Izetbegović odabrao put trajnog neprijateljstva
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Izetbegović odabrao put trajnog neprijateljstva
Balkan je momentalno u vakuumu neka misli tko sto hoce. Zapad nema snage odrzavati ovu umjetnu, nakaradnu situaciju. Ili ce SAD i Europa krenuti putem reformi (a jake naznake postoje) ili ce biologija svladati Putina, a Rusija je na te cikluse navikla.
Poanta je da Srbi imaju prigodu, ali ona nece trajati vjecno, niti ce se okolnosti bitno dalje poboljsavati.
Poanta je da Srbi imaju prigodu, ali ona nece trajati vjecno, niti ce se okolnosti bitno dalje poboljsavati.
Guest- Guest
Pa ja sam davno rekao koji je njima najbolji plan za to dole : šipci i Makedonci fight ....ono ...nek se potucu dole.kolerik wrote:Balkan je momentalno u vakuumu neka misli tko sto hoce. Zapad nema snage odrzavati ovu umjetnu, nakaradnu situaciju. Ili ce SAD i Europa krenuti putem reformi (a jake naznake postoje) ili ce biologija svladati Putina, a Rusija je na te cikluse navikla.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nema Makedonci se sa Siptarima ne mogu nositi, polozili su oruzje jucer.
Guest- Guest
Pa i nemoraju , bitno je da počme fight , da se mrze , nebitno oce li šipci uzet dio Makedonije , bitno je da se zamrze za iducih 100 godina ....Srbija dobila ljutog saveznika na jugu.kolerik wrote:Nema Makedonci se sa Siptarima ne mogu nositi, polozili su oruzje jucer.
I ono ja nesmatram da je realno da Srbija uzme cijelo Kosovo al onaj sjever da no po šemi šipci uzeli komad Makedonije pa pravno može i Srbija komad Kosova ...i to je to.
2014-04-11
longi rat nije truli kompromis. U ratu dobijes ono sto sam uzmes, kakva ZSO, sjever Kosova, Podrinje, RS...
Dokle dodjes, to je tvoje, ostali se mogu jebati, gle Gruziju i Ukrajinu.
Guest- Guest
Normalno ....zato i kažem ništa dok se Makedonci krvavo nezarate sa šipcima u Makedoniji ...znaci da ti se glavnina kosovskih dobrovoljaca bori na jugu ....a ne na sjeveru....pustiš ih da se dole rokaju i čekaš rasplet price.kolerik wrote:longi rat nije truli kompromis. U ratu dobijes ono sto sam uzmes, kakva ZSO, sjever Kosova, Podrinje, RS...
2014-04-11
Neki hrvatski desničari ,čitam u novom broju 7dnevvno,nikako ne mogu oprostiti Čoviću što nije podržao Izetbegovića u inicijativi za presudu Srbiji.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Budala nikada nije falilo.jastreb wrote:Neki hrvatski desničari ,čitam u novom broju 7dnevvno,nikako ne mogu oprostiti Čoviću što nije podržao Izetbegovića u inicijativi za presudu Srbiji.
Mnogo bolje rešenje je savez Grčke, Makedonije, CG i Srbije i rešavanje albanskog pitanja jednom za svagda. Time bi se izbio adut Turskoj na Balkanu i ostali bi Muslimani usamljeni.RayMabus wrote:Normalno ....zato i kažem ništa dok se Makedonci krvavo nezarate sa šipcima u Makedoniji ...znaci da ti se glavnina kosovskih dobrovoljaca bori na jugu ....a ne na sjeveru....pustiš ih da se dole rokaju i čekaš rasplet price.kolerik wrote:longi rat nije truli kompromis. U ratu dobijes ono sto sam uzmes, kakva ZSO, sjever Kosova, Podrinje, RS...
Pa cuj moraš do toga prvo doci , prvo krvavi rat u Makedoniji a ne da Makedonci to neprođu pa poslije oni i šipci brača , a jok , prvo zakrvavite do smrti.dzango wrote:Mnogo bolje rešenje je savez Grčke, Makedonije, CG i Srbije i rešavanje albanskog pitanja jednom za svagda. Time bi se izbio adut Turskoj na Balkanu i ostali bi Muslimani usamljeni.RayMabus wrote:Normalno ....zato i kažem ništa dok se Makedonci krvavo nezarate sa šipcima u Makedoniji ...znaci da ti se glavnina kosovskih dobrovoljaca bori na jugu ....a ne na sjeveru....pustiš ih da se dole rokaju i čekaš rasplet price.kolerik wrote:longi rat nije truli kompromis. U ratu dobijes ono sto sam uzmes, kakva ZSO, sjever Kosova, Podrinje, RS...
2014-04-11
Ne treba nikakav rat u Makedoniji. Makedonci mrze Šiptare više nego Srbi. Pogledaj samo komentare srpskih klipova sa Kosova na Jutjubu. Nismo im ni do kolena u mržnji. Valjda zato što su oni od Šiptara mnogo uroženiji od Srba.RayMabus wrote:Pa cuj moraš do toga prvo doci , prvo krvavi rat u Makedoniji a ne da Makedonci to neprođu pa poslije oni i šipci brača , a jok , prvo zakrvavite do smrti.dzango wrote:Mnogo bolje rešenje je savez Grčke, Makedonije, CG i Srbije i rešavanje albanskog pitanja jednom za svagda. Time bi se izbio adut Turskoj na Balkanu i ostali bi Muslimani usamljeni.RayMabus wrote:Normalno ....zato i kažem ništa dok se Makedonci krvavo nezarate sa šipcima u Makedoniji ...znaci da ti se glavnina kosovskih dobrovoljaca bori na jugu ....a ne na sjeveru....pustiš ih da se dole rokaju i čekaš rasplet price.kolerik wrote:longi rat nije truli kompromis. U ratu dobijes ono sto sam uzmes, kakva ZSO, sjever Kosova, Podrinje, RS...
Slabo je to , treba da ih mrze do te točke da nikakva zajednicka država nije moguca ni pod kojim uvjetima.
2014-04-11
Misliš da bi živeli u zajedničkoj državi da mogu da ih... ?RayMabus wrote:Slabo je to , treba da ih mrze do te točke da nikakva zajednicka država nije moguca ni pod kojim uvjetima.
Mislim da ih malo mrze cim su pristali na zajednicku državu. To mislim.dzango wrote:Misliš da bi živeli u zajedničkoj državi da mogu da ih... ?RayMabus wrote:Slabo je to , treba da ih mrze do te točke da nikakva zajednicka država nije moguca ni pod kojim uvjetima.
2014-04-11
Greška. Situacija kada se pravila država je u mnogome drugačija od ove današnje. Makedonci su praktično na ivici opstanka i toga su svesni. Oni bi najviše dobili savezom ove 4 države i rešavanjem albanskog problema na Balkanu.RayMabus wrote:Mislim da ih malo mrze cim su pristali na zajednicku državu. To mislim.dzango wrote:Misliš da bi živeli u zajedničkoj državi da mogu da ih... ?RayMabus wrote:Slabo je to , treba da ih mrze do te točke da nikakva zajednicka država nije moguca ni pod kojim uvjetima.
Nebudi naivan i netrci pred rudo. Oni ih moraju mrzit tako da ih više ništa i nitko nemože stavit u zajednicku državu. Dok to nebude nema rasprave nego odheb.dzango wrote:Greška. Situacija kada se pravila država je u mnogome drugačija od ove današnje. Makedonci su praktično na ivici opstanka i toga su svesni. Oni bi najviše dobili savezom ove 4 države i rešavanjem albanskog problema na Balkanu.RayMabus wrote:Mislim da ih malo mrze cim su pristali na zajednicku državu. To mislim.dzango wrote:Misliš da bi živeli u zajedničkoj državi da mogu da ih... ?RayMabus wrote:Slabo je to , treba da ih mrze do te točke da nikakva zajednicka država nije moguca ni pod kojim uvjetima.
Iman i ja mater pa san je izbacija na glavacke iz kuce jer nemožemo živit u istoj kuci , nema toga koji ce me na to natjerat. E kad do te tocke dođu onda neka mi se jave a do tada neka se napuše kurza jer LAŽU.
2014-04-11
Hrvatski član Predsedništva BiH Dragan Čović izjavio je da je predajom zahteva za reviziju presude protiv Srbije pred Međunarodnim sudom u Hagu napravljena neverovatna politička greška, te da je to urađeno jednostrano u ime samo jednog naroda, a ne u ime BiH.
http://www.slobodnaevropa.org/a/28330700.html
http://www.slobodnaevropa.org/a/28330700.html
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a sto je slepac napustio sednicu predsednistva onda?
Guest- Guest
Bracala wrote:a sto je slepac napustio sednicu predsednistva onda?
Budala, krivi šaptači...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dragan covutoglu ne radi greske i nema krivih saptaca kad je lova u pitanju i drpenzi...inace po definiciji je politicka kukavica
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
umesto da se sazove nova sednica gde ce se povuci zahtev za reviziju, gde ce covic i ivanic da preglasaju balijandera-covic se ponasa u skladu svih onih koji nose to bedno prezime, kao kurva.
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» LJUBIĆ: Gledamo državni, orkestrirani akt neprijateljstva prema Hrvatima u BiH
» Ajmo vidit pola ure utakmicu do trajnog prekida 2024. godine
» Orešković odabrao prva tri Mostova ministra
» ODABRAO EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ: Ovo je lista 'podobnih' Hrvata
» ŠOK IZ BIG BROTHERA Za njim su ludovale Hrvatice i Srpkinje, a on ih razočarao - odabrao nabildanog Tristana
» Ajmo vidit pola ure utakmicu do trajnog prekida 2024. godine
» Orešković odabrao prva tri Mostova ministra
» ODABRAO EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ: Ovo je lista 'podobnih' Hrvata
» ŠOK IZ BIG BROTHERA Za njim su ludovale Hrvatice i Srpkinje, a on ih razočarao - odabrao nabildanog Tristana
Page 5 of 6