Mali vracala silovanje u gruzu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Mali vracala silovanje u gruzu
Kako je najveci svjetski klub VK JUG SILOVAO BOLESNU STOKU IZ BEOGRADA.
JEL SE OPANCAR JAVIO NAKON 21:9
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Mali vracala silovanje u gruzu
Vidim da je zazivio moj naziv ^^
DelPo opet jebe mjesanca
DelPo opet jebe mjesanca
Ziil Los Dii ! wrote:DelPo opet jebe mjesanca
ne trci pred rudu, klosaru glupi...
Guest- Guest
Nisan ga tija prozivat...Pablo_Escobar wrote:Kako je najveci svjetski klub VK JUG SILOVAO BOLESNU STOKU IZ BEOGRADA.
B-)
Guest- Guest
sramota bi bilo, partizan-obdaniste, kome je prosek 19 godina sa dream teamom...
Guest- Guest
Nisan ni sumnja da ćeš imat neko glupo opravdanje...Bracala wrote:sramota bi bilo, partizan-obdaniste, kome je prosek 19 godina sa dream teamom...
Jedini si na forumu koji se nikad nije posua pepelom i koji nastavlja vrtit neki svoj film u kojem je uvik u pravu...
:D
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Nisan ni sumnja da ćeš imat neko glupo opravdanje...Bracala wrote:sramota bi bilo, partizan-obdaniste, kome je prosek 19 godina sa dream teamom...
Jedini si na forumu koji se nikad nije posua pepelom i koji nastavlja vrtit neki svoj film u kojem je uvik u pravu...
neverovatno dobro si sebe opisao u ovoj recenici...
Guest- Guest
Vise puta san se posua pepelom kad bi falija...
Ti nikad...
Ti nikad...
Guest- Guest
bafalo wrote:GASI PARTIZAN!!!!
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Heinrich_Himmler wrote:bafalo wrote:GASI PARTIZAN!!!!
darth_vader-
2014-04-17
Boze dragi koliko je mjesanac los,nasamarao ga onaj klosar kyrgios
klosara sralo kao nikog. druge serve oko ili preko 200 km/h, a jedna dupla za ceo mec.
ali dobro, vraca se nolo. dobra dubina udaraca, solidna serva, samo jos na mrezi da se poboljsa i bice to onaj dobri stari nolo...
ali dobro, vraca se nolo. dobra dubina udaraca, solidna serva, samo jos na mrezi da se poboljsa i bice to onaj dobri stari nolo...
Guest- Guest
Vrača se Nole, skoro uzeo set protiv divljaka koji je poznatiji po igrama van terena
Guest- Guest
koji je kada je bio van prvih 100 pisao po nadalu i pedereru...
Guest- Guest
Nikad nije pišao po Federeru (kad je isti bio na vrhuncu i u najboljim godinama kad sad đoković) netko van 100. Kakve gluposti pričaš, Federer bi tu i tamo izgubio, pogotovo na velikim turnirima tek pri kraju turnira, polufinale recimo. Njegov niz i rekord polufinala na grand slamovima nikad nitko neće dohvatiti.
Guest- Guest
amper1950 wrote:Nikad nije pišao po Federeru (kad je isti bio na vrhuncu i u najboljim godinama kad sad đoković) netko van 100. Kakve gluposti pričaš, Federer bi tu i tamo izgubio, pogotovo na velikim turnirima tek pri kraju turnira, polufinale recimo. Njegov niz i rekord polufinala na grand slamovima nikad nitko neće dohvatiti.
ali niko nikada nece dohvatiti rekord koji drzi nolo-drzati sva 4 slama u isto vreme...
Guest- Guest
hahaha, pa on nije jedini koji ima sva 4 grand slam u isto vrijeme, treba se malo informirati.
A i ako u budućnosti netko ponovi to, puno lakše i vjerovatnije da će to napraviti nego ono očem sam ja pričao (uzastopna finala) jer za to je dovoljno godinu, godinu ipo ili dvije da budeš najbolji, a za onaj rekord treba čitav niz godina biti u samom vrhu bez prava na ozbiljan kiks i to teško da će ikad itko dohvatiti!
A i ako u budućnosti netko ponovi to, puno lakše i vjerovatnije da će to napraviti nego ono očem sam ja pričao (uzastopna finala) jer za to je dovoljno godinu, godinu ipo ili dvije da budeš najbolji, a za onaj rekord treba čitav niz godina biti u samom vrhu bez prava na ozbiljan kiks i to teško da će ikad itko dohvatiti!
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3