Policija privela mladića koji je po Vukovaru lijepio morbidne naljepnice protiv Srba
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Policija privela mladića koji je po Vukovaru lijepio morbidne naljepnice protiv Srba
http://www.index.hr/vijesti/clanak/policija-privela-mladica-koji-je-po-vukovaru-lijepio-morbidne-naljepnice-protiv-srba/952945.aspx
Uglavnom vec su lijepili ovo po Zagrebu i tad sam rekao šta mislim o ovome a to je da ako vec nešto tako lijepiš onda napiši četnike a ne Srbe jer Srbi su narod kao i svaki drugi dakle automatski osuda s moje strane.
Da je nalijepio četnike na vrbe il četnicko porodicno stablo nitko mu nebi a rekao niti bi bili osnove za bilo kakvu krivicnu prijavu.
Uglavnom vec su lijepili ovo po Zagrebu i tad sam rekao šta mislim o ovome a to je da ako vec nešto tako lijepiš onda napiši četnike a ne Srbe jer Srbi su narod kao i svaki drugi dakle automatski osuda s moje strane.
Da je nalijepio četnike na vrbe il četnicko porodicno stablo nitko mu nebi a rekao niti bi bili osnove za bilo kakvu krivicnu prijavu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Policija privela mladića koji je po Vukovaru lijepio morbidne naljepnice protiv Srba
Farmer iz Iowe nije u svađi s trgovcem iz Staljingrada. Oni koji kažu da takve svađe postoje, lažu.
Manipulirajući ideologijama koje se ne mogu definirati, igrajući se neznanjem masa, nepostojeći entiteti poput noćnih mora marširaju svijetom kao bogovi "-izama"
Niti jedan vlastiti interes ne može biti dovoljno velik da zahtijeva pokolj čovječanstva. Onaj tko bi to zahtijevao, tko to ne bi spriječio svim razumnim sredstvima, je lud. Ne postoji opravdanje za rat.
Iza zavjesa jezika i različitih običaja narodi se uče da ne prepoznaju bliskost s drugim narodima.
Manipulirajući ideologijama koje se ne mogu definirati, igrajući se neznanjem masa, nepostojeći entiteti poput noćnih mora marširaju svijetom kao bogovi "-izama"
Niti jedan vlastiti interes ne može biti dovoljno velik da zahtijeva pokolj čovječanstva. Onaj tko bi to zahtijevao, tko to ne bi spriječio svim razumnim sredstvima, je lud. Ne postoji opravdanje za rat.
Iza zavjesa jezika i različitih običaja narodi se uče da ne prepoznaju bliskost s drugim narodima.
2014-04-11
Re: Policija privela mladića koji je po Vukovaru lijepio morbidne naljepnice protiv Srba
Jutros su nam iz Policijske uprave Vukovarsko srijemske javili kako je priveden 19-godišnjak kojeg sumnjiče za postavljanje morbidnih naljepnica.
Po okončanju istrage najvjerojatnije će biti priveden pritvorskom nadzorniku uz prijavu, a dalje je sve na Državnom odvjetništvu.
umjesto da slika putuje jebe...on se druzi s mislima 19st. sto sire oni s mnogo slobodna vremena
nije ovo za zatvor , edukacija treba
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ma triba ga bičevat i to javno a razlog je šta piše Srbe a ne četnike.debotoijusto wrote:Jutros su nam iz Policijske uprave Vukovarsko srijemske javili kako je priveden 19-godišnjak kojeg sumnjiče za postavljanje morbidnih naljepnica.
Po okončanju istrage najvjerojatnije će biti priveden pritvorskom nadzorniku uz prijavu, a dalje je sve na Državnom odvjetništvu.
umjesto da slika putuje jebe...on se druzi s mislima 19st. sto sire oni s mnogo slobodna vremena
Ja bi ga izbiceva i to krvnicki i to na javnom mjestu tako da svi vide i reka i razlog zašto.
Ajme šta bi ga izbiceva , nebi više nikome palo na pamet da napiše Srbe ....četnike moreš.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ma triba ga bičevat i to javno a razlog je šta piše Srbe a ne četnike.debotoijusto wrote:Jutros su nam iz Policijske uprave Vukovarsko srijemske javili kako je priveden 19-godišnjak kojeg sumnjiče za postavljanje morbidnih naljepnica.
Ja bi ga izbiceva i to krvnicki i to na javnom mjestu tako da svi vide i reka i razlog zašto.
Ajme šta bi ga izbiceva , nebi više nikome palo na pamet da napiše Srbe ....četnike moreš.
koji si ti ISILovac , da javno bicevanje...
ovo je sanitarno-prekrsajni problem , edukacija
2014-04-12
ajde, kad pupovac tako nešto objavi u novostima za hrvate onda je to satira
Gdje je smisao za humor za satiru?
Educirao bi ga ja a preko njega i sve ostale u pet minuta koliko mi treba da ga 40 puta bicem krvnicki razvalim.
2014-04-11
Nisam nego Asthar komanda ....sve šta sam ti ja to je i bilo tko u mojoj grupi ...ja sam se mogao inkarnirat i u Srbiju pa bi ovome i ovakvima bio za odstrijel samo zato jer sam po mjestu inkarnacije Srbin ....isto tako pripadnici moje grupe postoje i u Srbiji , znaci da bi ih on ubijao ( zato sam i rekao četnike moš jer oni nikad nece ic u četnike ) .....krvnicki bi ga izbičevao.debotoijusto wrote:
koji si ti ISILovac , da javno bicevanje...
Ima razlog.
2014-04-11
tako je Longi...Ovako cini stetu samoj RH..uz to,bitno je naglasiti da je u pitanju Mladac,koji vjerovatno se niti ne sjeca rata,kao rata,nego onog sto mu je poslije nafilano u glavu..RayMabus wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/policija-privela-mladica-koji-je-po-vukovaru-lijepio-morbidne-naljepnice-protiv-srba/952945.aspx
Ovi koji su nosili oruzje su daleko iznad ovakvog nezrelog ponasanja..
Guest- Guest
Ja mislio da je to neki performans u stilu pupovčevih novosti kad gle to kao neki kriminal :(
Guest- Guest
kako su brzi u ovom slucaju.. ...ali nikako da vidim tu brzinu kad je u pitanju druga strana...jesu pronasli grafitera ili grafitere koji su oskrvnuli grafit nepokoreni grad u osijeku..trebalo im je dvadeset dana teskom mukom da otkriju srbove koji su oskrvnuli spomenik nicolieru u vukovaru...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da plus da dodam da se ni četnicko porodicno stablo nemože tolerirat pošto je slikom prikazano žene i malo dijete tj civili al ga u tom slucaju nebi izbicevao pošto je svijestan razlike između četnika i Srba ( naroda ) nego bi mu to iskidao i rekao da nestavlja civile a posebno ne nešto šta oznacava malu djecu u nikakve kontekste vješanja , ubijanja i kažnjavanja.....i to bi mu rekao samo jedan put i njemu i svima ostalima .,....iduci put bi mi tko to napravio završio u katapultu pa lijepo leti malo pa kako padneš na zemlju tako ce ti bit do kraja života a to može znaciti i odma jer je velika vjerovatnost da ceš slomit vrat nakon šta te ispalim iz katapulta.pismejker wrote:tako je Longi...Ovako cini stetu samoj RH..uz to,bitno je naglasiti da je u pitanju Mladac,koji vjerovatno se niti ne sjeca rata,kao rata,nego onog sto mu je poslije nafilano u glavu..RayMabus wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/policija-privela-mladica-koji-je-po-vukovaru-lijepio-morbidne-naljepnice-protiv-srba/952945.aspx
Ovi koji su nosili oruzje su daleko iznad ovakvog nezrelog ponasanja..
2014-04-11
Mladež HDZ-a grada Vukovara u nedjelju je najoštrije osudila postavljanje naljepnica u Vukovaru s natpisom "Serbian family tree" kojima se vrijeđa dostojanstvo pripadnika srpske nacionalne manjine, ali i svih drugih građana grada Vukovara te velikosrpsku propagandu na nogometnoj utakmici u Bačkoj Palanci gdje se vidjela srpska zastava s natpisom Vukovar na ćirilici.
"Srpska zastava sa natpisom Vukovar na ćirilici propagira fašističku politiku onih koji još uvijek sanjaju 'Veliku Srbiju'. Posezanje za hrvatskim teritorijem, a osobito gradom Vukovarom, apsolutno nam je neprihvatljivo te se time podižu tenzije i napetost u društvu", priopćili su iz Mladeži HDZ-a Vukovar.
Od Ministarstva vanjskih poslova i svih ostalih institucija zatražili su da osude taj čin, pronađu krivce i reagiraju na primjeren način.
mladez HDZ izjednacava nogometno huliganstvo na stadionu u pripizdini s ovim "obiteljskim" stablom
prejadno
2014-04-12
Očekujem 40 let stroga rešta za plakataša.
Davidu Komšiću uvitna kaštiga s obvezom ličenja na prestižnoj švicarskoj psihološkoj kliniki. Ali prez lupinjanja krumpirov. To bi mu bilo odveć surovo.
Davidu Komšiću uvitna kaštiga s obvezom ličenja na prestižnoj švicarskoj psihološkoj kliniki. Ali prez lupinjanja krumpirov. To bi mu bilo odveć surovo.
Stribor-
2015-09-22
debotoijusto wrote:Mladež HDZ-a grada Vukovara u nedjelju je najoštrije osudila postavljanje naljepnica u Vukovaru s natpisom "Serbian family tree" kojima se vrijeđa dostojanstvo pripadnika srpske nacionalne manjine, ali i svih drugih građana grada Vukovara te velikosrpsku propagandu na nogometnoj utakmici u Bačkoj Palanci gdje se vidjela srpska zastava s natpisom Vukovar na ćirilici.
"Srpska zastava sa natpisom Vukovar na ćirilici propagira fašističku politiku onih koji još uvijek sanjaju 'Veliku Srbiju'. Posezanje za hrvatskim teritorijem, a osobito gradom Vukovarom, apsolutno nam je neprihvatljivo te se time podižu tenzije i napetost u društvu", priopćili su iz Mladeži HDZ-a Vukovar.
Od Ministarstva vanjskih poslova i svih ostalih institucija zatražili su da osude taj čin, pronađu krivce i reagiraju na primjeren način.
mladez HDZ izjednacava nogometno huliganstvo na stadionu u pripizdini s ovim "obiteljskim" stablom
prejadno
Da ... ovdi jedan balavac načini pizdariju. Tamo njih par tisuća čini pizdariju. Jedan ''ustaša'' je gori od ''tisuće četnikov''. Jebem te kretardu. Škoda ča '91. nisi bil va dometu četnikov. Drugu bi pesan danaska pival.
Stribor-
2015-09-22
Stribor wrote:debotoijusto wrote:Mladež HDZ-a grada Vukovara u nedjelju je najoštrije osudila postavljanje naljepnica u Vukovaru s natpisom "Serbian family tree" kojima se vrijeđa dostojanstvo pripadnika srpske nacionalne manjine, ali i svih drugih građana grada Vukovara te velikosrpsku propagandu na nogometnoj utakmici u Bačkoj Palanci gdje se vidjela srpska zastava s natpisom Vukovar na ćirilici.
prejadno
Da ... ovdi jedan balavac načini pizdariju. Tamo njih par tisuća čini pizdariju. Jedan ''ustaša'' je gori od ''tisuće četnikov''. Jebem te kretardu. Škoda ča '91. nisi bil va dometu četnikov. Drugu bi pesan danaska pival.
Guest- Guest
Plakatasu tata nek uvrne usi i da naputak da pocne mozak koristiti,a ovo kriminalno ghovno koje ubi curu,zalokati na full maksimalnu kaznu..Stribor wrote:Očekujem 40 let stroga rešta za plakataša.
Guest- Guest
Problem je šta ta mladež HDZa želi na neki nacin opravdat to lijepljenje naljepnica ovim a u biti NEMA OPRAVDANJA.Stribor wrote:debotoijusto wrote:Mladež HDZ-a grada Vukovara u nedjelju je najoštrije osudila postavljanje naljepnica u Vukovaru s natpisom "Serbian family tree" kojima se vrijeđa dostojanstvo pripadnika srpske nacionalne manjine, ali i svih drugih građana grada Vukovara te velikosrpsku propagandu na nogometnoj utakmici u Bačkoj Palanci gdje se vidjela srpska zastava s natpisom Vukovar na ćirilici.
prejadno
2014-04-11
pismejker wrote:Plakatasu tata nek uvrne usi i da naputak da pocne mozak koristiti,a ovo kriminalno ghovno koje ubi curu,zalokati na full maksimalnu kaznu..Stribor wrote:Očekujem 40 let stroga rešta za plakataša.
mda...on ga tome i uci
2014-04-12
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Podignuta optužnica protiv mladića koji misli da žena treba tražiti dozvolu da govori: Pokušala ga utišati, A ON JOJ "POLUGOM" SLOMIO KOLJENO
» Policija u BGD privela Cetnika, Draza Pao
» Zagrebačka policija privela golog umjetnika
» Hrabra policija privela 72godišnjaka jer je pisao Plenkoviću
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» Policija u BGD privela Cetnika, Draza Pao
» Zagrebačka policija privela golog umjetnika
» Hrabra policija privela 72godišnjaka jer je pisao Plenkoviću
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
Page 1 of 10