Kathmandu (chat)
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Kathmandu (chat)
Kod nas u Brckom budu svake godine Pozorisni susreti, evo vec 30 i nesto godina pa uhvatim priliku da pogledam koju predstavu...maggie13 wrote:upravo citam.'puno te volim, ali za mene zivot vise nema smisla'govinda wrote:Gledao sam njegovu zenu Branku u jednoj predstavi koju je rezirao Dino Mustafic gdje ona cita njegovo pismo koje je napisao prije samoubistva...
:'(
Di si to gledao?
2016-11-17
Ma da :) a onda je Kusturica nastavio trend sa Romima :)maggie13 wrote:Cigani lete u nebo..
Dobar film, al'imitatori :D
2016-11-17
Mudro od tebe..ja vise nista ne stizem, a to nije dobro..^_~govinda wrote:Kod nas u Brckom budu svake godine Pozorisni susreti, evo vec 30 i nesto godina pa uhvatim priliku da pogledam koju predstavu...maggie13 wrote:upravo citam.'puno te volim, ali za mene zivot vise nema smisla'govinda wrote:Gledao sam njegovu zenu Branku u jednoj predstavi koju je rezirao Dino Mustafic gdje ona cita njegovo pismo koje je napisao prije samoubistva...
Di si to gledao?
2014-04-12
Dom za vjesanje je ok, iako mi malo plasticno teatralan..osobito kraj..govinda wrote:Ma da :) a onda je Kusturica nastavio trend sa Romima :)maggie13 wrote:Cigani lete u nebo..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ma i ja jedva nadjem karte, podijele karte uhljebima iz Vlade a oni za kazaliste samo tako spremni :)))maggie13 wrote:Mudro od tebe..ja vise nista ne stizem, a to nije dobro..^_~govinda wrote:Kod nas u Brckom budu svake godine Pozorisni susreti, evo vec 30 i nesto godina pa uhvatim priliku da pogledam koju predstavu...maggie13 wrote:upravo citam.'puno te volim, ali za mene zivot vise nema smisla'govinda wrote:Gledao sam njegovu zenu Branku u jednoj predstavi koju je rezirao Dino Mustafic gdje ona cita njegovo pismo koje je napisao prije samoubistva...
Di si to gledao?
2016-11-17
Da ali onaj crni macor bela macka ili obrnuto,kako se vec zove :) ono je vec bilo sibanje mrtvog konja...maggie13 wrote:Dom za vjesanje je ok, iako mi malo plasticno teatralan..osobito kraj..govinda wrote:Ma da :) a onda je Kusturica nastavio trend sa Romima :)maggie13 wrote:Cigani lete u nebo..
2016-11-17
2016-11-17
treba se snaci, svakako;-)govinda wrote:ma i ja jedva nadjem karte, podijele karte uhljebima iz Vlade a oni za kazaliste samo tako spremni :)))maggie13 wrote:Mudro od tebe..ja vise nista ne stizem, a to nije dobro..^_~govinda wrote:Kod nas u Brckom budu svake godine Pozorisni susreti, evo vec 30 i nesto godina pa uhvatim priliku da pogledam koju predstavu...maggie13 wrote:upravo citam.'puno te volim, ali za mene zivot vise nema smisla'govinda wrote:Gledao sam njegovu zenu Branku u jednoj predstavi koju je rezirao Dino Mustafic gdje ona cita njegovo pismo koje je napisao prije samoubistva...
Di si to gledao?
2014-04-12
Laku noc, linda :-)
https://m.youtube.com/watch?v=Vufl_MyJgVE
2014-04-12
Noc, Megi :)maggie13 wrote:Laku noc, linda :-)
2016-11-17
Zar vi raspuštenice nemate sve vrieme ovoga svieta?maggie13 wrote:Mudro od tebe..ja vise nista ne stizem, a to nije dobro..^_~govinda wrote:Kod nas u Brckom budu svake godine Pozorisni susreti, evo vec 30 i nesto godina pa uhvatim priliku da pogledam koju predstavu...maggie13 wrote:upravo citam.'puno te volim, ali za mene zivot vise nema smisla'govinda wrote:Gledao sam njegovu zenu Branku u jednoj predstavi koju je rezirao Dino Mustafic gdje ona cita njegovo pismo koje je napisao prije samoubistva...
Di si to gledao?
ja nisam raspustena, ali mi se cini da si se ti previse opustio.8-)Regoč wrote:Zar vi raspuštenice nemate sve vrieme ovoga svieta?maggie13 wrote:Mudro od tebe..ja vise nista ne stizem, a to nije dobro..^_~govinda wrote:Kod nas u Brckom budu svake godine Pozorisni susreti, evo vec 30 i nesto godina pa uhvatim priliku da pogledam koju predstavu...maggie13 wrote:upravo citam.'puno te volim, ali za mene zivot vise nema smisla'govinda wrote:Gledao sam njegovu zenu Branku u jednoj predstavi koju je rezirao Dino Mustafic gdje ona cita njegovo pismo koje je napisao prije samoubistva...
Di si to gledao?
2014-04-12
jadni regoc. ne smije nikam
u doba art decoa m bi se jutrom vracali sa zabave i.uz put bi vidjeli kako pastir goni ovcice...
...tako je to.
u doba art decoa m bi se jutrom vracali sa zabave i.uz put bi vidjeli kako pastir goni ovcice...
...tako je to.
2014-12-30
Ne? Kako ne? Nisi li se s Veberom šalila na tu temu? Možda sam krivo shvatil, ali čini mi se da si to rekla.maggie13 wrote:ja nisam raspustena, ali mi se cini da si se ti previse opustio.8-)Regoč wrote:Zar vi raspuštenice nemate sve vrieme ovoga svieta?maggie13 wrote:Mudro od tebe..ja vise nista ne stizem, a to nije dobro..^_~govinda wrote:Kod nas u Brckom budu svake godine Pozorisni susreti, evo vec 30 i nesto godina pa uhvatim priliku da pogledam koju predstavu...maggie13 wrote:
upravo citam.'puno te volim, ali za mene zivot vise nema smisla'
Di si to gledao?
Kakve ovce? Kakve sveze ima art deco?veber wrote:jadni regoc. ne smije nikam
...tako je to.
Nemam, ni o art decou, ni o ovcama. Više volim barok i svinjetinu.
Naspram tvojoj slonovskoj memoriji, imam sjecanje ribice iz akvarija za takve stvari.Regoč wrote:Ne? Kako ne? Nisi li se s Veberom šalila na tu temu? Možda sam krivo shvatil, ali čini mi se da si to rekla.maggie13 wrote:ja nisam raspustena, ali mi se cini da si se ti previse opustio.8-)Regoč wrote:Zar vi raspuštenice nemate sve vrieme ovoga svieta?maggie13 wrote:Mudro od tebe..ja vise nista ne stizem, a to nije dobro..^_~govinda wrote:
Kod nas u Brckom budu svake godine Pozorisni susreti, evo vec 30 i nesto godina pa uhvatim priliku da pogledam koju predstavu...
Plus sto se, prigodno, konteksta jos i manje sjecam. Ako je to uopce moguce :D
Inace, pravi proljetni dan..:-)
2014-04-12
A, pozivaš na žensko pravo na zaborav? Dobro, neka ti bude, Doro.maggie13 wrote:Naspram tvojoj slonovskoj memoriji, imam sjecanje ribice iz akvarija za takve stvari.Regoč wrote:Ne? Kako ne? Nisi li se s Veberom šalila na tu temu? Možda sam krivo shvatil, ali čini mi se da si to rekla.maggie13 wrote:ja nisam raspustena, ali mi se cini da si se ti previse opustio.8-)Regoč wrote:Zar vi raspuštenice nemate sve vrieme ovoga svieta?maggie13 wrote:
Mudro od tebe..ja vise nista ne stizem, a to nije dobro..^_~
Plus sto se, prigodno, konteksta jos i manje sjecam. Ako je to uopce moguce :D
U mene baš i ne. Prohladno, oblačno, samo što nije kiša udarila.maggie13 wrote:Inace, pravi proljetni dan..:-)
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Page 18 of 50