Mali vracala silovanje u gruzu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Mali vracala silovanje u gruzu
hahaha, pa on nije jedini koji ima sva 4 grand slam u isto vrijeme, treba se malo informirati.
A i ako u budućnosti netko ponovi to, puno lakše i vjerovatnije da će to napraviti nego ono očem sam ja pričao (uzastopna finala) jer za to je dovoljno godinu, godinu ipo ili dvije da budeš najbolji, a za onaj rekord treba čitav niz godina biti u samom vrhu bez prava na ozbiljan kiks i to teško da će ikad itko dohvatiti!
A i ako u budućnosti netko ponovi to, puno lakše i vjerovatnije da će to napraviti nego ono očem sam ja pričao (uzastopna finala) jer za to je dovoljno godinu, godinu ipo ili dvije da budeš najbolji, a za onaj rekord treba čitav niz godina biti u samom vrhu bez prava na ozbiljan kiks i to teško da će ikad itko dohvatiti!
Guest- Guest
amper1950 wrote: hahaha, pa on nije jedini koji ima sva 4 grand slam u isto vrijeme, treba se malo informirati.
jedini je u open eri.
treba se malo informirati...
Guest- Guest
hahaha, pa tupko nije jedini s 4 grand slam u isto vrijeme, to si napisao u prvom postu, sad sam sebe ispravljaš i meni pišeš da se treba informiratiDare wrote:amper1950 wrote: hahaha, pa on nije jedini koji ima sva 4 grand slam u isto vrijeme, treba se malo informirati.
jedini je u open eri.
I i to šta navodiš je ono, neš ti. Osvojiti 4 grand slam u jednoj godini, e to bi bilo vrijedno spomena.
Guest- Guest
amper1950 wrote:hahaha, pa tupko nije jedini s 4 grand slam u isto vrijeme, to si napisao u prvom postu, sad sam sebe ispravljaš i meni pišeš da se treba informiratiDare wrote:amper1950 wrote: hahaha, pa on nije jedini koji ima sva 4 grand slam u isto vrijeme, treba se malo informirati.
jedini je u open eri.
I i to šta navodiš je ono, neš ti. Osvojiti 4 grand slam u jednoj godini, e to bi bilo vrijedno spomena.
a ovo je kurac. daj se streljaj, gluperdo...
Guest- Guest
Kažem, 4 grand slama u istoj godini bi bio podvig, on nije osvojio u istoj godinu.
Nije kurac,ali ni približno drugim rekordima koje drži Federer i koje tvoj nolek nikad neće dohvatiti
Nije kurac,ali ni približno drugim rekordima koje drži Federer i koje tvoj nolek nikad neće dohvatiti
Guest- Guest
amper1950 wrote:Kažem, 4 grand slama u istoj godini bi bio podvig, on nije osvojio u istoj godinu.
stariji je pederer 6 godina, a i igrao je skoro bez konkurencije kada je pobrao vecinu slamova.
ugl. racio pobeda i poraza sve govori...
Guest- Guest
Igrao bez konkurencije
Da nije imao Nadala (pogotovo na zemlji) koliko bi grand slamova ima?
Odi se pokopaj...
Broj uzastopnih polufinala grand slamova sve govori. I broj naslova istih
Vidit ćemo di će nolek biti s 35, u najboljem slučaju u mirovini, ako ne i negdi u nekoj ustanovi za lječenje od depresije i žene
Odi se pokopaj...
Vidit ćemo di će nolek biti s 35, u najboljem slučaju u mirovini, ako ne i negdi u nekoj ustanovi za lječenje od depresije i žene
Guest- Guest
amper1950 wrote:Igrao bez konkurencije
Odi se pokopaj...
a slamove je osvajao protiv baghdatisa, roddicka, gonzaleza i ostale sirotinje koje sada ne bi bile ni u top 100 tenisera.
jbt, u periodu njegove dominacije-jedan dominik hrbaty je bio top 10 teniser
a koliko bi turnira gs imao na zemlji, pa rodjeni-nije njega samo nadal tukao na RG-u.
uostalom, mogao je nole da bude kompleksas kao klosar iz basela pa da uzme ruzniju zenu od sebe, kao ovaj.
Guest- Guest
jasambrend wrote:Heinrich_Himmler wrote:bafalo wrote:GASI PARTIZAN!!!!
Koliko puta je Federer došao do finala RG, koliko puta Đoković?
O izboru žene, kad pričamo o tenisu, ipak nebi. Za to se ti hvataj...
O izboru žene, kad pričamo o tenisu, ipak nebi. Za to se ti hvataj...
Guest- Guest
Jel to ikad iko napravio? Možda Sampras?amper1950 wrote:I i to šta navodiš je ono, neš ti. Osvojiti 4 grand slam u jednoj godini, e to bi bilo vrijedno spomena.
Makar mi nije jasno kako Federer u svoje vrijeme to nije mogao
https://sportarena.hr/vaterpolo/partizan-nema-ni-za-toplu-vodu-jug-gostuje-na-dorcolu/bafalo wrote:jasambrend wrote:Heinrich_Himmler wrote:bafalo wrote:GASI PARTIZAN!!!!
:(
Guest- Guest
scorpion wrote:Jel to ikad iko napravio? Možda Sampras?amper1950 wrote:I i to šta navodiš je ono, neš ti. Osvojiti 4 grand slam u jednoj godini, e to bi bilo vrijedno spomena.
jesu laver i emerson mislim, ali dok je tenis bio amaterski sport, kada se igralo u odelu i sa drvenim reketom...
Guest- Guest
Mislim da nije nitko nikad, u open eri nikad nitko.scorpion wrote:Jel to ikad iko napravio? Možda Sampras?amper1950 wrote:I i to šta navodiš je ono, neš ti. Osvojiti 4 grand slam u jednoj godini, e to bi bilo vrijedno spomena.
Federer je, mislim dva puta bio blizu da uzme sva 4 u jednoj godini, ali je gubio finala RG od Nadala.
A Sampras ne da nikad nije uzeo sva 4 u jednoj godini, nego nikad nije uzeo RG, nikad nije igra ni finale!
Guest- Guest
WTF? Zar nije Sampras šamarao sve sa 50% gasa u svoje vrijeme?amper1950 wrote:Mislim da nije nitko nikad, u open eri nikad nitko.scorpion wrote:Jel to ikad iko napravio? Možda Sampras?amper1950 wrote:I i to šta navodiš je ono, neš ti. Osvojiti 4 grand slam u jednoj godini, e to bi bilo vrijedno spomena.
Federer je, mislim dva puta bio blizu da uzme sva 4 u jednoj godini, ali je gubio finala RG od Nadala.
A Sampras ne da nikad nije uzeo sva 4 u jednoj godini, nego nikad nije uzeo RG, nikad nije igra ni finale!
scorpion wrote:WTF? Zar nije Sampras šamarao sve sa 50% gasa u svoje vrijeme?amper1950 wrote:Mislim da nije nitko nikad, u open eri nikad nitko.scorpion wrote:Jel to ikad iko napravio? Možda Sampras?amper1950 wrote:I i to šta navodiš je ono, neš ti. Osvojiti 4 grand slam u jednoj godini, e to bi bilo vrijedno spomena.
sampras je kuburio sa povredama, a i imao je brutalnu konkurenciju svojevremeno.
Guest- Guest
Nemam ti pojma. Ne pratim ništa osim nogometa, ali sam čuo za Samprasa zvijer i znam da je Federer derao guzove. Kad sam išao u srednju, svaki put u kladionici kad vidim Federera, koeficijent je bio 1.01Dare wrote:sampras je kuburio sa povredama, a i imao je brutalnu konkurenciju svojevremeno.
Podloge su bile puno brze ,sto je zapravo islo u prilog najvecem servis volej igracu svih vremena,no zato je na zemlji ispastao zbog togaDare wrote:scorpion wrote:WTF? Zar nije Sampras šamarao sve sa 50% gasa u svoje vrijeme?amper1950 wrote:Mislim da nije nitko nikad, u open eri nikad nitko.scorpion wrote:Jel to ikad iko napravio? Možda Sampras?amper1950 wrote:I i to šta navodiš je ono, neš ti. Osvojiti 4 grand slam u jednoj godini, e to bi bilo vrijedno spomena.
sampras je kuburio sa povredama, a i imao je brutalnu konkurenciju svojevremeno.
Pistol petea je federer dobivao jos prije pune eksplozije njegova potencijala,kao i njegova "frenda" iz las vegasa (agassia za tukce)
Federer je jedini tenisac koji je dobivao igrace iz ere servis voleja i ovog sporog sranja
Da su podloge brze kao prije 15-25 godina djoko bi imao puno manje titula ...kod rafe broj gs-a ne bi bija puno manji jer je najveci svih vremena na zemlji,ali bi imao puno manje masters serija sa tvrde podloge
Eto, čovjek bi rekao da si stručnjak za tenis Kakav glup sport, Bože dragi
Tenis je gospodski sport zato od tebe ni ne ocekujem da znasscorpion wrote:Eto, čovjek bi rekao da si stručnjak za tenis Kakav glup sport, Bože dragi
Da je gospodski, nebi se ti razumio. Ali pošto je klošarski, onda druga pričaZiil Los Dii ! wrote:Tenis je gospodski sport zato od tebe ni ne ocekujem da znasscorpion wrote:Eto, čovjek bi rekao da si stručnjak za tenis Kakav glup sport, Bože dragi
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3