Muke na snimanju filma o Gotovini: Hrvati neće u "četnike"
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Muke na snimanju filma o Gotovini: Hrvati neće u "četnike"
evo prilike da zaradis..recimo te bi bi odlicno odgovarala uloga...kakvog dusnika....cvovjeka za vezu sa kos-om..vec kad bude dijelom radnja filma koja se odnosi na 1991..i pocetak ratacrvenkasti wrote:dzango wrote:Gde ćeš bolje od originala.provocator wrote:Što ne angažiraju Srbe?
Hrvati su isto Srbi, samo to nikako ne žele biti, čak ni na filmu.
Ni ja ne bih.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:evo prilike da zaradis..recimo te bi bi odlicno odgovarala uloga...kakvog dusnika....cvovjeka za vezu sa kos-om..vec kad bude dijelom radnja filma koja se odnosi na 1991..i pocetak ratacrvenkasti wrote:dzango wrote:Gde ćeš bolje od originala.provocator wrote:Što ne angažiraju Srbe?
Ni ja ne bih.
Ma ne bih ja... Kad bi mi stavili kokardu (ili petokraku, svejedno) na glavu, bojim se, probudilo bi se nešto u meni, neka iskonska duboka ljepota, nešto moje, počeo bih disati, oslobođen, čist i ... jebi ga..
neću i gotovo!
neću!
crvenkasti-
2014-04-17
..ajd bar si iskren..crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:evo prilike da zaradis..recimo te bi bi odlicno odgovarala uloga...kakvog dusnika....cvovjeka za vezu sa kos-om..vec kad bude dijelom radnja filma koja se odnosi na 1991..i pocetak ratacrvenkasti wrote:dzango wrote:Gde ćeš bolje od originala.provocator wrote:Što ne angažiraju Srbe?
Ni ja ne bih.
Ma ne bih ja... Kad bi mi stavili kokardu (ili petokraku, svejedno) na glavu, bojim se, probudilo bi se nešto u meni, neka iskonska duboka ljepota, nešto moje, počeo bih disati, oslobođen, čist i ... jebi ga..
neću i gotovo!
neću!
2015-09-08
Boje se da ih ne povuku koreni i da ne proradi krv. Najebaće onda i režiser i ovi što glume ustaše.crvenkasti wrote:dzango wrote:Gde ćeš bolje od originala.provocator wrote:Što ne angažiraju Srbe?
Ni ja ne bih.
E da, "glume ustaše".
E i ja o tome. I ostali se boje toga.crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:evo prilike da zaradis..recimo te bi bi odlicno odgovarala uloga...kakvog dusnika....cvovjeka za vezu sa kos-om..vec kad bude dijelom radnja filma koja se odnosi na 1991..i pocetak ratacrvenkasti wrote:dzango wrote:Gde ćeš bolje od originala.provocator wrote:Što ne angažiraju Srbe?
Ni ja ne bih.
neću i gotovo!
neću!
vicmaher...dzango wrote:Boje se da ih ne povuku koreni i da ne proradi krv. Najebaće onda i režiser i ovi što glume ustaše.crvenkasti wrote:dzango wrote:Gde ćeš bolje od originala.provocator wrote:Što ne angažiraju Srbe?
Ni ja ne bih.
E da, "glume ustaše".
2015-09-08
sto je sad ovo..glume ustase, ne glume cetnike..ili obrnuto..:Ddzango wrote:Boje se da ih ne povuku koreni i da ne proradi krv. Najebaće onda i režiser i ovi što glume ustaše.crvenkasti wrote:dzango wrote:Gde ćeš bolje od originala.provocator wrote:Što ne angažiraju Srbe?
Ni ja ne bih.
E da, "glume ustaše".
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Niko ne sme da glumi četnika. Boje se da ne proradi krv. Vidi šta piše Crvenkasti. Sjebaće onda i filmsku ekipu i ove što "glume ustaše" i ketering i rasvetu i ko zna šta još. Zamisli da nešto gušiš tolike godine i to odjednom izbije na površinu...summer*wine wrote:sto je sad ovo..glume ustase, ne glume cetnike..ili obrnuto..:Ddzango wrote:Boje se da ih ne povuku koreni i da ne proradi krv. Najebaće onda i režiser i ovi što glume ustaše.crvenkasti wrote:dzango wrote:Gde ćeš bolje od originala.provocator wrote:Što ne angažiraju Srbe?
Ni ja ne bih.
E da, "glume ustaše".
Kad je prije 15-tak godina sniman neki poluamaterski film o Dom.ratu,kod Slavonske Požege,koji su snimali amateri,za četnike se prijavila masa mladića,među njima i moj prijatelj V. inače Hrvat iz Zap.Hercegovine.
Osdim toga trebalo je ljudima lijepo reći da se ne radi o četnicima,nego o srpskoj vojsci. Kakvi četnici?
Bilo je naravno i takvih,ali SVK u 90% bili su uredni,podšišani i obrijani momci.
No u našem filmu je stanje takvo da će 90% vojnika SVK prikazati kao bradate,neuredne,smrdljive,pjane, zapušptene spodobe koje ne mogu stajati na nogama. Pa se nameće pitanje protiv koga smo mi to 4 g.ratovali.
Osdim toga trebalo je ljudima lijepo reći da se ne radi o četnicima,nego o srpskoj vojsci. Kakvi četnici?
Bilo je naravno i takvih,ali SVK u 90% bili su uredni,podšišani i obrijani momci.
No u našem filmu je stanje takvo da će 90% vojnika SVK prikazati kao bradate,neuredne,smrdljive,pjane, zapušptene spodobe koje ne mogu stajati na nogama. Pa se nameće pitanje protiv koga smo mi to 4 g.ratovali.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ako ugrade petra brzicu u dramaturgiju.evo me..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
A primijetio sam da je hrvatska kinematografija u doba Jugoslavije,ustaše uvijek prikazivala kao Hercegovce,ili kontinentalne Dalmatince.
Dosta je vidjeti seriju Nepokoreni grad(ustaše su glumili Zvonko Lepetić i Miša Janketić) ili Kuda idu divlje svinje gdje je najupečatljiviju ulogu ustaše "Krvavog Stipe" odigrao Krešimir Zidarić,koji je pjevao "po vlaški". U seriji Nep.grad u zadnjoj epizodi u sceni koja prikazuje napuštanje ustaša isti su prikazani kako pijani teturaju Zagrebom pjevajući hercegovačke gange.
Dosta je vidjeti seriju Nepokoreni grad(ustaše su glumili Zvonko Lepetić i Miša Janketić) ili Kuda idu divlje svinje gdje je najupečatljiviju ulogu ustaše "Krvavog Stipe" odigrao Krešimir Zidarić,koji je pjevao "po vlaški". U seriji Nep.grad u zadnjoj epizodi u sceni koja prikazuje napuštanje ustaša isti su prikazani kako pijani teturaju Zagrebom pjevajući hercegovačke gange.
2014-04-22
A ja bih rado odigrao ulogu Rade Bulata.max123 wrote:ako ugrade petra brzicu u dramaturgiju.evo me..
2014-04-22
Naravno da niko neće ni pomisliti da glumi četnike, zamislite te scene povraćanja pri samoj pomisli na te bradate ušljive i smrdljive spodobe :S Rijetko tko je normalan može imati želudac za glumiti takvo nešto kao što je smrdljivi četnik.
Guest- Guest
A zašto bi svaki srpski vojnik bio zapušteni,pijani,bradati četnik sa redenicima i kamom? Pa 90% pripadnika srpske vojske bilo je normalnog izgleda.tre911 wrote:Naravno da niko neće ni pomisliti da glumi četnike, zamislite te scene povraćanja pri samoj pomisli na te bradate ušljive i smrdljive spodobe :S Rijetko tko je normalan može imati želudac za glumiti takvo nešto kao što je smrdljivi četnik.
2014-04-22
Četnici nemaju pojma o snimanju.
Pogledajte samo ovo, kakav amaterizam:
http://www.telegraf.rs/jetset/2635501-kakve-bombe-srpska-pevacica-na-snimanju-emisije-jedva-obuzdala-cvrste-cetvorke-foto
Pogledajte samo ovo, kakav amaterizam:
http://www.telegraf.rs/jetset/2635501-kakve-bombe-srpska-pevacica-na-snimanju-emisije-jedva-obuzdala-cvrste-cetvorke-foto
crvenkasti-
2014-04-17
Evo,recimo na ovoj slici...Gdje vi tu vidite zapuštene i pijane spodobe? Normalne face.
No u našoj kinematografiji te će soldate prikazati kao neke očerupane kokoši,pijane,smrdljive i neobrijane.
2014-04-22
Jošđ samo fali da budu zgodniji od onih sa druge strane pa da ženski deo gledalaca bude na strani Srba. Nemaš ti pojma o dramaturgiji.jastreb wrote:
Evo,recimo na ovoj slici...Gdje vi tu vidite zapuštene i pijane spodobe? Normalne face.
No u našoj kinematografiji te će soldate prikazati kao neke očerupane kokoši,pijane,smrdljive i neobrijane.
Ti bi više odgovarao za Parangala.max123 wrote:ako ugrade petra brzicu u dramaturgiju.evo me..
Pripadnika srpske vojske da, četnika ne. To su bili i ostali smrdljivci bez premca, bez časti i morala, bez ičega humanog u sebi, ološ i mulj sa dna septičke.jastreb wrote:A zašto bi svaki srpski vojnik bio zapušteni,pijani,bradati četnik sa redenicima i kamom? Pa 90% pripadnika srpske vojske bilo je normalnog izgleda.tre911 wrote:Naravno da niko neće ni pomisliti da glumi četnike, zamislite te scene povraćanja pri samoj pomisli na te bradate ušljive i smrdljive spodobe :S Rijetko tko je normalan može imati želudac za glumiti takvo nešto kao što je smrdljivi četnik.
Guest- Guest
'Ko, što guši? Koga, čega?dzango wrote:Niko ne sme da glumi četnika. Boje se da ne proradi krv. Vidi šta piše Crvenkasti. Sjebaće onda i filmsku ekipu i ove što "glume ustaše" i ketering i rasvetu i ko zna šta još. Zamisli da nešto gušiš tolike godine i to odjednom izbije na površinu...summer*wine wrote:sto je sad ovo..glume ustase, ne glume cetnike..ili obrnuto..:Ddzango wrote:Boje se da ih ne povuku koreni i da ne proradi krv. Najebaće onda i režiser i ovi što glume ustaše.crvenkasti wrote:dzango wrote:
Gde ćeš bolje od originala.
Ni ja ne bih.
E da, "glume ustaše".
2014-04-12
Jesi bio na suđenju Kapetanu, jastrebe?jastreb wrote:
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» 'Eticari' se nece ispricat Barisicu kao sto se nikad nisu ispricali Gotovini,Vukojevicu
» HRVATI UPUTILI JEZIVE PRETNJE SCENARISTKINJI FILMA "DARA IZ JASENOVCA": Silovaćemo te, zaklati i odrati!
» Bunjevci neće da budu Hrvati!
» europederi hoće plenkovića, kad ga već neće hrvati
» Hrvati prete: Er Srbija neće moći u Hrvatsku
» HRVATI UPUTILI JEZIVE PRETNJE SCENARISTKINJI FILMA "DARA IZ JASENOVCA": Silovaćemo te, zaklati i odrati!
» Bunjevci neće da budu Hrvati!
» europederi hoće plenkovića, kad ga već neće hrvati
» Hrvati prete: Er Srbija neće moći u Hrvatsku
Page 2 of 7