Izetbegović odabrao put trajnog neprijateljstva
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Izetbegović odabrao put trajnog neprijateljstva
uglavnom, i u presudi karadžiću stoji argument prema kome je svaka revizija tužbe besmislena....
Guest- Guest
..pa tko govori o napadu...taj problem nije izrazen samo kod nas...pa svako malo su ti ankete iz drugih drzava...koliko bi ljudi voljno bilo braniti ili sudjelovati u ratu...nigdje nemas veliki postotak..to je normalno..cak je manji postotak i u bogatijim drzavama..sto ti mislis da bi bio neki veliki postotak da smo kojim slucajem bogatija drzava..bi quratz cak bi mozda i manji bio..iz razloga..sto bi ratovao imam lovu...imam dobar posao..pa 1991 imao si brdo minken bojni....RayMabus wrote:Inace nesherem .....nemoš skupit dovoljno topovskog mesa da brani granicu sa Hr a kamo li uspiješan napad na /u tuđi teritorij.vuksadinare wrote:ajd ne seri ray....ne mogu ni u srbiji....jebote izgubis posao i smak svijeta..ja sam ga gubio deset puta pa nisam u nesvijest padao nego se borioRayMabus wrote:Ma hebeš rakete Pizzon , u Hr je takvo stanje da nemogu skupit ekipu da brani hr granicu a kamo li herceg bosnu a kamo li napad na RS a kamo li Srbiju il nešto žešce ....totalno rasulo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nisam se oženio radi matrijahalne imperije ...samo na meni si u natalitetu u zadnjih deset godina izgubio dvoje - troje djece jer sam mislio kreirat familiju plus si dobio lika kojemu glavni neprijatelji nisu Srbi , Muslimani il Arapi nego ŽENE.vuksadinare wrote:
hvalis se kako imas s par stanova ili nekretnina samo da od rente zivis zivio bi ko lord...ja ima obitelj,dvoje djece...borim se..mogao bi kukat danima.....jebote u 273 svijeta ljudi zive od par dolara na dan..ali nigdje kmecavaca ko na ovim prostorima
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nigdje u mirnodopsko vrijeme nije izrazen veliki postotak za sudjelovanje u ratu...druga prica ej kad dođe do rata..i akd si fizicki ugrozen..sto mislis da se ljudima ratuje bio ti sređen ili ne..ili se o bilo cem radilo...to je tako....
2015-09-08
jedini koji imaju najveci postotak i kojibi vjecno ratovali su muslimani...ali to ej kod njih tradicija..jer kad imponudis lopatu ili pusku..uvijek biraju najprije pusku
2015-09-08
Inace za tvoju informaciju opet mi je psiholginja ( stalno mi to govore kad riješavam psiho tekstove ) da sam jako inteligentan ....nije me brige al nije prvo strucno mišljenje nego su me to vec psiholozi pitali tj rekli mi .....dignem se ujutro , otac oštopava kanalizaciju , malo nervozan ja ga smirio i reka mu da ulije vruce vode ....evo sad prije minutu odem dole kaže on uspija sam i meni govori : a je si pametn ...pa normalno da sam pametan ...ulij vruce vode da to razbije ...zima je , stisla se govna , treba ih razbit.RayMabus wrote:Nisam se oženio radi matrijahalne imperije ...samo na meni si u natalitetu u zadnjih deset godina izgubio dvoje - troje djece jer sam mislio kreirat familiju plus si dobio lika kojemu glavni neprijatelji nisu Srbi , Muslimani il Arapi nego ŽENE.vuksadinare wrote:
hvalis se kako imas s par stanova ili nekretnina samo da od rente zivis zivio bi ko lord...ja ima obitelj,dvoje djece...borim se..mogao bi kukat danima.....jebote u 273 svijeta ljudi zive od par dolara na dan..ali nigdje kmecavaca ko na ovim prostorima
Tako da osim šta imaš jednog vojnika manje , dvoje troje djece manje , lika kojemu više nisu drugi narodi neprijatelji nego ŽENE ....ti si izgubio i jedan UM.
SAMO TI RATUJ PROTIV SRBA , MUSLIMANA IL ARAPA
JA ZNAM TKO NECE.
2014-04-11
necu ratovat osim ako me ne napadnuRayMabus wrote:Inace za tvoju informaciju opet mi je psiholginja ( stalno mi to govore kad riješavam psiho tekstove ) da sam jako inteligentan ....nije me brige al nije prvo strucno mišljenje nego su me to vec psiholozi pitali tj rekli mi .....dignem se ujutro , otac oštopava kanalizaciju , malo nervozan ja ga smirio i reka mu da ulije vruce vode ....evo sad prije minutu odem dole kaže on uspija sam i meni govori : a je si pametn ...pa normalno da sam pametan ...ulij vruce vode da to razbije ...zima je , stisla se govna , treba ih razbit.RayMabus wrote:Nisam se oženio radi matrijahalne imperije ...samo na meni si u natalitetu u zadnjih deset godina izgubio dvoje - troje djece jer sam mislio kreirat familiju plus si dobio lika kojemu glavni neprijatelji nisu Srbi , Muslimani il Arapi nego ŽENE.vuksadinare wrote:
Tako da osim šta imaš jednog vojnika manje , dvoje troje djece manje , lika kojemu više nisu drugi narodi neprijatelji nego ŽENE ....ti si izgubio i jedan UM.
SAMO TI RATUJ PROTIV SRBA , MUSLIMANA IL ARAPA
JA ZNAM TKO NECE.
2015-09-08
A on se izheba ka luđak ujutro , ja se diga otiša napravit kavu ( evo sad pijem drugu ) , sve smrdi , on tuce nekom gumom , treba zvat službu za septičke ovo ono ....aj smiri se malo prvo ....ulij vruce vode da to malo razbije ....otiša u sobu popija kavu idem dole napravit drugu kavu a on meni : uspija sam , a jesi pametan ...a normalno zima je , ghovna se stisla.RayMabus wrote:RayMabus wrote:vuksadinare wrote:
dignem se ujutro , otac oštopava kanalizaciju , malo nervozan ja ga smirio i reka mu da ulije vruce vode ....evo sad prije minutu odem dole kaže on uspija sam i meni govori : a je si pametn ...pa normalno da sam pametan ...ulij vruce vode da to razbije ...zima je , stisla se govna , treba ih razbit.
Uštedio mu pare jer bi zva službu za kanalizaciju , uštedija mu nervozu i uštedija mu fizicki rad.
AMO DALJE.
2014-04-11
Mislim smješno al ono samo primjer kako ja elegantno riješavam tehničke probleme.RayMabus wrote:A on se izheba ka luđak ujutro , ja se diga otiša napravit kavu ( evo sad pijem drugu ) , sve smrdi , on tuce nekom gumom , treba zvat službu za septičke ovo ono ....aj smiri se malo prvo ....ulij vruce vode da to malo razbije ....otiša u sobu popija kavu idem dole napravit drugu kavu a on meni : uspija sam , a jesi pametan ...a normalno zima je , ghovna se stisla.RayMabus wrote:RayMabus wrote:vuksadinare wrote:
dignem se ujutro , otac oštopava kanalizaciju , malo nervozan ja ga smirio i reka mu da ulije vruce vode ....evo sad prije minutu odem dole kaže on uspija sam i meni govori : a je si pametn ...pa normalno da sam pametan ...ulij vruce vode da to razbije ...zima je , stisla se govna , treba ih razbit.
Uštedio mu pare jer bi zva službu za kanalizaciju , uštedija mu nervozu i uštedija mu fizicki rad.
AMO DALJE.
A sad cemo riješit i problem sa Srbijom : slab natalitet svugdje , mladi su povezani preko interneta : VODIMO LJUBAV A NE RAT.
RIJEŠEN PROBLEM.
2014-04-11
Nakon ovoga nek se Izmetbegovic vadi iz ghovana ...nama RS nesmeta.RayMabus wrote:
A sad cemo riješit i problem sa Srbijom : slab natalitet svugdje , mladi su povezani preko interneta : VODIMO LJUBAV A NE RAT.
RIJEŠEN PROBLEM.
UM CINI RATNIKA A NE ORUŽJE.
2014-04-11
Nije on dobio, nego tata mu. Mada, isti kurac.epikur37 wrote:dzango wrote:Sami sebi pucaju u noge. Od revizije neće biti ništa a Dodik dobija argemente jer Balije same nipodaštavaju institucije BIH.epikur37 wrote:Bošnjaci opet srljaju u provaliju....neviđeni talent za samopojebat se.
Jasna stvar.
Naum pade mi kad je onomad Alija odbio Kutiljerov plan, koji im je davao više nego što sad imaju i zaustavljao rat na pomolu.
Hrvati i Srbi prihvatili a Aliji netko iz jedne ambasade (zna se koje) šapnuo da odbije jer će dobiti cijelu BiH građansku.
I tako on odbije, rat se rasplamsa svom žestinom u kojem njegov narod pretrpi ogromne žrtve i na kraju dobi manje.
Tako i sad.....
Za ovog nesrećnog bakira bAlija je veličina, vodja i državnik-mada je i on bio gkk
Guest- Guest
Balijama pored Bakira i ne trebaju četnici.Bracala wrote:Za ovog nesrećnog bakira bAlija je veličina, vodja i državnik-mada je i on bio gkk
Odlicno! Super...sto gore to bolje... Treba da se ubrzavaju stvari lagano...
Čeka se da Dodo napravi sljedeći iskorak, taman mu se namjestila lopta.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sve ovo pre ili kasnije vodi ka neumitnom kraju... Sta cete vi rvati da radite, to mi vec nije jasno...epikur37 wrote:Čeka se da Dodo napravi sljedeći iskorak, taman mu se namjestila lopta.
Stanojko wrote:Sve ovo pre ili kasnije vodi ka neumitnom kraju... Sta cete vi rvati da radite, to mi vec nije jasno...epikur37 wrote:Čeka se da Dodo napravi sljedeći iskorak, taman mu se namjestila lopta.
Ni nama :D
Vjerojatno će američka ambasada odlučiti s naše strane koji je plan, budući da Zagreb godinama pa i decenijama nema nikakve ideje vezano za BiH a Mostar nema snage.
Ne bi me čudilo da ako se Srpska odvoji da nama prikrpe cijelu Federaciju BiH.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hm...to bi bilo dobro...epikur37 wrote:Stanojko wrote:Sve ovo pre ili kasnije vodi ka neumitnom kraju... Sta cete vi rvati da radite, to mi vec nije jasno...epikur37 wrote:Čeka se da Dodo napravi sljedeći iskorak, taman mu se namjestila lopta.
Vjerojatno će američka ambasada odlučiti s naše strane koji je plan, budući da Zagreb godinama pa i decenijama nema nikakve ideje vezano za BiH a Mostar nema snage.
Ništa , sjedimo i čekamo.Stanojko wrote:Sta cete vi rvati da radite, to mi vec nije jasno...
2014-04-11
onda ti slabo pratis u zadnje vrijeme sto govore politicari u hravtskoj a gopvori se ko nikad o federalizaciji bh-a tj o trecem entitetu..cak je prosao i hrvatski prijedlog u parlamentu eu-a prvi put o pravima hrvata u bh-a..epikur37 wrote:Stanojko wrote:Sve ovo pre ili kasnije vodi ka neumitnom kraju... Sta cete vi rvati da radite, to mi vec nije jasno...epikur37 wrote:Čeka se da Dodo napravi sljedeći iskorak, taman mu se namjestila lopta.
2015-09-08
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» LJUBIĆ: Gledamo državni, orkestrirani akt neprijateljstva prema Hrvatima u BiH
» Ajmo vidit pola ure utakmicu do trajnog prekida 2024. godine
» Orešković odabrao prva tri Mostova ministra
» ODABRAO EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ: Ovo je lista 'podobnih' Hrvata
» ŠOK IZ BIG BROTHERA Za njim su ludovale Hrvatice i Srpkinje, a on ih razočarao - odabrao nabildanog Tristana
» Ajmo vidit pola ure utakmicu do trajnog prekida 2024. godine
» Orešković odabrao prva tri Mostova ministra
» ODABRAO EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ: Ovo je lista 'podobnih' Hrvata
» ŠOK IZ BIG BROTHERA Za njim su ludovale Hrvatice i Srpkinje, a on ih razočarao - odabrao nabildanog Tristana
Page 3 of 6