Danas kuham...
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Danas kuham...
Prije jesam. Ali posto ne znam recepturu bez sirovih jaja... Odustala sam. Jos pred par godina. Onda rade kupim.
Sve readim sama. Motam sarme, punim paprike, radim njoke, cistim, perem, peglam... Mesim testa
Sve readim sama. Motam sarme, punim paprike, radim njoke, cistim, perem, peglam... Mesim testa
Guest- Guest
QrwinSin wrote:Prije jesam. Ali posto ne znam recepturu bez sirovih jaja... Odustala sam. Jos pred par godina. Onda rade kupim.
diplomirana kućanica kao i ja?
Guest- Guest
danas spremamo sampinjone sa geflugl i specle ...zove se gescnetletes ili tak nesto
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique-
2014-04-16
Tako nekako :Dmetilda wrote:QrwinSin wrote:Prije jesam. Ali posto ne znam recepturu bez sirovih jaja... Odustala sam. Jos pred par godina. Onda rade kupim.
Pile punjeno povrcem
Guest- Guest
QrwinSin wrote:Tako nekako :Dmetilda wrote:QrwinSin wrote:Prije jesam. Ali posto ne znam recepturu bez sirovih jaja... Odustala sam. Jos pred par godina. Onda rade kupim.
Pile punjeno povrcem
:D
prekjučer musaka koja mi je usput rečeno naškodila.. sve teže podnosim masna jela
jučer bijeli kupus s domaćom ovčetinom........ mljac...
danas varivo od leće s povrćem i pohani pileći šnicli
Guest- Guest
varivo od mahuna... sljedećih dana jest ćemo puno mesa... budem javila kako nam je sjelo...
Guest- Guest
Kako mene moj muž živcira...uvijek mu nešto ne paše....koje fino nepce taj ima....pomislio bi čovjek da je na kavijaru odrastao....
Guest- Guest
+1Moxy wrote:Kako mene moj muž živcira...uvijek mu nešto ne paše....koje fino nepce taj ima....pomislio bi čovjek da je na kavijaru odrastao....
Guest- Guest
Moxy wrote:Kako mene moj muž živcira...uvijek mu nešto ne paše....koje fino nepce taj ima....pomislio bi čovjek da je na kavijaru odrastao....
2014-12-30
danas se liječimo od slavljeničkog jelovnika... moram pohvaliti hotel Snježna kraljica i osoblje i jelovnik... posebno njihovu gibanicu .. mmmmmm... danas uobičajeno varivo od bijelog kupusa i imotska torta koju nismo uspjeli utrpati u auto...
Guest- Guest
Moxy wrote:Kako mene moj muž živcira...uvijek mu nešto ne paše....koje fino nepce taj ima....pomislio bi čovjek da je na kavijaru odrastao....
Moj sve voli što mu skuham, sve se čudim kol'ko uživa :D
Guest- Guest
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Page 7 of 50