Kathmandu (chat)
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Kathmandu (chat)
necu, kolace, slatkise, pite slabo konzumiramNoor wrote:dijagram wrote:stikle da, strukle bas i neNoor wrote:dijagram wrote:ne, a ne znam ni strukleNoor wrote:
ne zezaj, stvarno ih ne nosiš? :)))
a lako za to, bitno da i jedno i drugo voliš :)
onda štrudle, eno veber i to radi, valjda ćeš probati
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
maggie13 wrote:dobro jutro, Gregorekic wrote:maggie13 wrote:u ormaru?kic wrote:
stikle su uvijek tu :^^
ispod kreveta etc :^^
dobra vecer profesorixe :^^
još navedi iz čega lekcije trebaju, da titula bude kompletna..kic wrote:maggie13 wrote:dobro jutro, Gregorekic wrote:maggie13 wrote:u ormaru?kic wrote:
stikle su uvijek tu :^^
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
kako smuljati strukle:)maggie13 wrote:još navedi iz čega lekcije trebaju, da titula bude kompletna..kic wrote:maggie13 wrote:dobro jutro, Gregorekic wrote:maggie13 wrote:
u ormaru?
dijagram-
2015-08-09
ponadala sam se filmskoj umjetnosti...zadnjih dana se samo tim bavimdijagram wrote:kako smuljati strukle:)maggie13 wrote:još navedi iz čega lekcije trebaju, da titula bude kompletna..kic wrote:maggie13 wrote:dobro jutro, Gregorekic wrote:
2014-04-12
sto, nes valjda glumiti cetnikusu,jer nitko drugi nece:)maggie13 wrote:ponadala sam se filmskoj umjetnosti...zadnjih dana se samo tim bavimdijagram wrote:kako smuljati strukle:)maggie13 wrote:još navedi iz čega lekcije trebaju, da titula bude kompletna..kic wrote:maggie13 wrote:
dobro jutro, Gregore
dijagram-
2015-08-09
što god treba za uspjeh filmadijagram wrote:sto, nes valjda glumiti cetnikusu,jer nitko drugi nece:)maggie13 wrote:ponadala sam se filmskoj umjetnosti...zadnjih dana se samo tim bavimdijagram wrote:kako smuljati strukle:)maggie13 wrote:još navedi iz čega lekcije trebaju, da titula bude kompletna..kic wrote:
2014-04-12
idemo ti i ja kod frljica, tko ce se drugi usuditi, ravno u Poljskumaggie13 wrote:što god treba za uspjeh filmadijagram wrote:sto, nes valjda glumiti cetnikusu,jer nitko drugi nece:)maggie13 wrote:ponadala sam se filmskoj umjetnosti...zadnjih dana se samo tim bavimdijagram wrote:kako smuljati strukle:)maggie13 wrote:
još navedi iz čega lekcije trebaju, da titula bude kompletna..
dijagram-
2015-08-09
joooj, nisam vidjela...hvalaaaa...kic wrote:
evo profesorice: http://ex-iskon.forumcroatian.com/t16742-oscars-2017
Draži mi je Ben, ali i braco Casey je odličan glumac..
2014-04-12
put pod noge i riješimo sve..nitko bolje od nas, istinadijagram wrote:idemo ti i ja kod frljica, tko ce se drugi usuditi, ravno u Poljskumaggie13 wrote:što god treba za uspjeh filmadijagram wrote:sto, nes valjda glumiti cetnikusu,jer nitko drugi nece:)maggie13 wrote:ponadala sam se filmskoj umjetnosti...zadnjih dana se samo tim bavimdijagram wrote:
kako smuljati strukle:)
2014-04-12
Seke, i ime si mi zaboravila?maggie13 wrote:joooj, nisam vidjela...hvalaaaa...kic wrote:
dijagram-
2015-08-09
Ma, to je njegov, a ne moj..ja mog ne damdijagram wrote:Seke, i ime si mi zaboravila?maggie13 wrote:joooj, nisam vidjela...hvalaaaa...kic wrote:
2014-04-12
Pomislih da me se odrices, vez uzeo zilet ko onaj Savka.maggie13 wrote:Ma, to je njegov, a ne moj..ja mog ne damdijagram wrote:Seke, i ime si mi zaboravila?maggie13 wrote:joooj, nisam vidjela...hvalaaaa...kic wrote:
dijagram-
2015-08-09
Ne znam koji je to, ali nikako nemoj..ni zrna potrebe..dijagram wrote:Pomislih da me se odrices, vez uzeo zilet ko onaj Savka.maggie13 wrote:Ma, to je njegov, a ne moj..ja mog ne damdijagram wrote:Seke, i ime si mi zaboravila?maggie13 wrote:joooj, nisam vidjela...hvalaaaa...kic wrote:
2014-04-12
kako ne znas, pise se sauchamaggie13 wrote:Ne znam koji je to, ali nikako nemoj..ni zrna potrebe..dijagram wrote:Pomislih da me se odrices, vez uzeo zilet ko onaj Savka.maggie13 wrote:Ma, to je njegov, a ne moj..ja mog ne damdijagram wrote:Seke, i ime si mi zaboravila?maggie13 wrote:
joooj, nisam vidjela...hvalaaaa...
dijagram-
2015-08-09
OMG, ne znam ja te čudne jezike
Idem na čaj, proljeće počelo..
2014-04-12
mozda se cita drukcije, meni tako odgovara:)maggie13 wrote:OMG, ne znam ja te čudne jezike
dijagram-
2015-08-09
veber-
2014-12-30
veli da bi te ženioveber wrote:jebote, sveto peder. sumnjao sam.
di njega odvede ru(j)ka...
Guest- Guest
Ne moraju daleko, mogu u Sloveniju, mada i kod nas mogu nešto. Hoćeš ti biti kuma?Noor wrote:veli da bi te ženioveber wrote:jebote, sveto peder. sumnjao sam.
di njega odvede ru(j)ka...
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Page 2 of 50