ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Page 34 of 50 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50  Next

Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 34 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by Guest Thu 4 May - 12:09

Stvarati atmosferu linča oko čovjeka za kojeg uopće nisu u stanju reći koji je njegov stvarni krimen duboko je nemoralno. Grmoja manipulira kad tvrdi da od 2007. nije bilo poreznog nadzora u Agrokoru, što je priča za neupućene, tek mrvicu uvjerljivija od priče da ga je ministrica Obuljen gađala mobitelom. Mostov bivši strateg Ivica Relković je u pravu: Most je počinio kolektivno samoubojstvo. Ignoriranjem 79 potpisa, Petrov je dokrajčio svoju vjerodostojnost. Kad predsjednik Sabora podiže kaznene prijave protiv ljudi s imenom i prezimenom, te kad ministri pravosuđa i unutarnjih poslova sa sjednica Vlade najavljuju kazneni progon protiv tih osoba, onda to pokazuje da se mostovci zalažu za državu u kojoj kadija tuži i sudi, što sve da naslutiti kakva bi ovo država bila da oni u njoj kojim slučajem dobiju apsolutnu vlast. Uspije li na koncu Most dižući ruke zajedno sa SDP-om srušiti samog Plenkovića, to će za njih same biti najgori mogući ishod, koji će ih trajno obilježiti i od čega se nikad neće oporaviti. Plenkoviću bi pak, to možda bio najbolji scenarij: da ga Most i SDP zajedno sruše, te brzi izbori za koje nitko ne bi bio spremniji od njega.   

https://www.vecernji.hr/premium/plenkovic-je-najspremniji-za-izbore-1167387    

Guest
Guest

Back to top Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 34 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by Guest Thu 4 May - 12:13

Dan nakon što sam objavila status vezan za "slučaj pričešćivanje" primila sam zanimljiv telefonski poziv.
S druge strane linije nalazio se jedan divan gospodin, praktični vjernik,blizak župi i župniku, visokoobrazovana osoba i otac mnogočlane obitelji

Odlučio je javiti mi se nakon što je pročitao(i nakon što je don Alojziju pročitao) ono moje razmišljanje, kazavši kako je čekao jedan, bar jedan članak u onoj medijskoj poplavi koji bi se približio istini.Želio je da mi don Alozije da intervju i ispriča svoju stranu priče.Kako nisam bila u mogućnosti preusmjerih tu nakanu ljudima u koje imam najdublje povjerenje.
Međutim, htjela bih vam reći što sam saznala.

Taj gospodin mi je bez krzmanja rekao da nije tog svetog svećenika, njegovog duhovnika i ispovjednika, da on ne bi bio čovjek kakav je danas.Rekao mi je da je to župa u koju svećenici vrlo vrlo nerado idu, s visokim stopama preljuba i samoubojstava, s - izrazimo se eufemizmom- teškim župljanima.

Obnovio je župnu crkvu -baš učinio čudo po tom pitanju.

Njegov jedini i najveći krimen je što čvrsto stoji na obrani dostojanstva svetih sakramenata.Ne dijeli ih bilo kome i pod bilo koju cijenu.Jednom je već bio grubo fizički napadnut, bačen u jarak od jednog muškarca. Taj ga je muškarac prijavio policiji pod optužbom da je svećenik davio.njegovo dijete.Policijska istraga otkrila je da je svećenik bio žrtva a da je majka priznala da ga je ona stiskala oko vrata kako bi mu ostale masnice da mogu optužiti don Alojzija.

Laž je da je protjeran- gospodin s kojim sam razgovarala rekao je da je svećenik još pred dva mjeseca odlučio otići iz župe i to su njemu bliski ljudi znali.

Cijeli se dao u organizaciju svečane prve pričesti- ta to mu je bila posljednja!Na samu Veliku subotu dječicu- buduće prvopričesnike-obukao je u bijele haljine i vjenčiće i porazmještao na kraj svake klupe duž cijele crkve - u jednom trenutku su išli kod oltara obnoviti krsne zavjete.Ni ta misa nije prošla bez problema- netko je zlobno isključio napajanje strujom i misa je kasnila punih 20 minuta.

Na probi u tjednu uoči pričesti(Adamova majka nije tada bila prisutna, ali brojni drugi svjedoci jesu) maleni Adam ni na koji način nije želio staviti u usta neposvećenu hostiju.Kako drugo dvoje djece jako teško hoda župnik ih je želio zaštititi od mogućih neugodnosti i odlučio da dođe k njima u klupu i pričesti ih.Da, i zbog zaštite Tijela Kristovog!

Majka ga je pod svaku cijenu htjela na oltaru, nazvala je RTL - i ostatak je povijest.
Sve mi je to ispričao taj gospodin- on od toga nema ama baš ništa,nikakve koristi- mogao bi imati samo neugodnosti i zato ne navodim njegovo ime i prezime.Samo mu je bilo važno da se čuje istina i da se ublaži velika nepravda i sotonizacija koju je pretrpio svećenik kojeg on najdublje voli i poštuje.
Razumijem da naši mainstream mediji mrze Crkvu i da im je ovaj "slučaj" došao baš prigodno, pogotovo u vrijeme kad se u Vukovaru okupilo 3o ooo mladih vjernika.Trebalo je nekako ogaditi trenutak.
Ponavljam, ja sam mama djeteta s posebnim potrebama i jako sam osjetljiva na cijelu problematiku.No istina mora biti iznad svega!No više su me od svega rastužili vjernici koji su tako spremno povjerovali medijima-jutarnjem, indeksu, rtlu i televizijama, Šprajcu- cijeloj toj ekipi kojoj nije bilo stalo do dječaka Adama, već da napakoste Crkvi preko njenog pastira.
Ti isti mediji su nam se rugali kad smo častili svetog Leopolda nazvaši nas nekrofilima. I mi im sad vjerujemo????

Nikolina Nakić
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 4 May - 16:51

metilda wrote:Stvarati atmosferu linča oko čovjeka za kojeg uopće nisu u stanju reći koji je njegov stvarni krimen duboko je nemoralno. Grmoja manipulira kad tvrdi da od 2007. nije bilo poreznog nadzora u Agrokoru, što je priča za neupućene, tek mrvicu uvjerljivija od priče da ga je ministrica Obuljen gađala mobitelom. Mostov bivši strateg Ivica Relković je u pravu: Most je počinio kolektivno samoubojstvo. Ignoriranjem 79 potpisa, Petrov je dokrajčio svoju vjerodostojnost. Kad predsjednik Sabora podiže kaznene prijave protiv ljudi s imenom i prezimenom, te kad ministri pravosuđa i unutarnjih poslova sa sjednica Vlade najavljuju kazneni progon protiv tih osoba, onda to pokazuje da se mostovci zalažu za državu u kojoj kadija tuži i sudi, što sve da naslutiti kakva bi ovo država bila da oni u njoj kojim slučajem dobiju apsolutnu vlast. Uspije li na koncu Most dižući ruke zajedno sa SDP-om srušiti samog Plenkovića, to će za njih same biti najgori mogući ishod, koji će ih trajno obilježiti i od čega se nikad neće oporaviti. Plenkoviću bi pak, to možda bio najbolji scenarij: da ga Most i SDP zajedno sruše, te brzi izbori za koje nitko ne bi bio spremniji od njega.   

palo mi je na pamet da će sdp ( i most ako uopće opstane na političkoj sceni) početi tražiti od hdz-ovih političara da prije nego postanu političari prisegnu kako nikada i ništa i nigdje nisu radili da im se eventualno neki rad ne bi uzeo za krimen..
naravno, u tom slučaju će biti krivi što nisu ništa radili..
uz to će uz političku iskaznicu morati priložiti i dnk uzorak svoj i svojega zakonskog oca u slučaju da nekome padne na pamet optužiti ih da su kopilad... svašta s eu našem čardaku može dogoditi kad u medijima vlada matija babić.. nu da ponešto i o njemu pročitamo iz pera briljantnog Zvonimira Hodaka
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Thu 4 May - 16:53

metilda wrote:
metilda wrote:Stvarati atmosferu linča oko čovjeka za kojeg uopće nisu u stanju reći koji je njegov stvarni krimen duboko je nemoralno. Grmoja manipulira kad tvrdi da od 2007. nije bilo poreznog nadzora u Agrokoru, što je priča za neupućene, tek mrvicu uvjerljivija od priče da ga je ministrica Obuljen gađala mobitelom. Mostov bivši strateg Ivica Relković je u pravu: Most je počinio kolektivno samoubojstvo. Ignoriranjem 79 potpisa, Petrov je dokrajčio svoju vjerodostojnost. Kad predsjednik Sabora podiže kaznene prijave protiv ljudi s imenom i prezimenom, te kad ministri pravosuđa i unutarnjih poslova sa sjednica Vlade najavljuju kazneni progon protiv tih osoba, onda to pokazuje da se mostovci zalažu za državu u kojoj kadija tuži i sudi, što sve da naslutiti kakva bi ovo država bila da oni u njoj kojim slučajem dobiju apsolutnu vlast. Uspije li na koncu Most dižući ruke zajedno sa SDP-om srušiti samog Plenkovića, to će za njih same biti najgori mogući ishod, koji će ih trajno obilježiti i od čega se nikad neće oporaviti. Plenkoviću bi pak, to možda bio najbolji scenarij: da ga Most i SDP zajedno sruše, te brzi izbori za koje nitko ne bi bio spremniji od njega.   

palo mi je na pamet da će sdp ( i most ako uopće opstane na političkoj sceni) početi tražiti od hdz-ovih političara da prije nego postanu političari prisegnu kako nikada i ništa i nigdje nisu radili da im se eventualno neki rad ne bi uzeo za krimen..
uz to će uz političku iskaznicu morati priložiti i dnk uzorak svoj i svojega zakonskog oca u slučaju da nekome padne na pamet optužiti ih da su kopilad... svašta s eu našem čardaku može dogoditi kad u medijima vlada matija babić.. nu da ponešto i o njemu pročitamo iz pera briljantnog Zvonimira Hodaka
mda, a hdz i krimen ili kriminal su nešto kao tele i baletne papučice, nespojivo naprosto
bož sačuvaj
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Thu 4 May - 16:54

Jedan od istaknutijih jugo-nostalgičara je lik koji se do 1991.g. navodno zvao Milorad Babić pa je preko noći postao Matija. 
I tako je Matija, vjerojatno potaknut “nekulturnim“ ponašanjem branitelja pred HNK u Splitu, odlučio iste demaskirati pred progresivnom javnošću. Nakon što je ogulio zadnji krumpir kojim ga je nagradila “ustašoidna država“ (jer je zamračio nešto više od 3 milijuna kunića), Matija je otvorio svoju jugo-dušu:

“Uvijek isti šljam. Profesionalni šatoraši, branitelji privilegija, krezubi, neoprani, neuki, beskorisni, zli, odrađivači za HDZ-ove, Klemove, Bandiće. Uvijek isti, najprljaviji talog društva. Dajte se u idućem ratu počistite međusobno. Društveno korisne funkcije nemate: u ratu ste korisni Čermacima i Todorićima kako bi primili metak da njima pomognete izgraditi dvorce i benzinske. Nakon rata najgorem političkom šljamu da mu osigurate glasove u zamjenu za nezaslužene privilegije. Ljudi niste, ne gurajte se među ljude. Iš’ bagro iz parkova…“ 

Onda Matija iliti Milorad malo ublažava grube glagole pa predlaže da se za NJIH uvede smrtna kazna. Ni više ni manje. Bravo Matija!!! Bravo i onom sudskom vijeću hrvatskog suda koje ti je za tri milje i nešto više kuna dalo rigoroznu kaznu guljenja krumpira. 
Da branitelji nisu s “krvavim gaćama“ kampirali na Velebitu dok si ti čekao da završi “otadžbinski rat“ i da se tebi i Jeleni Lovrić napokon ukažu Kadijević, Adžić, Mladić i ostali dragi oficiri, nikada ne bi došao u priliku biti ovako “hrabar“. Uzdaš se ti u Mirjanu Rakić koja je još u ožujku prošle godine podnijela “neopozivu“ ostavku pa je, milošću Božjom, preko Milanovića, Oreškovića i Plenkovića i dalje ostala u medijskom prostoru koji je u međuvremenu očišćen od Marka Juriča i sličnih. 
Ali tebe, i tebi slične neće i ne smije se dirati. Sve te hrvatske vlasti i HDZ-a i SDP-a su tvoje vlasti koje će uvijek štititi tebe Babiću, a ne one tvoje ”zle, krezube, neoprane i neuke”. Predlažeš da se “zli i neoprani“ u idućem ratu “počiste međusobno“. Pomoli se svom Bogu (ako ga uopće imaš) da do “idućeg“ rata ne dođe. Možda branitelji ne će mirisati tako fino po krumpiru k’o ti, ali dobro pamte uvrede. Oni se ubijaju vlastiti narod. Njih više od tri i pol tisuće namjerno se oprostilo od države koju su stvorili. I kad se preostali branitelji danas pitaju gdje je nestala Hrvatska kakvu su u “krvavim gaćama“ sanjali na Velebitu, morat ću to objasniti pomalo neakademski: u pi*ki, ne materinoj, već glumice Nike Mišković…

Zvonimir Hodak
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 4 May - 16:56

kaja wrote:
metilda wrote:

mda, a hdz i krimen ili kriminal su nešto kao tele i baletne papučice, nespojivo naprosto
bož sačuvaj

najlakše je pustiti spin iliti ga trač kako se kod nas kaže.. a onda svi popuše tu priču i hajde onda, kao u onoj poznatoj priči o pokori, pokupi prosuto perje... uostalom, ja kao knjigovođa sam sigurna da je todorić preplatio porez ali neću reći zašto... mislite se...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Thu 4 May - 17:00

metilda wrote:
kaja wrote:
metilda wrote:

bož sačuvaj

najlakše je pustiti spin iliti ga trač kako se kod nas kaže.. a onda svi popuše tu priču i hajde onda, kao u onoj poznatoj priči o pokori, pokupi prosuto perje... uostalom, ja kao knjigovođa sam sigurna da je todorić preplatio porez ali neću reći zašto... mislite se...
evo ja si mislim...zato da mu daju novih ne znam koliko miljardi iz hbor-a, i bespovratnih sredstava iz eu jer nije poreznik dužnik ali je zato dužnik svim drugima, umjesto srednjim i malim poduzećima kome su ta sredstva i namjenjena...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Thu 4 May - 17:01

kad jugo mediji nešto naume onda to i provedu.. nema djeteta koje ne zna čuvenu Rojsovu "tko je jamio jamio" ali nitko se ili skoro nitko ne sjeća rečenice koja joj je prethodila.. da čujem...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 4 May - 17:04

kaja wrote:
metilda wrote:
kaja wrote:
metilda wrote:

bož sačuvaj

evo ja si mislim...zato da mu daju novih ne znam koliko miljardi iz hbor-a, i bespovratnih sredstava iz eu jer nije poreznik dužnik ali je zato dužnik svim drugima, umjesto srednjim i malim poduzećima kome su ta sredstva i namjenjena...

u što je on uložio ta sredstva .. to će Cvitan sigurno s guštom odraditi.. ali nije samo zbog toga... problem nelikvidnosti nije samo Todorićev problem .. znam puno o tome, to je problem kojim se ozbiljno nije pozabavila ni jedna vlada ni hdz-ova ni sdp-ova.. a ni most se nije pretrgnuo da to odradi...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Thu 4 May - 17:11

metilda wrote:
u što je on uložio ta sredstva .. to će Cvitan sigurno s guštom odraditi.. ali nije samo zbog toga... problem nelikvidnosti nije samo Todorićev problem .. znam puno o tome, to je problem kojim se ozbiljno nije pozabavila ni jedna vlada ni hdz-ova ni sdp-ova.. a ni most se nije pretrgnuo da to odradi...
pa to nije sad bitno, u bolnice i vrtiće nije sigurno nije. bitno je da je to trik da dobije opet od države nešto što nije njemu namjenjeno a dobio je jer su korumpirani.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Thu 4 May - 17:13

kaja wrote:
metilda wrote:
pa to nije sad bitno, u bolnice i vrtiće nije sigurno nije. bitno je da je to trik da dobije opet od države nešto što nije njemu namjenjeno a dobio je jer su korumpirani.
 pa bitno je jer porez ide direkt u državni proračun tako da je htio ne htio uložio i u bolnice i vrtiće... preko prireza, naravno, mislim da su vrtići u gradskoj domeni ali nisam baš sigurna.. :redface1
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 4 May - 17:16

Metković4.5.2017. - Stipo Gabrić Jambo predao je svoju kandidaturu za gradonačelnika Metkovića kao i Listu za Gradsko vijeće. U izjavi nam je kazao da očekuje izbornu pobjedu te da će svi mediji pisati o Stipi Gabriću Jambi.
– Na listi je dosta mladih ljudi, a posebno sam ponosan na osam žena. S obzirom na turbulentna vremena u Metkoviću i državi i s obzirom na to da ekipa Mosta u protekle četiri godine nije napravila ništa osim naplate parkinga i pričanja floskula o gubitku u gradskom proračunu građani Metkovića vrlo brzo će dobiti na uvid kakvo je stvarno stanje gradskog proračuna i gradskog minusa. Taj iznos je bio sedam milijuna kuna a danas je jedanaest milijuna kuna s tim da su se tri milijuna kuna iz poduzeća Čistoća prebacila i knjižila u korist grada Metkovića, kazao je Jambo naglasivši da je grad stao i da će ga on pokrenuti – kazao je Stipo Gabrić Jambo. 
bounce
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 4 May - 19:44

Čovjek se čudi dok je živ. Pogotovo dok gleda falsificiranje friške povijesti. Prošli tjedan zbog neke godišnjice govorilo se raznih divota o bivšem šefu Partije, Ivici Račanu.
Dok je bio živ, bio ja mali. I uopće se nije znalo da se radi o takvom gigantu demokracije.
U sjećanju je ostalo da mu to što je bio na čelu jedine dozvoljene Partije nije nimalo smetalo.
Po Beogradu mu se na Centralnim komitetima nije dalo svađati s Miloševićem. Govorilo se o Avnoju. Beograd je bio Av, a Zagreb Noj.
Rumunji su već bili smaknuli Čaušeskua. Srušen je zid između Istočne i Zapadne Njemačke. Poljacima je isto bio pun kufer jedne partije. Kao i Česima. I Mađarima.
I što je mogo Račan, nego se u zadnji čas spašavati izborima?
I na to ga se nagovaralo.
Inače sav usporen mogo je metiljati o ničemu satima i mjesecima. Svi bi pozaspali od preteške dosade.
Pa se to zvala hrvatska šutnja. Otkad je to prošlo, Hrvati nisu prestali mljeti. Pogle Sabora.

Tanja Torbarina; Jutarnji list.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč Thu 4 May - 22:04

metilda wrote:
Dan nakon što sam objavila status vezan za "slučaj pričešćivanje" primila sam zanimljiv telefonski poziv.
S druge strane linije nalazio se jedan divan gospodin, praktični vjernik,blizak župi i župniku, visokoobrazovana osoba i otac mnogočlane obitelji
Odlučio je javiti mi se nakon što je pročitao(i nakon što je don Alojziju pročitao) ono moje razmišljanje, kazavši kako je čekao jedan, bar jedan članak u onoj medijskoj poplavi koji bi se približio istini.Želio je da mi don Alozije da intervju i ispriča svoju stranu priče.Kako nisam bila u mogućnosti preusmjerih tu nakanu ljudima u koje imam najdublje povjerenje.
Međutim, htjela bih vam reći što sam saznala.
Taj gospodin mi je bez krzmanja rekao da nije tog svetog svećenika, njegovog duhovnika i ispovjednika, da on ne bi bio čovjek kakav je danas.Rekao mi je da je to župa u koju svećenici vrlo vrlo nerado idu, s visokim stopama preljuba i samoubojstava, s - izrazimo se eufemizmom- teškim župljanima.
Obnovio je župnu crkvu -baš učinio čudo po tom pitanju.
Njegov jedini i najveći krimen je što čvrsto stoji na obrani dostojanstva svetih sakramenata.Ne dijeli ih bilo kome i pod bilo koju cijenu.Jednom je već bio grubo fizički napadnut, bačen u jarak od jednog muškarca. Taj ga je muškarac prijavio policiji pod optužbom da je svećenik davio.njegovo dijete.Policijska istraga otkrila je da je svećenik bio žrtva a da je majka priznala da ga je ona stiskala oko vrata kako bi mu ostale masnice da mogu optužiti don Alojzija.
Laž je da je protjeran- gospodin s kojim sam razgovarala rekao je da je svećenik još pred dva mjeseca odlučio otići iz župe i to su njemu bliski ljudi znali.
Cijeli se dao u organizaciju svečane prve pričesti- ta to mu je bila posljednja!Na samu Veliku subotu dječicu- buduće prvopričesnike-obukao je u bijele haljine i vjenčiće i porazmještao na kraj svake klupe duž cijele crkve - u jednom trenutku su išli kod oltara obnoviti krsne zavjete.Ni ta misa nije prošla bez problema- netko je zlobno isključio napajanje strujom i misa je kasnila punih 20 minuta.
Na probi u tjednu uoči pričesti(Adamova majka nije tada bila prisutna, ali brojni drugi svjedoci jesu) maleni Adam ni na koji način nije želio staviti u usta neposvećenu hostiju.Kako drugo dvoje djece jako teško hoda župnik ih je želio zaštititi od mogućih neugodnosti i odlučio da dođe k njima u klupu i pričesti ih.Da, i zbog zaštite Tijela Kristovog!
Majka ga je pod svaku cijenu htjela na oltaru, nazvala je RTL - i ostatak je povijest.
Sve mi je to ispričao taj gospodin- on od toga nema ama baš ništa,nikakve koristi- mogao bi imati samo neugodnosti i zato ne navodim njegovo ime i prezime.Samo mu je bilo važno da se čuje istina i da se ublaži velika nepravda i sotonizacija koju je pretrpio svećenik kojeg on najdublje voli i poštuje.
Razumijem da naši mainstream mediji mrze Crkvu i da im je ovaj "slučaj" došao baš prigodno, pogotovo u vrijeme kad se u Vukovaru okupilo 3o ooo mladih vjernika.Trebalo je nekako ogaditi trenutak.
Ponavljam, ja sam mama djeteta s posebnim potrebama i jako sam osjetljiva na cijelu problematiku.No istina mora biti iznad svega!No više su me od svega rastužili vjernici koji su tako spremno povjerovali medijima-jutarnjem, indeksu, rtlu i televizijama, Šprajcu- cijeloj toj ekipi kojoj nije bilo stalo do dječaka Adama, već da napakoste Crkvi preko njenog pastira.
Ti isti mediji su nam se rugali kad smo častili svetog Leopolda nazvaši nas nekrofilima. I mi im sad vjerujemo????

Nikolina Nakić
Istina o Crkvi nikoga ne zanima, samo laži i poluinformacije su dostupne kako bi se Crkvu ogadilo Hrvatom baš zato jer je Crkva stup i kamen zaglavni hrvatstva.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč Thu 4 May - 22:05

kaja wrote:mda, a hdz i krimen ili kriminal su nešto kao tele i baletne papučice, nespojivo naprosto
bož sačuvaj
Jasno, u drugih strankih kriminala uopće nema ili ga ima na kapaljku.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by aben Thu 4 May - 22:06

Regoč wrote:
kaja wrote:mda, a hdz i krimen ili kriminal su nešto kao tele i baletne papučice, nespojivo naprosto
bož sačuvaj
ima toga i kod drugih? 

a unda je u redu

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Regoč Thu 4 May - 22:12

aben wrote:
Regoč wrote:
bož sačuvaj
ima toga i kod drugih? 

a unda je u redu
Ne laprdaj! Zašto je samo HDZ pod medijskom paljbom, a drugim se to tolerira? Prema svima jednako!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by aben Thu 4 May - 22:15

Regoč wrote:
aben wrote:
Regoč wrote:
bož sačuvaj
ima toga i kod drugih? 

a unda je u redu
Ne laprdaj! Zašto je samo HDZ pod medijskom paljbom, a drugim se to tolerira? Prema svima jednako!
kaja ni medijski topnik

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by jastreb Thu 4 May - 22:15

Regoč wrote:
aben wrote:
Regoč wrote:
bož sačuvaj
ima toga i kod drugih? 

a unda je u redu
Pa valjda zato što su najviše pohapali.

Zaboravljate činjenicu da su sudski proglašeni za kriminalnu organizaciju???
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Regoč Thu 4 May - 22:20

aben wrote:
Regoč wrote:
aben wrote:
Regoč wrote:
bož sačuvaj
ima toga i kod drugih? 

a unda je u redu
kaja ni medijski topnik
Sad se praviš i glup? Neka ti bude!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by aben Thu 4 May - 22:21

jastreb wrote:
Regoč wrote:
aben wrote:
Regoč wrote:
bož sačuvaj
ima toga i kod drugih? 

a unda je u redu
Pa valjda zato što su najviše pohapali.

Zaboravljate činjenicu da su sudski proglašeni za kriminalnu organizaciju???
ma u pravu je un, i staljin ih je više pobi nego hitler, pa je hitler isto više na tapetu;

ali poanta je da to ne ekskulpiro nikoga

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 34 of 50 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics