Otkrivena pozadina slike Milanke Opačić u "četničkoj majici". Naravno, sve je odvratna montaža
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Otkrivena pozadina slike Milanke Opačić u "četničkoj majici". Naravno, sve je odvratna montaža
Piglet wrote:Odličan je i onaj vlak koji su poslali na Kosovo s natpisom "Kosovo je srBsko" pa su se razvile žestoke rasprave u srpskoj javnosti kako je ispravno. Nitko u Srbiji ni dan-danas to ne zna
Bože dragi...
Guest- Guest
Re: Otkrivena pozadina slike Milanke Opačić u "četničkoj majici". Naravno, sve je odvratna montaža
Srpski je open source jezik...prilagodljiv i sklon nadopunama...svaki update nešto novo, ima i staroga... puno c/p
2014-04-15
Pa mogli su napisati i da u srpskoj državi žive srpi, sve prolazi kod njih, nema trika tamo dobiti jedinicu iz maternjeg jezika jer je sve ispravnospeare_shaker wrote:Piglet wrote:Odličan je i onaj vlak koji su poslali na Kosovo s natpisom "Kosovo je srBsko" pa su se razvile žestoke rasprave u srpskoj javnosti kako je ispravno. Nitko u Srbiji ni dan-danas to ne zna
Bože dragi...
Guest- Guest
a to sve zato da ih ceo svet razumen_razbojnik wrote:Srpski je open source jezik...prilagodljiv i sklon nadopunama...svaki update nešto novo, ima i staroga... puno c/p
Guest- Guest
tre911 wrote:a to sve zato da ih ceo svet razumen_razbojnik wrote:Srpski je open source jezik...prilagodljiv i sklon nadopunama...svaki update nešto novo, ima i staroga... puno c/p
Naravno, iam algoritam u koji ubaciš strani pojam , ime ili tuđicu i automatski ti izbaci, sve isto, samo na srpski
2014-04-15
n_razbojnik wrote:tre911 wrote:a to sve zato da ih ceo svet razumen_razbojnik wrote:Srpski je open source jezik...prilagodljiv i sklon nadopunama...svaki update nešto novo, ima i staroga... puno c/p
Naravno, iam algoritam u koji ubaciš strani pojam , ime ili tuđicu i automatski ti izbaci, sve isto, samo na srpski
Ne moš omaniti, možda jedino nemaju ništa kineskog u svom rečniku a svi drugi se mogu pronaći barem jednim dijelom u tom univerzalnom jeziku :)))))
Srbija od tokija do milvokija press
Guest- Guest
Nije to sve.speare_shaker wrote:Piglet wrote:Odličan je i onaj vlak koji su poslali na Kosovo s natpisom "Kosovo je srBsko" pa su se razvile žestoke rasprave u srpskoj javnosti kako je ispravno. Nitko u Srbiji ni dan-danas to ne zna
Bože dragi...
Za početak, kratko predstavljanje Pećke patrijaršije očigledno nije prošlo kroz ruke lektora koji bi sprečili ovakvo skrnavljenje našeg jezika.
Na plakatu u vozu piše, između otalog: "... prvi srpski Patrijarh...", a treba malo "p", jer se radi o tituli. Nećemo vas zamarati sa greškama u vezi sa Listom svetske baštine Uneska i Listom ugrožene svetske baštine, koje se ponavljaju i na plakatu koji predstavlja Visoke Dečane.
Ako kod Uneska možda i dalje imate jezičku nedoumicu, sledeći primer će vas sigurno šokirati.
"Hitna komunikaciJa sa mašinovodom", sa velikim slovom "j" gde mu mesto nije, a bez slova "đ" gde mu mesto jeste, piše na panelu koji je na istaknutom mestu, nasred ikone!
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
:))))))Piglet wrote:Nije to sve.speare_shaker wrote:Piglet wrote:Odličan je i onaj vlak koji su poslali na Kosovo s natpisom "Kosovo je srBsko" pa su se razvile žestoke rasprave u srpskoj javnosti kako je ispravno. Nitko u Srbiji ni dan-danas to ne zna
Bože dragi...
Za početak, kratko predstavljanje Pećke patrijaršije očigledno nije prošlo kroz ruke lektora koji bi sprečili ovakvo skrnavljenje našeg jezika.
Na plakatu u vozu piše, između otalog: "... prvi srpski Patrijarh...", a treba malo "p", jer se radi o tituli. Nećemo vas zamarati sa greškama u vezi sa Listom svetske baštine Uneska i Listom ugrožene svetske baštine, koje se ponavljaju i na plakatu koji predstavlja Visoke Dečane.
Ako kod Uneska možda i dalje imate jezičku nedoumicu, sledeći primer će vas sigurno šokirati.
"Hitna komunikaciJa sa mašinovodom", sa velikim slovom "j" gde mu mesto nije, a bez slova "đ" gde mu mesto jeste, piše na panelu koji je na istaknutom mestu, nasred ikone!
Guest- Guest
Piglet wrote:"Kosovo je srBsko"
Vjerujem da oni koji su oslikavali vlak nisu nepismeni, nego je javnost loše informirana zbog novinarskih budalaštinah. Iako sam u početku mislil da se radi o slovenščini, sad imam drugo objašnjenje. Naime, ideja je bila napisati "Kosovo je Srbija" na nizu jezikah, a na slovenskom bi bilo baš kako je navedeno, ne bi se pisalo kao posvojni pridjev. Na češkom i slovačkom Srbija se kaže Srbsko (kao u slovenščini Notranjsko, Dolenjsko, Gorenjsko, a jedno vrieme i Hrvaško) pa se radi o natpisu na jednom od ta dva jezika, a moguće je i na oba. Što se tiče pisanja pridjeva "srbski", u srbštini nema nikakve dvojbe, isto je kao i standardnom hrvatskom. E sad, što ponetko napiše i drukčije, osobno sam vidjel s "b" na fasadi u Novom Sadu, ne znači da postoji nesloga, nego samo da dio ljudi, izrazita manjina, nije usvojil osnove pismenosti.
Čak i da se slikala,zbog čega bi to bio problem???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
zato što su hrvatska zastava i grb za srblje ustaško znakovlje...jastreb wrote:Čak i da se slikala,zbog čega bi to bio problem???
Ima li na kugli zemaljskoj poganijih i gnjusnijih naroda od ta dva pseudoslavenska plemena?Roy_Bean wrote:zato što su hrvatska zastava i grb za srblje ustaško znakovlje...jastreb wrote:Čak i da se slikala,zbog čega bi to bio problem???
2014-04-22
Nema, hutu su izrokali tusija oko 800 000 dok smo mi srbima pobili barem 2 meleona nejači.jastreb wrote:Ima li na kugli zemaljskoj poganijih i gnjusnijih naroda od ta dva pseudoslavenska plemena?Roy_Bean wrote:zato što su hrvatska zastava i grb za srblje ustaško znakovlje...jastreb wrote:Čak i da se slikala,zbog čega bi to bio problem???
Guest- Guest
Razmišljam da se maknem od svega ovoga i fali mi samo vjerni konj,negdje daleko s njim da odjašem.Jer često mi se učini da,usamljeni kauboj sam ja.tre911 wrote:Nema, hutu su izrokali tusija oko 800 000 dok smo mi srbima pobili barem 2 meleona nejači.jastreb wrote:Ima li na kugli zemaljskoj poganijih i gnjusnijih naroda od ta dva pseudoslavenska plemena?Roy_Bean wrote:zato što su hrvatska zastava i grb za srblje ustaško znakovlje...jastreb wrote:Čak i da se slikala,zbog čega bi to bio problem???
2014-04-22
festina jastrebe, ali bez lentejastreb wrote:Razmišljam da se maknem od svega ovoga i fali mi samo vjerni konj,negdje daleko s njim da odjašem.Jer često mi se učini da,usamljeni kauboj sam ja.tre911 wrote:Nema, hutu su izrokali tusija oko 800 000 dok smo mi srbima pobili barem 2 meleona nejači.jastreb wrote:Ima li na kugli zemaljskoj poganijih i gnjusnijih naroda od ta dva pseudoslavenska plemena?Roy_Bean wrote:zato što su hrvatska zastava i grb za srblje ustaško znakovlje...jastreb wrote:Čak i da se slikala,zbog čega bi to bio problem???
2014-04-20
tako je,pa magarac je plemenito stvorenje,i isus je usao ujerusalim na magarcu a ne na konju.a mlijeko od magarice npr sam citao da lijeci mnoge bolestispeare_shaker wrote:Ground Biscuits wrote:isus je rekao ako nebudemo jedni drugima prastali nece ni nama otac nas nebeski oprostiti nase grijehove
Ne bih se miješao u Božja posla, ali čovjek zapravo ima psihološku potrebu za pokajanjem, ali i opraštanjem i to mu jednostavno čini dobro, lišava ga štetne gorčine koja se nakuplja u takvim situacijama. Ako se steknu određeni uvjeti, naravno. Inače se može dogoditi da ako prebrzo oprostimo samo zato da bi isprovocirali te pozitivne psihološke promjene, počnemo svaki dan u ogledalu umjesto svog lika uočavati magarca ili neko slično biće.
Guest- Guest
speare_shaker wrote:Ground Biscuits wrote:isus je rekao ako nebudemo jedni drugima prastali nece ni nama otac nas nebeski oprostiti nase grijehove
Ne bih se miješao u Božja posla, ali čovjek zapravo ima psihološku potrebu za pokajanjem, ali i opraštanjem i to mu jednostavno čini dobro, lišava ga štetne gorčine koja se nakuplja u takvim situacijama. Ako se steknu određeni uvjeti, naravno. Inače se može dogoditi da ako prebrzo oprostimo samo zato da bi isprovocirali te pozitivne psihološke promjene, počnemo svaki dan u ogledalu umjesto svog lika uočavati magarca ili neko slično biće.
x
Guest- Guest
I što sad...Na kraju se ipak srami što je cetnikusa...
darth_vader-
2014-04-17
Ovakve karikature nismo gledali povodom četničkih marševa u Borovu selu.Yehudi wrote:
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kraj bezvezne karijere Milanke Opačić
» Banac podržao objavu rata četničkoj Rusiji
» Tuzna pozadina price
» Zaposlenici ministarstva na poslu šeću psa Milanki Opačić
» Na Floridi kroz vrata upucala crnu susjedu: "Njena djeca samo vrište, odvratna su"
» Banac podržao objavu rata četničkoj Rusiji
» Tuzna pozadina price
» Zaposlenici ministarstva na poslu šeću psa Milanki Opačić
» Na Floridi kroz vrata upucala crnu susjedu: "Njena djeca samo vrište, odvratna su"
Page 5 of 6