Migranti: iza scene što masovni mediji ne žele pokazati
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Migranti: iza scene što masovni mediji ne žele pokazati
https://www.youtube.com/watch?v=W_3--oH7CIw
Jedan amater reporter snimio takozvane 'migrante' na granici između Srbije i Makedonije. Snimio je pojedince, koji nisu prošli nikakvu traumu, dovoljno bogati da si priušte taxi, ničega potrebiti, opskrbljeni smartićima, bez problema bacali hranu , uništavali boce s mineralnom vodom,omalovažavali kulture i bacali 'papire', koje su tako glasno zahtijevali pred kamerama
http://www.liveleak.com/view?i=bd7_1441123717
Jedan amater reporter snimio takozvane 'migrante' na granici između Srbije i Makedonije. Snimio je pojedince, koji nisu prošli nikakvu traumu, dovoljno bogati da si priušte taxi, ničega potrebiti, opskrbljeni smartićima, bez problema bacali hranu , uništavali boce s mineralnom vodom,omalovažavali kulture i bacali 'papire', koje su tako glasno zahtijevali pred kamerama
lookatme-
2014-04-18
Re: Migranti: iza scene što masovni mediji ne žele pokazati
Ono što upada u oči je da ih se sve češće naziva migrantima, a sve rijeđe izbjeglicama. Svako toliko stoji u medijima, a bogme i političari se jednako očituju.
Sve prema planu.
Sve prema planu.
lookatme-
2014-04-18
Sve se raspada. Koga briga više.
Guest- Guest
i da zalijepimo...jer vrijedi pogledati..
Guest- Guest
@Sveče možeš i tete s ku*cima polijepiti ovdje, ali ovaj tvoj usrani svijet se raspada...Konačno.
Guest- Guest
Najgore što se može dogoditi je kolektivna apatija, baš ono što se traži.red wolf wrote:Sve se raspada. Koga briga više.
Ali eto, ako tebe nije briga, mene je.
lookatme-
2014-04-18
lookatme wrote:https://www.youtube.com/watch?v=W_3--oH7CIw
No rekao je ovaj Njemac na kraju fino. Većina će u konačnici biti razočarana jer će većina biti vraćena.
Niti kvarat njih neće doviti azil u Njemačkoj. Ujedno on optužuje medije koji šire takvu priču da su svi
dobrodošli u Njemačku koja će im dati novac itd... Mnogi će se razočarati.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
I što ćeš učiniti u tom pogledu?...Prosvjedovati?...lookatme wrote:Najgore što se može dogoditi je kolektivna apatija, baš ono što se traži.red wolf wrote:Sve se raspada. Koga briga više.
Guest- Guest
i neće to mirno primiti, zanimljivo je kako je EU samu sebe sjebala, "migrantima" je dovoljno napustiti Grčku i spašeni su jer onda je teško poštivati Dublinski sporazum po kojem bi trebalo te ljude vratiti u prvu zemlju EU gdje su spustili nogu, a pošto EU ima tu crnu rupu od Makedonije do Srbije koji nisu EU, sjebali se skroz-Yehudi wrote:Mnogi će se razočarati.
@Kic...Postoje oni koji razmišljaju ne nekoliko, nego sto koraka unaprijed...kic wrote:i neće to mirno primiti, zanimljivo je kako je EU samu sebe sjebala, "migrantima" je dovoljno napustiti Grčku i spašeni su jer onda je teško poštivati Dublinski sporazum po kojem bi trebalo te ljude vratiti u prvu zemlju EU gdje su spustili nogu, a pošto EU ima tu crnu rupu od Makedonije do Srbije koji nisu EU, sjebali se skroz-Yehudi wrote:Mnogi će se razočarati.
Guest- Guest
i sa svakim korakom se onih sto sljedećih transformira, to se stalno mijenja, šahist sam jebote.
Pa neću reći da me nije briga. Uostalom, zašto sam otvorila temu, ako me nije briga?red wolf wrote:I što ćeš učiniti u tom pogledu?...Prosvjedovati?...lookatme wrote:Najgore što se može dogoditi je kolektivna apatija, baš ono što se traži.red wolf wrote:Sve se raspada. Koga briga više.
lookatme-
2014-04-18
kic wrote:i neće to mirno primiti, zanimljivo je kako je EU samu sebe sjebala, "migrantima" je dovoljno napustiti Grčku i spašeni su jer onda je teško poštivati Dublinski sporazum po kojem bi trebalo te ljude vratiti u prvu zemlju EU gdje su spustili nogu, a pošto EU ima tu crnu rupu od Makedonije do Srbije koji nisu EU, sjebali se skroz-Yehudi wrote:Mnogi će se razočarati.
Pa Bugarska je u EU, zašto tudanisu išli pa kroz Rumunjsku HAHAHAHA
i eto ih brže u Madjarskoj. Ma to im je dan naputak kuda ići i zašto. Saudi plaćaju.
Znaš za to da svakome ( još u TR kampovima) daju po 1 500 $.
Uostalom zašto ih Madjari ne zaustave i uzmu otisak prsta, onda bi ih se moglo vraćati u Madjarsku.
Ili Grci? Inače EU ne prima ekonomske izbjeglice, svi će biti vraćeni kad rat stane.
Vrlo mali broj će dobiti duldung a još manje radnu dozvolu itd.
Živio sam b-8- God. u Berlinu, znam šta pričam.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Koga briga ako ti otvoriš temu?lookatme wrote:Pa neću reći da me nije briga. Uostalom, zašto sam otvorila temu, ako me nije briga?
Guest- Guest
svejedno prave guzvu,sisaju socijalu i opcenito unose nemir medju europljane.
Guest- Guest
Da će biti vraćeni? Ne to nije rekaoYehudi wrote:No rekao je ovaj Njemac na kraju fino. Većina će u konačnici biti razočarana jer će većina biti vraćena.
Niti kvarat njih neće doviti azil u Njemačkoj. Ujedno on optužuje medije koji šire takvu priču da su svi
dobrodošli u Njemačku koja će im dati novac itd... Mnogi će se razočarati.
Ali, prije toga je rekao nešto puno važnijeg.
lookatme-
2014-04-18
u mom gradu ima jedna 4verokatnica,donedavno su je ispraznili jer je bila odredjena za rusenje,mada je samo fasada i krov stranao kao i stolarija,neki dan vidim gomile tih u njoj,nema niti zavjese,poredali one vojnicke krevete na kat..smjestaju ih..
Guest- Guest
'ebi sered wolf wrote:Koga briga ako ti otvoriš temu?lookatme wrote:Pa neću reći da me nije briga. Uostalom, zašto sam otvorila temu, ako me nije briga?
lookatme-
2014-04-18
Ezek je zastupnik mijesanja svega na Planeti..dobro da jos nije zivinu ukljucio...
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» NJEMAČKI MEDIJI Hrvatska strategija za zaustavljanje korone se isplatila, sada žele iskoristiti taj uspjeh - predstavljaju se kao sigurna destinacija
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» Veliki ljudi znaju pokazati poniznost
» Preof. Bandov: Hrvatska će se s predsjedanjem EU pokazati kao vjerodostojni punopravni član EU
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» Veliki ljudi znaju pokazati poniznost
» Preof. Bandov: Hrvatska će se s predsjedanjem EU pokazati kao vjerodostojni punopravni član EU
Page 1 of 3