Migranti: iza scene što masovni mediji ne žele pokazati
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Migranti: iza scene što masovni mediji ne žele pokazati
a nitko nije idealan.. no brate,barem dovrsim misao do kraja,ne uvijek napola..lookatme wrote:bogomdani wrote:nema na cemu..nije Ezek los,ali je naporan i nedorecen..
Recimo da ne razumijem njegov stil komunikacije...bogomdani wrote:tko je failao pri njegovoj kreaciji,necu niti pomisljati..
a da tebi netko tako napiše, dobio bi živčani slom
Guest- Guest
Za razliku od tebe, ja sročim tako da ti imaš o čemu razmišljati. Ne valja kad ti se sve stavi na pladnju. Nije zanimljivo.bogomdani wrote: no brate,barem dovrsim misao do kraja,ne uvijek napola..
Guest- Guest
Što te muči?lookatme wrote:
Recimo da ne razumijem njegov stil komunikacije...
Guest- Guest
Apsolutno ništa. Sjetila sam se starog foruma.red wolf wrote:Što te muči?lookatme wrote:
lookatme-
2014-04-18
Samo sam se prilagodio svijesti tamo...Priznajem, nije mi bilo baš lako...lookatme wrote:Apsolutno ništa. Sjetila sam se starog foruma.red wolf wrote:Što te muči?lookatme wrote:
Guest- Guest
lookatme-
2014-04-18
Mislim da sam u pojedinim situacijama bio i malo grub...Ipak je za mene taj stupanj svijesti nepoznanica...No, nekad sam se i dobro nasmijao...lookatme wrote:A siročić
Guest- Guest
a nitko nije idealan..
Istina
lookatme-
2014-04-18
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» NJEMAČKI MEDIJI Hrvatska strategija za zaustavljanje korone se isplatila, sada žele iskoristiti taj uspjeh - predstavljaju se kao sigurna destinacija
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» Veliki ljudi znaju pokazati poniznost
» Preof. Bandov: Hrvatska će se s predsjedanjem EU pokazati kao vjerodostojni punopravni član EU
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» Veliki ljudi znaju pokazati poniznost
» Preof. Bandov: Hrvatska će se s predsjedanjem EU pokazati kao vjerodostojni punopravni član EU
Page 3 of 3