Policija privela mladića koji je po Vukovaru lijepio morbidne naljepnice protiv Srba
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Policija privela mladića koji je po Vukovaru lijepio morbidne naljepnice protiv Srba
vuk dlaku mijenja, al ćud ne. tako je i sa srbima. a ovaj je ortodoksni.tre911 wrote:Odavno ja to govorim, još je sad i dobar, ipak smo ga kroz godine uspjeli koliko toliko izdresirati no čim ga se pusti sa lanca eto njega sa starim navadama tipa obavljanje nužde na javnim mjestima bez stida i srama.Noor wrote:jadna ona koja živi s ovakvom primitivnom seljačinom.dzango wrote:Nema veze, Noorki to ne smeta.michaellcmacha wrote:obojica ste tulavci, sreća da imate nešto tih Antovića, mada ni oni ne mogu promijenit tu ciganjsko-četničko-partizansku paradigmu.dzango wrote:
Ja sam Grobar. Pižon je Cigan. Nisam ni nagoreo. Kod mene gori celu noć.
Guest- Guest
Re: Policija privela mladića koji je po Vukovaru lijepio morbidne naljepnice protiv Srba
Džango je dlakav? Pa da, kvalifikacija za četnika. Samo, kako onda prihvatiše onu golobradu Hrvatinu Šešelja?
Vojvo-Dina: pustinjska planeta
Deliblatska peščara :)Roy_Bean wrote:Vojvo-Dina: pustinjska planeta
Guest- Guest
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Podignuta optužnica protiv mladića koji misli da žena treba tražiti dozvolu da govori: Pokušala ga utišati, A ON JOJ "POLUGOM" SLOMIO KOLJENO
» Policija u BGD privela Cetnika, Draza Pao
» Zagrebačka policija privela golog umjetnika
» Hrabra policija privela 72godišnjaka jer je pisao Plenkoviću
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» Policija u BGD privela Cetnika, Draza Pao
» Zagrebačka policija privela golog umjetnika
» Hrabra policija privela 72godišnjaka jer je pisao Plenkoviću
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
Page 10 of 10