Otkrivena pozadina slike Milanke Opačić u "četničkoj majici". Naravno, sve je odvratna montaža
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Otkrivena pozadina slike Milanke Opačić u "četničkoj majici". Naravno, sve je odvratna montaža
Regoč wrote:Onaj iz Engleske, dzmrdz ili tako nekako, bio je fin čovjek, ne grieši dušu uspoređujući ga s tima.
Je, toliko je bio fini da ga je na starom forumu moderatorica ViP-a Aimee banirala nekoliko puta na po 3-5 dana zato što je vrijeđao upravo mene. Nije mogao ili nije htio obuzdati svoj jezik. Tada sam pisao pod nadimkom masovnahisterija.
Doduše, moram priznati da se od tada ipak dodatno profinio tako da je u ovom posljednjem izdanju bio puno dobrohotniji nego na starom forumu. Inače, tada je još uvijek bio u Irskoj. I zaista ga je besmisleno uspoređivati sa aktualnom ekipom iz Srbije.
Guest- Guest
Re: Otkrivena pozadina slike Milanke Opačić u "četničkoj majici". Naravno, sve je odvratna montaža
sta ces,moramo jedni drugima opraštatispeare_shaker wrote:Regoč wrote:Onaj iz Engleske, dzmrdz ili tako nekako, bio je fin čovjek, ne grieši dušu uspoređujući ga s tima.
Je, toliko je bio fini da ga je na starom forumu moderatorica ViP-a Aimee banirala nekoliko puta na po 3-5 dana zato što je vrijeđao upravo mene. Nije mogao ili nije htio obuzdati svoj jezik. Tada sam pisao pod nadimkom masovnahisterija.
Doduše, moram priznati da se od tada ipak dodatno profinio tako da je u ovom posljednjem izdanju bio puno dobrohotniji nego na starom forumu. Inače, tada je još uvijek bio u Irskoj. I zaista ga je besmisleno uspoređivati sa aktualnom ekipom iz Srbije.
Guest- Guest
speare_shaker wrote:Regoč wrote:Onaj iz Engleske, dzmrdz ili tako nekako, bio je fin čovjek, ne grieši dušu uspoređujući ga s tima.
meni jedan forumaš koji ovdje piše vuče na njega
Guest- Guest
Ground Biscuits wrote:sta ces,moramo jedni drugima opraštati
Naravno, nema smisla vući prastare animozitete jako dugo vremena, posebno ako je na drugoj strani ipak došlo do pozitivne promjene. Ipak to opterećuje čovjeka, a nikakve koristi.
Guest- Guest
isus je rekao ako nebudemo jedni drugima prastali nece ni nama otac nas nebeski oprostiti nase grijehovespeare_shaker wrote:Ground Biscuits wrote:sta ces,moramo jedni drugima opraštati
Naravno, nema smisla vući prastare animozitete jako dugo vremena, posebno ako je na drugoj strani ipak došlo do pozitivne promjene.
Guest- Guest
Noor wrote:meni jedan forumaš koji ovdje piše vuče na njega
Na džmrdža? Ja to nisam primjetio. Koji?
Guest- Guest
speare_shaker wrote:Noor wrote:meni jedan forumaš koji ovdje piše vuče na njega
Na džmrdža? Ja to nisam primjetio. Koji?
neću prejudicirati, još malo čekam :)
Guest- Guest
Ground Biscuits wrote:isus je rekao ako nebudemo jedni drugima prastali nece ni nama otac nas nebeski oprostiti nase grijehove
Ne bih se miješao u Božja posla, ali čovjek zapravo ima psihološku potrebu za pokajanjem, ali i opraštanjem i to mu jednostavno čini dobro, lišava ga štetne gorčine koja se nakuplja u takvim situacijama. Ako se steknu određeni uvjeti, naravno. Inače se može dogoditi da ako prebrzo oprostimo samo zato da bi isprovocirali te pozitivne psihološke promjene, počnemo svaki dan u ogledalu umjesto svog lika uočavati magarca ili neko slično biće.
Guest- Guest
Noor wrote:neću prejudicirati, još malo čekam :)
Dobro. :) Ali sad ću i ja obratiti malo jaču pažnju. :)
Guest- Guest
Ne znam tko je dzmrdz bil na starom forumu, ali ovdje je uistinu bil uzoran raspravitelj.
Noor wrote:Regoč wrote:Dok se ne uvede svima obveza pisanja hrvatskim jezikom i pravopisom prema nekoj normi, svi, pa i likovi iz stripa (koji su to likovi, uzgred?), mogu pisati kako im volja.
to se neće dogoditi nikada, nadam se... jer bi to bilo zatiranje hrvatskoga nacionalnog i jezičnog identiteta i kulturne baštine. baš suprotno, dijalekte i narječja treba prakticirati i njegovati.
zato Reg, Aben i Stribor...raspalite
Stribor-
2015-09-22
Regoč wrote:Ma to je satira, nemate vi smisla za humor jer su vam mozgovi sprženi hrvatožderstvom.
Ae...Što bi tek Markicka rekla...Em joj prigovaraju za stas stalno, em su joj i brkove počeli crtati...A ovoj kao nezgodno zbog ocila...A najradije bi Drazinu sliku nosila..
darth_vader-
2014-04-17
Evo jedne prave majice...
Koji srpski? Takav jezik ne postoji.Stanojko wrote:Ovde svi parlaju srpski sve u sesnaest...Noor wrote:svi ovdje pišu na hrvatskom jeziku, osim ekipe iz srbije...ali i njih vrlo dobro svi razumijemo, i koliko vidim nitko im to ne brani, zašto i bi?!Marx wrote:Ovo nije strip nego forum, tako da molim da se likove iz stripova ukloni ili neka pišu normalno.
Guest- Guest
Baš je glupa. Ta se majica nosi ispod, da se ne vidi. Ona služi samo da ti bude toplo i prijatno.
crvenkasti-
2014-04-17
Zile, ne lozi ove rvate...tre911 wrote:Koji srpski? Takav jezik ne postoji.Stanojko wrote:Ovde svi parlaju srpski sve u sesnaest...Noor wrote:svi ovdje pišu na hrvatskom jeziku, osim ekipe iz srbije...ali i njih vrlo dobro svi razumijemo, i koliko vidim nitko im to ne brani, zašto i bi?!Marx wrote:Ovo nije strip nego forum, tako da molim da se likove iz stripova ukloni ili neka pišu normalno.
Pa jebiga ili to ili engleski, u srbiji takvo što ne postoji, dapače sve što imate su tuđice.Ground Biscuits wrote:meni je od hrvatskijeh rijeci najteze uvjek bilo nauciti one mjesece sjecanj,veljaca,travanj,prosinac,srpanj,moram pitati crvenkastog kako to ide on zna,morao je nauciti kad je postajao hrvatRegoč wrote:Da smo zadržali starije padežne nastavke, bili bismo još sličniji. Uz vozduh i vazduh postoji i pohrvaćena inačica uzduh.Ground Biscuits wrote:je mudro divanis,npr ovaj neki rus sto ga poznam pitam ga jeli zna sta je gra' on kaze Gorah,vrtaljot-vrtolet,eto ti konekcije,vazuh/vozduh,samo drugaciji naglasak i poredak kao kockice kad se pobrkajuRegoč wrote:Nisu nastali od ruskoga, nego od praslavenskoga.Ground Biscuits wrote:hr i sprski jezik su ustvari nastali od ruskog jezika,ja sam to malo proucavo
Guest- Guest
Samo za Milanku!
Kako su se jadni dzango i pizzon ovdje izbrukali sa svojom interpretacijom srpskog "jezika" da nisu znali napisati centimetar, Elvis Presley ili Andy Murray.tre911 wrote:Koji srpski? Takav jezik ne postoji.Stanojko wrote:Ovde svi parlaju srpski sve u sesnaest...Noor wrote:svi ovdje pišu na hrvatskom jeziku, osim ekipe iz srbije...ali i njih vrlo dobro svi razumijemo, i koliko vidim nitko im to ne brani, zašto i bi?!Marx wrote:Ovo nije strip nego forum, tako da molim da se likove iz stripova ukloni ili neka pišu normalno.
Odličan je i onaj vlak koji su poslali na Kosovo s natpisom "Kosovo je srBsko" pa su se razvile žestoke rasprave u srpskoj javnosti kako je ispravno. Nitko u Srbiji ni dan-danas to ne zna
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Ma da je samo pravopis u pitanju, tu su u kikiju skroz ali sam srpski kao jezik sastavljen od svih tuđica e to je tek nešto. Pa ni šargarepa nije njihova riječ a kamoli nešto drugo. Ovdje stanojko dođe da kao nešto pametno da kaže i redovito se obruka kao i braća mu kad se krene u ovakvu tematikuPiglet wrote:Kako su se jadni dzango i pizzon ovdje izbrukali sa svojom interpretacijom srpskog "jezika" da nisu znali napisati centimetar, Elvis Presley ili Andy Murray.tre911 wrote:Koji srpski? Takav jezik ne postoji.Stanojko wrote:Ovde svi parlaju srpski sve u sesnaest...Noor wrote:svi ovdje pišu na hrvatskom jeziku, osim ekipe iz srbije...ali i njih vrlo dobro svi razumijemo, i koliko vidim nitko im to ne brani, zašto i bi?!Marx wrote:Ovo nije strip nego forum, tako da molim da se likove iz stripova ukloni ili neka pišu normalno.
Odličan je i onaj vlak koji su poslali na Kosovo s natpisom "Kosovo je srBsko" pa su se razvile žestoke rasprave u srpskoj javnosti kako je ispravno. Nitko u Srbiji ni dan-danas to ne zna
Guest- Guest
Piglet wrote:Odličan je i onaj vlak koji su poslali na Kosovo s natpisom "Kosovo je srBsko" pa su se razvile žestoke rasprave u srpskoj javnosti kako je ispravno. Nitko u Srbiji ni dan-danas to ne zna
Bože dragi...
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kraj bezvezne karijere Milanke Opačić
» Banac podržao objavu rata četničkoj Rusiji
» Tuzna pozadina price
» Zaposlenici ministarstva na poslu šeću psa Milanki Opačić
» Na Floridi kroz vrata upucala crnu susjedu: "Njena djeca samo vrište, odvratna su"
» Banac podržao objavu rata četničkoj Rusiji
» Tuzna pozadina price
» Zaposlenici ministarstva na poslu šeću psa Milanki Opačić
» Na Floridi kroz vrata upucala crnu susjedu: "Njena djeca samo vrište, odvratna su"
Page 4 of 6