Policija privela mladića koji je po Vukovaru lijepio morbidne naljepnice protiv Srba
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Policija privela mladića koji je po Vukovaru lijepio morbidne naljepnice protiv Srba
pismejker wrote:Plakatasu tata nek uvrne usi i da naputak da pocne mozak koristiti,a ovo kriminalno ghovno koje ubi curu,zalokati na full maksimalnu kaznu..Stribor wrote:Očekujem 40 let stroga rešta za plakataša.
Davidu Komšiću uvitna kaštiga s obvezom ličenja na prestižnoj švicarskoj psihološkoj kliniki. Ali prez lupinjanja krumpirov. To bi mu bilo odveć surovo.
mda...on ga tome i uci
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Policija privela mladića koji je po Vukovaru lijepio morbidne naljepnice protiv Srba
ono sto iritira je engleski jezik.meni to vise lici na cejensku rabotu.ustasama napakosit po svaku cenu..
Last edited by max123 on 26/2/2017, 12:46; edited 1 time in total
max123- Posts : 2853
2015-10-28
pa već se priča kako se očekuje da psihijatrijsko vještačenje bude odlučujuće za visinu kazne. e, sad će tatica psihića podmazat i sve 5.Stribor wrote:Očekujem 40 let stroga rešta za plakataša.
Davidu Komšiću uvitna kaštiga s obvezom ličenja na prestižnoj švicarskoj psihološkoj kliniki. Ali prez lupinjanja krumpirov. To bi mu bilo odveć surovo.
a ovi nek gule do besvjesti.
Guest- Guest
max123 wrote:ono sto iritira je engleski jezik.meni to vise lici na cejensku rabotu.ustasama napakosit po svakoj ceni..
prosla bi tvoja prica da nije svemoguceg
2014-04-12
Je, treba ga učiti da postavi glavu na panj kad se čejenima opet digne kita da nas rokaju kao što su u zadnjem ratu pobili 2000 stanovnika Vukovara, valjda bi tvoja visost bila zadovoljna sa takvim načinom odgajanja Hrvatske djece.debotoijusto wrote:pismejker wrote:Plakatasu tata nek uvrne usi i da naputak da pocne mozak koristiti,a ovo kriminalno ghovno koje ubi curu,zalokati na full maksimalnu kaznu..Stribor wrote:Očekujem 40 let stroga rešta za plakataša.
mda...on ga tome i uci
Guest- Guest
jak je uticaj i mainstrema u drustvu..radi kojekavih bedastoca nisii kul ako ne podrzavas neku opciju,iako klinci bi trebali uciti,a ne dangubiti sa politikom..debotoijusto wrote:pismejker wrote:Plakatasu tata nek uvrne usi i da naputak da pocne mozak koristiti,a ovo kriminalno ghovno koje ubi curu,zalokati na full maksimalnu kaznu..Stribor wrote:Očekujem 40 let stroga rešta za plakataša.
mda...on ga tome i uci
Guest- Guest
Incident je komentirao i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava. "Naljepnice ovakvog sadržaja su neprihvatljive, predstavljaju uvredu mene kao gradonačelnika Vukovara, ali i svih građana. Živimo i trudimo se živjeti jedan drugačiji život i stvarati drugačiju atmosferu. Stoga molim policiju i sve mjerodavne da što žurnije uhite počinitelje i primjereno ih kazne", poručio je.
eto
2014-04-12
pismejker wrote:Plakatasu tata nek uvrne usi i da naputak da pocne mozak koristiti,a ovo kriminalno ghovno koje ubi curu,zalokati na full maksimalnu kaznu..Stribor wrote:Očekujem 40 let stroga rešta za plakataša.
Da sam otac plakatašu takovu trisku bih mu za uho zalipil da bi se pokihdob vas usral kad bi čul slovo ''p'', a kamoli rič ''plakat''.
Za D. Komšića ... odrekal bih ga se javno. Iskati upeljavanje smrtne kaštige za takove slučaje. To su psihopati ke triba eliminirati iz društva. Električni stolac.
Stribor-
2015-09-22
Noor wrote:pa već se priča kako se očekuje da psihijatrijsko vještačenje bude odlučujuće za visinu kazne. e, sad će tatica psihića podmazat i sve 5.Stribor wrote:Očekujem 40 let stroga rešta za plakataša.
a ovi nek gule do besvjesti.
Tako će verojatno i biti. Strava. Roditelji žrtve pravicu neće doživiti. Jedino ako ju sami va svojih ruka vazmu. Od ovakova sudstva nimaju ča očekivati.
Stribor-
2015-09-22
max123 wrote:ono sto iritira je engleski jezik.meni to vise lici na cejensku rabotu.ustasama napakosit po svaku cenu..
Izmanipulirani klinac.
Baca na onu na srbijanskoj granici : "Storm is pogrom".
Guest- Guest
zasto su uhapsili tog velikog demokratu? hitno ga uclaniti u Pravasku stranku ako vec nije clan
Guest- Guest
sve pet..samo me nesto kopka..kako to kad su hrvati u pitanju onda se sve brzo otkrije i procesuira a kad su srbi u pitanju sve se otegne pa cak se neki slucajevi ne rjese
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
valjda su srbi poceli prelaziti masovno u hrvate pa zato,eno pitaj crvenog da ti to malo bolje objasni
Guest- Guest
..ili ono..politicki je manje stetno uhititi hrvata u hrvatskoj nego srbina u hrvatskoj...Ground Biscuits wrote:valjda su srbi poceli prelaziti masovno u hrvate pa zato,eno pitaj crvenog da ti to malo bolje objasni
2015-09-08
..ili ono..politicki je manje stetno uhititi hrvata u hrvatskoj nego srbina u hrvatskoj...Ground Biscuits wrote:valjda su srbi poceli prelaziti masovno u hrvate pa zato,eno pitaj crvenog da ti to malo bolje objasni
2015-09-08
al šta kad se ispostavi da je dečko iz borova sela... ipak će onda biti satira čini mi se...tre911 wrote:Ja mislio da je to neki performans u stilu pupovčevih novosti kad gle to kao neki kriminal :(
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ko ce ga znati mi u anglosaksoniji nemamo tih problema
Guest- Guest
Jebiga to se mora tako ako ne želimo čuti pupovca kako urla da opet koljemo nejač!michaellcmacha wrote:al šta kad se ispostavi da je dečko iz borova sela... ipak će onda biti satira čini mi se...tre911 wrote:Ja mislio da je to neki performans u stilu pupovčevih novosti kad gle to kao neki kriminal :(
Guest- Guest
meni plakat nije morbidan, morbidno mi je kada netko odsjeće psu nogice i ostavi ga na cesti ili ga veže uz prugu.
plakat je više nešto kao street art i satira, crno bijeli je, to su samo ljudski obrisi a mogu biti i majmunski a poruka je sloboda izržavanja zajamčena ustavom reklo bi naše državno odvjetništvo
osim toga osoba nije maloljetna, sumnjivo mi je da s naslovnice ne vrišti SIN HRVATSKOG BRANITELJA, tako da treba pričekati identitet kojeg ne znam zašto skrivaju?!
plakat je više nešto kao street art i satira, crno bijeli je, to su samo ljudski obrisi a mogu biti i majmunski a poruka je sloboda izržavanja zajamčena ustavom reklo bi naše državno odvjetništvo
osim toga osoba nije maloljetna, sumnjivo mi je da s naslovnice ne vrišti SIN HRVATSKOG BRANITELJA, tako da treba pričekati identitet kojeg ne znam zašto skrivaju?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Doduše dosta velik napredak u odnosu na postupanje prema Pajcicu...Jesu bili lanci na nogama prilikom privođenja?
darth_vader-
2014-04-17
Sami su krivi, zašto su pišu Vukovar na ćirilici.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Podignuta optužnica protiv mladića koji misli da žena treba tražiti dozvolu da govori: Pokušala ga utišati, A ON JOJ "POLUGOM" SLOMIO KOLJENO
» Policija u BGD privela Cetnika, Draza Pao
» Zagrebačka policija privela golog umjetnika
» Hrabra policija privela 72godišnjaka jer je pisao Plenkoviću
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» Policija u BGD privela Cetnika, Draza Pao
» Zagrebačka policija privela golog umjetnika
» Hrabra policija privela 72godišnjaka jer je pisao Plenkoviću
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
Page 2 of 10