Pobegao
Page 1 of 1
Pobegao
https://www.telegraf.rs/vesti/jugosfera/3644769-covek-rasisticki-vredjao-indijce-u-zagrebu
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Pobegao
POLICIJA je uhitila naci šljama koji je maltretirao Indijce i crnce po Zagrebu. Kako se doznaje, radi se o Juraju Mesiću iz Ivanić Grada.
Jutarnji javlja kako je tijekom privođenja, kada je vidio fotoreportera, počeo vikati i podizati desnicu. Urlao je "Heil Hitler".
"Policija je utvrdila identitet, radi se o muškarcu starosti 35 godina koji je pod nadzorom zagrebačke policije", objavili su iz policije.
Kako piše Jutarnji, Mesić je samog sebe okvalificirao kao tehničara za računarstvo, a na jednom suđenju naveo je i da je bio zaposlen u jednoj poznatoj tvrtki u Sesvetskom Kraljevcu, s plaćom od 6000 kuna.
Mesić je na Božić 2016. godine uhićen zbog tučnjave. Tada je ispred lokala s prijateljem napao i istukao drugog muškarca, nanijevši mu teške ozljede glave. Njegova je majka, piše Jutarnji, u šoku.
"Nismo odmah znali što mu policija radi pred kućom jer tijekom nedjelje nismo gledali medije, pa ni taj video, ali kad sam u ponedjeljak prijepodne otvorila portale, odmah mi je bilo sve jasno.
Nažalost, on je jedan veliki obiteljski križ zbog čijeg ponašanja njegova majka pati. Ona nije zaslužila da joj sin pravi budalu od sebe. Ne znam gdje trenutno radi jer mi se ponekad čini kao da je bez ikakvih obaveza, ali znam da je nekad radio i da nam je govorio kako su ga drugi uvalili u neke probleme pa je morao i na sud", kaže za Jutarnji jedna od susjeda Juraja Mesića.
ljutom desnicaru rasistu mama radi cokolino za dorucak
Jutarnji javlja kako je tijekom privođenja, kada je vidio fotoreportera, počeo vikati i podizati desnicu. Urlao je "Heil Hitler".
"Policija je utvrdila identitet, radi se o muškarcu starosti 35 godina koji je pod nadzorom zagrebačke policije", objavili su iz policije.
Kako piše Jutarnji, Mesić je samog sebe okvalificirao kao tehničara za računarstvo, a na jednom suđenju naveo je i da je bio zaposlen u jednoj poznatoj tvrtki u Sesvetskom Kraljevcu, s plaćom od 6000 kuna.
Mesić je na Božić 2016. godine uhićen zbog tučnjave. Tada je ispred lokala s prijateljem napao i istukao drugog muškarca, nanijevši mu teške ozljede glave. Njegova je majka, piše Jutarnji, u šoku.
"Nismo odmah znali što mu policija radi pred kućom jer tijekom nedjelje nismo gledali medije, pa ni taj video, ali kad sam u ponedjeljak prijepodne otvorila portale, odmah mi je bilo sve jasno.
Nažalost, on je jedan veliki obiteljski križ zbog čijeg ponašanja njegova majka pati. Ona nije zaslužila da joj sin pravi budalu od sebe. Ne znam gdje trenutno radi jer mi se ponekad čini kao da je bez ikakvih obaveza, ali znam da je nekad radio i da nam je govorio kako su ga drugi uvalili u neke probleme pa je morao i na sud", kaže za Jutarnji jedna od susjeda Juraja Mesića.
ljutom desnicaru rasistu mama radi cokolino za dorucak
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Serbinho-3 wrote:https://www.telegraf.rs/vesti/jugosfera/3644769-covek-rasisticki-vredjao-indijce-u-zagrebu
To ti je sada taj Zagreb od kojega su takvi napravili najvecu selendru na tlu bivshe YU.Pazi jebo svoju mater u shupak,maltretira chovjeka ni krivog ni duznog mjesto da ode pred Sabor i jebe mater onima koji su dozvolili da takvi ljudi dodju u Hrvatsku raditi.Ali kako ce 'rvat raditi?Pa to je iz ponizenja raznositi pizzu po Zagrebu isto kao i u jebenoj Srbiji gdje je placa vishe od 1.500eura za raznosioce hrane.To ti je taj mentalitet o kojemu govorim.Pichka im materina iskomplekirana i lijena,vishe vole sjediti u nekom kaficu cijeli dan uz jednu kavu ili chekati da im netko plati pivu i razglabati svjetsku politiku nego poshteno zaraditi neku lovu.Zadovoljavaju se sa socijalnom pomoci ili maznjavaju od roditelja za jednu kavu.Vidio takve u Zagrebu,stoka sitnog zuba koja zica od bilo koga samo da ne radi jer im je upisano u mozak da je poshteni rad neshto nechasno i samo gledaju da ukradu neshto ili nekoga zajebu.Eto iz takvog okruzenja se radja taj mentalitet u stvarnom zivotu ali i u virtuali.
Posao dostavljača hrane doživeo je ekspanziju u poslednje dve godine tokom pandemije koronavirusa. I pored mesečne zarade oko 800 evra, u Beogradu za ovaj posao nema mnogo zainteresovanih, pa su poslodavci radnu snagu pronašli izvan granica Srbije.mentalitet wrote:Serbinho-3 wrote:https://www.telegraf.rs/vesti/jugosfera/3644769-covek-rasisticki-vredjao-indijce-u-zagrebu
To ti je sada taj Zagreb od kojega su takvi napravili najvecu selendru na tlu bivshe YU.Pazi jebo svoju mater u shupak,maltretira chovjeka ni krivog ni duznog mjesto da ode pred Sabor i jebe mater onima koji su dozvolili da takvi ljudi dodju u Hrvatsku raditi.Ali kako ce 'rvat raditi?Pa to je iz ponizenja raznositi pizzu po Zagrebu isto kao i u jebenoj Srbiji gdje je placa vishe od 1.500eura za raznosioce hrane.To ti je taj mentalitet o kojemu govorim.Pichka im materina iskomplekirana i lijena,vishe vole sjediti u nekom kaficu cijeli dan uz jednu kavu ili chekati da im netko plati pivu i razglabati svjetsku politiku nego poshteno zaraditi neku lovu.Zadovoljavaju se sa socijalnom pomoci ili maznjavaju od roditelja za jednu kavu.Vidio takve u Zagrebu,stoka sitnog zuba koja zica od bilo koga samo da ne radi jer im je upisano u mozak da je poshteni rad neshto nechasno i samo gledaju da ukradu neshto ili nekoga zajebu.Eto iz takvog okruzenja se radja taj mentalitet u stvarnom zivotu ali i u virtuali.
https://www.politika.rs/sr/clanak/489966/Niko-nece-posao-dostavljaca-hrane-a-plata-800-evra
Podelio je podatke za samo jedan dan – koliko je isporuka obavio, koliku je razdaljinu prešao i na kraju, koliko je zaradio. Tako je njegova zarada u subotu iznosila 1.500 dinara.
„Za 11 sati rada po kiši, na 19 dostava, prihod je bio 5.000 dinara“, kaže bivši dostavljač.
Međutim, kada se oduzmu troškovi koje je morao da plati, ovaj iznos se znatno smanjio.
Na drastično smanjenje zarade najviše je uticalo skupo gorivo, koje dostavljači plaćaju sami. Tako je, u ovom primeru, trošak iznosio čak pola prihoda. Dakle – dostavljaču ide oko 2.500 dinara manje.
Potom, sledi novac koji se uplaćuje agenciji koja zapošljava dostavljače. Kako je naveo, to je trošak od 20 odsto prihoda. U ovom slučaju, to je oko 1.000 dinara. Dakle, od 5.000 dinara, iznos je došao do 1.500 dinara.
Među troškovima goriva i iznosa koji uzima agencija, izgubilo se, u ovom slučaju, čak 3.500 dinara.
https://nova.rs/vesti/biznis/dostavljac-hrane-je-sve-stavio-na-papir-i-izracunao-koliko-zaradi-skoro-sve-ode-na-gorivo-sat-rada-je-136-dinara/
zavrtis svemoguceg za 0.00589438 dodjes do pribliznih podataka a ne kako mali mate zamislja dostavu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:Posao dostavljača hrane doživeo je ekspanziju u poslednje dve godine tokom pandemije koronavirusa. I pored mesečne zarade oko 800 evra, u Beogradu za ovaj posao nema mnogo zainteresovanih, pa su poslodavci radnu snagu pronašli izvan granica Srbije.mentalitet wrote:Serbinho-3 wrote:https://www.telegraf.rs/vesti/jugosfera/3644769-covek-rasisticki-vredjao-indijce-u-zagrebu
https://www.politika.rs/sr/clanak/489966/Niko-nece-posao-dostavljaca-hrane-a-plata-800-evra
Podelio je podatke za samo jedan dan – koliko je isporuka obavio, koliku je razdaljinu prešao i na kraju, koliko je zaradio. Tako je njegova zarada u subotu iznosila 1.500 dinara.
„Za 11 sati rada po kiši, na 19 dostava, prihod je bio 5.000 dinara“, kaže bivši dostavljač.
Međutim, kada se oduzmu troškovi koje je morao da plati, ovaj iznos se znatno smanjio.
Na drastično smanjenje zarade najviše je uticalo skupo gorivo, koje dostavljači plaćaju sami. Tako je, u ovom primeru, trošak iznosio čak pola prihoda. Dakle – dostavljaču ide oko 2.500 dinara manje.
Potom, sledi novac koji se uplaćuje agenciji koja zapošljava dostavljače. Kako je naveo, to je trošak od 20 odsto prihoda. U ovom slučaju, to je oko 1.000 dinara. Dakle, od 5.000 dinara, iznos je došao do 1.500 dinara.
Među troškovima goriva i iznosa koji uzima agencija, izgubilo se, u ovom slučaju, čak 3.500 dinara.
https://nova.rs/vesti/biznis/dostavljac-hrane-je-sve-stavio-na-papir-i-izracunao-koliko-zaradi-skoro-sve-ode-na-gorivo-sat-rada-je-136-dinara/
zavrtis svemoguceg za 0.00589438 dodjes do pribliznih podataka a ne kako mali mate zamislja dostavu
Namjerno sam napisao u eurima ,i to je stanje danas.Neka ti kazu srbi iz Srbije da nije tako.Serbinjo je donosio i otvarao temu na te dostavljache hrane i kritizirao srbe kako nece da rade.Ta tema postoji josh na ovom forumu iz koje sam citirao tu sumu.Ne da mi se provjeravati datum ovog chlanka ali vjerujem da je star 10 god..No meni je simpatichno iako nevjerojatno da ti branish prvi puta Srbiju i Vuchica umanjujuci iznos za koji indijci raznose hranu u Srbiji.Fakat nemam pojma shto zelish postici sa time ali me i zaboli kurac jer si ionako poznata budala koja vadi neke rijechi iz konteksta i ne razumije shto je sushtina problema o kojem se treba raspravljati.Dakle idiote ,da skratim jer vidim da ne razumijesh po kurca.Sushtina problema nisu indijci i pakistanci i nije vazno koliko zaradjuju,nego je sushtina problema srpsko-hrvatski dzabalebaroshki mentalitet koji ne shvaca da ti ljudi nisu krivi.Jer da ta bagra hoce raditi ne bi ni tih ljudi bilo u njihovim vukojebinama.Kuzish sada problem idote?
https://www.ex-iskon-pleme.com/t53167-plata-elektricara-300-000-hiljada-dinara-kompanija-iz-beograda-trazi-6-radnika?highlight=plata+dostavljacha
Video sam taj tekst i prokomentarisao ovde sa Italijankom, Milanese, koja bolje kapira pricu od vas, shvatila je odmah poentu, Vodolija, 10x ispred ovih ovde intelektualno. Poenta je da ni ostali nisu skapirali iz Srbije, pisu neke nebuloza komentare i vidi se da nisu Jevreji. Prvo, isporuka se ne radi automobilom, max. skuterom, Italijani. Ovde ti Stranci, rade biciklom isporuku i neki uzimaju i te elektricne od nekoliko hiljada eura. To je poenta cele price mozes zaraditi, ali moras vrteti pedale ili skuter. Srbi, tj. sve to po Srbiji, nisu samo Srbi, opet tvrdim, nece da rade, ali hoce da lade. Pokriju se nekom diplomom, Singi Dingi Univerzitet, Master odradili na Splavu, teza Splavarski Zivot i spavanje do 12:00. Ja sam BRE u Cikagu izlazio iz stana u 5 i nesto, ledeni vazduh sa jezera me je samarao, tamo neki vrte pedale na onim biciklama, citaju knjige, gledaju oni mene, ja gledam njih, pomislim, "Nije ni ovima lako", isto pomislise i oni, "Nije ni ovom lako", oborise svi poglede i zivot nastavi svojim tokom. Vidjali smo se mi tako svako jutro, Montrose Avenue, World Gym. Oni pred posao vec u teretani ja pravac peske po ledenom vetru dobru razdaljinu da ustedim 2 dolara na busu. Pokupi me na tom jednom Intersection-u Montrose/Elston ili Milwaukee, otprilike, pravac Vile u North Suburbs, smirglas lamperiju, punis rupice u istoj, ispada rame, vratis nazad, krvavi prsti, ostane ti da na zidu napises LiFE krvavim prstima. Vile po 15 soba, odes negde, ne znas kako nazad, sve pod sumom. Nasi, nasi nece da rade, stide se, vole da se hvale, pokazuju, pre ce se baviti kriminalom ili prevariti ljude za pare, nego posteno. Vratim se nazad, onesvestim se ko da me je Tajson smecovao i tako do jutra, prolazis opet ispred onih sto vrte pedalama i citaju knjigu, ti gledas njij, oni tebe, "Nije ni ovom-ima lako" i prodje jos jedan dan u Cikagu. Ja sam imao 18 godina.
2014-08-25
Ovaj sto je POBEGAO, daje sliku da slabo kapira. Zasto bezis, kada ti ionako ne mogu napakovati puno. Mogao je isto iskoristiti i u licnu promociju ideja. Navuces policiju i javnost medijsku, zarad licne promocije, ideja i slicno. Ispromovise se dobro, otvori politicku stranku, sutra sedi i u Parlamentu. Napadnu ga u Parlamentu, ruzna proslost, objasni im da sada i on nosi kravatu, odelo, sedi u Parlamentu, plata stize a hrani se za kikiriki u restoranu za parlamentarce. Treba znati a on ipak ne ume. Ovako, zive mediji od njega a taj stranac, trebas imati svedoka za izjavu, snimanje nije dozvoljeno, barem ovde.
2014-08-25
Inače lik psihički bolestan a index ga razvlaci preko naslovnih strana danima. Kada za koji dan izade na slobodu ako vec i nije biti ce kuku lele kada uleti u redakciju
Similar topics
» Japanac pobegao gladan iz Partizana
» Premijer Kanade pobegao od sopstvenog naroda
» GLUMAC POBEGAO IZ SRBIJE: Goran Jevtić krije se u afričkom plemenu?!
» POBEGAO, BATO! Kontroverzni naučnik otkazao tribinu u obrenovačkoj crkvi, publika RAZOČARANA
» Srbi u panici!'Pobegulja' Milo nije pobegao vec poceo sa provodjenjem zakona o oduzimanju imovine SPC-a
» Premijer Kanade pobegao od sopstvenog naroda
» GLUMAC POBEGAO IZ SRBIJE: Goran Jevtić krije se u afričkom plemenu?!
» POBEGAO, BATO! Kontroverzni naučnik otkazao tribinu u obrenovačkoj crkvi, publika RAZOČARANA
» Srbi u panici!'Pobegulja' Milo nije pobegao vec poceo sa provodjenjem zakona o oduzimanju imovine SPC-a
Page 1 of 1