Francuskinja traži oca nerođenog djeteta s kojim je imala seks za jednu noć
Page 14 of 14
Page 14 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Francuskinja traži oca nerođenog djeteta s kojim je imala seks za jednu noć
RayMabus wrote:Ne fali mi dobrog seksa.
A šta ti fali? Iskreno
Guest- Guest
bogomdani wrote:bukmarkano..nikad se ne zna,no u smurtfounu imam program jako dobar...MSN Travel,ima ne samo placevi,nego i kako do njih doci kojim prevoznim sredstvom
Di ćeš
Guest- Guest
nikud..danas sam bio na terminu u Banci,i moj savjetnik mi je neke nove ponude predlagao..Ono,kako napredujes,imas vecu kupovnu moc,da ti dignu limit kredita,ovo i ono...samo sam nadodao za Privatnu Mirovinu,uduplodzepna_venera wrote:bogomdani wrote:bukmarkano..nikad se ne zna,no u smurtfounu imam program jako dobar...MSN Travel,ima ne samo placevi,nego i kako do njih doci kojim prevoznim sredstvom
Di ćeš
Guest- Guest
bogomdani wrote:nikud..danas sam bio na terminu u Banci,i moj savjetnik mi je neke nove ponude predlagao..Ono,kako napredujes,imas vecu kupovnu moc,da ti dignu limit kredita,ovo i ono...samo sam nadodao za Privatnu Mirovinu,uduplodzepna_venera wrote:bogomdani wrote:bukmarkano..nikad se ne zna,no u smurtfounu imam program jako dobar...MSN Travel,ima ne samo placevi,nego i kako do njih doci kojim prevoznim sredstvom
Di ćeš
Bravo!
Guest- Guest
NIšta. Ovako mi je sasvim dobro.dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:bukmarkano..nikad se ne zna,no u smurtfounu imam program jako dobar...MSN Travel,ima ne samo placevi,nego i kako do njih doci kojim prevoznim sredstvom
Di ćeš
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 14 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» nerođenog djeteta, nevinog mučenika suobličenog s Kristovom mukom
» ISPOVEST PROFESORKE IZ TUZLE: Predavala sam biologiju i redovno imala SEKS sa učenicima!
» Nije se dugo čekalo.Rusija traži hitnu sjednicu UN-a:Ovo je američka agresija na jednu članicu UN-a
» Više od 800 mjesta u BiH bez ijednog djeteta
» Žena u burki maše sa odrezanom glavom djeteta (Moskva)
» ISPOVEST PROFESORKE IZ TUZLE: Predavala sam biologiju i redovno imala SEKS sa učenicima!
» Nije se dugo čekalo.Rusija traži hitnu sjednicu UN-a:Ovo je američka agresija na jednu članicu UN-a
» Više od 800 mjesta u BiH bez ijednog djeteta
» Žena u burki maše sa odrezanom glavom djeteta (Moskva)
Page 14 of 14