Kathmandu (chat)
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Kathmandu (chat)
bljakmetilda wrote:Noor wrote:dijagram wrote:nean fejsbuk, ne vidim nista
sigurno borbe pasa
ma ne, dva šteneta se penju na zidić i nikako ne uspjevaju, sinkronizirano je smiješnom "konverzacijom" između njih dva, za krepat :D
nisam ubrala zašto si prestala pisati na kultnixima.. poljubi peseke..
nek poljubi muza, il barem susjeda:)
dijagram- Posts : 18913
2015-08-09
metilda wrote:Noor wrote:dijagram wrote:nean fejsbuk, ne vidim nista
sigurno borbe pasa
ma ne, dva šteneta se penju na zidić i nikako ne uspjevaju, sinkronizirano je smiješnom "konverzacijom" između njih dva, za krepat :D
nisam ubrala zašto si prestala pisati na kultnixima.. poljubi peseke..
ma, nema posebnog razloga, možda zasićenje :)
hoću, hvala
Guest- Guest
dijagram wrote:evo podne je a nema ga, mozda su se vec ukljucili:)Noor wrote:pa zato i kažem, kad se feromoni uključe, ništa više nije isto, već "popodne" može promijeniti odlukudijagram wrote:pa nije kada kaze cure su mi prolazne, tako ih vidi:)Noor wrote:dijagram wrote:
haha, cure su prolazne, pa jesu, kad neku budes htio zadrzati i ne dopustiti da prodje,a slicno bude i s njene strane onda je to to.
za sada ocito nije
to se ne zna, feromoni su čudne (s)tvari
za sada
Ukljucio se jedino apetit, pa pojeo rucak. :)
Guest- Guest
ništ od svega toga, čim ti imaš apetitkolerik wrote:dijagram wrote:evo podne je a nema ga, mozda su se vec ukljucili:)Noor wrote:pa zato i kažem, kad se feromoni uključe, ništa više nije isto, već "popodne" može promijeniti odlukudijagram wrote:pa nije kada kaze cure su mi prolazne, tako ih vidi:)Noor wrote:
za sada
Guest- Guest
Ovako bi trebao svatko po jednu 'temu' tjedno..da nam zivne chat :D
2014-04-12
Za kolerika- malo izvan pitanja ali ipak vezano uz ista.
Kad vidis curu koja seta psice bjezi glavom bez obzira.
A sad kidam dok kaja ne naidje:)
A sad kidam dok kaja ne naidje:)
dijagram-
2015-08-09
lol...al ima ljudi koji pod stresom jedu više nego obično...meni kad je stresno se stisne želudac i nemrem jesti...Noor wrote:ništ od svega toga, čim ti imaš apetitkolerik wrote:dijagram wrote:evo podne je a nema ga, mozda su se vec ukljucili:)Noor wrote:pa zato i kažem, kad se feromoni uključe, ništa više nije isto, već "popodne" može promijeniti odlukudijagram wrote:pa nije kada kaze cure su mi prolazne, tako ih vidi:)Noor wrote:
za sada
pa ni ja nemrem, zato i velim :)))Roy_Bean wrote:lol...al ima ljudi koji pod stresom jedu više nego obično...meni kad je stresno se stisne želudac i nemrem jesti...Noor wrote:ništ od svega toga, čim ti imaš apetitkolerik wrote:dijagram wrote:evo podne je a nema ga, mozda su se vec ukljucili:)Noor wrote:
pa zato i kažem, kad se feromoni uključe, ništa više nije isto, već "popodne" može promijeniti odluku
Guest- Guest
[quote="dijagram"]Za kolerika- malo izvan pitanja ali ipak vezano uz ista.
A sad kidam dok kaja ne naidje:)[/]:D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
maggie13 wrote:dijagram wrote:Za kolerika- malo izvan pitanja ali ipak vezano uz ista.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eto! Drš se dalje od frendove cure i sve 5!Roy_Bean wrote:rekao bi nit' sebičan, nit' monogaman nego jednostavno nisi spreman vezati brod u jednoj luci jer želiš vidjeti kakve su ti ostale opcije...bude sve sjelo na svoje mjesto s vremenomkolerik wrote:Dobro.
Jutro (ipak) nije pametnije od veceri. Uglavnom, zakljucio sam da cu uciniti ama bas sve da ju izbjegavam (dakle, 10 Zapovjedi). I biti nesretan.
Ah, well, ima i gorih stvari. Ostajem sa jos jednim pitanjem, istina je da volim svoju curu, ali kako sad objasniti sebi ovo sto se dogadja. Jesam li ja uopce monogaman? Ili sam samo sebican?
Tog mog istog frenda je ostavila bivsa zbog drugog naseg frenda (sic!) i onda sam ga ja tjesio (sic!). Bio je na rubu kolapsa, ne znam, ja cure ipak dozivljavam kao nesto prolazno, dodje i ode :) on je ipak njezniji. Zapravo, upoznali smo se prije nekih 5 godina kad sam jedan dan vidio kako ga neka ekipa maltretira, pa sam ih otpravio...
Kaja ovamo ne nailazi.dijagram wrote:A sad kidam dok kaja ne naidje:)
jel? banirao il sto...sunce mu njegovo, gotov jekic wrote:
kaju je pajrat sprašio
nasu kajicu
dijagram-
2015-08-09
joj kada mu ja dam ban...kic wrote:
kaju je pajrat sprašio
...tjedan dana ne bu mogao pisat lijevom.
desa tri do cetiri tjedna.
2014-12-30
Regoč-
2015-08-21
maggie13 wrote:ja ti se s tim bas i ne slazem.Noor wrote:maggie13 wrote:Prekrizi je u glavi, to je najvaznije.
Nista od izbjegavanja ako nisi sam sa sobom rijesio da je neces gledat na taj nacin.
nit se možeš namjerno zaljubiti, a tako ni namjerno odljubiti....to su stvari koje nisu pod našom kontrolom, tako da je jedini način da je više nikako i nigdje ne viđa. tek tada emocije mogu počet splašnjavati...polako.
Neke osobe suprotnog spola jednostavno ne mozemo i ne smijemo gledati i dozivljavati kao potencijalne partnere. Igra tu i snaga volje.
Ne igra...Tj. ako je iskra frcnula onda nema snage volje koja to može obuzdati...Samo izbjegavanje...Svi mi mislimo da smo kuleri dok nas ne pogodi Kupidova strelica... Dogodi se i iskusnijima...
darth_vader-
2014-04-17
to je to brendjasambrend wrote:maggie13 wrote:ja ti se s tim bas i ne slazem.Noor wrote:maggie13 wrote:Prekrizi je u glavi, to je najvaznije.
Nista od izbjegavanja ako nisi sam sa sobom rijesio da je neces gledat na taj nacin.
nit se možeš namjerno zaljubiti, a tako ni namjerno odljubiti....to su stvari koje nisu pod našom kontrolom, tako da je jedini način da je više nikako i nigdje ne viđa. tek tada emocije mogu počet splašnjavati...polako.
Neke osobe suprotnog spola jednostavno ne mozemo i ne smijemo gledati i dozivljavati kao potencijalne partnere. Igra tu i snaga volje.
Ne igra...Tj. ako je iskra frcnula onda nema snage volje koja to može obuzdati...Samo izbjegavanje...Svi mi mislimo da smo kuleri dok nas ne pogodi Kupidova strelica... Dogodi se i iskusnijima...
Guest- Guest
dok mi se ne dogodi, tj. ako mi se ne dogodi, vjerovat cu da volja ima presudnu ulogu.jasambrend wrote:maggie13 wrote:ja ti se s tim bas i ne slazem.Noor wrote:maggie13 wrote:Prekrizi je u glavi, to je najvaznije.
No, to sto netko ima slabiju, a netko jacu volju..hehe
;P
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Super je dok nije obostrano...Onda idi patnje mladog Verthera na light modu uz par piva za zaborav...Ali zajeb bude kod obostranog frcanja, a kad se ne smije ..Još ako je gotovo nemoguće izbjeći česte kontakte...Snaga volje nije nešto što može obuzdati stvari na duži period...Tako da, izbjegavanje jedina opcija...
darth_vader-
2014-04-17
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Page 9 of 50