Otvara se najbogatiji RUDNIK ZLATA na svetu!
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Otvara se najbogatiji RUDNIK ZLATA na svetu!
Pa koji ste ga kurac onda htjeli okupirati i dijelom uspjeli ako je tako kako pišeš a? Popušili cijeli rat zbog zmijarnika :DDD bome pizdonu ovim postom si stekao prednost nad ezekom za 5% :Dpizzon wrote:jug srbije, makoliko bio banana, svakako je ok u odnosu na hr kamenjar i zmijarnikmichaellcmacha wrote:jebote uža srbija a pogotovo južni dio su u totalnoj banani, a ova budalina servira frizirani tekst o kurcu, a ne najvećem nalazištu zlata...Leviathan2 wrote:ma jebes anketu kad znas rezultat :Dmichaellcmacha wrote:treba otvoriti anketu koji je forumaš najgluplji... ja sve što imam, a ako treba i što nemam stavljam na tebe da ćeš odnijeti pobjedu u toj anketi....pizzon wrote:
el ti citas sta pise ili samo kenjas cisto fizioloski
30% hrvatske i vise, obican je zmijarnik
Guest- Guest
Mislili su da oko karlobaga nema zmija :)tre911 wrote:Pa koji ste ga kurac onda htjeli okupirati i dijelom uspjeli ako je tako kako pišeš a? Popušili cijeli rat zbog zmijarnika :DDD bome pizdonu ovim postom si stekao prednost nad ezekom za 5% :Dpizzon wrote:jug srbije, makoliko bio banana, svakako je ok u odnosu na hr kamenjar i zmijarnikmichaellcmacha wrote:jebote uža srbija a pogotovo južni dio su u totalnoj banani, a ova budalina servira frizirani tekst o kurcu, a ne najvećem nalazištu zlata...Leviathan2 wrote:ma jebes anketu kad znas rezultat :Dmichaellcmacha wrote:
treba otvoriti anketu koji je forumaš najgluplji... ja sve što imam, a ako treba i što nemam stavljam na tebe da ćeš odnijeti pobjedu u toj anketi....
30% hrvatske i vise, obican je zmijarnik
A ono...gdje god dosli, zmije iskakale iz zmijarnika i čapale ih za noge
Guest- Guest
šta on još bleba o zlatnoj žili podno crne planine... srbi ko i uta indijanci pružili i jedni i drugi slab otpor u obrani svojih vekovnih rudnika zlata... jbg kad obje indijanske skupine vole vatrenu vodu.... :))
2015-08-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» gori mi rudnik !
» Njemačka zatvara posljednji rudnik ugljena
» Srbija užas: Kinezi kupili rudnik Bor
» Vlada Srbije poništila sve dozvole za rudnik litija
» Najbogatiji ministar
» Njemačka zatvara posljednji rudnik ugljena
» Srbija užas: Kinezi kupili rudnik Bor
» Vlada Srbije poništila sve dozvole za rudnik litija
» Najbogatiji ministar