici rata.dzango wrote:Snimnjeno je već brdo filmova o tome.Manje ili više uspešnih.michaellcmacha wrote:
snima se upravo..nisi htio dati svoj udio :Ddzango wrote:Jebiga, snimite onda vi bolji.maggie13 wrote:srpska autoironija i 'svismoistokrivi' antiratni film ;Ddzango wrote:Kakav je to onda ratni film? Antiantiratni?MaximusDecimusMiridije wrote:jastreb wrote:
Lepa sela...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Film prikazuje kako Srbi pale sela. Nije vam to Holivud gde je sve crno ili belo.Regoč wrote:Tako sam ga i ja shvatil, kao izjednačavanje krivnje.MaximusDecimusMiridije wrote:jastreb wrote:Lepa sela...Regoč wrote:Da? Navedi jedan film koji je financirala Srbija da su Srbi prikazani kao zločinci i uzročnici rata.dzango wrote:
Ni u jednom od tih filmovah nije prkazana poviesna istina, nije prikazano da su Srbi bili agresori. Ti se filmovi bave perifernim stvarima. No, pogledat ću ih opet, možda sam propustil u njima vidjeti osudu srbskih zločinah.dzango wrote:Imaš u Ranama, Lepim selima,...Regoč wrote:Da? Navedi jedan film koji je financirala Srbija da su Srbi prikazani kao zločinci i uzročnici rata.dzango wrote:Snimnjeno je već brdo filmova o tome.Manje ili više uspešnih.michaellcmacha wrote:čujem da srbija planira napraviti film o ovom događaju...dzango wrote:
Sranja umanjivanja zločina i političke zloupotrebe filma.
Hteo sam. 100 evra denevnica. Bolji od Lepih sela? Ajde baš da vidimo. Hoćeš da se kladiš u 100 evra da neće biti bolji?maggie13 wrote:snima se upravo..nisi htio dati svoj udio :Ddzango wrote:Jebiga, snimite onda vi bolji.maggie13 wrote:srpska autoironija i 'svismoistokrivi' antiratni film ;Ddzango wrote:Kakav je to onda ratni film? Antiantiratni?MaximusDecimusMiridije wrote:
Okovani u vlastitoj državi. I nije 2 %, nego 4,5 %.dzango wrote:2% Srba vam krivo za sve? Pa jebote, koji ste onda vi to kurac?Regoč wrote:Svekolike. Premrežili su Hrvatsku!dzango wrote:Vi ste birali vlast koja daje pare za takve filmove. Kakve veze imaju četnici sa tim vašim sranjima?Regoč wrote:Ne želimo. Četnikofilska nakupina tovi se našim novcem.dzango wrote:
Ja vidim da finansiraju. Znači da žele.
Koji ste vi film snimili u kojem ste prikazani kao oni koji započinju rat? Kakva istoriska istina? Reč je bila o zločinima.Regoč wrote:Ni u jednom od tih filmovah nije prkazana poviesna istina, nije prikazano da su Srbi bili agresori. Ti se filmovi bave perifernim stvarima. No, pogledat ću ih opet, možda sam propustil u njima vidjeti osudu srbskih zločinah.dzango wrote:Imaš u Ranama, Lepim selima,...Regoč wrote:Da? Navedi jedan film koji je financirala Srbija da su Srbi prikazani kao zločinci i uzročnici rata.dzango wrote:Snimnjeno je već brdo filmova o tome.Manje ili više uspešnih.michaellcmacha wrote:
Probat ću opet. Nije mi mrsko gledati filmove. Da ne idem u kazalište, pogledal bih ga već večeras.jastreb wrote:Kako ne. Dva ekstremna četnika od kojih je jedan glup ko ona stvar,mafijaš,narkoman,glupi oficir JNA,ratni profiter,te dva bosanska Srba uvučena u rat protiv svoje volje.Regoč wrote:Nisam u tom filmu uočil da su Srbi označeni kao agresori i zločinci. Ali dobro, pogledat ću opet.jastreb wrote:Lepa sela...Regoč wrote:Da? Navedi jedan film koji je financirala Srbija da su Srbi prikazani kao zločinci i uzročnici rata.dzango wrote:
Scene ubijanja Muslimana,paljenja ljudi i sela,pljačke...
Okovalo vas 4,5% Srba? Šta bi vam jebote radili da ih ima 10%. Iz štala vas ne bi puštali.Regoč wrote:Okovani u vlastitoj državi. I nije 2 %, nego 4,5 %.dzango wrote:2% Srba vam krivo za sve? Pa jebote, koji ste onda vi to kurac?Regoč wrote:Svekolike. Premrežili su Hrvatsku!dzango wrote:Vi ste birali vlast koja daje pare za takve filmove. Kakve veze imaju četnici sa tim vašim sranjima?Regoč wrote:
Ne želimo. Četnikofilska nakupina tovi se našim novcem.
Pogledat ću opet, a Turneju nisam gledal, čak se ovako na prvu ne mogu sjetiti ni da sam čul za nju.dzango wrote:A šta rade kada pale sela? Šta je sa filmom Turneja?Regoč wrote:Nisam u tom filmu uočil da su Srbi označeni kao agresori i zločinci. Ali dobro, pogledat ću opet.jastreb wrote:Lepa sela...Regoč wrote:Da? Navedi jedan film koji je financirala Srbija da su Srbi prikazani kao zločinci i uzročnici rata.dzango wrote:
Page 10 of 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Similar topics
» Hrvatski interes je da države 'Zapadnog balkana' ne uđu u EU nikad
» ''Satelitske snimke pokazale da Kina masovno gradi podzemne silose, stručnjaci otkrili o čemu je riječ"
» Netko grabi a netko jede smeće
» Biračko mesto 66 - Zvezdara
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» ''Satelitske snimke pokazale da Kina masovno gradi podzemne silose, stručnjaci otkrili o čemu je riječ"
» Netko grabi a netko jede smeće
» Biračko mesto 66 - Zvezdara
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
Page 10 of 20