Otkrivena pozadina slike Milanke Opačić u "četničkoj majici". Naravno, sve je odvratna montaža
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Otkrivena pozadina slike Milanke Opačić u "četničkoj majici". Naravno, sve je odvratna montaža
Ovde svi parlaju srpski sve u sesnaest...Noor wrote:svi ovdje pišu na hrvatskom jeziku, osim ekipe iz srbije...ali i njih vrlo dobro svi razumijemo, i koliko vidim nitko im to ne brani, zašto i bi?!Marx wrote:Ovo nije strip nego forum, tako da molim da se likove iz stripova ukloni ili neka pišu normalno.
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Re: Otkrivena pozadina slike Milanke Opačić u "četničkoj majici". Naravno, sve je odvratna montaža
A onda se čude kad im objavimo obiteljsko stablo.Stanojko wrote:Ovde svi parlaju srpski sve u sesnaest...Noor wrote:svi ovdje pišu na hrvatskom jeziku, osim ekipe iz srbije...ali i njih vrlo dobro svi razumijemo, i koliko vidim nitko im to ne brani, zašto i bi?!Marx wrote:Ovo nije strip nego forum, tako da molim da se likove iz stripova ukloni ili neka pišu normalno.
Regoč-
2015-08-21
ovo o cetnickoj majici me podsjeti na onu pjesmu od cece "ja jos spavam po navici" haha
Guest- Guest
Regoč wrote:Dok se ne uvede svima obveza pisanja hrvatskim jezikom i pravopisom prema nekoj normi, svi, pa i likovi iz stripa (koji su to likovi, uzgred?), mogu pisati kako im volja.
to se neće dogoditi nikada, nadam se... jer bi to bilo zatiranje hrvatskoga nacionalnog i jezičnog identiteta i kulturne baštine. baš suprotno, dijalekte i narječja treba prakticirati i njegovati.
zato Reg, Aben i Stribor...raspalite
Guest- Guest
Ti parlas iskvaren srpski... A hrvatski - niko. Nji mukajet. Zastititmo hrvatski jezik od nestajanja!!!!Regoč wrote:A onda se čude kad im objavimo obiteljsko stablo.Stanojko wrote:Ovde svi parlaju srpski sve u sesnaest...Noor wrote:svi ovdje pišu na hrvatskom jeziku, osim ekipe iz srbije...ali i njih vrlo dobro svi razumijemo, i koliko vidim nitko im to ne brani, zašto i bi?!Marx wrote:Ovo nije strip nego forum, tako da molim da se likove iz stripova ukloni ili neka pišu normalno.
Stanojko wrote:Ovde svi parlaju srpski sve u sesnaest...Noor wrote:svi ovdje pišu na hrvatskom jeziku, osim ekipe iz srbije...ali i njih vrlo dobro svi razumijemo, i koliko vidim nitko im to ne brani, zašto i bi?!Marx wrote:Ovo nije strip nego forum, tako da molim da se likove iz stripova ukloni ili neka pišu normalno.
pa, znamo i to :)
Guest- Guest
hr i sprski jezik su ustvari nastali od ruskog jezika,ja sam to malo proucavo
Guest- Guest
Bilo bi protivno naravi foruma propisivati standardni oblik jezika. Forum je kao birc, svatko piše kako mu se sviđa, nema ovdje nikakvih pravilah. Za Abena ne tvrdim, ali Stribor i ja nismo iz stripa. A ovaj Marx mi se čini isti Gnječ, zvan Eško-peško.Noor wrote:Regoč wrote:Dok se ne uvede svima obveza pisanja hrvatskim jezikom i pravopisom prema nekoj normi, svi, pa i likovi iz stripa (koji su to likovi, uzgred?), mogu pisati kako im volja.
to se neće dogoditi nikada, nadam se... jer bi to bilo zatiranje hrvatskoga nacionalnog i jezičnog identiteta i kulturne baštine. baš suprotno, dijalekte i narječja treba prakticirati i njegovati.
Regoč-
2015-08-21
Nisu nastali od ruskoga, nego od praslavenskoga.Ground Biscuits wrote:hr i sprski jezik su ustvari nastali od ruskog jezika,ja sam to malo proucavo
Regoč-
2015-08-21
Tvoja bi teza imala smisla kad bi dokazal da smo svi nekada bili Srbi. Budući da to ne možeš, uzvraćam ti da ti govoriš iskvaren crnogorski. Eto ti sad!Stanojko wrote:Ti parlas iskvaren srpski... A hrvatski - niko. Nji mukajet. Zastititmo hrvatski jezik od nestajanja!!!!Regoč wrote:A onda se čude kad im objavimo obiteljsko stablo.Stanojko wrote:Ovde svi parlaju srpski sve u sesnaest...Noor wrote:svi ovdje pišu na hrvatskom jeziku, osim ekipe iz srbije...ali i njih vrlo dobro svi razumijemo, i koliko vidim nitko im to ne brani, zašto i bi?!Marx wrote:Ovo nije strip nego forum, tako da molim da se likove iz stripova ukloni ili neka pišu normalno.
Regoč-
2015-08-21
taj marx moze bit udba pa nas trola ili sto ti kazes gnjeco u novom izdanju ili inaj iz engleske sto je kratko bio ovdjeRegoč wrote:Bilo bi protivno naravi foruma propisivati standardni oblik jezika. Forum je kao birc, svatko piše kako mu se sviđa, nema ovdje nikakvih pravilah. Za Abena ne tvrdim, ali Stribor i ja nismo iz stripa. A ovaj Marx mi se čini isti Gnječ, zvan Eško-peško.Noor wrote:Regoč wrote:Dok se ne uvede svima obveza pisanja hrvatskim jezikom i pravopisom prema nekoj normi, svi, pa i likovi iz stripa (koji su to likovi, uzgred?), mogu pisati kako im volja.
2014-04-19
je mudro divanis,npr ovaj neki rus sto ga poznam pitam ga jeli zna sta je gra' on kaze Gorah,vrtaljot-vrtolet,eto ti konekcije,vazuh/vozduh,samo drugaciji naglasak i poredak kao kockice kad se pobrkajuRegoč wrote:Nisu nastali od ruskoga, nego od praslavenskoga.Ground Biscuits wrote:hr i sprski jezik su ustvari nastali od ruskog jezika,ja sam to malo proucavo
Guest- Guest
Onaj iz Engleske, dzmrdz ili tako nekako, bio je fin čovjek, ne grieši dušu uspoređujući ga s tima.
Da smo zadržali starije padežne nastavke, bili bismo još sličniji. Uz vozduh i vazduh postoji i pohrvaćena inačica uzduh.Ground Biscuits wrote:je mudro divanis,npr ovaj neki rus sto ga poznam pitam ga jeli zna sta je gra' on kaze Gorah,vrtaljot-vrtolet,eto ti konekcije,vazuh/vozduh,samo drugaciji naglasak i poredak kao kockice kad se pobrkajuRegoč wrote:Nisu nastali od ruskoga, nego od praslavenskoga.Ground Biscuits wrote:hr i sprski jezik su ustvari nastali od ruskog jezika,ja sam to malo proucavo
Regoč-
2015-08-21
bio je toliko fin da sam pomislio da je finac,znam druzim se ja jos sa njim
Guest- Guest
meni je od hrvatskijeh rijeci najteze uvjek bilo nauciti one mjesece sjecanj,veljaca,travanj,prosinac,srpanj,moram pitati crvenkastog kako to ide on zna,morao je nauciti kad je postajao hrvatRegoč wrote:Da smo zadržali starije padežne nastavke, bili bismo još sličniji. Uz vozduh i vazduh postoji i pohrvaćena inačica uzduh.Ground Biscuits wrote:je mudro divanis,npr ovaj neki rus sto ga poznam pitam ga jeli zna sta je gra' on kaze Gorah,vrtaljot-vrtolet,eto ti konekcije,vazuh/vozduh,samo drugaciji naglasak i poredak kao kockice kad se pobrkajuRegoč wrote:Nisu nastali od ruskoga, nego od praslavenskoga.Ground Biscuits wrote:hr i sprski jezik su ustvari nastali od ruskog jezika,ja sam to malo proucavo
Guest- Guest
Ground Biscuits wrote:je mudro divanis,npr ovaj neki rus sto ga poznam pitam ga jeli zna sta je gra' on kaze Gorah,vrtaljot-vrtolet,eto ti konekcije,vazuh/vozduh,samo drugaciji naglasak i poredak kao kockice kad se pobrkajuRegoč wrote:Nisu nastali od ruskoga, nego od praslavenskoga.Ground Biscuits wrote:hr i sprski jezik su ustvari nastali od ruskog jezika,ja sam to malo proucavo
medo, pa to ne znači da su nastali od ruskog, sva 3 su slavenska, s tim da su hrvatski i srpski južnoslavenski, a ruski istočnoslavenski.
Guest- Guest
ma jest al sta znamRegoč wrote:Onaj iz Engleske, dzmrdz ili tako nekako, bio je fin čovjek, ne grieši dušu uspoređujući ga s tima.
mozda je osjetljiv na promjene vremena
2014-04-19
to potvrdjuje onda onu teoriju da smo dosli sa Karpata,moram vidjeti gdje su ti KarpatiNoor wrote:Ground Biscuits wrote:je mudro divanis,npr ovaj neki rus sto ga poznam pitam ga jeli zna sta je gra' on kaze Gorah,vrtaljot-vrtolet,eto ti konekcije,vazuh/vozduh,samo drugaciji naglasak i poredak kao kockice kad se pobrkajuRegoč wrote:Nisu nastali od ruskoga, nego od praslavenskoga.Ground Biscuits wrote:hr i sprski jezik su ustvari nastali od ruskog jezika,ja sam to malo proucavo
medo, pa to ne znači da su nastali od ruskog, sva 3 su slavenska, s tim da su hrvatski i srpski južnoslavenski, a ruski istočnoslavenski.
Guest- Guest
Karpati su planinski lanac u srednjoj Europi. Dužina im je preko 1.300 km, a širina varira od 12 do 500 km. Nalaze se u dijelovima Češke, Austrije, Slovačke, Mađarske, Poljske, Ukrajine, Rumunjske i Srbije. Najviši dio Karpata je Gerlachovský štít s 2655 m. visine. Prosječna im je visina 1500 do 1600 m.
Karpati su mlade ulančane planine. Nastali su tokom alpske orogeneze u kasnom mezozoiku i tercijaru (od 250 milijuna godina). Alpska orogeneza je proces nastanka mladih planina (alpsko-himalajski planinski sistem) kao posljedica kolizije euroazijske i afričke, te euroazijske i indijsko-australske litosferne ploče. Karpati su oblikovali luk i sa sjevera i istoka okružuju Panonsku nizinu. Dijele se na Zapadne, Istočne i Južne Karpate. Prema jugu se nastavljaju na Staru planinu u Bugarskoj.
Karpati su mlade ulančane planine. Nastali su tokom alpske orogeneze u kasnom mezozoiku i tercijaru (od 250 milijuna godina). Alpska orogeneza je proces nastanka mladih planina (alpsko-himalajski planinski sistem) kao posljedica kolizije euroazijske i afričke, te euroazijske i indijsko-australske litosferne ploče. Karpati su oblikovali luk i sa sjevera i istoka okružuju Panonsku nizinu. Dijele se na Zapadne, Istočne i Južne Karpate. Prema jugu se nastavljaju na Staru planinu u Bugarskoj.
Guest- Guest
Regoč wrote:Onaj iz Engleske, dzmrdz ili tako nekako, bio je fin čovjek, ne grieši dušu uspoređujući ga s tima.
Je, toliko je bio fini da ga je na starom forumu moderatorica ViP-a Aimee banirala nekoliko puta na po 3-5 dana zato što je vrijeđao upravo mene. Nije mogao ili nije htio obuzdati svoj jezik. Tada sam pisao pod nadimkom masovnahisterija.
Doduše, moram priznati da se od tada ipak dodatno profinio tako da je u ovom posljednjem izdanju bio puno dobrohotniji nego na starom forumu. Inače, tada je još uvijek bio u Irskoj. I zaista ga je besmisleno uspoređivati sa aktualnom ekipom iz Srbije.
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kraj bezvezne karijere Milanke Opačić
» Banac podržao objavu rata četničkoj Rusiji
» Tuzna pozadina price
» Zaposlenici ministarstva na poslu šeću psa Milanki Opačić
» Na Floridi kroz vrata upucala crnu susjedu: "Njena djeca samo vrište, odvratna su"
» Banac podržao objavu rata četničkoj Rusiji
» Tuzna pozadina price
» Zaposlenici ministarstva na poslu šeću psa Milanki Opačić
» Na Floridi kroz vrata upucala crnu susjedu: "Njena djeca samo vrište, odvratna su"
Page 3 of 6