Danas kuham...
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Danas kuham...
Moxy wrote:Potočna zlatovčica
morala sam progooglati, to je jedna vrsta pastrve, i ova naša obična pastrva je izvrsna.. samo puno jeftinija od potočne zlatovčice..
mi smo danas imali sinjske loganjige sa kupus salatom
Guest- Guest
Odlična je bila pastrva.....i ja volim i običnu...zapravo volim sve vrste ribe osim tobljenog šarana i onih tatinih nekih sa 1001 kosti....
Guest- Guest
Moxy wrote:Odlična je bila pastrva.....i ja volim i običnu...zapravo volim sve vrste ribe osim tobljenog šarana i onih tatinih nekih sa 1001 kosti....
ne volim ni ja babuške - one su sastavljene samo od koščica kao i većina riječnih ribica :D
ali tovljeni šaran mi je odličan kad ga izrežem na filete i napravim na brudet.. sa puno papričice... bude izvrstan.. tako da mu možemo oprostiti i kosti :D
Guest- Guest
Mjenjamo se....
Ne znam jel znate šta je manjić,mala riječna riba bez kostiju...to tata uvijek ostavi za ćeru jer ona voli ribu....to obožavam,samo leđna kost...
Ne znam jel znate šta je manjić,mala riječna riba bez kostiju...to tata uvijek ostavi za ćeru jer ona voli ribu....to obožavam,samo leđna kost...
Guest- Guest
to je onaj som. ima slatko meso. relativno.
ima kičmu kao hrskavicu bez bočnih kostiju.
2014-12-30
veber wrote:to je onaj som. ima slatko meso. relativno.
joj da, som, nisam ga se sjetila, djeca ga jako vole skuhana na brudet... nismo ga nikad pokušali roštiljati radi sluzave kože... ali baš ona daje gustinu brujetu
Guest- Guest
Napravila palačinke, napunila ih povrćem (kukuruz, grašak, mrkva) i pestom od bosiljka, prelila sirom i vrhnjem i zapekla...
fino je bilo
fino je bilo
medication- Posts : 5689
2014-04-14
QrwinSin wrote:Divlje sparuge?
ne, divlje šparoge izgledaju kao uzgojene samo su skroz tanke... ovo se kod nas naziva kuke, a čitala sam da ih negdje nazivaju bljušt, mada se kod nas bljuštom naziva korov koji je sličan kukama ali je nejestiv.. evo razlike između divljih šparoga i kuka.. kuke su savijene baš kao kuke... stavila bih ti fotku ali me forum zeza i provjerava jesam li spamer tako da od fotke ništa
Guest- Guest
Bljušt, da!
Moja mama zove bljust.
Lici na sparugu ali nije potpuno ista.
U biti ja kad berem berem i bljust i sparugu xD
Moja mama zove bljust.
Lici na sparugu ali nije potpuno ista.
U biti ja kad berem berem i bljust i sparugu xD
Guest- Guest
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Page 10 of 50