Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
pa normalno je da civilizirane države grodu zidi i žicu prema divljini
aben- Posts : 35490
2014-04-16
U Evropi se logika puno teže uočava. Slovenci su na granici strogo pregledavali svakog ko je za Uskrs iz Njemačke, Austrije, Italije putovao prema Hrvatskoj i dalje. Ko da su to sve bili islamski atentatori.
Odma se tražilo od Plenkovića da zbog te gluposti šakom lupi po stolu. I pokaže Slovencima da je on opasan. Pa da propuštaju Nijemce, Hrvate i Austrijance da nam ostave neku lovu radi Uskrsa.
No jel Hrvatska u šengenu? To ja prava granica uže Evrope. Nije. Jel on kriv za to? Nije. Zašto? Jer oni prije njega, naprimjer Milanović, Hrvatsku nisu uveli u šengen.
Gužve su za Uskrs nastale jer će se uskoro održati izbori u Francuskoj i Njemačkoj. U kojima su doživjeli atentate. Pa zato političari sad svojim građanima obećavaju sigurnost da dobiju izbore.
Dok Merkel ne pobijedi na izborima, Slovenci ne smiju olabavit granicu. Bez obzira da li Plenković lupa šakom po stolu ili ne, Slovenci ne smiju popustiti u lažnom stvaranju evropske sigurnosti.
To je koji put težak zadatak i bolno iskustvo političara na vlasti u Hrvatskoj. Glumiti da su prevažni u Evropi. Opoziciji je lako tražiti od Plenkovića da riješi stvar tako što će šakom po stolu, ili nečim drugim po gloginjama mlatiti. Al on je miran. Vidi se da s gloginjama na kani riskirati.
Tanja Torbarina; Jutarnji list.
Odma se tražilo od Plenkovića da zbog te gluposti šakom lupi po stolu. I pokaže Slovencima da je on opasan. Pa da propuštaju Nijemce, Hrvate i Austrijance da nam ostave neku lovu radi Uskrsa.
No jel Hrvatska u šengenu? To ja prava granica uže Evrope. Nije. Jel on kriv za to? Nije. Zašto? Jer oni prije njega, naprimjer Milanović, Hrvatsku nisu uveli u šengen.
Gužve su za Uskrs nastale jer će se uskoro održati izbori u Francuskoj i Njemačkoj. U kojima su doživjeli atentate. Pa zato političari sad svojim građanima obećavaju sigurnost da dobiju izbore.
Dok Merkel ne pobijedi na izborima, Slovenci ne smiju olabavit granicu. Bez obzira da li Plenković lupa šakom po stolu ili ne, Slovenci ne smiju popustiti u lažnom stvaranju evropske sigurnosti.
To je koji put težak zadatak i bolno iskustvo političara na vlasti u Hrvatskoj. Glumiti da su prevažni u Evropi. Opoziciji je lako tražiti od Plenkovića da riješi stvar tako što će šakom po stolu, ili nečim drugim po gloginjama mlatiti. Al on je miran. Vidi se da s gloginjama na kani riskirati.
Guest- Guest
Koliko je nevine dječice "stručno" ubijeno?Eva_ wrote:spasio 11.000 žena čiji bi životi i zdravlje bili ugroženi nestručnim pobačajem
Završio je “vječni“ derbi. 2:0 za Hajduk. Zasluženo. K’o što je Rijeka više nego zasluženo prvak RH. Da smo slučajno u Jugi, koje bi to slavlje bilo! Ne možeš imati baš sve. Nije loše biti prvi ni u “državi“ u kojoj Ministarstvo kulture financira kazališnu predstavu u kojoj glumica izvlači hrvatsku zastavu iz šupka. Ili skoro iz šupka…
Zvonimir Hodak
Zvonimir Hodak
Guest- Guest
Nije jasno zašto još nema demonstracija za ukidanje Medicinskog fakulteta. Što će nam više doktori. Svaki pacijent drži im predavanje kako se zna bolje izliječit od njih jer im je to rekla neka nepismena baba. Mnogima ne trebaju doktori jer plaćaju specijaliste za skidanje uroka. Koji ih upišu na čarobno drvo baobaba čim im jave datum rođenja i kućni broj. I stvar je riješena.
Što će im doktori kad je Živi zid protiv cijepljenja. Pernar će im omogućit da im djeca dobiju velike boginje, dječju paralizu i tuberkulozu. Takva životna šansa njihovim roditeljima je krivnjom doktora bila oduzeta.
Zbilja nije u redu oduzeti sad roditeljima pravo da omoguće svom djetetu da odapne prije, ali skroz ekološki.
A ne da zbog otrovnih cjepiva i lijekova prežive do 100. godine.
Interesantno, cijepljeni i živi roditelji bore se da im djeca ne prežive. Takav im je mozak zbog zračenja od Pernara.
Što će im doktori kad je Živi zid protiv cijepljenja. Pernar će im omogućit da im djeca dobiju velike boginje, dječju paralizu i tuberkulozu. Takva životna šansa njihovim roditeljima je krivnjom doktora bila oduzeta.
Zbilja nije u redu oduzeti sad roditeljima pravo da omoguće svom djetetu da odapne prije, ali skroz ekološki.
Interesantno, cijepljeni i živi roditelji bore se da im djeca ne prežive. Takav im je mozak zbog zračenja od Pernara.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote: Nije jasno zašto još nema demonstracija za ukidanje Medicinskog fakulteta. Što će nam više doktori. Svaki pacijent drži im predavanje kako se zna bolje izliječit od njih jer im je to rekla neka nepismena baba. Mnogima ne trebaju doktori jer plaćaju specijaliste za skidanje uroka. Koji ih upišu na čarobno drvo baobaba čim im jave datum rođenja i kućni broj. I stvar je riješena.
mind blowing facts.
Guest- Guest
metilda wrote:Završio je “vječni“ derbi. 2:0 za Hajduk. Zasluženo. K’o što je Rijeka više nego zasluženo prvak RH. Da smo slučajno u Jugi, koje bi to slavlje bilo! Ne možeš imati baš sve. Nije loše biti prvi ni u “državi“ u kojoj Ministarstvo kulture financira kazališnu predstavu u kojoj glumica izvlači hrvatsku zastavu iz šupka. Ili skoro iz šupka…
Zvonimir Hodak
koja je razlika?
Guest- Guest
Sad kad je prvenstvo odlučeno, vjerojatno će zečevi prestati jurišati na starog krepanog lava pa stoga jedan mali zgodan vic o zečevima u bijelim dresovima.
Tip se zove Igor Ružić. Selektor predstava koje će se igrati na ovogodišnjem “Splitskom ljetu“. Rigidni i tupoglavi desničari iz svojih ognjišta tule, cvile i beštimaju jer je Igor uvrstio “Frljićevu“ predstavu “Naše nasilje i vaše nasilje.“ Predstava koja je tako oduševila poklonike kazališta u Poljskoj da je Frlja na vrat na nos morao dati petama vjetra, a u “klerofašističkoj“ Poljskoj čekaju ga oduševljeni ”progresivci” da mu predaju ključ od – ćelije!
Radnja je kozmički univerzalna, puna metafora i sugestija svima koji razmišljaju antifašistički, progresivno i koji bi opet malo svećenike nabili na ražanj kao u legendarnom Srbu 27. srpnja 1941. g. Evo zašto zatucani desničari misle da je ta predstava blasfemična. Žena s hidžabom iz spolovila izvlači poljsku (u Splitu vjerojatno hrvatsku) zastavu, zatim Isus silazi s križa i siluje je…
Ma koji ”briljantni um” je uspio smisliti ovu povijesnu scenu. To je definitivno jače od epske scene već spomenutog 27. srpnja 1941. u Srbu kad su svećenika Gospodnetića vrtjeli četnici na ražnju.
Igor Ružić vjerojatno planira uvrstiti na Splitsko ljeto i drugu Frljinu genijalnost, a to je predstava “Izopćenje“ u kojoj frljava glumica oralno zadovoljava pokojnog Ivana Pavla II. koji na sebi ima tablicu s natpisom “zaštitnik pedofila“. Za te “gromoglasne“ uspjehe Olivera Frljića već zasigurno zna kazališna javnost u Poljskoj, Austriji, pa i u Hrvatskoj.
I sad na scenu stupa selektor Ružić koji je pameću i mudrošću oduševio i moju vjerojatno bivšu Facebook prijateljicu Selmu Katunarić. Kaže Ružić: “Za pametnu i argumentiranu raspravu je uvjet da se pogleda predstava. Nakon toga možemo pričati ako treba i molitvenim susretom.“ Pametni naš Igor!
Svi na Splitsko ljeto pa, uz predočenje plaćene ulaznice, kritizirajte ako ste hrabri. Tek da se zna, ne radi se tu o praizvedbi nego o predstavi čiji sadržaj i intencija govore tko tu treba psihijatrijsku pomoć – izvođači ili “oduševljeni“ gledaoci. ”Molitveni“ susret je ta predstava imala u Sarajevu. Tamo su na predstavi bili istinski ljubitelji hidžaba koje je Frljić oduševio scenom kad Isus silazi s križa i siluje glavnu glumicu. Većina euforičnih ljubitelja kazališta, naročito iz Sandžaka, bila je uvjerena da je scena s hidžabom povijesno utemeljena.
Zvonimir Hodak
Pitali tako zeca: ”Zeko koja ti je najveća želja?” ”Naučiti igrati šah!” odgovori zec. ”Zašto baš šah?” ”Da pojedem lovca!” – odgovori zeko…
Tip se zove Igor Ružić. Selektor predstava koje će se igrati na ovogodišnjem “Splitskom ljetu“. Rigidni i tupoglavi desničari iz svojih ognjišta tule, cvile i beštimaju jer je Igor uvrstio “Frljićevu“ predstavu “Naše nasilje i vaše nasilje.“ Predstava koja je tako oduševila poklonike kazališta u Poljskoj da je Frlja na vrat na nos morao dati petama vjetra, a u “klerofašističkoj“ Poljskoj čekaju ga oduševljeni ”progresivci” da mu predaju ključ od – ćelije!
Radnja je kozmički univerzalna, puna metafora i sugestija svima koji razmišljaju antifašistički, progresivno i koji bi opet malo svećenike nabili na ražanj kao u legendarnom Srbu 27. srpnja 1941. g. Evo zašto zatucani desničari misle da je ta predstava blasfemična. Žena s hidžabom iz spolovila izvlači poljsku (u Splitu vjerojatno hrvatsku) zastavu, zatim Isus silazi s križa i siluje je…
Ma koji ”briljantni um” je uspio smisliti ovu povijesnu scenu. To je definitivno jače od epske scene već spomenutog 27. srpnja 1941. u Srbu kad su svećenika Gospodnetića vrtjeli četnici na ražnju.
Igor Ružić vjerojatno planira uvrstiti na Splitsko ljeto i drugu Frljinu genijalnost, a to je predstava “Izopćenje“ u kojoj frljava glumica oralno zadovoljava pokojnog Ivana Pavla II. koji na sebi ima tablicu s natpisom “zaštitnik pedofila“. Za te “gromoglasne“ uspjehe Olivera Frljića već zasigurno zna kazališna javnost u Poljskoj, Austriji, pa i u Hrvatskoj.
I sad na scenu stupa selektor Ružić koji je pameću i mudrošću oduševio i moju vjerojatno bivšu Facebook prijateljicu Selmu Katunarić. Kaže Ružić: “Za pametnu i argumentiranu raspravu je uvjet da se pogleda predstava. Nakon toga možemo pričati ako treba i molitvenim susretom.“ Pametni naš Igor!
Svi na Splitsko ljeto pa, uz predočenje plaćene ulaznice, kritizirajte ako ste hrabri. Tek da se zna, ne radi se tu o praizvedbi nego o predstavi čiji sadržaj i intencija govore tko tu treba psihijatrijsku pomoć – izvođači ili “oduševljeni“ gledaoci. ”Molitveni“ susret je ta predstava imala u Sarajevu. Tamo su na predstavi bili istinski ljubitelji hidžaba koje je Frljić oduševio scenom kad Isus silazi s križa i siluje glavnu glumicu. Većina euforičnih ljubitelja kazališta, naročito iz Sandžaka, bila je uvjerena da je scena s hidžabom povijesno utemeljena.
Zvonimir Hodak
Guest- Guest
Ovih dana vodi se “pametna i argumentirana“ rasprava o “povijesnoj reviziji“ u filmu Jakova Sedlara “Jasenovac i istina“. Tu je Sedlar stvarno pretjerao. Svi, baš svi, koji su skočili na zadnje noge zbog tog “revizionističkog“ filma isti su gledali samo se ne mogu sjetiti kad i gdje. Umjesto da se napokon k’o ljudi složimo da su ustaše i “domaći izdajnici“, kako to slikovito navodi Zoran Šprajc, pobili cirka 700.587 Srba, Židova i Roma, Sedlar to revidira na nekakvih 70.000 tisuća. ”I što je ostalo od povijesti?” grme Goldstein otac i sin.
Telegram malo predviđa događaje, a malo se nada da bi nesretni Jakov mogao dobiti tri godine bukse zbog revizionizma. Pa neka režira u Lepoglavi nadaju se Bule i ekipa.
Na zaprepaštenje “kulturnjaka“ i gledatelja Žikine dinastije, Sedlar je nominiran za “Nagradu srama Zagreba“. Evo ti ga na! Lijepo su mu “spustile“ Pupovčeve Novosti. Sram Zagreb. Sad sam i ja pomalo ponosan što i dio moje love ide Novostima. “Lepa naša haubica“, ”Šupačka republika“, “Sram Zagreb“. Sve to zbog “falsifikatora“ Sedlara. Slobodoumni narod “nitko ne sme da bije“ kako je to nadahnuto govorio Sloba.
Da je Sedlar plitki revizionist postoji ohoho čvrstih dokaza. Jedan imam i ja u spisu Joa Šimunića kojeg zastupam pred sudom u Strassbourgu.
Naime, UEFA je u Lozani, gdje se “sudilo“ Šimuniću, pozvala vještaka iz SAD. Tamo su vještaci, za razliku od naših, uvijek objektivni i zbog njihovog ogromnog znanja ono što oni kažu svojevrsni je “sveti gral“ destilirane istine. Pojavio se tako u Šimunićevu slučaju vještak pred sudom, malo se nakašljao i izdiktirao u zapisnik otprilike ovo: u granicama NDH do dolaska Pavelića i ustaša velika većina stanovnika bili su Srbi, Židovi i Romi. Hrvati su došli zajedno s ustašama nakon 10. travnja 1941.
Probajte pogoditi tko je “uglednom vještaku“ servirao te “antifašističke istine“. Sad jedan “notorni“ Sedlar, kako to lijepo kaže antifa Luka Benčić u Jutarnjem, ima hrabrosti izvrnuti naglavce istinu koju je potvrdio “vještak“ koji je čak iz Amerike došao da nam utuvi u desničarske glave kako je “historija“ egzaktna znanost.
Zvonimir Hodak
Telegram malo predviđa događaje, a malo se nada da bi nesretni Jakov mogao dobiti tri godine bukse zbog revizionizma. Pa neka režira u Lepoglavi nadaju se Bule i ekipa.
Na zaprepaštenje “kulturnjaka“ i gledatelja Žikine dinastije, Sedlar je nominiran za “Nagradu srama Zagreba“. Evo ti ga na! Lijepo su mu “spustile“ Pupovčeve Novosti. Sram Zagreb. Sad sam i ja pomalo ponosan što i dio moje love ide Novostima. “Lepa naša haubica“, ”Šupačka republika“, “Sram Zagreb“. Sve to zbog “falsifikatora“ Sedlara. Slobodoumni narod “nitko ne sme da bije“ kako je to nadahnuto govorio Sloba.
Da je Sedlar plitki revizionist postoji ohoho čvrstih dokaza. Jedan imam i ja u spisu Joa Šimunića kojeg zastupam pred sudom u Strassbourgu.
Naime, UEFA je u Lozani, gdje se “sudilo“ Šimuniću, pozvala vještaka iz SAD. Tamo su vještaci, za razliku od naših, uvijek objektivni i zbog njihovog ogromnog znanja ono što oni kažu svojevrsni je “sveti gral“ destilirane istine. Pojavio se tako u Šimunićevu slučaju vještak pred sudom, malo se nakašljao i izdiktirao u zapisnik otprilike ovo: u granicama NDH do dolaska Pavelića i ustaša velika većina stanovnika bili su Srbi, Židovi i Romi. Hrvati su došli zajedno s ustašama nakon 10. travnja 1941.
Probajte pogoditi tko je “uglednom vještaku“ servirao te “antifašističke istine“. Sad jedan “notorni“ Sedlar, kako to lijepo kaže antifa Luka Benčić u Jutarnjem, ima hrabrosti izvrnuti naglavce istinu koju je potvrdio “vještak“ koji je čak iz Amerike došao da nam utuvi u desničarske glave kako je “historija“ egzaktna znanost.
Zvonimir Hodak
Guest- Guest
Za muslimane (one prave, vjernike, ne "antifašiste") sumnjam da su oduševljeni ovom pogrdom Isusa.
Regoč wrote:Za muslimane (one prave, vjernike, ne "antifašiste") sumnjam da su oduševljeni ovom pogrdom Isusa.
Isus se nemože uvrijediti taj lik jednostavno nema ego. vjeruj meni ja ga znam osobno.
Guest- Guest
Jebi se, idiote!Gnječ wrote:Regoč wrote:Za muslimane (one prave, vjernike, ne "antifašiste") sumnjam da su oduševljeni ovom pogrdom Isusa.
Isus se nemože uvrijediti taj lik jednostavno nema ego. vjeruj meni ja ga znam osobno.
Regoč wrote:Jebi se, idiote!Gnječ wrote:Regoč wrote:Za muslimane (one prave, vjernike, ne "antifašiste") sumnjam da su oduševljeni ovom pogrdom Isusa.
hehehe...katoliban u akciji.
Guest- Guest
Ne, pametan čovjek u protuakciji maloumnom "antifašistu". Jebala te serenissima! I ovdje zaključujem.Gnječ wrote:Regoč wrote:Jebi se, idiote!Gnječ wrote:Regoč wrote:Za muslimane (one prave, vjernike, ne "antifašiste") sumnjam da su oduševljeni ovom pogrdom Isusa.
hehehe...katoliban u akciji.
Sora wrote:Ah ZJEEEEEV METILDO
UVIJEK KAD HDZ U GOVNIMA, USKOČE SRBI
Treba ih izmisliti , bogami
A kad vec postoje , neka ih , nasi su , slicno govore, dijelimo puno tog u povijesti, isprepleteni smo METILDO
Oces neces ..
PREMIJERA U ZAGREBU
Film "Zaveštanje" o sudbini srpske djece u ustaškim logorima: "Tko to nije doživio, taj se ne zna Bogu moliti"
U filmu 55 logoraša govori o tome što su preživjeli u Jasenovcu, Staroj Gradišci i Jastrebarskom. U cijelom projektu snimljeno je 94 logoraša, a njihovi iskazi traju 450 sati
ZAGREB Dokumentarni film »Zaveštanje« u kojem 55 logoraša srpske nacionalnosti iz ustaških logora u Jasenovcu, Staroj Gradišci i Jastrebarskom govori svoja iskustva o tome premijerno je prikazan u Hrvatskoj u Srpskoj pravoslavnoj općoj gimnaziji u subotu navečer, na 72. obljetnicu proboja logoraša iz Jasenovca.
Jeste dovoljno Inteligentni? - Da li Vaš IQ iznad 130 bodova? |
Guest- Guest
Sora wrote:Ah ZJEEEEEV METILDO
UVIJEK KAD HDZ U GOVNIMA, USKOČE SRBI
Treba ih izmisliti , bogami
A kad vec postoje , neka ih , nasi su , slicno govore, dijelimo puno tog u povijesti, isprepleteni smo METILDO
Oces neces ..
Film je premijerno prikazan u studenom prošle godine u Beogradu, uskoro će biti prikazan u Moskvi, a autori i producenti očekuju da će film u sljedećih godinu do dvije imati svoj festivalski život. Namjeravaju napraviti i televizijsku seriju, a cjelokupni materijal pohranit će u arhivima Muzeja genocida u Beogradu, Yad Vashemu u Izraelu, a nadaju se i u Muzeju Holokausta u Washingtonu.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Film-Zavestanje-o-sudbini-srpske-djece-u-ustaskim-logorima-Tko-to-nije-dozivio-taj-se-ne-zna-Bogu-moliti?meta_refresh=true
Guest- Guest
Valjda se sad neće stvoriti neko nestrpljenje oko Agrokora. Zasad nema mahnitanja. Inače mase vole upadati u dvorce i raskošne kuće. Raditi neke preokrete tako da čupaju zahodske školjke, raznose namještaj. Vole proglašavati pipe zlatnima. Al nikad se ne zna. Još kampanja za lokalne izbore nije službeno počela. Može se očekivati da će se neka budaletina zbog glasova pentrati po ogradi. I snimati selfije kako upada na nečiji posjed. I nastoji iščupati bide.
Stvari su vrlo relativne. Tako to ide. Prvima njihovo na silu uzmu drugi, drugima treći, četvrti trećima, peti četvrtima.
Ono što je inače krađa koji put se zove sposobnost, koji put hrabrost. Koji put revolucija.
Stvari su vrlo relativne. Tako to ide. Prvima njihovo na silu uzmu drugi, drugima treći, četvrti trećima, peti četvrtima.
Ono što je inače krađa koji put se zove sposobnost, koji put hrabrost. Koji put revolucija.
Guest- Guest
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-prijetnje-dojava-o-bombi-razbijeno-staklo-specijalci-izbacili-ekstremiste-iz-splitskog-hnk/965604.aspx
HDZova domoljubna policija, namazala HSPove ustaše i zaštitila antifašistu Frljića
HDZova domoljubna policija, namazala HSPove ustaše i zaštitila antifašistu Frljića
Guest- Guest
Haso mu bio zavrnio pare, pa je Plenki smjenio brže bolje-hasu i postavio novu ministricu koja ga je nastavila financirati.
eh.. porezi novi su isto tu..
eh.. porezi novi su isto tu..
Guest- Guest
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji