"U srbiji mi je gore nego u guantanamu"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: "U srbiji mi je gore nego u guantanamu"
Mohe jebeš to. Mnogo gore je što im je onaj drugi premijer.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ovi srbi isto jad i čemer.. prosječna plaća tamo pričam sa likom oko 300€ , i to tko ima posao, hrpa ih ide radit u slovačku kao robovi za 2€ sat, a ovaj as dobije stan i žali se da mu je lošecatabbath wrote:Bivši zatočenik Guantanama u Beogradu je dobio mali stan s lijepim pogledom na grad. U Jemen se nije mogao vratiti zbog nestabilnosti u toj državi. U Srbiji dobiva i mjesečnu stipendiju te može učiti srpski jezik.
A šta je u Guantanamu imao bolji stan i veću stipendiju? Jbg uz malo sreće doći će do Švedske pa će tamo dobiti više
Guest- Guest
A dobro realno....u Srbiji definitivno niti zna ikoga niti ima nekoga. Izgleda jebote ko kriminalac....odlezao za terorizam. Nisu bas kvalitete za zenske traziti :D
Guest- Guest
i onda kada vidiš kako se ponaša srpska država ili hrvatska država, samo budale plaćaju porez(a ako imaš mogućnost za izbjeć)
Guest- Guest
Neka skokne do Novog Sandjaka ili Bosne, pa da vidi vehabija.
Ovaj se slabo snalazi, kada nema pojas eksploziva na sebi.
Ovaj se slabo snalazi, kada nema pojas eksploziva na sebi.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
nece..jer zna da ni vi niste losi na nozu...Serbinho-3 wrote:Blago stanarima u zgradi, ne znaju kad ce da ih digne u ime Alaha...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
srbija je dobra ako imaš para, ovaj je drama queen vehabija koji će se raznijeti 100% kao i onaj u Mosulumarcellus wrote:mislim je da je srbija žešća kurčina od države, al dali mu stan i svašta nešto i ovaj gunđa...
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zoki u Srbiji prošao gore nego Tuđman:'Budala,ustaški unuk,pio bi krv Srbima,šaka mržnje za šaku glasova'
» "U Hrvatskoj je sada gore nego u ratu"
» U Srbiji gore od Hrvata kotiraju samo Albanci
» '' LJUDSKI DEPONIJ Strašno je. Gore nego u ratu. A u Europi smo. Tu je trebalo biti drugačije... ''
» Ovi u Srbiji čitaju šta ja pišem na forumu : Srbija povlači odluku o protjerivanju ambasadora Crne Gore
» "U Hrvatskoj je sada gore nego u ratu"
» U Srbiji gore od Hrvata kotiraju samo Albanci
» '' LJUDSKI DEPONIJ Strašno je. Gore nego u ratu. A u Europi smo. Tu je trebalo biti drugačije... ''
» Ovi u Srbiji čitaju šta ja pišem na forumu : Srbija povlači odluku o protjerivanju ambasadora Crne Gore
Page 2 of 2