Danas kuham...
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Danas kuham...
Moxy wrote:Kuhane koprive pravi majka samo za mene
baš danas mislim ima li sjemena za posijati koprivu.. puna je serotonina... i koječega drugoga.. kako ti je mama skuha? kao gustu juhu ili na salatu?
Guest- Guest
Maslinik imam. 60 maslina. Stare oko preko 20 godina ako sam dobro upucena.
Stvaraju mi stres jer ih je previse. :D
Vise bih mali vrt da mogu koje povrce uzgojit. Ne previse, ali da ima za malu familiju...
Svaka cast na svakodnevnom trudu i radu... Bravo. :)
Vise bih mali vrt da mogu koje povrce uzgojit. Ne previse, ali da ima za malu familiju...
Guest- Guest
a šta bi onda rekla na naših 400, a i to je mali maslinik. :DQrwinSin wrote:Maslinik imam. 60 maslina. Stare oko preko 20 godina ako sam dobro upucena.
Lijepo je imati vrt pa i puno zemlje koja je obrađena, a naša sva jest i radimo po cijelu godinu.. rad na zemlji oslobađa duh i kroti tijelo
Guest- Guest
metilda wrote:Moxy wrote:Kuhane koprive pravi majka samo za mene
baš danas mislim ima li sjemena za posijati koprivu.. puna je serotonina... i koječega drugoga.. kako ti je mama skuha? kao gustu juhu ili na salatu?
Na varivo sa mladim lukom krompirom i spekom...
Guest- Guest
mogu zamisliti kako je to ukusno :) .. već dugo kuham divlje trave, bude ih puna zemlja prije čišćenja, nekidan sam u mišanciju zaboravila staviti trputac i maslačak koji su sad na "rodu"
dana ovčetina iz ekspresa :D jer smo kasno došli doma i salata od boba i krumpira sa češnjakom i maslinovim uljem..
dana ovčetina iz ekspresa :D jer smo kasno došli doma i salata od boba i krumpira sa češnjakom i maslinovim uljem..
Guest- Guest
Već sam bila pomislila da si mi rodica zbog šestero djece,ali ona ima manju djecu i u ljubuškom živi....al bilo bi veselo da jesi....
Danas ja kuham varivo sa junetinom,krompirom i povrćem sezonskim....
Snaja pravi popečke od tikvica..
Guest- Guest
:D lijepo je čuti da još netko ima puno djece.. u mom susjedstvu ih je bilo dosta, i sa osmero i sa sedmero.. dosta tih žena je umrlo pa sam jedno vrijeme očekivala moj red... ali kod mene nema smrti bez sikire.. zdrava sam k'o dren. :DMoxy wrote:Već sam bila pomislila da si mi rodica zbog šestero djece,ali ona ima manju djecu i u ljubuškom živi....al bilo bi veselo da jesi....
inače danas kuham varivo od mahuna i pravim pitu od višanja i brzi kolač od jabuka.. djeca počinju dolaziti.. :)
Guest- Guest
Moxy wrote:Moja mama je imala 7 braće i sestara,ona 8.
4 ih umrlo...
teško je kad dijete umre.. pozdravi mamu, vidim da je jako brine o tebi.. :)
Guest- Guest
S obzirom da sam bila u komi kad mi je ptica umrla,bez pretjerivanja mislim da smrt djeteta ne bih preživjela..bar psihički ne.....
Guest- Guest
Moxy wrote:Brinem i ja o njoj
tako i treba. :) i ja sam brinula o mojoj kad je oboljela od karcinoma, a stalno mislim da joj nisam pružila dovoljno ljubavi kao ona meni...
Guest- Guest
teško je.. kad mi je umrlo prvo plakala sam bez prestanka mjesec dana ali bila sam još mlada i odmah sam začela .. kad je umrlo drugo nisam se oporavila dvije godine.. bilo je prestrašno... bila sam ljuta na Boga.. ispovjednik mi je rekao da je to svojevrsni oblik PTSP-aMoxy wrote:S obzirom da sam bila u komi kad mi je ptica umrla,bez pretjerivanja mislim da smrt djeteta ne bih preživjela..bar psihički ne.....
Guest- Guest
Ne dozvoli krivnji da ti zagorčava ostatak života,živi danas da ne žališ sutra....
Svima nama će roditelji jednom otići,zato gledam doći što češće i biti tu....
Svima nama će roditelji jednom otići,zato gledam doći što češće i biti tu....
Guest- Guest
Moze li se covjek uopce oporaviti od gubitka djeteta?
Ja ga nemam...ali iskreno ne znam kako bih...
Ja ga nemam...ali iskreno ne znam kako bih...
Guest- Guest
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Page 15 of 50