Muke na snimanju filma o Gotovini: Hrvati neće u "četnike"
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Muke na snimanju filma o Gotovini: Hrvati neće u "četnike"
Jesi bio na suđenju Kapetanu, jastrebe?jastreb wrote:
Evo,recimo na ovoj slici...Gdje vi tu vidite zapuštene i pijane spodobe? Normalne face.
No u našoj kinematografiji te će soldate prikazati kao neke očerupane kokoši,pijane,smrdljive i neobrijane.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Vlastiti prirodu. Onu pre nego što su postali Hrvati. Vidi kod Crvenkastog. On to bolje objasni.maggie13 wrote:'Ko, što guši? Koga, čega?dzango wrote:Niko ne sme da glumi četnika. Boje se da ne proradi krv. Vidi šta piše Crvenkasti. Sjebaće onda i filmsku ekipu i ove što "glume ustaše" i ketering i rasvetu i ko zna šta još. Zamisli da nešto gušiš tolike godine i to odjednom izbije na površinu...summer*wine wrote:sto je sad ovo..glume ustase, ne glume cetnike..ili obrnuto..:Ddzango wrote:Boje se da ih ne povuku koreni i da ne proradi krv. Najebaće onda i režiser i ovi što glume ustaše.crvenkasti wrote:
Hrvati su isto Srbi, samo to nikako ne žele biti, čak ni na filmu.
Ni ja ne bih.
E da, "glume ustaše".
crveni mulja.dzango wrote:Vlastiti prirodu. Onu pre nego što su postali Hrvati. Vidi kod Crvenkastog. On to bolje objasni.maggie13 wrote:'Ko, što guši? Koga, čega?dzango wrote:Niko ne sme da glumi četnika. Boje se da ne proradi krv. Vidi šta piše Crvenkasti. Sjebaće onda i filmsku ekipu i ove što "glume ustaše" i ketering i rasvetu i ko zna šta još. Zamisli da nešto gušiš tolike godine i to odjednom izbije na površinu...summer*wine wrote:sto je sad ovo..glume ustase, ne glume cetnike..ili obrnuto..:Ddzango wrote:
Boje se da ih ne povuku koreni i da ne proradi krv. Najebaće onda i režiser i ovi što glume ustaše.
E da, "glume ustaše".
Zivi najbolje dane svog zivota, sad kad se docepao konacno iskonskog identiteta pa vas zeza :D
2014-04-12
Ja i kažem da je problem višestrukom identitetu. Medicina to najbolje objašnjava. Tačnije, psihijatrija.maggie13 wrote:crveni mulja.dzango wrote:Vlastiti prirodu. Onu pre nego što su postali Hrvati. Vidi kod Crvenkastog. On to bolje objasni.maggie13 wrote:'Ko, što guši? Koga, čega?dzango wrote:Niko ne sme da glumi četnika. Boje se da ne proradi krv. Vidi šta piše Crvenkasti. Sjebaće onda i filmsku ekipu i ove što "glume ustaše" i ketering i rasvetu i ko zna šta još. Zamisli da nešto gušiš tolike godine i to odjednom izbije na površinu...summer*wine wrote:
sto je sad ovo..glume ustase, ne glume cetnike..ili obrnuto..:D
Zivi najbolje dane svog zivota, sad kad se docepao konacno iskonskog identiteta pa vas zeza :D
dzango wrote:Ja i kažem da je problem višestrukom identitetu. Medicina to najbolje objašnjava. Tačnije, psihijatrija.maggie13 wrote:crveni mulja.dzango wrote:Vlastiti prirodu. Onu pre nego što su postali Hrvati. Vidi kod Crvenkastog. On to bolje objasni.maggie13 wrote:'Ko, što guši? Koga, čega?dzango wrote:
Niko ne sme da glumi četnika. Boje se da ne proradi krv. Vidi šta piše Crvenkasti. Sjebaće onda i filmsku ekipu i ove što "glume ustaše" i ketering i rasvetu i ko zna šta još. Zamisli da nešto gušiš tolike godine i to odjednom izbije na površinu...
Ne seri, smrade četnički. Nisam ja lud otkad sam Hrvat. Bio sam lud i prije, i baš zato i jesam postao Hrvat!
crvenkasti-
2014-04-17
Brakus kaže: Sa ludacima samo polako. Nego, jesu li ti ponudili neku ulogu?crvenkasti wrote:dzango wrote:Ja i kažem da je problem višestrukom identitetu. Medicina to najbolje objašnjava. Tačnije, psihijatrija.maggie13 wrote:crveni mulja.dzango wrote:Vlastiti prirodu. Onu pre nego što su postali Hrvati. Vidi kod Crvenkastog. On to bolje objasni.maggie13 wrote:
'Ko, što guši? Koga, čega?
Ne seri, smrade četnički. Nisam ja lud otkad sam Hrvat. Bio sam lud i prije, i baš zato i jesam postao Hrvat!
dzango wrote:Brakus kaže: Sa ludacima samo polako. Nego, jesu li ti ponudili neku ulogu?crvenkasti wrote:dzango wrote:Ja i kažem da je problem višestrukom identitetu. Medicina to najbolje objašnjava. Tačnije, psihijatrija.maggie13 wrote:crveni mulja.dzango wrote:
Vlastiti prirodu. Onu pre nego što su postali Hrvati. Vidi kod Crvenkastog. On to bolje objasni.
Mene bi bilo sramota da sam pripadnik naroda čiji otpadnici, glupani i luđaci, žive bolje i imaju više love nego dok su bili Srbi.
crvenkasti-
2014-04-17
jos si, crveni..ne daj se, mozes biti sto god zelis..cak i u isto vrijeme :0)crvenkasti wrote:dzango wrote:Brakus kaže: Sa ludacima samo polako. Nego, jesu li ti ponudili neku ulogu?crvenkasti wrote:dzango wrote:Ja i kažem da je problem višestrukom identitetu. Medicina to najbolje objašnjava. Tačnije, psihijatrija.maggie13 wrote:
crveni mulja.
Mene bi bilo sramota da sam pripadnik naroda čiji otpadnici, glupani i luđaci, žive bolje i imaju više love nego dok su bili Srbi.
2014-04-12
Jebeš pare ako ne možeš da daš sebi oduška i moraš da budeš ugursuz do kraja života. Šta će ti pare?crvenkasti wrote:dzango wrote:Brakus kaže: Sa ludacima samo polako. Nego, jesu li ti ponudili neku ulogu?crvenkasti wrote:dzango wrote:Ja i kažem da je problem višestrukom identitetu. Medicina to najbolje objašnjava. Tačnije, psihijatrija.maggie13 wrote:
crveni mulja.
Ja sam bio statist na puno boljem filmu
Guest- Guest
Treš hit B produkcije?MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam bio statist na puno boljem filmu
Robin Hood? ;-)MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam bio statist na puno boljem filmu
2014-04-12
maggie13 wrote:Robin Hood? ;-)MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam bio statist na puno boljem filmu
ili Winnetou?
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Aha, otkrivamo se..ne ti :D
2014-04-12
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
imamo pun kurac dimljenih srba(roma).sto nebi oni uskocili.ista raca..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
otkrivaj se ti sam:Ddzango wrote:Evo vas dve i ja.
Mi otkrivamo di je max statirao ;P
2014-04-12
Nakon ovakvih komentara nebih sad rekao o kojem filmu se radilo pa da mi se o glavi radi....
Guest- Guest
Mi snimamo, on statira.maggie13 wrote:otkrivaj se ti sam:Ddzango wrote:Evo vas dve i ja.
Mi otkrivamo di je max statirao ;P
Neka nama braće Cigana. Bolje to nego oni Šiptari što statiraju ustaše.max123 wrote:imamo pun kurac dimljenih srba(roma).sto nebi oni uskocili.ista raca..
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» 'Eticari' se nece ispricat Barisicu kao sto se nikad nisu ispricali Gotovini,Vukojevicu
» HRVATI UPUTILI JEZIVE PRETNJE SCENARISTKINJI FILMA "DARA IZ JASENOVCA": Silovaćemo te, zaklati i odrati!
» Bunjevci neće da budu Hrvati!
» europederi hoće plenkovića, kad ga već neće hrvati
» Hrvati prete: Er Srbija neće moći u Hrvatsku
» HRVATI UPUTILI JEZIVE PRETNJE SCENARISTKINJI FILMA "DARA IZ JASENOVCA": Silovaćemo te, zaklati i odrati!
» Bunjevci neće da budu Hrvati!
» europederi hoće plenkovića, kad ga već neće hrvati
» Hrvati prete: Er Srbija neće moći u Hrvatsku
Page 3 of 7