ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Francuskinja traži oca nerođenog djeteta s kojim je imala seks za jednu noć

Page 12 of 14 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Next

Go down

Francuskinja traži oca nerođenog djeteta s kojim je imala seks za jednu noć - Page 12 Empty Re: Francuskinja traži oca nerođenog djeteta s kojim je imala seks za jednu noć

Post by RayMabus Wed 2 Sep - 15:51

Pa nema roditeljstva. NIje dijete tvoje nego njezino. Nedodijeljuje sud ocu dijete nego majci.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Francuskinja traži oca nerođenog djeteta s kojim je imala seks za jednu noć - Page 12 Empty Re: Francuskinja traži oca nerođenog djeteta s kojim je imala seks za jednu noć

Post by Guest Wed 2 Sep - 15:53

RayMabus wrote:Pa nema roditeljstva. NIje dijete tvoje nego njezino. Nedodijeljuje sud ocu dijete nego majci.
A otac ga nema pravo viđat? Di to i tko ima takvu presudu? Longi, izmišljaš bounce
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 2 Sep - 16:02

Pa šta cu ga viđat ? Jel ga uzela ? Neka ga i nosi.

Život ide dalje .Alimentaciju placaš i to je jedina razlika.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Wed 2 Sep - 16:03

RayMabus wrote:Pa šta cu ga viđat ? Jel ga uzela ? Neka ga i nosi.

Život ide dalje .Alimentaciju placaš i to je jedina razlika.
Pa družite se, učiš ga pecat, vodite muške razgovore, ili ak je curica, učiš ju pucat iz oružja, i tak ima raznih aktivnosti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 2 Sep - 16:06

NIsam se rastavio sa njenom majkom zato šta mi se više viđa sa tim dijelom života nego zato šta je puklo.

LEAVE ME ALONE.

A alimentaciju ceš  dobivat poštom i okanime se i ti i tvoja majka.

PUSTI ME NA MIRU.

ŽIVI I PUSTI DRUGE DA ŽIVE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Wed 2 Sep - 16:12

RayMabus wrote:NIsam se rastavio sa njenom majkom zato šta mi se više viđa sa tim dijelom života nego zato šta je puklo.

LEAVE ME ALONE.

PUSTI ME NA MIRU.

Ti si idealan ex muž ali grozan otac. No, nitko ni savršen.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 2 Sep - 17:16

Stanojko wrote:
Eva wrote:
RayMabus wrote:Najbolje oženit gotov proizvod ...ženu koja vec ima odraslu djecu. lol!
Pa javi se ovoj Francuzici, nemoraš se mučit (drugi se znojil) i  dete je već na putu.
"Najskuplja je krava sa teletom!" (narodna izreka) :)
Pa i nije bas..nema vise investicija u blago.. king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 2 Sep - 19:46

RayMabus wrote:NIsam se rastavio sa njenom majkom zato šta mi se više viđa sa tim dijelom života nego zato šta je puklo.

LEAVE ME ALONE.

PUSTI ME NA MIRU.

Ideš. Dijete siroče s ovakvim ocem.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 2 Sep - 20:05

Kakvo dijete ? Nepada mi na pamet razmnožavat se u emanicpaciji.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Wed 2 Sep - 20:07

RayMabus wrote:Kakvo dijete ? Nepada mi na pamet razmnožavat se u emanicpaciji.
Longi,ti se razmnozi Diobom...odmah dobijemo jos jednog Longija... jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 2 Sep - 20:08

Ima ovih drugih pa neka siju sjeme okolo i onako se alimentacija placa po sjemenu. Ko sije neka i placa.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Wed 2 Sep - 20:16

aben wrote:longislande,  pogledaj seriju catastrophe. imat ćeš uvid u drukčije motive.

ne postoji racionalno i iracionalno ponašanje, postoi samo racionalno i refleksno. iracionalnim držimo ona ponašanja kojima ne vidimo ili ne razumimo uzrok, šta ne znači da ga iracionalci nemaju.

Boldano se može promijeniti, ako znaš kako narafski  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 2 Sep - 20:17

lookatme wrote:
bogomdani wrote:jel nuzno da je on pravi otac?Mislim ako cura ima stil poebati se,a da liku ne zna ime,moglo je biti vise njih u pitanju.

Kako god okreneš, opet je samo jedan otac

bogomdani wrote:ali ce to dijete,u slucaju da bude zensko,nositi pola "majcinih" gena,dakle trud oko takvog neceg je uzaludan..cisto bacanje para..

Ti si kreten, a da ni ne znaš  ;)

Sveti, šta je Lookatyou navalla na tebe  :^0 jesi joj štogod obećao dok je bila drukčije obučena  :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 2 Sep - 20:18

RayMabus wrote:OVO JE NEKA OŠTROKONĐA.

:D

p.s. Ja krenila čitat po redu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 2 Sep - 20:19

dzepna_venera wrote:
lookatme wrote:
bogomdani wrote:jel nuzno da je on pravi otac?Mislim ako cura ima stil poebati se,a da liku ne zna ime,moglo je biti vise njih u pitanju.

Kako god okreneš, opet je samo jedan otac

bogomdani wrote:ali ce to dijete,u slucaju da bude zensko,nositi pola "majcinih" gena,dakle trud oko takvog neceg je uzaludan..cisto bacanje para..

Ti si kreten, a da ni ne znaš  ;)

Sveti, šta je Lookatyou navalla na tebe  :^0 jesi joj štogod obećao dok je bila drukčije obučena  :^0
Navada sa starog foruma,no sve je izgladjeno,citaj dalje.. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 2 Sep - 20:23

prckov wrote:
bogomdani wrote:
prckov wrote:
bogomdani wrote:
prckov wrote:
bogomdani wrote:
prckov wrote:nije mi jasno, ako vec nisu imali proteksn, sto junak nije iskocio stanicu ranije. Sto se mene tice ja bi mu prikacio alimentaciju
cura prima u svoje gnijezdo,dakle,ona primarno mora razmisljati o zastiti,mi smo ionako potrosno sredstvo...osim ako imamo love,e tu se moze jos malo trositi... king
oboje se upustaju u rizik i odgovornost je obostrana, nije silovan, on takode zna da ona moze ostat trudna tj. da junak moze napravit dijete kad ga stavi u napravu za radanje djece
Otkud zna da moze ostati trudna..Pa normalne cure uvijek imaju neku zastitu,spermicidne pjenice,day after tabletice,ovo i ono..ako ne koristi mora reci,u tom slucaju,gumu na glavu i Bog te pomogao..jel..
bla bla, nista ona ne mora a ni ona, ako zatrudni onda je on tatica a ona mamica. Simple as that....i sud to tako gleda i treba da gleda. Ko ga yebe
Ti se izgleda javljas kao Volunter.. king ..itekako mora,ne lika baciti na svrseni cin..
cuj bacila ga na svrsen cin, to kao on jadan nije znao nista, kita mu slucajno svrsila njoj medu noge i on nista nije znao kad ono on odjednom sad tata. Kad ides guzit onda za svoju zastitu ti brines a ona za svoju, inace se mozes zajebat kao sto su se mnogi zajebali ocekujuci da neko drugi brine da on ne postane tata. Vidis ja znam mnogo takvih i danas su u braku a jadni nista nisu krivi

Majkemimile, ovo je za krepat od smijeha!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 2 Sep - 20:35

RayMabus wrote:Genetskci isprdci nisu bitni.

Bitno je šta smatraš svojim potomkom.

MOš ti imat genetsku djecu al iz nekog razloga ih neželiš vidit na oci dok s druge strane možeš imat ženu koja ima svoju koja nisu tvoja i to doživljavat kao svoju djecu.

Bitniji je odnos sa ženom za muškarca nego jel to potomstvo nejgovo ili nije.

cheers   :^0  koji kralj!!!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 2 Sep - 20:48

A pročitala. Šta da kažem. Kad komentiramo svi govorimo o sebi. Točno moš vidit šta koga di žulja. Npr. Raya žuljaju lova i nekretnine :^0 Rađe je sam nego da išta svoje podijeli sa ženom koja će biti s njim. Ko jedinac koji ne želi dijeliti igračke sa susjedovom djecom.Crni Ray, al ćeš to u grob ponijeti što imaš? Za Gospu milu koji svjetonazor  :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 2 Sep - 20:50

jocolor Ono krucijalno,stovise najbrutalnijezabrinjavajuce za Longija je,da ako se ozeni i dobije djecu,i zena ga isprovocira,ne ljosne ju par puta u zid,pa da ga Zakon izbaci iz vlastite Nekretnine na ulicu...e to je zlo.. pirat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 2 Sep - 20:53

bogomdani wrote:jocolor Ono krucijalno,stovise najbrutalnijezabrinjavajuce za Longija je,da ako se ozeni i dobije djecu,i zena ga isprovocira,ne ljosne ju par puta u zid,pa da ga Zakon izbaci iz vlastite Nekretnine na ulicu...e to je zlo.. pirat
Ne kužim ovo...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 2 Sep - 20:54

dzepna_venera wrote:
bogomdani wrote:jocolor Ono krucijalno,stovise najbrutalnijezabrinjavajuce za Longija je,da ako se ozeni i dobije djecu,i zena ga isprovocira,ne ljosne ju par puta u zid,pa da ga Zakon izbaci iz vlastite Nekretnine na ulicu...e to je zlo.. pirat
Ne kužim ovo...
Slabi živci ....nulta tolerancija.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 14 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Next

Back to top

- Similar topics