Papa Franjo - Svećenici će ženama opraštati pobačaje
Page 1 of 1
Papa Franjo - Svećenici će ženama opraštati pobačaje
Već je najavljeno da će Papini misionari opraštati grijeh ženama i liječnicima koji su izveli pobačaj. Papa je sad rekao da oprost neće davati biskupi već svi svećenic.
Papa Franjo pozvao je u utorak u pismu svećenike da ženama oproste grijeh pobačaja, piše Corriere della Sera. Papa u pismu govori o "velikoj amnestiji".
- Božji oprost svima onima koji su se iskreno pokajali ne smije se negirati i upravo zbog toga sam odlučio u Svetoj godini milosrđa udijeliti milost onim ženama koje su počinile pobačaj, ali su se pokajale od srca - napisao je Papa.
Već je ranije ove godine najavljeno da će Papini misionari opraštati grijeh ženama i liječnicima koji su izveli pobačaj. Sada je to potvrdio i sam Papa, a oprost neće davati samo biskupi nego svi svećenici.
http://www.24sata.hr/svijet/papa-potvrdio-svecenici-ce-oprastati-zenama-pobacaje-435274
Guest- Guest
Re: Papa Franjo - Svećenici će ženama opraštati pobačaje
Kretencina...no s njegovog aspekta u redu...Nigge i Khozoepi ce dizati populaciju u europi,stovise izgleda i je cilj miksanje do bola..ostrakon wrote:Već je najavljeno da će Papini misionari opraštati grijeh ženama i liječnicima koji su izveli pobačaj. Papa je sad rekao da oprost neće davati biskupi već svi svećenic.
Papa Franjo pozvao je u utorak u pismu svećenike da ženama oproste grijeh pobačaja, piše Corriere della Sera. Papa u pismu govori o "velikoj amnestiji".
- Božji oprost svima onima koji su se iskreno pokajali ne smije se negirati i upravo zbog toga sam odlučio u Svetoj godini milosrđa udijeliti milost onim ženama koje su počinile pobačaj, ali su se pokajale od srca - napisao je Papa.
Već je ranije ove godine najavljeno da će Papini misionari opraštati grijeh ženama i liječnicima koji su izveli pobačaj. Sada je to potvrdio i sam Papa, a oprost neće davati samo biskupi nego svi svećenici.
http://www.24sata.hr/svijet/papa-potvrdio-svecenici-ce-oprastati-zenama-pobacaje-435274
Guest- Guest
Similar topics
» Papa Franjo objavio da će svećenici moći davati oprost za pobačaj
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo:Ja peder
» Papa Franjo:'Di ste pederčine'
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo:Ja peder
» Papa Franjo:'Di ste pederčine'
Page 1 of 1