Francuskinja traži oca nerođenog djeteta s kojim je imala seks za jednu noć
Page 12 of 14
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: Francuskinja traži oca nerođenog djeteta s kojim je imala seks za jednu noć
Pa nema roditeljstva. NIje dijete tvoje nego njezino. Nedodijeljuje sud ocu dijete nego majci.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A otac ga nema pravo viđat? Di to i tko ima takvu presudu? Longi, izmišljašRayMabus wrote:Pa nema roditeljstva. NIje dijete tvoje nego njezino. Nedodijeljuje sud ocu dijete nego majci.
Guest- Guest
Pa šta cu ga viđat ? Jel ga uzela ? Neka ga i nosi.
Život ide dalje .Alimentaciju placaš i to je jedina razlika.
2014-04-11
Pa družite se, učiš ga pecat, vodite muške razgovore, ili ak je curica, učiš ju pucat iz oružja, i tak ima raznih aktivnosti.RayMabus wrote:Pa šta cu ga viđat ? Jel ga uzela ? Neka ga i nosi.
Guest- Guest
NIsam se rastavio sa njenom majkom zato šta mi se više viđa sa tim dijelom života nego zato šta je puklo.
LEAVE ME ALONE.
A alimentaciju ceš dobivat poštom i okanime se i ti i tvoja majka.
PUSTI ME NA MIRU.
ŽIVI I PUSTI DRUGE DA ŽIVE.
LEAVE ME ALONE.
PUSTI ME NA MIRU.
2014-04-11
Ti si idealan ex muž ali grozan otac. No, nitko ni savršen.RayMabus wrote:NIsam se rastavio sa njenom majkom zato šta mi se više viđa sa tim dijelom života nego zato šta je puklo.
LEAVE ME ALONE.
PUSTI ME NA MIRU.
Guest- Guest
Pa i nije bas..nema vise investicija u blago..Stanojko wrote:"Najskuplja je krava sa teletom!" (narodna izreka) :)Eva wrote:Pa javi se ovoj Francuzici, nemoraš se mučit (drugi se znojil) i dete je već na putu.RayMabus wrote:Najbolje oženit gotov proizvod ...ženu koja vec ima odraslu djecu.
Guest- Guest
RayMabus wrote:NIsam se rastavio sa njenom majkom zato šta mi se više viđa sa tim dijelom života nego zato šta je puklo.
LEAVE ME ALONE.
PUSTI ME NA MIRU.
Ideš. Dijete siroče s ovakvim ocem.
Guest- Guest
Kakvo dijete ? Nepada mi na pamet razmnožavat se u emanicpaciji.
2014-04-11
Longi,ti se razmnozi Diobom...odmah dobijemo jos jednog Longija...RayMabus wrote:Kakvo dijete ? Nepada mi na pamet razmnožavat se u emanicpaciji.
Guest- Guest
Ima ovih drugih pa neka siju sjeme okolo i onako se alimentacija placa po sjemenu. Ko sije neka i placa.
2014-04-11
aben wrote:longislande, pogledaj seriju catastrophe. imat ćeš uvid u drukčije motive.
ne postoji racionalno i iracionalno ponašanje, postoi samo racionalno i refleksno. iracionalnim držimo ona ponašanja kojima ne vidimo ili ne razumimo uzrok, šta ne znači da ga iracionalci nemaju.
Boldano se može promijeniti, ako znaš kako narafski
Guest- Guest
lookatme wrote:bogomdani wrote:jel nuzno da je on pravi otac?Mislim ako cura ima stil poebati se,a da liku ne zna ime,moglo je biti vise njih u pitanju.
Kako god okreneš, opet je samo jedan otacbogomdani wrote:ali ce to dijete,u slucaju da bude zensko,nositi pola "majcinih" gena,dakle trud oko takvog neceg je uzaludan..cisto bacanje para..
Ti si kreten, a da ni ne znaš
Sveti, šta je Lookatyou navalla na tebe jesi joj štogod obećao dok je bila drukčije obučena
Guest- Guest
RayMabus wrote:OVO JE NEKA OŠTROKONĐA.
p.s. Ja krenila čitat po redu.
Guest- Guest
Navada sa starog foruma,no sve je izgladjeno,citaj dalje..dzepna_venera wrote:lookatme wrote:bogomdani wrote:jel nuzno da je on pravi otac?Mislim ako cura ima stil poebati se,a da liku ne zna ime,moglo je biti vise njih u pitanju.
Kako god okreneš, opet je samo jedan otacbogomdani wrote:ali ce to dijete,u slucaju da bude zensko,nositi pola "majcinih" gena,dakle trud oko takvog neceg je uzaludan..cisto bacanje para..
Ti si kreten, a da ni ne znaš
Sveti, šta je Lookatyou navalla na tebe jesi joj štogod obećao dok je bila drukčije obučena
Guest- Guest
prckov wrote:cuj bacila ga na svrsen cin, to kao on jadan nije znao nista, kita mu slucajno svrsila njoj medu noge i on nista nije znao kad ono on odjednom sad tata. Kad ides guzit onda za svoju zastitu ti brines a ona za svoju, inace se mozes zajebat kao sto su se mnogi zajebali ocekujuci da neko drugi brine da on ne postane tata. Vidis ja znam mnogo takvih i danas su u braku a jadni nista nisu krivibogomdani wrote:Ti se izgleda javljas kao Volunter.. ..itekako mora,ne lika baciti na svrseni cin..prckov wrote:bla bla, nista ona ne mora a ni ona, ako zatrudni onda je on tatica a ona mamica. Simple as that....i sud to tako gleda i treba da gleda. Ko ga yebebogomdani wrote:Otkud zna da moze ostati trudna..Pa normalne cure uvijek imaju neku zastitu,spermicidne pjenice,day after tabletice,ovo i ono..ako ne koristi mora reci,u tom slucaju,gumu na glavu i Bog te pomogao..jel..prckov wrote:oboje se upustaju u rizik i odgovornost je obostrana, nije silovan, on takode zna da ona moze ostat trudna tj. da junak moze napravit dijete kad ga stavi u napravu za radanje djecebogomdani wrote:cura prima u svoje gnijezdo,dakle,ona primarno mora razmisljati o zastiti,mi smo ionako potrosno sredstvo...osim ako imamo love,e tu se moze jos malo trositi...prckov wrote:nije mi jasno, ako vec nisu imali proteksn, sto junak nije iskocio stanicu ranije. Sto se mene tice ja bi mu prikacio alimentaciju
Majkemimile, ovo je za krepat od smijeha!
Guest- Guest
RayMabus wrote:Genetskci isprdci nisu bitni.
Bitno je šta smatraš svojim potomkom.
MOš ti imat genetsku djecu al iz nekog razloga ih neželiš vidit na oci dok s druge strane možeš imat ženu koja ima svoju koja nisu tvoja i to doživljavat kao svoju djecu.
Bitniji je odnos sa ženom za muškarca nego jel to potomstvo nejgovo ili nije.
koji kralj!!!
Guest- Guest
A pročitala. Šta da kažem. Kad komentiramo svi govorimo o sebi. Točno moš vidit šta koga di žulja. Npr. Raya žuljaju lova i nekretnine Rađe je sam nego da išta svoje podijeli sa ženom koja će biti s njim. Ko jedinac koji ne želi dijeliti igračke sa susjedovom djecom.Crni Ray, al ćeš to u grob ponijeti što imaš? Za Gospu milu koji svjetonazor
Guest- Guest
Ono krucijalno,stovise najbrutalnijezabrinjavajuce za Longija je,da ako se ozeni i dobije djecu,i zena ga isprovocira,ne ljosne ju par puta u zid,pa da ga Zakon izbaci iz vlastite Nekretnine na ulicu...e to je zlo..
Guest- Guest
Ne kužim ovo...bogomdani wrote: Ono krucijalno,stovise najbrutalnijezabrinjavajuce za Longija je,da ako se ozeni i dobije djecu,i zena ga isprovocira,ne ljosne ju par puta u zid,pa da ga Zakon izbaci iz vlastite Nekretnine na ulicu...e to je zlo..
Guest- Guest
Slabi živci ....nulta tolerancija.dzepna_venera wrote:Ne kužim ovo...bogomdani wrote: Ono krucijalno,stovise najbrutalnijezabrinjavajuce za Longija je,da ako se ozeni i dobije djecu,i zena ga isprovocira,ne ljosne ju par puta u zid,pa da ga Zakon izbaci iz vlastite Nekretnine na ulicu...e to je zlo..
2014-04-11
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Similar topics
» nerođenog djeteta, nevinog mučenika suobličenog s Kristovom mukom
» ISPOVEST PROFESORKE IZ TUZLE: Predavala sam biologiju i redovno imala SEKS sa učenicima!
» Nije se dugo čekalo.Rusija traži hitnu sjednicu UN-a:Ovo je američka agresija na jednu članicu UN-a
» Više od 800 mjesta u BiH bez ijednog djeteta
» Žena u burki maše sa odrezanom glavom djeteta (Moskva)
» ISPOVEST PROFESORKE IZ TUZLE: Predavala sam biologiju i redovno imala SEKS sa učenicima!
» Nije se dugo čekalo.Rusija traži hitnu sjednicu UN-a:Ovo je američka agresija na jednu članicu UN-a
» Više od 800 mjesta u BiH bez ijednog djeteta
» Žena u burki maše sa odrezanom glavom djeteta (Moskva)
Page 12 of 14