Francuskinja traži oca nerođenog djeteta s kojim je imala seks za jednu noć
Page 13 of 14
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Francuskinja traži oca nerođenog djeteta s kojim je imala seks za jednu noć
Slabi živci ....nulta tolerancija.dzepna_venera wrote:Ne kužim ovo...bogomdani wrote: Ono krucijalno,stovise najbrutalnijezabrinjavajuce za Longija je,da ako se ozeni i dobije djecu,i zena ga isprovocira,ne ljosne ju par puta u zid,pa da ga Zakon izbaci iz vlastite Nekretnine na ulicu...e to je zlo..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sto nije jasno? Pa Zakon je donesen u RH da je moguce da covjek moze biti izbacen iz svoje Nekretnine,ako zlostavlja zenu ili dijete..a longiju ne bi trebala malo veca provokacija...dzepna_venera wrote:Ne kužim ovo...bogomdani wrote: Ono krucijalno,stovise najbrutalnijezabrinjavajuce za Longija je,da ako se ozeni i dobije djecu,i zena ga isprovocira,ne ljosne ju par puta u zid,pa da ga Zakon izbaci iz vlastite Nekretnine na ulicu...e to je zlo..
Guest- Guest
Ne bi .....dobila bi riješenje za rastavu braka i alimentaciju poštom i neka se gubi.bogomdani wrote:.a longiju ne bi trebala malo veca provokacija...
2014-04-11
tako treba,ne radi malo bijesa da izgubis svoju Nekretninu...RayMabus wrote:Ne bi .....dobila bi riješenje za rastavu braka i alimentaciju poštom i neka se gubi.bogomdani wrote:.a longiju ne bi trebala malo veca provokacija...
Guest- Guest
bogomdani wrote:sto nije jasno? Pa Zakon je donesen u RH da je moguce da covjek moze biti izbacen iz svoje Nekretnine,ako zlostavlja zenu ili dijete..a longiju ne bi trebala malo veca provokacija...dzepna_venera wrote:Ne kužim ovo...bogomdani wrote: Ono krucijalno,stovise najbrutalnijezabrinjavajuce za Longija je,da ako se ozeni i dobije djecu,i zena ga isprovocira,ne ljosne ju par puta u zid,pa da ga Zakon izbaci iz vlastite Nekretnine na ulicu...e to je zlo..
Evo baš zbog boldanog bi ja ljudima zabranila da se žene ako ne plaćaju stan po pola kod najma, ili ako po pola ne kupe stan.
Pa ko normalan može živjeti sa osobom koja ti nonstop na nos popikava da je nešto njezino-njegovo. Di je tu zajedništvo? Ko to ne kuži mora ostati sam ko prst.
Guest- Guest
Pa imam tri cetri stana ...šta sad da kupujem još jedan ?
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne bi .....dobila bi riješenje za rastavu braka i alimentaciju poštom i neka se gubi.bogomdani wrote:.a longiju ne bi trebala malo veca provokacija...
Uz rješenje za rastavu i alimentaciju poštom pošalji i svijeću da je može zapaliti na kamenitim vratima da se riješila takvog muža. Toplina emocija ko na sjevernom polu
Guest- Guest
RayMabus wrote:Pa imam tri cetri stana ...šta sad da kupujem još jedan ?
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa imam tri cetri stana ...šta sad da kupujem još jedan ?
Bog ti dao još tri pa onda možeš živjeti svaki dan u tjednu na drugoj adresi ako te takav život veseli sve oki doki. Za zajedništvo ti nisi.
Guest- Guest
longi jeli iznamljuješ stanove..
Guest- Guest
neoliberalni_placenik wrote:longi jeli iznamljuješ stanove..
Ne, pa da mu podstanari unište mebel. Šta je tebi
Guest- Guest
Bravo Kolumbo.dzepna_venera wrote:Za zajedništvo ti nisi.
Tko ima volje trpit neciju samovolju i maltretiranje neka im slobodno pravi djecu priko koje cete psihicki i finacijski ucjenjivat. Meni to netriba.
2014-04-11
Samo jedan. Za drugi još gledam i tako to. I njega cu uskoro.neoliberalni_placenik wrote:longi jeli iznamljuješ stanove..
2014-04-11
RayMabus wrote:Bravo Kolumbo.dzepna_venera wrote:Za zajedništvo ti nisi.
Tko ima volje trpit neciju samovolju i maltretiranje neka im slobodno pravi djecu priko koje cete psihicki i finacijski ucjenjivat. Meni to netriba.
Od dobrog muža žena ne odlazi
Guest- Guest
https://www.airbnb.com/ evo ti odlična ideja za rentanje
Guest- Guest
Znam ....ja sam ti totalno u kujcu tako da .....razgovor zakljucen.dzepna_venera wrote:RayMabus wrote:Bravo Kolumbo.dzepna_venera wrote:Za zajedništvo ti nisi.
2014-04-11
neoliberalni_placenik wrote:https://www.airbnb.com/ evo ti odlična ideja za rentanje
Super stranica.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Znam ....ja sam ti totalno u kujcu tako da .....razgovor zakljucen.dzepna_venera wrote:RayMabus wrote:Bravo Kolumbo.dzepna_venera wrote:Za zajedništvo ti nisi.
Čovjer koji je svjestan svoje razine ludila nije luđak. Tako i ti. Svjestan si da si prepun strahova, i to možeš riješiti.
Dobrim sexom! Sa zaštitom!
Guest- Guest
Ne fali mi dobrog seksa.
2014-04-11
bukmarkano..nikad se ne zna,no u smurtfounu imam program jako dobar...MSN Travel,ima ne samo placevi,nego i kako do njih doci kojim prevoznim sredstvom
Guest- Guest
RayMabus wrote:Ne fali mi dobrog seksa.
A šta ti fali? Iskreno
Guest- Guest
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» nerođenog djeteta, nevinog mučenika suobličenog s Kristovom mukom
» ISPOVEST PROFESORKE IZ TUZLE: Predavala sam biologiju i redovno imala SEKS sa učenicima!
» Nije se dugo čekalo.Rusija traži hitnu sjednicu UN-a:Ovo je američka agresija na jednu članicu UN-a
» Više od 800 mjesta u BiH bez ijednog djeteta
» Žena u burki maše sa odrezanom glavom djeteta (Moskva)
» ISPOVEST PROFESORKE IZ TUZLE: Predavala sam biologiju i redovno imala SEKS sa učenicima!
» Nije se dugo čekalo.Rusija traži hitnu sjednicu UN-a:Ovo je američka agresija na jednu članicu UN-a
» Više od 800 mjesta u BiH bez ijednog djeteta
» Žena u burki maše sa odrezanom glavom djeteta (Moskva)
Page 13 of 14