Ovi u Srbiji čitaju šta ja pišem na forumu : Srbija povlači odluku o protjerivanju ambasadora Crne Gore
Page 1 of 1
Ovi u Srbiji čitaju šta ja pišem na forumu : Srbija povlači odluku o protjerivanju ambasadora Crne Gore
AKT "DOBRE VOLJE"
Srbija povlači odluku o protjerivanju ambasadora Crne Gore
Na večerašnjem sastanku kojem su prisustvovali predsjednik Srbije Aleksandar Adem Vuchiqi i premijerka Ana Brnabić, donesena je odluka da se povlači odluka o protjerivanju ambasadora Crne Gore Tarzana Miloševića.
Nakon sastanka, predstavnicima medija obratila se premijerka Srbije Ana Brnabić te saopštila kako će Srbija povući odluku o protjerivanju ambasadora Crne Gore iz ove zemlje.
"Naša odluka o protjerivanju bila je u skladu sa Bečkom konvencijom i u skladu sa diplomatskim protokolima. Međutim, naša saradnja i prijateljstvo sa Crnom Gorom u ovom trenutku je važnije. Konsultovali smo se sa predsjednikom Vučićem i predstavncima Srba u Crnoj Gori i odlučili da jednostrano povlačimo odluku o protjerivanju ambasadora Crne Gore iz Srbije. Crnoj Gori pružamo ruku saradnje i prijateljstva, a mi ćemo se dati sve od sebe da to i ostvarimo", rekla je prisutnima Brnabić.
Također, Brnabić je istakla kako mnogi u Crnoj Gori očigledno žele prekrajati historijske činjenice.
"Sve češće se u Crnoj Gori prekraja historija te se govori kako je Srbija bila okupator u Prvom svjetskom ratu. Mi smo u tom ratu izgubili trećinu stanovništva. I pored svega toga, mi dajemo šansu saradnji i partnerstvu. Prije svega, zbog regionalne stabilnosti i saradnje sa Crnom Gorom ali i ostalim državama. Drugi razlog je taj što se 30% stanovnika u Crnoj Gori izjašnjava kao Srbi. Bilo kakvo otežavanje situacije nije u interesu nikome", zaključila je Ana Brnabić.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/srbija-povlaci-odluku-o-protjerivanju-ambasadora-crne-gore/201129075
Opametili se.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Ovi u Srbiji čitaju šta ja pišem na forumu : Srbija povlači odluku o protjerivanju ambasadora Crne Gore
Dođe srpski ambasador u Sloveniju i onda počme pričat kako Slovenci ne postoje i Slovenija i nije država itd i Slovenija ga potjera i Srbija automatski potjera i njihovog.
Onda pogledaju nešto pa ispada da oni kao država se slažu s tim šta ovaj priča po Sloveniji.
Stani malo.
Onda pogledaju nešto pa ispada da oni kao država se slažu s tim šta ovaj priča po Sloveniji.
Stani malo.
2014-04-11
Re: Ovi u Srbiji čitaju šta ja pišem na forumu : Srbija povlači odluku o protjerivanju ambasadora Crne Gore
Vučic je smjenio Dačica s mjesta ministra vanjskih poslova pet dana prije one blamaže u Bela kuća kad je shvatija da će pojist govno pred cijelim svijetom jer ne dobiva ništa a Izrael priznao Kosovo.
Sad će maknit i ovog ambasadora u CG jer to su sve neki Dačićevi repovi.
Na mjesto ministra vanjskih poslova Vučic je postavio svog radikala. Očito nakon blamaže u Bela kuća više ne prepušta ništa slučaju.
Sjeća kadrova u ambasadama.
Sad će maknit i ovog ambasadora u CG jer to su sve neki Dačićevi repovi.
Na mjesto ministra vanjskih poslova Vučic je postavio svog radikala. Očito nakon blamaže u Bela kuća više ne prepušta ništa slučaju.
Sjeća kadrova u ambasadama.
2014-04-11
Vidi sa Vućićem da te stavi za ministra. Kada mogu Vulini i Neša Slina, možeš i ti.
Stavio je ovoga :
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Nikola_Selakovi%C4%87
Radikal je al barem ima nešto u glavi.
2014-04-11
Derpe i govno. Ti bi bio bolji iako si lud ko struja.RayMabus wrote:Stavio je ovoga :
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
To je vaše ministarstvo vanjskih poslova. Ne bi se štel mešati.
Po tom pitanju ste mi isto ko i šta ja znam , Grčka npr. Šta staviš tu sam si odgovoran za njega ( ili nju ).
Po tom pitanju ste mi isto ko i šta ja znam , Grčka npr. Šta staviš tu sam si odgovoran za njega ( ili nju ).
2014-04-11
Ja bi ga stavio samo u kiseli kupus, da se ja pitam.RayMabus wrote:To je vaše ministarstvo vanjskih poslova. Ne bi se štel mešati.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Kako god. Ne bavim se s nečim osim ako se to ne tiče i mene. Inače me potpuno nije briga. A ako je onda detaljno sve proučim.
Evo sad možete puštat Crnogorcima pošto ste na vlasti i obrazovani program.
https://www.klix.ba/magazin/film-tv/lazar-ristovski-kao-kralj-petar-i-na-hbo-u-sta-je-prethodilo-i-cime-je-rezlutirao-sarajevski-atentat/201129062
Brnabić ( još jedna ustaška povampirena kuja ) : Srbija je u prvom svjetskom ratu izgubila trećinu populacije.
Majke ti koliko vas to izginilo.
Al joj na tu izjavu ipak CG ne mogu ništa reč.
Evo sad možete puštat Crnogorcima pošto ste na vlasti i obrazovani program.
https://www.klix.ba/magazin/film-tv/lazar-ristovski-kao-kralj-petar-i-na-hbo-u-sta-je-prethodilo-i-cime-je-rezlutirao-sarajevski-atentat/201129062
Brnabić ( još jedna ustaška povampirena kuja ) : Srbija je u prvom svjetskom ratu izgubila trećinu populacije.
Majke ti koliko vas to izginilo.
Al joj na tu izjavu ipak CG ne mogu ništa reč.
2014-04-11
Srpski gubici u prvom svjetskom ratu
https://en.m.wikipedia.org/wiki/World_War_I_casualties
Od 16 do 28%
Trećina je 33,33%
https://en.m.wikipedia.org/wiki/World_War_I_casualties
Od 16 do 28%
Trećina je 33,33%
2014-04-11
Također, Brnabić je istakla kako mnogi u Crnoj Gori očigledno žele prekrajati historijske činjenice.
"Sve češće se u Crnoj Gori prekraja historija te se govori kako je Srbija bila okupator u Prvom svjetskom ratu. Mi smo u tom ratu izgubili trećinu stanovništva. I pored svega toga, mi dajemo šansu saradnji i partnerstvu. Prije svega, zbog regionalne stabilnosti i saradnje sa Crnom Gorom ali i ostalim državama. Drugi razlog je taj što se 30% stanovnika u Crnoj Gori izjašnjava kao Srbi. Bilo kakvo otežavanje situacije nije u interesu nikome", zaključila je Ana Brnabić.
2014-04-11
RayMabus wrote:
"Sve češće se u Crnoj Gori prekraja historija te se govori kako je Srbija bila okupator u Prvom svjetskom ratu. Mi smo u tom ratu izgubili trećinu stanovništva.
Pravit ću se da ovo nisam vidio no vidio sam. Čisto da znate.
2014-04-11
U jednoj rečenici kaže kako netko u Crnoj Gori želi prekajati istorijske činjenice da bi odma u idućoj rečenici upravo ona prekrojila istorijsku činjenicu.
Srbija je u prvom svjetskom ratu izgubila TREĆINU stanovništva.
....
Al dobro. Ne obraćate se meni.
Srbija je u prvom svjetskom ratu izgubila TREĆINU stanovništva.
....
Al dobro. Ne obraćate se meni.
2014-04-11
Similar topics
» Vučinić najavio otvaranje fabrika na severu Crne Gore, istakao da Srbija neće uzeti dug za auto-put
» Hrvatska u uefinoj Ligi nacija u prvoj ligi sa velikanima poput Njemačke,Italije,Engleske,Šapnjolske a Srbija u trečoj ligi u društvu Albanije,Crne Gore,Slovenije
» Policija Crne Gore do 10 km na teritoriji Albanije i obrnuto
» Pala SPC Vlada Crne Gore
» Raskrinkan samozvani princ Crne Gore
» Hrvatska u uefinoj Ligi nacija u prvoj ligi sa velikanima poput Njemačke,Italije,Engleske,Šapnjolske a Srbija u trečoj ligi u društvu Albanije,Crne Gore,Slovenije
» Policija Crne Gore do 10 km na teritoriji Albanije i obrnuto
» Pala SPC Vlada Crne Gore
» Raskrinkan samozvani princ Crne Gore
Page 1 of 1