Mali vracala silovanje u gruzu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Mali vracala silovanje u gruzu
Da je gospodski, nebi se ti razumio. Ali pošto je klošarski, onda druga pričaZiil Los Dii ! wrote:Tenis je gospodski sport zato od tebe ni ne ocekujem da znasscorpion wrote:Eto, čovjek bi rekao da si stručnjak za tenis Kakav glup sport, Bože dragi
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Ima "r" viška u naslovu...
darth_vader-
2014-04-17
Sampras je vladao u svoje vrijeme,ali nikad nije bija dobar na zemlji i u RG.scorpion wrote:WTF? Zar nije Sampras šamarao sve sa 50% gasa u svoje vrijeme?amper1950 wrote:Mislim da nije nitko nikad, u open eri nikad nitko.scorpion wrote:Jel to ikad iko napravio? Možda Sampras?amper1950 wrote:I i to šta navodiš je ono, neš ti. Osvojiti 4 grand slam u jednoj godini, e to bi bilo vrijedno spomena.
Makar mi nije jasno kako Federer u svoje vrijeme to nije mogao
Federer je, mislim dva puta bio blizu da uzme sva 4 u jednoj godini, ali je gubio finala RG od Nadala.
A Sampras ne da nikad nije uzeo sva 4 u jednoj godini, nego nikad nije uzeo RG, nikad nije igra ni finale!
Tada se igrao drugačiji tenis, kad pogledaš neke mečeve Samprasa iz tog vremena primjerice u Wimbledonu, sevris-volej tenis.
Stoji konstatacija da je Federer jedini igrač koji vrhunski može igrati takav tenis i ovaj danas, Nadal i Đoković u vremenu 90-ih i jako brzih podloga bi imali dosta manje turnira.
Guest- Guest
Jeli znaš da je Federer 2001 godine u Wimbledonu pobjedio tada branitelja naslova Samprasa u 5 setova i izbacio Ivaniševiću omraženog suparnika? Taj meč je najavio pravu smjenu kralja na vrhu, Sampras je tenisač koji je cijelo jedno razdoblje (90-e), tron je brzo preuzeja Federer i obilježija sljedeče desetljeće, a tim da je pokaza da je još veči tenisač nego Samprasa koji je bio največi do pojave Federera.scorpion wrote:Nemam ti pojma. Ne pratim ništa osim nogometa, ali sam čuo za Samprasa zvijer i znam da je Federer derao guzove. Kad sam išao u srednju, svaki put u kladionici kad vidim Federera, koeficijent je bio 1.01Dare wrote:sampras je kuburio sa povredama, a i imao je brutalnu konkurenciju svojevremeno.
Stvarno je poseban taj Wimbledon 2001.
Guest- Guest
jedino znam da je Sampras karao Ivaniševića, ali nisam znao da ga je 2001. Federer izbacioamper1950 wrote:Jeli znaš da je Federer 2001 godine u Wimbledonu pobjedio tada branitelja naslova Samprasa u 5 setova i izbacio Ivaniševiću omraženog suparnika? Taj meč je najavio pravu smjenu kralja na vrhu, Sampras je tenisač koji je cijelo jedno razdoblje (90-e), tron je brzo preuzeja Federer i obilježija sljedeče desetljeće, a tim da je pokaza da je još veči tenisač nego Samprasa koji je bio največi do pojave Federera.scorpion wrote:Nemam ti pojma. Ne pratim ništa osim nogometa, ali sam čuo za Samprasa zvijer i znam da je Federer derao guzove. Kad sam išao u srednju, svaki put u kladionici kad vidim Federera, koeficijent je bio 1.01Dare wrote:sampras je kuburio sa povredama, a i imao je brutalnu konkurenciju svojevremeno.
Last edited by scorpion on 3/3/2017, 23:42; edited 1 time in total
scorpion wrote:jedino znam da je Sampras karao Ivaniševića, ali nisam znao da ga je 2001. Federe izbacioamper1950 wrote:Jeli znaš da je Federer 2001 godine u Wimbledonu pobjedio tada branitelja naslova Samprasa u 5 setova i izbacio Ivaniševiću omraženog suparnika? Taj meč je najavio pravu smjenu kralja na vrhu, Sampras je tenisač koji je cijelo jedno razdoblje (90-e), tron je brzo preuzeja Federer i obilježija sljedeče desetljeće, a tim da je pokaza da je još veči tenisač nego Samprasa koji je bio največi do pojave Federera.scorpion wrote:Nemam ti pojma. Ne pratim ništa osim nogometa, ali sam čuo za Samprasa zvijer i znam da je Federer derao guzove. Kad sam išao u srednju, svaki put u kladionici kad vidim Federera, koeficijent je bio 1.01Dare wrote:sampras je kuburio sa povredama, a i imao je brutalnu konkurenciju svojevremeno.
U 5 setova, Sampras je branija naslov, a godinu prije pobjedija Raftera u finalu protiv kojeg je 2001 i Ivanišević igra finale. Nakon 2 uzastopna poraza u finalu Wimbledona Rafter je odlučija prekiniti karijeru. Sampras se oprostija 2002 pobjedom na US openu nad vječnim rivalom Agassijem!
Guest- Guest
Zanimljiva priča o kojoj nisam imao pojma. A taj Rafter bit će izbacio Federera u polufinalu i na kraju izgubio od Ivaniševića?amper1950 wrote:
U 5 setova, Sampras je branija naslov, a godinu prije pobjedija Raftera u finalu protiv kojeg je 2001 i Ivanišević igra finale. Nakon 2 uzastopna poraza u finalu Wimbledona Rafter je odlučija prekiniti karijeru. Sampras se oprostija 2002 pobjedom na US openu nad vječnim rivalom Agassijem!
Nope henman je u cetvrtfinalu dobio federera
Potom je njega Zec dobio u trodnevnom mecu
Potom je njega Zec dobio u trodnevnom mecu
Nije, u četvrfinalu je Federera izbacija Henman s kojim je Goran igra 3 dana u polufinalu , A rafter u polufinalu Agassi-a.scorpion wrote:Zanimljiva priča o kojoj nisam imao pojma. A taj Rafter bit će izbacio Federera u polufinalu i na kraju izgubio od Ivaniševića?amper1950 wrote:
Baš poseban Wimbledon...
Guest- Guest
A poseban je samo po tome jer je osvojio lik sa pozivnicomamper1950 wrote:Nije, u četvrfinalu je Federera izbacija Henman s kojim je Goran igra 3 dana u polufinalu , A rafter u polufinalu Agassi-a.
Baš poseban Wimbledon...
Ivanišević je tada po kvaliteti trebao ispast negdje na početku turnira?
Posebna je zbog tih više detalja, prekid Samprasovog niza u Wimblednu od strane jednog Federera (mislim da je imao niz od 36 mečeva bez poraza i 4 naslova zaredom prije nego ga je Federer pobjedija te 2001 u 4-om kolu), pa onda priča oko Raftera koji je dvije godine za redom gubio finale i onda prekinija karijeru, pa priča oko Hanmana i njegovog vječnog pokušaja da uzme Wimbledon, tri dana koliko su igrali on i Goran u polufinalu,pa na kraju sam naslov Gorana.scorpion wrote:A poseban je samo po tome jer je osvojio lik sa pozivnicomamper1950 wrote:Nije, u četvrfinalu je Federera izbacija Henman s kojim je Goran igra 3 dana u polufinalu , A rafter u polufinalu Agassi-a.
Baš poseban Wimbledon...
Ivanišević je tada po kvaliteti trebao ispast negdje na početku turnira?
Goran nije ni treba igrati Wimbledon, misec, misec ipo dana prije Wimbledona dok se igra RG on je bija u Varaždinu slavija naslov Hajduka s Torcidom , dali su mu pozivnicu vjerovatno da se oprosti kao največi igrač koji nikad nije osvoija taj turnir, a sve ostalo je povijest. On je tu uspija iz sebe izvući najbolji tenis koji je igra godinama prije toga, kad je već bija dobro načet ozljedama, poklopilo mu se sve u naplatija je sve one poraze. Kad je uša u 2 tjedan on je posta svjestan da može,a talent za to je uvik ima...
Guest- Guest
Ta pobjeda Federera protiv Pistol Petea mi je bratu izbila cca 2000 kn...amper1950 wrote:Jeli znaš da je Federer 2001 godine u Wimbledonu pobjedio tada branitelja naslova Samprasa u 5 setova i izbacio Ivaniševiću omraženog suparnika? Taj meč je najavio pravu smjenu kralja na vrhu, Sampras je tenisač koji je cijelo jedno razdoblje (90-e), tron je brzo preuzeja Federer i obilježija sljedeče desetljeće, a tim da je pokaza da je još veči tenisač nego Samprasa koji je bio največi do pojave Federera.scorpion wrote:Nemam ti pojma. Ne pratim ništa osim nogometa, ali sam čuo za Samprasa zvijer i znam da je Federer derao guzove. Kad sam išao u srednju, svaki put u kladionici kad vidim Federera, koeficijent je bio 1.01Dare wrote:sampras je kuburio sa povredama, a i imao je brutalnu konkurenciju svojevremeno.
:D
Guest- Guest
sampras je bio kurac na zemlji to mu je rupetina. goat brze trave i harda kakvih više nema zato je i propala servis i volej igra.
a ivanišević je odavno trebao osvojit isto kao i roddick dva puta je gubio u pet setova i onda je došao njegov moment. kako su plakali englezi kad je izbacio henmana u polufinalu
a ivanišević je odavno trebao osvojit isto kao i roddick dva puta je gubio u pet setova i onda je došao njegov moment. kako su plakali englezi kad je izbacio henmana u polufinalu
izbacio nakon što je meč odgođen drugi dan inače bi po običaju i to izgubio tenisač s najviše izgubljenih završnica
Guest- Guest
Goran je trebao uzet svoje prvo finale, imao je Agassija, da je to uzeo vjerojatno bi osvojio 5-6. I '98 je igrao odlično i onda u finalu izgubi prva dva seta u tie- breaku.
Guest- Guest
Mislija san da pišeš o Juventusu haha...operw wrote:ivanišević, tenisač kojem je drugo ime runner up
:D
Guest- Guest
Jebena je to ironija kad ti je drugo ime Drugioperw wrote:ivanišević, tenisač kojem je drugo ime runner up
po nichetovoj logici, jedan fluke slam vredi više od ovakovih 12...
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3