ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"U srbiji mi je gore nego u guantanamu"

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

"U srbiji mi je gore nego u guantanamu" - Page 2 Empty Re: "U srbiji mi je gore nego u guantanamu"

Post by dzango 23/2/2017, 00:11

Mohe jebeš to. Mnogo gore je što im je onaj drugi premijer.

dzango

2014-04-19

Back to top Go down

"U srbiji mi je gore nego u guantanamu" - Page 2 Empty Re: "U srbiji mi je gore nego u guantanamu"

Post by Guest 23/2/2017, 00:37

Lijepo je u Beogradu ali u Yemenu je ekipa.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/2/2017, 01:20

catabbath wrote:Bivši zatočenik Guantanama u Beogradu je dobio mali stan s lijepim pogledom na grad. U Jemen se nije mogao vratiti zbog nestabilnosti u toj državi. U Srbiji dobiva i mjesečnu stipendiju te može učiti srpski jezik.

A šta je u Guantanamu imao bolji stan i veću stipendiju? Jbg uz malo sreće doći će do Švedske pa će tamo dobiti više cheers
ovi srbi isto jad i čemer.. prosječna plaća tamo pričam sa likom oko 300€ ,  i to tko ima posao, hrpa ih ide radit u slovačku kao robovi za 2€ sat, a ovaj as dobije stan i žali se da mu je loše
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/2/2017, 01:23

A dobro realno....u Srbiji definitivno niti zna ikoga niti ima nekoga. Izgleda jebote ko kriminalac....odlezao za terorizam. Nisu bas kvalitete za zenske traziti :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/2/2017, 01:28

i onda kada vidiš kako se ponaša srpska država ili hrvatska država, samo budale plaćaju porez(a ako imaš mogućnost za izbjeć)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 23/2/2017, 01:35

Neka skokne do Novog Sandjaka ili Bosne, pa da vidi vehabija.
Ovaj se slabo snalazi, kada nema pojas eksploziva na sebi.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/2/2017, 07:03

Serbinho-3 wrote:Blago stanarima u zgradi, ne znaju kad ce da ih digne u ime Alaha...
nece..jer zna da ni vi niste losi na nozu... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kermit 23/2/2017, 07:07

marcellus wrote:mislim je da je srbija žešća kurčina od države, al dali mu stan i svašta nešto i ovaj gunđa...
srbija je dobra ako imaš para, ovaj je drama queen vehabija koji će se raznijeti 100% kao i onaj u Mosulu
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics