Danas kuham...
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Danas kuham...
imali smo kalju
pitu od sira i muškatne tikve
čokoladne raspucance za desert
pitu od sira i muškatne tikve
čokoladne raspucance za desert
Guest- Guest
skuhala jotu.. to je kalorijska bomba za zimske radove u masliniku i vinogradu...
Guest- Guest
Quinoa salata s pinjolima, orasima, listicima badema, papayom i avocadom s balsamicom.
Guest- Guest
Zapekla gljive sa junetinom u rerni
Naparavila kremu od krumpira
Mmatovilc
Naparavila kremu od krumpira
Mmatovilc
Guest- Guest
kuham uobičajene stvari, ništa egzotično pa ni ne pišem.. seljačka kužina... prženi svinjski vrat i prženi krumpiri sa kiselim paprikama iz zimnice
Guest- Guest
kuvana riza sa slaninom i brokolijem nesto paprike i luka i jos pokoji zacin ...
EstebanEnrique-
2014-04-16
danas izgleda nitko ništa nije kuhao.. ja bila u gostima i jela lešo janjetinu... i kapulu i nakon toga hrpu kiflica od sira, uštipaka i bureka... lijepo je biti u gostima... malo se umorim od pričanja, ali osjećaj je dobar...
Guest- Guest
Tako meni nekad bude nakon određenih posjeta,ko da sam sa ringispila sišla....
Guest- Guest
Salatu od basmati riže, na češnjaku kratko poprženoj rikuli i suncokretovim sjemenkama.
U polovici avokada izdubljenoj zapečeno jaje u pećnici i pomrit iz pećnice sa 2 žlice maslinova ujlja jer ne volim onaj pržen u ulju.
Trošenje ostataka iz kuće.
U polovici avokada izdubljenoj zapečeno jaje u pećnici i pomrit iz pećnice sa 2 žlice maslinova ujlja jer ne volim onaj pržen u ulju.
Trošenje ostataka iz kuće.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Kul ideja jaje u avokadu
Kakva bude popržena rikula? Nekako je uvijek jedem sirovu vulgaris ili kao pesto...
Kakva bude popržena rikula? Nekako je uvijek jedem sirovu vulgaris ili kao pesto...
Guest- Guest
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Page 4 of 50